juan5 17.06.03, 10:56 jego imprezy w Kenii sprzedaje m. in. Top Travel z Warszawy - czy ktoś korzystał i jakie ma doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emi Re: African Safari Club IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 10:57 Bylam z nimi dwa razy w Kenii. Bylo ok. W hotelach slona woda pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasp@wp.pl ReiseBank - Kenia IP: *.optimare.de / 192.168.35.* 18.06.03, 16:00 Tez sie wybieram do Kenii we wrzesniu. Zobacz oferty na www.reisebank.de (maja tez biura na dworcach w Niemczech, np. w Berlinie). Czy moze ktos juz ma z nimi jakies doswiadczenia? Maja mnostwo ofert, glownie lastminute ale nie tylko, swietne ceny: np.: Neckermann, Kenia, 2tyg.HP - 650-750 euro (wylot z Frankfurtu). All inclusive juz od ok. 800euro. To chyba brzmi niezle, co? Pozdrawiam, Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ReiseBank - Kenia IP: 195.205.44.* 18.06.03, 18:13 dolicz jeszcze drugie tyle na zwiedzanie ludku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasp@wp.pl Re: ReiseBank - Kenia IP: *.optimare.de / 192.168.35.* 19.06.03, 08:25 OK, to oczywiste, ze za safari (a po to sie tam chyba jezdzi?) tzreba zaplacic (2-3 dni - 500-600 euro - tak sobie licze. Co myslicie o tych cenach? I czy warto kupowac u "beach boysow"???) Z drugiej strony, to chyba i tak tanio, bo wiekszosc populrnych biur w Polsce ma oferty od 1000euro i tez bez "zwiedzania", T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: ReiseBank - Kenia IP: *.klik.bydgoszcz.pl 21.06.03, 10:51 nie daj sie zrobić- 500-600 Euro za 2/3 dni to wał- chyba że z przelotem do Masai Mara. Warto kupować u beach boysów- polecam ci biuro w Shanzu na przeciwko hotelu Continental- gadaj z Mauricem ale mów dokładnie czego oczekujesz żebys się nie rozczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasp@wp.pl Re: ReiseBank - Kenia IP: *.optimare.de / 192.168.35.* 23.06.03, 10:50 OK,a tak konkretniej? Co znaczy, ze $500-600 za 3 dni to wal??? Ile np. mozna zaplacic za takie safari lotnicze z Mombasy do MasaiMara? I dzieki za namiary na Beach Boya. Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYlwia Re: African Safari Club IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 20:45 Jade z nimi 29 czerwca ,z tego co sie zorientowalam (znam ludzi ktorzy juz z nimi tam byli)jest ok.Zadne tam luksusy ale w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
juan5 Re: African Safari Club 24.06.03, 10:36 Gość portalu: SYlwia napisał(a): > Jade z nimi 29 czerwca ,z tego co sie zorientowalam (znam ludzi ktorzy juz z > nimi tam byli)jest ok.Zadne tam luksusy ale w porzadku. tak się sklada, że ja też jade 29 czerwca - wylot z Wiednia - o której masz wylot? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: African Safari Club 25.06.03, 09:30 Ja tez bylam z nimi w Kenii i bylam zadowolona. Pamietam ze safari do Masai Mara na miejscu kosztowalo jakies straszne pieniadze (ale jakie - nie pamietam), wiec bylam "tylko" w Tsavo . Mowiono nam zeby nie bukowac nic u beach boysow tylko nigdy nie wiadomo jaki jest cel takich tekstow. Moze wlasnie taki zeby biura podrozy lepiej zarobily???? Faktem jest ze miejscowi chca czesto tylko zarobic szybko i naprawde im wisi bezpieczenstwo turystow. Ubezpieczenie w razie wypadku? forget it. Wycieczki w morze w lipcu sa podobno najmniej bezpieczne a bardzo oferowane. W czasie kiedy ja bylam utonela jedna rodzina. Za to lipiec to najlepszy, najbezpieczniejszy okres jesli chodzi o malarie. Poszukajcie w internecie informacji. Kiedys znalazlam tego pelno. www.ferien.li/asc/angebote1/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urlopowiczka Re: African Safari Club IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 09:41 juan5 napisał: > jego imprezy w Kenii sprzedaje m. in. Top Travel z Warszawy - czy ktoś > korzystał i jakie ma doświadczenia? Jak zakupilam impreze w African Safari Club[w Niemczech] i to sie oplacalo. Zapewniaja wszystko na miejscu , dolaczajac safari.Warto bylo poniesc wieksze koszty ,aby na miejscu nie martwic sie o nic. Polecam safari przy Kilimandzaro.ASC ma swoja stronke , wiec dowiadujcie sie u zrodla.Na miejscu w Kenii , sami tubylcy odradzali zakupowanie safari u naganiaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: African Safari Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 11:33 Witam. Byłem z nimi w Kenii 16 lat temu na wyjeździe zakupionym w Biurze w Katowicach. Mieszkałem w Palm Beach Hotel niedaleko Mombassy. Opieka i dodatkowe wyjazdy na safarii miałem w cenie. Nie polecano wtedy wyjazdów z naganiaczami, osoby które wyjechały z nimi były czasem "proszone" o dopłaty. ASC była bardzo opiekuńczą i sumienną firmą. Odpowiedz Link Zgłoś