Gość: justyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:27 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym biurem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KULECZKA Re: rainbow tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:33 Biuro bardzo dobre,super ludzie,swietna organizacja.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARSI Re: rainbow tours IP: *.bunkier.tbg.net.pl 04.09.03, 13:28 byłem na halkidiki w tamty roku z nimi wszystko ok, zero przegięć.Można jechac spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
znawca3 Re: rainbow tours 04.09.03, 13:32 hoho mój ulubiony temat: co sadzicie o... byłem kilkakrotnie na wycieczkach z Rainbow Tours i..... byłem zadowolony... 1) w tym roku byłem w Hiszpanii na objazdówce i na Costa del Sol - dobre hotel, niezły hiszpański autokar, wyśmienity rezydent - o ile dobrze pamiętam Maciek.. 2) Kuba (jesień 2002) - niezła organizacja wyjazdu - tylko jedno ale - wylot z Berlina a do Berlina dojazd autokarem... - ale mają w tym roku podobno miec wyloty z Polski kube gorrrraco polecam.... 3) korzystam także z biletów lotniczych - mają swietną obsługę (ukłony dla pani Zosi) i niezłe ceny... ostanio sam robiłem sobie rezerwację z ich strony internetowej www.rainbowtours.pl to na razie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: rainbow tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 13:05 Dla p.Zosi wielkie brava-tak powinna wygladac obsluga!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: rainbow tours IP: *.pkobp.pl 08.09.03, 10:15 Byłem z Rainbow we Włoszech 2 lata temu ... wszystko było na 120 %, znaczy się lepiej niż obiecali. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: rainbow tours IP: *.warszawa.tktelekom.pl 10.09.03, 13:00 Też byłam zadowolona. Sierpień 2003, Lacjum Kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oligarchowa Re: rainbow tours IP: *.31.64.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.14, 00:39 A i owszem, nawet sporo. Wszystkie pozytywne. 5 wycieczek zaliczonych: 2x Egipt, Turcja, RPA, Gambia i Włochy. Mogę z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz zakory Re: rainbow tours IP: *.237.91-rev.victor.pl 03.04.14, 08:14 Soczysta odpowiedz na post z przed 11 LAT. Odpowiedz Link Zgłoś