Dodaj do ulubionych

HOTEL BOSS- ALANIA ALL INCLUSIVE ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:04
Mam pytanie wybieram sie 30.08 do hotelu Boss w Alanii. Wykupiłam wersję ALL.
Prosze powiedzcie mi czy barek w pokoju jest płatny czy obejmuję ALL (czy
można bezpłatnie z niego korzystać?) Wielkie dzięki za każdą uwagę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: DD Re: HOTEL BOSS- ALANIA ALL INCLUSIVE ? IP: 195.94.198.* 27.08.03, 15:14
      Barek w pokoju?W Bossie?Barek w pokoju czyli pusta lodówka (u nas w pokoju
      średnio nawet działała)-ale mozna sobie cos zakupić na miescie i do niej
      wstawić...i juz jest minibarek:).
      • Gość: ZZZ Re: HOTEL BOSS- ALANIA ALL INCLUSIVE ? IP: *.ultimo.masq 27.08.03, 16:14
        to znowu ja :)

a co jeszcze mozna z w pokoju spotkac?
        czy masz moze jeszcze jakies spostrzezenia co do rzeczy, które lepiej sobie
        wcześniej "zabezpieczyć"?
        co jeszcze powinienem wiedzieć aby pobyt tam był czystą sielanką!

PS
        czy masz recepte jak ustawic rezeydentów aby bylo ok bo ponoc jest tam z nimi
        problem?
        • Gość: DD Re: HOTEL BOSS- ALANIA ALL INCLUSIVE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:55
          Hmm...co do rezydentów...a raczej rezydentki Kingi...to powiem szczerze,że raczej na nia kompletnie nie zwracalam uwagi,bo nie była mi do szczęścia potrzebna.Kiedy miała byc w hotelu to byla,a tak w ogóle to rezydenci sa dostepni chyba czesto w Santanie (150 m od Bossa).Kiedys tam sie wybralam i rezydentka była pierwsza osoba ktora tam ujrzalam...coz moze akurat mialam szczescie.Chyba juz wiesz,ze nie nalezy kupowac zadnych wycieczek u rezydentow,bo ceny nawet o 60% wyzsze niz w lokalnych biurach podrozy.
          Rety...no nie wiem co jeszcze by tu napisac.Pojechac z pozytywnym nastawieniem i cieszyc sie z kazdej chwili upragnionych wakacji!
    • Gość: Pablo1973 Re: HOTEL BOSS- ALANIA ALL INCLUSIVE ? IP: *.pl / 10.0.4.* 29.08.03, 00:28
      Hotel Boss i all inclusive to fikcja, a raczej fikcja w wydaniu tureckim.
      Jesli sie nie wyklucisz i nie bedziesz stanowcza wleja Ci wode zamiast wodki do
      drinka, wylacza klimatyzacje, zamkna przed czasem bar i to wszystko z usmiechem
      na ustach!
      Co do rezydentki Kingi to szczerze przed nia ostrzegam - nieuczciwa, wredna,
      arogancka, niekompetentna i falszywa baba. Nie zrobila niczego o co ja
      poproszno - po czym z rozbrajajacym usmiechem wypierala sie wszystkiego.
      Ewentualne reklamacje (czego nie zycze Ci oczywiscie) polecam zalatwiac (na
      pismie oczywiscie!!!) na poczatku - pozniej pani Kina (i jej koledzy) wypra sie
      wszystkiego (oczywiscie z tureckim usmiechem na ustach).
      Reasumujac, hotel Boss i all inclusive w wydaniu tureckim da sie przezyc,
      jednak na wycieczke zalecam zabrac zgrana paczke przyjaciol, duzo cierpliwosci
      i czujnosci.
      Baw sie dobrze i nie daj sie pani Kindze, ktora kreci i mydli oczy jak rasowy
      turek!
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka