Dodaj do ulubionych

ceny na Węgrzech?

21.07.03, 15:13
czy mógłby mi ktos w przybliżeniu podac ceny na Wegrzech?
konkretnie chodzi o ceny w sklepach, np. lody, napoje ??
bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ol. Re: ceny na Węgrzech? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 22:13
      Przeglądnij : www.budapest.infinity.waw.pl www.wegry.info.pl (warto zamówić
      broszury-przysyłają po ok. 10 dniach) www.budapestinfo.hu www.hungaria.pl
      www.balaton.hu Gdzieś te informacje napotkasz. Mnie interesuje kurs złotego i
      euro w węgierskich kantorach. Może ktoś jest na bieżąco? Zaoszczędzi mi to
      szukania na węgierskich stronach.
      • Gość: Wally Re: ceny na Węgrzech? IP: *.icpnet.pl 22.07.03, 02:53
        Własnie wróciłem znad Balatonu, wczoraj tj. 21.07. , w kantorze 1 EUR=268,50 Ft
        (sprzedaż).
        • Gość: Dora Re: ceny na Węgrzech? IP: *.int.warszawa.sint.pl 22.07.03, 10:28
          Tez mnie interesuje ceny na Wegrzech...
          Ile kosztuje picie i jedzene w knajpach, wstep na baseny (badapeszt), bilet
          autobusowy itp....
          Bede wdzieczna za kazde info....
          • Gość: Wally Re: ceny na Węgrzech? IP: *.icpnet.pl 22.07.03, 12:11
            Paliwo: ok. 250 Ft/l
            Piwo: od 130-140 Ft/0,5l - cena sklepowa
            Pomidory: 270 Ft/kg
            Winogrona: 1000 - 1600 Ft/kg !!!
            Arbuz: 80 Ft/kg
            Obiad w restauracji nad Balatonem: 12000 Ft/4 osoby.
            Deser lodowy: od ok. 750 Ft - kawiarnia w Budapeszcie

• Gość: Dora Re: ceny na Węgrzech? IP: *.int.warszawa.sint.pl 22.07.03, 12:53
              Moj Boze! To jakies kosmiczne ceny!!! ja bylam tam 10 lat temu... duzo sie
              zmienilo.
              Ciekawa jestem jak sie maja balatonowe ceny do tych budapesztenskich.....
              • smilla Re: ceny na Węgrzech? 22.07.03, 16:05
                Ceny sa rzeczywiscie takie jak podaje Wally. Ja w Budapeszcie prawie mieszkam
                tzn. bywam tam na pare dni co 3 tygodnie i smiem twierdzic, ze czasami jest
                nawet drozej niz w polsce ale generalnie ceny sa zblizone. W Budapeszcie 12000
                forintow place za sreni obiad na 2 osoby. Zdecydowanie nie jest tam tanio a
                takie absurdalne informacje podaje np. Elle, gdzie pisza, ze obiad w dobrej
                restauracji za osobe kosztuje 1000 forintow tj. okolo 20 zlotych!!! BREDNIE
        • Gość: ol. Re: ceny na Węgrzech? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 22:57
          Gość portalu: Wally napisał(a):

> Własnie wróciłem znad Balatonu, wczoraj tj. 21.07. , w kantorze 1 EUR=268,50
          Ft
          >
          > (sprzedaż).

Dzięki,Wally. A ile płacą za złote?
          • Gość: Wally Re: ceny na Węgrzech? IP: *.icpnet.pl 26.07.03, 19:37
            Sorki, ale nawet nie przyszło mi do głowy , że można PLN wymienić na Węgrzech
            na Ft.

pozdro.
            • Gość: hepik Re: ceny na Węgrzech? IP: *.visp.energis.pl 27.07.03, 14:42
              Złoty wymieniają w każdym katorze bez problemu.W zeszłym roku kurs nawet lepszy
              (minimalnie) od polskich kantorowców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka