IP: *.btinternet.com 31.03.01, 22:07
ktos sie tam wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: SoSoS Re: Anglia + zamek ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.04.01, 10:26
      A jakie tam atrakcje, co Mozesz polecic droga Pani? (moze Twoj zamek :]] )
    • Gość: kasia Re: Anglia IP: 155.245.35.15, 155.245.254.* 03.04.01, 15:56
      Zwiedzac jest co, tylko trzeba wziac pod uwage ze to
      jest kraj dosc drogi i ze pogoda jest brzydka. Czy
      tylko do Anglii?
      • Gość: SoSoS Re: Anglia IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.04.01, 18:57
        A w Jeleniej Gorze dzisiaj bylo tak ladnie ze tylko zyc i nie umierac ;)
        • Gość: kasia Re: Anglia IP: 155.245.35.15, 155.245.254.* 03.04.01, 19:11
          A w Anglii w dzien bylo ladnie, ale wieczorkiem pewnie
          bedzie padal deszcz, jak zwykle. I znowu zmokne.
          • Gość: kasia1 Re: Anglia do kasi IP: *.btinternet.com 03.04.01, 20:21
            oj widze ze sie podszywa ktos pod moje imie
            • Gość: SoSoS Re: Anglia do Kasi prawdziwej IP: 217.30.148.* 04.04.01, 12:25
              Moze to szpieg z Krainy Deszczowcow albo jakis lokalny szpieg (czyt. James
              Bond). :~))
              • Gość: kasia1 Re: Anglia do Kasi prawdziwej do sosos IP: 213.1.130.* 04.04.01, 20:03
                No nie wiem, ale tak od wczoraj to jestem Kasia1.
                Skad jestes sosos?
                Ile Kas znasz?
                • Gość: SoSoS Re: Anglia do Kasi1 (prawdziwej) sosos IP: 217.30.148.* 04.04.01, 23:40
                  Jestem z Jeleniej Gory a konkretnie z Cieplic.
                  Znam co najmniej 2 Kasie.
                  A jakie sa Twoje korzenie?
                  • Gość: szpieg Re: Anglia do Kasi1 (prawdziwej) sosos IP: 155.245.35.6, 155.245.254.* 05.04.01, 11:49
                    A jak tam schronisko Bartek w Jeleniej Gorze?
                    Pozdrawiam, kasia-szpieg
                    • Gość: SoSoS Re: Anglia do Kasi szpiega od SoSoSa IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.01, 17:30
                      Kim Ty wlasciwie jestes? - skad pochodzisz?
                      A jezeli chodzi o Bartka to chyba poszedl z dymem (jezeli dobrze kojarze ten
                      budynek) - a co Masz z nim jakies mile przezycia ;-))
                      • Gość: szpieg Re: Anglia do Kasi szpiega od SoSoSa IP: 155.245.35.12, 155.245.254.* 05.04.01, 17:41
                        Obecnie jestem w Anglii, ale juz niedlugo, jesli uda mi sie jutro zmienic date
                        na bilecie to wracam do Poski za tydzien. Lubie Sudety, dwa razy bylam tam na
                        obozie wedrownym.
                        • Gość: kasia1 Re: Anglia do Kasi szpiega od SoSoSa IP: *.btinternet.com 05.04.01, 19:48
                          A wiec szpieg to ONA!!!!!!!
                      • Gość: kasia1 Re: Anglia do SOSOS IP: *.btinternet.com 05.04.01, 19:50
                        A wiesz ze mam mile przezycia z Paulinum a nie z Nartka. Nigdy nie slyszalam o
                        Bartku, moja strata...
                        • Gość: szpieg Re: Anglia do SOSOS IP: 155.245.35.12, 155.245.254.* 05.04.01, 20:17
                          masz czego zalowac, woda pod prysznicem byla zimna, a
                          do tego byly kolejki, jedyne w swoim rodzju
                          schronisko, chociaz widzialam gorsze
                          • Gość: SOSOS Re: Anglia Kasi szpiega IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.01, 22:09
                            A czy pod prysznicem byla kamera tak jak u Wielkiego Brata ;))?
                            Skad wlasciwie pochodzisz?
                            • Gość: szpieg Re: Anglia Kasi szpiega IP: 155.245.35.12, 155.245.254.* 05.04.01, 22:25
                              Mieszkam niedaleko Warszawy, pozdrawiam Kasia-szpieg
                              • Gość: SoSoS Re: Anglia - do Kasi szpiega IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.04.01, 18:49
                                Ja Ciebie tez pozdrawiam!
                                Kiedy bedziesz w stolicy Karkonoszy? - jak sie bedziesz Wybierala to daj znac!
                                • Gość: kasia1 Re: Anglia - do SOSOS IP: *.btinternet.com 06.04.01, 22:38
                                  narazie sie nie wybieram do JG po prostu mnie nic nie ciagnie tam...Moze jak
                                  dzieciaki podrosna to przyjedziemy.. Ale to nie szybciej jak za dwa trzy lata...
                                  Taniej jest nam jechac do Wloch czy Grecji..
                                  A jestem z polnocnej Polski.. (Bylam, ale urodzilam sie na Dolnym Slasku.
                                  Pod Warszawa tez nie raz bylam... w jakim kierunku mieszkasz?
                              • Gość: Kasia1 Re: Anglia Kasi szpiega IP: *.btinternet.com 06.04.01, 22:41
                                Jezu chyba sosos to chce tylko z kasia szpieg gadac. Sorry ze sie wam wtracilam
                                • Gość: SoSoS Re: Anglia SoSoSa do Kasi prawdziwej IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.01, 21:50
                                  Alez oczywiscie, ze nie!!!
                                  Z Toba tez chetnie pogaworze. - moze Ty mi odpowiesz czy wybierasz sie
                                  do "Jelonki".
                                  Tutaj jest naprawde fajnie (moze troche malo miejsc do imprezowania ale mozna
                                  cos wymyslic - potrzeba matka wynalazkow...czy tak jakos ;) ).
                                  Gorace pozdrowienia dla Ciebie!!!
    • Gość: Lukasz jak do anglii bez zaproszenia i takich tam :0 IP: 212.244.103.50, 212.244.102.* 08.04.01, 16:52
      bardzo prosta sprawa - dwukrotnie mi sie udalo - dwa sposoby-
      pierwsza to przeprawa do anglii promikiem z Cale i tam majac wczesniej
      opracowany "plan podrozy po anglii i szkocji" wkrecasz celnikom gdzie jedziesz
      po co do jakich mieksc gdzie bedziesz mieszkal , muszisz byc wiarygodny ,masz
      kaske i takie tam sprawy - (potrzebny namiot i spiwor)

drugi to autobus z Amsterdamu do Londynu (20 funciakow) - linia niemiecka
      startujaca z Berlina (czyli mozna pojechac z Berlina) GULLIVER. EuroLines jest
      o polowe drozsza !!! poza tym linia Gulliver jada prawie sami Niemcy i nie ma
      takich podejrzen jakby jechali sami polacy - tez przyda sie konkretny plan
      podrozy i znajomosc kilku miejsc w szkocji - im dalej od Londynu tym lepiej -
      to by bylo na tyle.

powodznia
      jakies pytanka - lszymczak@go2.pl
      • Gość: SoSoS Re: Anglia od SoSoSa IP: 217.30.148.* 08.04.01, 18:46
        O co temu kolesiowi biega to ja nie wiem. - wypalil ni z gruchy ni z
        pietruchy!! ale Jego pozdrawiam.
        To bylo na tyle tzn. na dzisiaj.
        • Gość: kokos do SoSoSa IP: 195.41.66.* 10.04.01, 08:51
          SoSoSa, a o co to bie bie ga?

Po pier wsze: zmi en ksy wke bo mi w com pu te rze cos
          prze ry wa jak wi dze to so so sa.
          Po drugie Kasia jest z zachodniego Fulham, to juz
          przerabialismy. Cierpi na brak towarzystwa i zaprasza
          do siebie. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jej
          namiary i dostaniesz buzi w nagrode, od Kasi.
          A ja po buzi i tez od Kasi oczywiscie bo ona nie jest
          tak calkiem z zachodniego Fulham, oczywiscie.

pzdr
          • Gość: SoSoS Re: do Kokosa IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.01, 20:48
            A Ty skad sie urwales - moze z palmy kokosowej ;).

P.S. co do xywki to tylko jakos Tobie przeszkadza (innym ona jakos do tej pory
            nie przeszkadzala, a zreszta po co ja sie wlasciwie tlumacze- moja xywka bardzo
            mi sie podoba), a Ty upadajac z palmy chyba mocno sie potlukles.

Pozdrowka dla wszystkich Kasiek i kokosow tyz!!!
            • Gość: SOSOS Re: do Kokosa IP: *.kielce.net.pl 11.04.01, 18:58
              O kur.. Teraz dopiero sobie to uswiadomilem. Mam
              kompletnie poj... ksywke. Mam b. duze poczucie winy i
              chyba przejde na Islam
          • Gość: SoSoS Re: do Kokosa IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.01, 20:55
            A Ty skad sie urwales - moze z palmy kokosowej ;).

P.S. co do xywki to tylko jakos Tobie przeszkadza (innym ona jakos do tej pory
            nie przeszkadzala, a zreszta po co ja sie wlasciwie tlumacze- moja xywka bardzo
            mi sie podoba), a Ty upadajac z palmy chyba mocno sie potlukles.

Pozdrowka dla wszystkich Kasiek i kokosow tyz!!!
            • Gość: SoSoS Re: do Kokosa (2) IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.01, 21:06
              sorki ale jakos mi sie podwojnie odpowiedzialo ;)
            • Gość: kasia1 Re: do Kokosa i sosos IP: *.btinternet.com 12.04.01, 20:26
              nie jestem z Fulham...
              • Gość: Galadrie Re: do Kokosa i sosos IP: *.citicorp.com 21.06.01, 11:48
                witajcie,szalency,
                przyznaje sie bez bicia, ze przesledzilam wasze rozmowy jak leci, i niezle sie
                ubawialam, dzieki bardzo za dostarczenie rozrywki:)))), a to jest takze i do
                Kasi skierowane,
                a teraz pytanie? co sie stalo, ze juz koniec?:))))
                no i tak..mialo byc o Anglii a wyszlo..juz sami wiecie co:))
                co do UK, mam wieka ochote tam pojechac, ale nie mam ani znajomych , ani
                zaproszenia (jak wynika), znam jezyk, bede miala troche grosza no i co? aaa!
                jeszcze moze szczescie mi dopisze, ale to wszystko do kupy razem wziete i tak
                chyba troche za malo...?
                pozdrawiam wszystkich czytajacych i gawedzacych na tych stronach!
                Gala
    • Gość: chary Re: Anglia IP: *.bnet.pl 11.04.01, 16:27
      ja sie tam wybieram
    • Gość: art Re: Anglia IP: *.kielce.net.pl 11.04.01, 19:09
      Studiuje ktos z was moze w Anglii lub uczy sie tam jezyka? Jesli tak to
      napiszcie o swoich doswiadczeniach (rowniez o warunkach.wydatkach itp)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka