Gość: tajlandtravel IP: *.uml.lodz.pl 04.09.08, 11:00 TVN 24 podaje informacje o zamieszkach w Tajlandii. W Bangkoku wprowadzono stan wyjatkowy. MSZ zaleca obywatelom Polski by wstrzymali wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: groszek Re: Stan wyjątkowy w Bangkoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 13:39 I co z tego W Egipcie stan wyjatkowy trwa latami,a wszyscy jeżdża. Na stronie MSZ jakoś nie widzę informacji o ostrzezeniach przed wyjazdem do Tajlandii ostatnie mówi o Laosie chyba że nie widzę .moze link do strony MSZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maf Re: Stan wyjątkowy w Bangkoku IP: 212.160.172.* 04.09.08, 14:27 Wlasnie podali na tvn24 ze rzad Tajlandii jest za referendum w celu zakonczenia niepokojow spolecznych. a co do Laosu informacja dotyczyla powodzi..obecnie zagrozenie juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Stan wyjątkowy w Bangkoku 08.09.08, 14:24 Byłem w Bangkoku podczas poprzednich zamieszek dwa lata temu... jakoś turyści ich nie odczuli. Farang to farang.. takiego się nie tyka i nie miesza w swoje sprawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Stan wyjątkowy w Bangkoku IP: 202.183.249.* 21.01.14, 17:04 A ja jestem teraz w Bangkoku! Manifestacje są pokojowe, ludzie tańczą i dużo gwiżdżą gwiazdkami! Nie zauważyłem niczego niepokojącego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Stan wyjątkowy w Bangkoku IP: *.96.tronic.pl 21.01.14, 19:49 Kurczę a my lecimy do Bangkoku 20.lutego,ciekawe jak to się rozwinie,czy turyści są bezpieczni? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Mam nadzieję, że 21.01.14, 18:32 9-go lutego dojadę do hotelu na Khao San a do Chao Praya będzie można dojść bez czołgania się między straganami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Stan wyjątkowy w Bangkoku IP: *.pool-118-173.dynamic.totbb.net 22.01.14, 04:30 ludzie, popatrzcie na datę postu ! jest z roku 2008 !! A jeśli chodzi o obecne protesty to: Wybory są zaplanowane na 2 lutego 2014 i wtedy można się spodziewać kumulacji aktualnych pokojowych manifestacji. Poruszanie po Bangkoku jest bardzo utrudnione. W okolicach zablokowanych skrzyżowań popołudniami zbierają się tłumy osób. Jest bardzo głośno. Wszystkie atrakcje turystyczne są dostępne dla turystów. Ogólnie wszystko w porządku ale BKK wolę omijać - nie wiadomo co im odbije i w którym momencie ktoś rzuci jakiś granat. Odpowiedz Link Zgłoś