Gość: nick IP: *.cable.ubr07.dals.blueyonder.co.uk 24.09.08, 18:13 chetnie sie podziele informacjami z mojej rocznej podrozy przez wszystkie 7 kontynetow, zapraszam na mojego bloga: www.travelpod.com/travel-blog/tobi/rtw_07-08/tpod.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.wawelski Re: 7 kontynentow 24.09.08, 19:30 Dziekujemy za zaproszenie! Rzucic wszystko na rok aby moc podrozowac to piekna sprawa. Gwoli scislosci, moim zdaniem Twoja podroz obejmowala tylko 6 kontynentow, bo zupelnie pominales Ameryke Polnocna - jakze piekny i ciekawy kontynent. Po Europie tez nie podrozowales - spedziles tam tylko kilka dni w swoim wlasnym domu i miales przesiadke w Londynie. W Afryce byles raptem tylko w dwoch miejscach, wiec tez trudno powiedziec, ze po niej podrozowales, a w Azji byles tylko w jednym zakatku... Zgrabniej by bylo Twoja podroz okreslic: "bylem na 7 kontynentach w ciagu roku". Gratuluje Ci pasji i zycze powodzenia w nastepnych podrozach. S.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: 7 kontynentow IP: *.cable.ubr07.dals.blueyonder.co.uk 24.09.08, 21:33 hahah no rzeczywiscie blizej prawdy jest jesli powiem ze "bylem"..... ale mieszkajac i studiujac w stanach przez 3 lata, "bylem" tez w ameryce srodkowej i na karaibach, a jako europejczyk "bylem" w wiekszosci krajow starego kontynentu, no i w azji tez nie pierwszy raz bylem...:-) pozdrawiam i rowniez gratuluje bo wiem ze takze masz niezly dorobek podrozniczy na swoim koncie! Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: 7 kontynentow 27.09.08, 09:36 Smoku, madralo, cos Ty taki negatywny, moze dla Ciebie , to TYLKO. Byles rok w podrozy? Palcem po mapie?, to oddaj szacunek koledze , ktory z wlasnej woli, z wlasnym plecakim, za wlasne pieniadze zobaczyl tyle swiata, poznal wiele kultur, ...moze odnalazl siebie:)) Dla mnie, to AZ rok w podrozy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
s.wawelski Re: 7 kontynentow 27.09.08, 15:36 somtam napisała: > Smoku, madralo, cos Ty taki negatywny, moze dla Ciebie , to TYLKO. Byles rok w > podrozy? Palcem po mapie?, to oddaj szacunek koledze , ktory z wlasnej woli, z > wlasnym plecakim, za wlasne pieniadze zobaczyl tyle swiata, poznal wiele kultur > , > ...moze odnalazl siebie:)) Dla mnie, to AZ rok w podrozy:)))) Czesc! Wszystko sie zgadza, lacznie z "madrala" :-), tylko mi nie pasuje, ze jestem negatywny... Zreszta, sam Nick mnie tak nie odebral :-) Pozdrowienia, S.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: 7 kontynentow IP: *.cable.ubr07.dals.blueyonder.co.uk 27.09.08, 22:58 somtam- dzieki za obrone przed smokiem, tutaj jeszcze moja podroz w pigulce: miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,89370,5738194,W_Bangkoku_bez_zmian.html Odpowiedz Link Zgłoś