Dodaj do ulubionych

KUBA - pomóżcie

26.01.09, 09:01
czy ktoś z was ma może za sobą podróż na Kubę?? Poważnie zastanawiam się nad takim wyjazdem, ale jak to zwykle bywa mam lekkie obawy. Dlatego z chęcią bym usłyszała relacje od będących już tam osób...może to w jakiś sposób rozwiąże moje wątpliwości. Piszcie o wszystkim, gdzie dokładnie byliście, w jakim hotelu, może też w kwestii biura uzyskam od was jakąś podpowiedz...

Z góry dziękuje za pomoc Oleczka :)
Obserwuj wątek
    • amat1 Re: KUBA - pomóżcie 26.01.09, 09:19
      Podróż trochę mecząca 14 godzin w samolocie. Za to Kuba wspaniała, Jedz śmiało, bo warto.
      Resztę odpowiedzi znajdziesz tu:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33151pozdrawiam
    • Gość: tadek Re: KUBA - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:49
      za szeroko ujęłaś temat pytaj dokładniej bo wczoraj wróciłem
      • Gość: Radek Re: KUBA - pomóżcie IP: *.gestind.com.pl 25.03.09, 15:25
        Byłem w maju 2008 roku na Kubie. Przejechaliśmy na własną rękę całą wyspę z
        południa na północ. Jak masz pytania wal śmiało. Wrażenia same pozytywne w końcu
        to najbezpieczniejszy kraj świata. Nie wyszło drogo ale wtedy dolar było po 2.1
        zł :) a teraz jest gorzej. Jak chcesz jechać jedź na własną rękę dużo więcej
        zobaczysz a przedewszystkim poznasz kulturę mieszkając z kubańczykami w ich
        domach - casa particular.
    • Gość: emilia Re: KUBA - pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 13:20
      ja spędziłam ubiegłoroczne wakacje z mężem własnie na kubie
      byliśmy w hotelu villa cuba i było rewelacyjnie.
      wyjazd wykupiliśmy za pomocą pani Marty, którą znaleźliśmy
      na tym forum. Lecieliśmy z Niemiec ze względu na niższą cenę
      wycieczki.dlaczego masz obawy co do wyjazdu? Co chciałbyś wiedzieć?
    • Gość: Kubuś Re: KUBA - pomóżcie IP: *.xdsl.centertel.pl 03.02.09, 09:49
      miło mi Kuba jestem :p i tak się składa że podróże to mój żywioł. Zawsze staram się odłożyć trochę kasy żeby później odrobinę poszaleć w dalekich zakątkach, bo przecież coś nam się należy od życia. Jeśli chodzi o samą kubę to byłem i to zaledwie parę miesięcy temu jakieś 2-3km od varadero w sol sirenas coral z b. itaka i śmiało mogę ci polecić, była rewelka do tego jeszcze genialna pogoda więc czego chcieć więcej? a powiedz kiedy planujesz się wybrać?

• Gość: F. Re: KUBA - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 12:16
        A czy ktoś wie jakiej pogody można się spodziewać na koniec czerwca
        i początek lipca? Czy warto warto jechać w tamtym czasie?
        • Gość: Radek Re: KUBA - pomóżcie IP: *.gestind.com.pl 25.03.09, 15:27
          Wtedy jest tam cholernie ciepło. Byliśmy w maju to temp 30-39 stopni. Potem
          tylko cieplej
        • Gość: on Re: KUBA - pomóżcie IP: *.sureproxy.com 25.03.09, 20:41
          Warto wtedy jest dużo taniej i można znalezć fajne lasty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka