Gość: lav IP: 81.210.17.* 22.07.05, 10:02 To piękne, spokojne i bezpieczne miejsce. Wspaniale sie tam wypoczywa. Polecam. W przyszłym roku też tam na pewno pojedziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilea Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam 22.07.05, 11:21 Nic rewlacyjnego za podaną cenę. Nie sztuka znaleźć drogi nocleg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 22.07.05, 11:56 Dla 4 osób to wychodzi po 37.5zł, sa znacznie droższe, jak ktoś lubi. A mówię Ci, że za TE pieniądze nie znajdziesz sympatyczniejszego miejsca. Trzeba tam być, żeby się przekonać. W ubiegłym roku w miejscu za - bodajże - 35zł - niby warunki podobne, ale było drętwo, klepisko zamiast ogrodu i nie tak czysto i porządnie jak w nemo. Pewnie, nie sztuka znaleźć drogi nocleg, ale sztuka znaleźć DOBRY nocleg! Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia20 Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam 22.07.05, 17:34 widziałam galerie zdjęć z Nemo, jest piekny salon i sypialnia, ale czy jest tam możliwość przygotowania chociaż śniadanka (mam małe dziecko)i czy jest sie tam gdzie stołować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 25.07.05, 09:13 Stołówki nie ma, ale gospodarze udostępniają wyposażoną kuchnię - wszyscy tam sobie robią śniadania i nie tylko, jest duży stół, szafki, lodówka, kuchnia gazowa, jak jeden dzień była brzydka pogoda, to się w tej kuchni zebrała kupa ludzi i było bardzo wesoło :) A obiady jedliśmy zwykle "gdzieś tam" - w Mielnie, albo wcale :) Ale dziecku można jak najbardziej gotować. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 27.07.05, 09:48 Dodam jeszcze, że można tam pojechać z psem i/lub kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolis11 Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:17 A czy możesz mi jescze napisać jak daleko faktycznie jest do morza i czy sa jakies hustawki dla dzici w obiekcie? Wybieramy sie we wrzesniu z nasza corką prawie 2 letnią. No i czy można gdzieś blisko zjeść. Pozdrawiam Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 28.07.05, 12:58 Niestety, huśtawek jeszcze nie ma... Nie wiem, ile tych metrów do plaży, nie mierzyłam, ale idzie się 10 minut, kawałek polną drogą i kawałek przez las (jeśli w lesie są komary, to idzie się krócej :)) A na skraju tego lasu wieczorem można spotkać sarenki :) Naprzeciw domu jest smażalnia ryb, ale tam nie jadłam, więc nie wiem jaka. Jedzenie mieliśmy w większości własne (zakupy w pobliskim spożywczym na śniadanie i kolację), a obiady jedliśmy "gdzieśtam" (np. Mielno) albo wcale :) Podejrzewam, że gospodyni pozwoli dla dziecka gotować w kuchni. Wiem, że inni dla dzieci gotowali obiadki, kaszki itp. Podobno w Mielenku są jakieś obiady, ale nie widziałam, nie wiem gdzie. Można zadzwonić i zapytać - gospodarze na wszystko chętnie odpowiadają. Również pozdrawiam :) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 16:39 Byłam w NEMO. Kwatera jak na zdjęciach, czyli fajna. Gospodarze mili. Śniadania i kolacje przygotowaliśmy w kuchni. Można przygotowywać posiłki dla dzieci. Ryby w smażalni na przeciw NEMO dobre i frytki też. Bardzo smakowała mi tam surówka. Bar też jest blisko, jadłam tam raz - było smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neczka Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 03.08.05, 10:15 Nooo... - wygląda nieźle. Pewnie w przyszłym roku pojadę :)) Odpowiedz Link Zgłoś