Dodaj do ulubionych

Ukraina: Krym i Odessa

IP: 195.205.223.* 27.06.01, 13:38
Prosze o porady na temat podróży na Krym i do Odessy. Jak dojechać, gdzie szukać noclegu, jeśli
wyjazd jest dla pięciu studentów. Będę wdzięczny za każde informacje. Słyszałem, że wyjazd na Krym
w lipcu nie jest dobrym pomysłem, bo podobno jest tam masa turystów z Rosji. Ale czy naprawdę jest
tak ciężko?
Obserwuj wątek
    • Gość: witek Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 11:51
      Witam.
      Krym ma to do siebie, że raczej przez całe lato na wybrzeżu są tłumy. W górach
      za to - pustki, ew. rasowi "turyści górscy". Wszędzie tanio i ciepło. Więcej
      ew. znajdziesz na naszej stronie: www.krym.hg.pl
      Witek
      • Gość: U-art Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:51
        Ukraina, Krym, itp.

Wiele cennych informacji o Ukrainie można znaleźć na stronach dwujęzycznego
        Ukraińsko-Polskiego Magazynu Internetowego oraz Ambasady Ukrainy w RP
        umieszczonych pod wspólnym adresem http://www.ukraine-poland.com
    • Gość: ika Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: 10.40.42.* 09.07.01, 17:59
      W LIPCU MOŻE BYĆ TROCHĘ DROŻEJ - WIADOMO- SEZON. Z NOCLEGAMI PRAWIE NIE MA
      PROBLEMÓW - BABUSZKI NA DWORCU PROPONUJĄ KWATERY - GDYBY TO BYŁO CI POTRZEBNE
      MAM JESZCZE NAMIARY NA KONKRETNE KWATERY U PRZEMIŁYCH LUDZ I NA DODATEK W MIARĘ
      TANIE (OD 1$ DO 2$ ZA DOBĘ)paciuda@wp.pl
      • Gość: marta Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 14:07
        Gość portalu: ika napisał(a):

> W LIPCU MOŻE BYĆ TROCHĘ DROŻEJ - WIADOMO- SEZON. Z NOCLEGAMI PRAWIE NIE MA
        > PROBLEMÓW - BABUSZKI NA DWORCU PROPONUJĄ KWATERY - GDYBY TO BYŁO CI POTRZEBNE
        > MAM JESZCZE NAMIARY NA KONKRETNE KWATERY U PRZEMIŁYCH LUDZ I NA DODATEK W MIARĘ
        >
        > TANIE (OD 1$ DO 2$ ZA DOBĘ)paciuda@wp.pl
        Moglabys przeslac te namiary ? Bylam co prawda 2 lata temu we Lwowie, wiec wiem ,
        ze nie jest tam trudno o tani nocleg, ale odnioslam wrazenie, ze korzystajac
        z "dworcowych ofert" mozna BARDZO ROZNIE trafic...Z gory dzieki.
        marta_k@poczta.gazeta.pl

• Gość: waldenoc Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.08.01, 22:04
        opowiem o drodze na krym
        waldenoc@interia.pl
    • Gość: oleksa Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.adamant.net 18.07.01, 06:12
      Na raz prosze zobaczennia za zly jezyk polski, jestem
      ukraincem. Pan moze jechac do Krimu przez Kijow. W
      Kijowie wiele pociagow do Simferopolia albo innich
      miast u Krimie. Rowniez jest pociagi do Odesi.
      Oczewiscie ze Odesa jest tansze za Krim. Jest takoz
      busy do Krimu jezeli pan nie zmoze kupic bilet na
      pociag. W miastach Krymu na Dworcach moze znalezac
      opciu do meszkannia. Ciena varujue od 20 hryven za dobu
      do 1000 hryven (superowe pomieszkannie w Jaltie).
      Jezeli pan ma jeszcze jaki pytannia bedze rady
      odpowiesc - cossack73@yahoo.com

Z powazenniem, Oleksa
      • Gość: U-art Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:52
        Ukraina, Krym, itp.

• Gość: U-art Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:53
        Ukraina, Krym, itp.

• Gość: U-art Re: Ukraina: Krym i Odessa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:51
      Ukraina, Krym, itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka