Gość: joko8 IP: *.centrala.kbsa / 10.1.25.* 19.08.03, 13:03 wybieram sie do hotelu creta star kolo rethymnonu czy ktos moze byl w nim i moze cos o nim powiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carol Re: hotel creta star? IP: *.kprm.gov.pl 19.08.03, 14:16 Byłam w 2001 z wykupioną opcją AI. Wspaniała kuchnia, duży basen (słona woda), hotel nad samym morzem tak więc możesz swobodnie przechodzić od basenu do morza i na spacery po plaży. Mało turystów z Polski, przeważali Włosi. Okolica bardzo spokojna, do Rethymnonu dojeżdżasz taksówką albo autobusem, zresztą warto bo to naprawdę piękne miasto. Pokój lepszy od strony morza (z tzw. częściowym widokiem) - jest chłodniej (z klimatyzacją bywa bardzo różnie). Ja byłam na początku września i temperatury były kosmiczne. Bardzo ładne otoczenie (dużo kwitnącej roślinności), cykady, zapach rozgrzanej ziemi i przemili ludzie. Mam silne postanowienie pojechać tam jeszcze raz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOKO8 Re: hotel creta star? IP: *.centrala.kbsa / 10.1.25.* 22.08.03, 15:37 CZESC CAROL ! BARDZO DZIEKUJE ZE ODPOWIEDZIALS NA MOJE ZAPYTANIE BO W POWODZI NIEZADOWOLONYCH LUDZI ZE STANDARDU GRECKICH HOTELI PODZIALALO TO NA MNIE JAK BALSAM HAHAHAH ZA TRZY DNI TAM JADE I MAM NADZIEJE ZE BEDE ZADOWOLONA PO PRZYJEZDZI ZAMIESZCZE SWOJE WRAZENIA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: hotel creta star? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 18:02 Jeśli w Grecji hotel ma kategorię "A", to można śmiało jechać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkk Re: hotel creta star? IP: 217.153.24.* 28.08.03, 15:42 bardzo dobry wybór!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: hotel creta star? IP: 195.205.44.* 29.08.03, 16:37 to dobry hotel z basenem i ogrodem troche kipska plaza no i daleko do rethymonu, wokol tylko cisza Odpowiedz Link Zgłoś