Dodaj do ulubionych

Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej

05.02.11, 16:26
Witam, bardzo proszę o Państwa opinie na temat domków jak wyżej. W necie wygląda to bardzo przyzwoicie, czy ktoś tam był, czy polecacie, czy daleko do morza?! Będę wdzięczna za każde info. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • mama2skarbow Proszę o opinie Wicie domki przy ul. Bursztynowej 17.02.11, 15:39
      Nikt tam nie był?!
      • marex59 Re: Proszę o opinie Wicie domki przy ul. Bursztyn 17.02.11, 17:04
        Może i nikt tam nie był ponieważ ta wiocha to totalna dziura z paroma ośrodkami .
        • mama2skarbow A ja byłam i polecam:-) 18.08.11, 14:51
          Prawdą jest że miejscowość jest mała i jeszcze słabo zagospodarowana. Jednakże ośrodek DARMAX mogę z czystym sumieniem polecić. Wszystko w realu wygląda jeszcze lepiej niż w necie, czyściutko, przyjemnie, do morza jakieś 10 minut lasem, Gospodarze mili, bezproblemowi, słowem miałam super fajne wakacje:-) Polecam!
          • aleksandra6566 Ja również byłam i polecam w 2012w Wicie Darmax:-) 29.04.13, 14:04
            Ja również byłam i polecam. Zgadzam się że jest to mała miejscowość, spokój i cisza. Jak byłam w trakcie podjęcia decyzji zaskoczyły mnie bardzo ładne zdjęcia na stronie internetowej, myślałam że tak ładnie, to być nie może. Wykonałam tel do tego ośrodka i Pani zapewniała mnie że są prawdziwe zdjęcia:) Wpłaciłam zaliczkę i pojechaliśmy. Jak dojechaliśmy na miejsce byłam w ciężkim szoku działka ma pięknie przystyrzony trawnik, w około dużo zieleni, wszystko zadbane, w domkach czysto. Działka jest położona na niewielkim wzniesieniu i ma piękne rzeźby. Do morza niedaleko. Super wakacje z rodziną tylko morze trochę zimne:D Właściciele bardzo mili. Polecam!!
            • nfs10 Re: Ja również byłam i polecam w 2012w Wicie Darm 25.05.13, 13:57
              UWAGA
              Plaża na całej długości i wejście do morza baaaaardzo kamienista, kamienista............
              Byłam tam w zeszłym roku i przez cały okres pobytu było mi szkoda moich dzieci i byłam siebie zła, że to ja wybrałam to miejsce.

PS. Nie wiedziałam a byłam w wielu miejscach na polskim wybrzeżu że na plaży może być TYYYYYYYYYYYYLe kamieni. BEZ butów dla dzieci ani rusz!!!! - niestety nie polecam!!!!!
              • aleksandra6566 Re: Ja również byłam i polecam w 2012w Wicie Darm 07.06.13, 11:04
                nie zgadzam się z wypowiedzią o kamieniach. Jeżdżę do Wicia już od 5 sezonów i plaża jest bardzo szeroka i piaszczysta, nigdy nie spotkałam się z tyloma kamieniami żebym nie mogła chodzić z dziećmi po plaży ani się rozłożyć ze wszystkimi rzeczami... Jest trochę kamieni jak każdej plaży.
                • nfs10 Re: Ja również byłam i polecam w 2012w Wicie Darm 13.06.13, 16:55
                  Kamieni jest tam tyyyyyyyyyyyyle że nawet osoba dorosła nie jest w stanie swobodnie przejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • nfs10 Re: Ja również byłam i polecam w 2012w Wicie Darm 13.06.13, 16:58
                    Z dziećmi ne daj Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • noa-75 do elarturo 28.05.13, 12:48
      i znowu gościu rozpoczynasz żenującą reklamę???
      • kapia-kalia Re: do elarturo 02.06.13, 18:26
        W tym ośrodku nie była, wiec nie będę się wypowiadać.
        Jeździmy z męzem a potem również z córka do domków w Wiciu.
        Miejsce specyficzne, my je bardzo lubimy ze względu na to ze jest to właśnie taka trochę dziura. Nie ma tam zadnych dyskotek,imprez itd. Nie ma ulic szybkiego ruchu.
        Wokół lasy, pola itd.
        Jeżeli chodzi o plaze to jest to zależne od przypływów itd. Fakt nieraz jak byliśmy zdażyło się wejście kamieniste innym razem było ok.
    • agnieszka_1222 Re: Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej 07.06.13, 13:07
      Była w tamtym roku z rodziną i również jadę w tym. Blisko do morza, zadbane, czyste domki. Działka na pełna uroku. Wygląda to tak jak na zdjęciach na ich stronie internetowej. Właściciele bardzo mili, można dogadać się z nimi w każdej sprawie. Gorąco polecam.
    • jagoda_79 Re: Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej 20.08.13, 23:33
      Też wydawała mi się strona zbyt piękna, po przyjeździe przyjemne zaskoczenie, okolica przepiękna, same małe domki, są turyści, ale nie takie dzikie tłumy jak obok w Darłowie czy Jarosławcu. Byłam z malutkimi dziećmi, więc opis pod ich kontem: czyściutko, ogrodzone, więc nie wybiegały na "ulice", trawa skoszona, dużo miejsca do biegania, mały plac zabaw, do morza ok 350m, więc szły same, plaża piaszczysta, gdzieniegdzie parę kamieni, (spakowałam buty do pływania po przeczytaniu opisów, ale niepotrzebnie, bo 4 i 2 letnia córka biegały boso), na plaży nie było przeludnienia, więc dużo miejsca do zabawy dla dzieci, i nie zginęły w tłumie, blisko sklep spożywczy z normalnymi cenami. Dla nas cisza i spokój, nie było w pobliżu żadnych dyskotek i rozrywek, w pobliżu można zjeść obiad dwudaniowy za ok 20-25 zł. W wyposażeniu domku nie tylko czajnik, ale komplet garnków, patelnie, można korzystać z grila, więc nie tylko jedliśmy rybki ze smażalni, ale również kupione świeże i grilowane. Miejsce typowe dla rodzin z dziećmi, zwłaszcza małymi, bo domki 4 osobowe są parterowe, więc nie ma niebezpieczeństw związanych z wysokością, kiedy upał w domku chłodno, a kiedy było po nawałnicy na dworze do bani zimno, to w domku ciepło. Jeśli koniecznie miałabym się o coś przyczepić, to brakowało mi jakieś małej lampki nocnej dla dzieci (a nie sposób wszystkiego spakować i wziąć ze sobą), a i półek w łazience na np kosmetyczkę, suszarkę. Jestem mega zadowolona, że tam spędziliśmy urlop, szkoda że tylko tydzień.. Na miejscu odwiedzili nas znajomi, którzy urlopowali w Dąbkach, ok 25 km od nas, i jak zobaczyli okolicę i warunki, to żałowali że nie tu rezerwowali miejsce, byli oczarowani. Na drugi dzień my byliśmy u nich, zrozumiałam ich żal.. dzikie tłumy wszędzie, pokoiki z wspólną kuchnią, łazienka mini.. na zaśmieconej plaży z ręcznikiem trudno się rozłożyć bo modna miejscowość, więc Wicie górą
      • jagoda_79 Re: Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej 20.08.13, 23:37
        zapomniałam dodać, że były problemy z internetem, częściej go nie było niż był, ale przyjechaliśmy odpocząć, a nie pracować..
        • xxagaxx Re: Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej 21.08.13, 14:29
          miejscowość cudna
          ale plaża wąska i kamienista
          • vera.vera Re: Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej 03.06.15, 21:50
            Miejsce idealne dla rodziny z dziećmi. Spokojnie, zielono, ośrodek zadbany. Warto. :)
            • nfs10 Re: Wicie-domki Darmax przy ul. Bursztynowej 05.06.15, 21:07
              Ośrodek zapewne jest ładny - bo nowy - nie przeczę
              PLAŻA porażka - KAMIENIE, KAMIENIE, KAMIENIE kiedyś byłam nie polecam.
              Na wakacjach głównie chodzi o plażę - bo chyba nikt tam nie jedzie aby siedzieć w ładnym mieszkaniu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka