Gość: pawel IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 22.09.03, 20:05 Hello :))) byłem z nimi w Egipcie , bajer taki ze ....... rewelka . polecam wszystkim !!!!! hotel - full wypas , jadło ok . pytajcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zulu-Gula Re: Big Blue IP: *.tele2.pl 23.09.03, 13:55 ...i kto w to uwierzy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: Big Blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 14:40 ja:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gordon_shumway Byłem. 24.09.03, 13:15 30 km pod Hurgadą, hotel Le Meridien. Do Biura BB podchodzę bez podniety, parę skuch się zdarzyło. Najlepsi Rezydenci i te ich businessy z tubylcami. Generalnie OK. Biura nie odradzam i nie polecam, zrobili co mieli zrobić. Natomiast jeśli chodzi o miejsce wypoczynku i hotel zdecydowanie warte wydanych pieniędzy. SeeYaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Big Blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 16:00 I ja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olesia Re: Big Blue IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 01.10.03, 01:50 i ja :)Bylam sprawdzilam,wróciBam.Bylo super.Nawet wyjazd mialam przesuniety na koszt biura o pelne dwa dni.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovi Re: Big Blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:36 I ja też byłam z nimi w tym roku w Egipcie, wielkich wpadek nie było, a 90% tych postów ze straszeniem to od naszych rodaków co to im na urlopie piasek przeszkadza, Pozdrawian, a BB życzę trzymać tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiendix Re: Big Blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 10:39 wlasnie splajtowali :).... no coz tez mysle ze byli niezli ale rynek jest strasznie trudny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weisberg Re: Big Blue IP: 5.3.1R* / *.pg.com 03.10.03, 12:55 BB zbankrutowalo debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Big Blue IP: *.sptelek.com.pl 04.10.03, 09:53 pawel powodzenia w znalezienia pracy w innym biurze Odpowiedz Link Zgłoś