Dodaj do ulubionych

DOMINIKANA jak tanio poleciec?

IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 01:26
Czy wiecie jak mozna tanio (tzn. nie wiecej niz 1000 euro za 2 tyg) spedzic
wakacje na dominikanie? niemieckie biura? Czy ktos juz tak podrozowal? Prosze
o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 08:56
      Ostatnia oferta na travel planet

4871 PLN, Dominikana, wylot 1.09, wylot Warszawa, 2 tyg., hotel Tropical
      Goleta Beach Club ***, All inclusive

co prawda jest to 1100 euro, ale z wylotem z wawy. Taniej nie widzialem All
      Inclusive. Ja byłem 2 lata temu za 4400 zł.
      • Gość: mmd Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: 217.8.186.* 08.08.03, 11:14
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Ostatnia oferta na travel planet
        >
        > 4871 PLN, Dominikana, wylot 1.09, wylot Warszawa, 2 tyg., hotel Tropical
        > Goleta Beach Club ***, All inclusive
        >
        > co prawda jest to 1100 euro, ale z wylotem z wawy. Taniej nie widzialem All
        > Inclusive. Ja byłem 2 lata temu za 4400 zł.
        byłem na dominikanie rok temu , widziałem ten hotel bardzo marny , jedyna
        zaleta że leży przy plaży . cena nie do przyjęcia. na lotnisku w niemczech
        kupisz tej klasy hotel poniżej 900 euro bez problemu z wylotem tydzień póżniej
        • Gość: Michal Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:40
          Gość portalu: mmd napisał(a):

> Gość portalu: Michal napisał(a):
          >
          > > Ostatnia oferta na travel planet
          > >
          > > 4871 PLN, Dominikana, wylot 1.09, wylot Warszawa, 2 tyg., hotel Tropical
          > > Goleta Beach Club ***, All inclusive
          > >
          > > co prawda jest to 1100 euro, ale z wylotem z wawy. Taniej nie widzialem Al
          > l
          > > Inclusive. Ja byłem 2 lata temu za 4400 zł.
          > byłem na dominikanie rok temu , widziałem ten hotel bardzo marny , jedyna
          > zaleta że leży przy plaży . cena nie do przyjęcia. na lotnisku w niemczech
          > kupisz tej klasy hotel poniżej 900 euro bez problemu z wylotem tydzień
          póżniej

Co do hotelu to nie wiem nie byłem, ale reszta to już kwestia bardzo
          subiektywna, bo ja wole wydać 100 - 150 euro wiecej i wyleciec z Wawy niż tłuc
          sie pociagiem czy nawet samochodem 10 godzin do Ddorfu czy Frankfurtu. W tamtą
          stronę to pół biedy, ale z powrotem to jest koszmar.
          • Gość: MMD Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: *.bre.com.pl / 10.224.135.* 08.08.03, 15:58
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> Gość portalu: mmd napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Michal napisał(a):
            > >
            > > > Ostatnia oferta na travel planet
            > > >
            > > > 4871 PLN, Dominikana, wylot 1.09, wylot Warszawa, 2 tyg., hotel Tropi
            > cal
            > > > Goleta Beach Club ***, All inclusive
            > > >
            > > > co prawda jest to 1100 euro, ale z wylotem z wawy. Taniej nie widzial
            > em Al
            > > l
            > > > Inclusive. Ja byłem 2 lata temu za 4400 zł.
            > > byłem na dominikanie rok temu , widziałem ten hotel bardzo marny , jedyna
            > > zaleta że leży przy plaży . cena nie do przyjęcia. na lotnisku w niemczech
            >
            > > kupisz tej klasy hotel poniżej 900 euro bez problemu z wylotem tydzień
            > póżniej
            >
            >
            > Co do hotelu to nie wiem nie byłem, ale reszta to już kwestia bardzo
            > subiektywna, bo ja wole wydać 100 - 150 euro wiecej i wyleciec z Wawy niż
            tłuc
            > sie pociagiem czy nawet samochodem 10 godzin do Ddorfu czy Frankfurtu. W
            tamtą
            > stronę to pół biedy, ale z powrotem to jest koszmar.
            WEZ POD UWAGĘ ŻE MIESZKAM WE WROCŁAWIU I LĘCĄC Z BERLINA MAM BLIŻEJ NIŻ DO
            WARSZAWY ( O DRODZE NIE WSPOMNĘ ) GDYBYM CHCIAŁ LECIEĆ Z FRANKFURTU TO MIAŁBYM
            O OKOŁO 100 EURO TANIEJ . NA WCZASY JEZDZIMY W TRÓJKE WIEC OSZCZĘDNOŚCI SA TRZY
            RAZY WIĘKSZE . JESZCZE DROBNOSTKA PARKING NA SZENEFELDZIE ... 40 EURO ZA DWA
            TYGODNIE A W WARSZAWCE ...
            • Gość: Michal Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 16:13
              Z Wrocka, tak, ale z Wawy to sie juz mniej oplaca (czas + benzyna + parking +
              550 km po polskich drogach)
    • juan5 Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? 08.08.03, 10:32
      poszukaj na:www.buybye.de - znajdziesz 2 tyg. al.inc. hotel *** w granicach
      1000 Euro
    • Gość: piter Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: 213.25.39.* 08.08.03, 15:25
      Mój brat lata co roku do Cabarete z Niemiec. Oferty znajduje i rezerwuje na
      stronie: www.reise.de Powodzenia
      • Gość: specjalista Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.03, 23:44
        Oferta na dzis na Dominikane 10.09 z Berlina Schonefeld:
        SXF-PUJ 10.09 13 NEC 3 B.TALANQUERA /JUAN DOLIO/STRAN 2L AI 1 1124
         Punta Cana NEC 3+ 3N+ VIVA DOM./BAYAHIBE / STRAN 2L AI 1259
          NEC 4 4N.F.ROULETTE/PLAYA BAVARO 2L AI 1279
          NEC 4 4N CLUB VIVA /BAYAHIBE, STRAND 2L AI 1 1324
          NEC 4 4N NATURA PAR/PUNTA CANA, STRA 2L AI 1 1414
        z Frankfurtu na 03.09:
         FRA-PUJ 03.09 14 NEC 3 B.TALANQUERA /JUAN DOLIO/STRAN 2L AI 1 1134
          NEC 3+ 3N+ VIVA DOM./BAYAHIBE / STRAN 2L AI 1284
          NEC 4 4N.F.ROULETTE/PLAYA BAVARO 2L AI 1299
          NEC 4 4N CLUB VIVA /BAYAHIBE, STRAND 2L AI 1 1349
          NEC 4 4N NATURA PAR/PUNTA CANA, STRA 2L AI 1 1449
         FRA-POP 04.09 14 NEC 3 ISLA VERDE B./CABARETE 2L AI 1 1024
         Puerto Plata NEC 3 ISLA VERDE B./CABARETE 1L AI 1052
          NEC 3+ AHMSA MARINA /SOSUA, STRAND 2L AI 1 1144
          NEC 4 C.MARINA REEF/SOSUA, STRAND 2L AI 1 1194
          NEC 3+ EL PORTILLO B/SAMANA 2L AI 1 1219
          NEC 3+ AHMSA MARINA /SOSUA, STRAND 1L AI 1396
        Moze byc jeszcze taniej. To jest oferta Neckermanna, do cen nalezy dodac 6,3 %
        i ubezpieczenie.
        Ja chyba lubie swoja prace bo robie to nawet za darmo.
        Milych wakacji :)
        • Gość: raf. Re: DOMINIKANA jak tanio poleciec? IP: 212.191.160.* 22.08.03, 12:20
          Witam
          też jestem zainteresowany wyjazdem i mam propozycje aby zebrać grupe 9 osób i
          wspólnie negocjować cene i warunki dodam ze posiadam samochód 9cio os.co
          znacznie zmniejsza koszty i problemy z ewentualnym transportem na/z lotniska.z
          tego co wiem neckerman daje specjalne upusty dla grup czekam na propozycje
          lordas@O2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka