Gość: saska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:28 chciałam się zapytać o fajne apartamenty, hotel (interesuje mnie wyższy standard) w Juracie, Jastarni, Jastrzębiej Górze itp.. Może ktoś z Was może polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gra Re: gdzie nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:03 A zachodnie wybrzeże nie wchodzi w rachubę? Może np. Międzywodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saska Re: gdzie nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:43 Będziemy jechać z roczną córeczką więc dla nas troszkę za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: gdzie nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:30 Prosze zajrzec na strone www.buthe.webpark.pl Napreawde fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelican Re: gdzie nad morze IP: *.halliburton.com 13.05.05, 04:11 zobacz: www.republika.pl/pelican2 Odpowiedz Link Zgłoś
joasia78 Re: gdzie nad morze 13.05.05, 23:22 Pewnie niektóży stwierdzą że się powtażam , ale to nic. Ja polecam miejsce w Chłapowie - Dom wypoczynkowy Maks Mar (wpisz na forum Maks MAr). Naprawdę świetne warunki bytowe. Co prawda przy samej ulicy - co zaraz zauważy kruk77, do morza blisko ALE zejście po schodach. Uważam, że bez wózka można spokojnie i powoli , spacerkim zejść na plażę. Gorzej jeśli korzystacie z wózka - wtedy jest problem - ale moze ktoś zna inne zejście z klifowego wybrzeża. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś