agapolo 08.07.05, 13:41 Czy ktoś zna ulicę Teligi w Świnoujściu? Czy jest w spokojnej dzielnicy, czy w głośnej? Jakie jest dojście do morza? itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvonne33 Re: ulica Teligi w Świnoujściu 08.07.05, 15:31 ul. Teligi znajduje sie w bardzo spokojnej i cichej dzielnicy, obok Parku Zdrojowego. Do morza jest dogodne dojscie. Wystarczy przejsc wspomniany park, ok. 15 minutek spacerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasia Re: ulica Teligi w Świnoujściu IP: *.spray.net.pl 09.07.05, 19:02 taaa 15 min TYLKO !! ot daleko od morza jak 15 minut, lepiej ul. Kaszubska polecam. A ponadto wieczorem przy tym parku iść nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: ulica Teligi w Świnoujściu 09.07.05, 22:35 zdrowo przesadzilas. A niby ulica Kaszubska to w jakiej odlegosci jest od morza, co?? 15 minut x 2 !!!! chyba jakis interes masz na tej Kaszubskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mbgbm Re: ulica Teligi w Świnoujściu 09.07.05, 23:53 Nie znam Swinoujscia ale wysylam link do planu miasta i faktycznie ul.Kaszubska usytuowana jest baaardzo daleko od plazy. Za okolo 10 dni wybieram sie z moja rodzinka nad morze, nie mamy zarezerwowanej kwatery ale mysle ze cos na miejscu sie znajdzie. W zeszlym roku bylismy w Karwii (ladna plaza, milo ale odrobinke nudno, dobrze ze blisko do Trojmiasta i na Hel)a w tym roku postanowilismy wypoczywac na zachodnim wybrzezu, moze w Swinoujsciu...pozdrawiam i wszystkim zycze milych wakacji www.swinoujscie.pl/mapa/swinoujscie.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapolo Re: ulica Teligi w Świnoujściu IP: *.ak-com.pl 11.07.05, 10:55 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Plan miasta obejrzałam jednak nie mówi o nic o dzielnicy, w której znajduje się ulica Teligi, stąd moje pytanie. Byłam w Świnoujściu wielokrotnie, jednak po raz pierwszy będziemy mieli kwatery tak daleko od morza. Nie przypominam sobie również, żeby trzeba było się czegokolwiek bać... Agapolo Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: ulica Teligi w Świnoujściu 11.07.05, 16:15 bo to bzdura jest z tym "baniem sie". Spokojnie przyjezdzaj, ja ze swej strony zycze sie udanego wypoczynku:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś