Dodaj do ulubionych

Mielenko www.nemo.dot.pl polecam

IP: 81.210.17.* 22.07.05, 10:02
To piękne, spokojne i bezpieczne miejsce. Wspaniale sie tam wypoczywa.
Polecam. W przyszłym roku też tam na pewno pojedziemy :)
Obserwuj wątek
    • pilea Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam 22.07.05, 11:21
      Nic rewlacyjnego za podaną cenę. Nie sztuka znaleźć drogi nocleg....

• Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 22.07.05, 11:56
        Dla 4 osób to wychodzi po 37.5zł, sa znacznie droższe, jak ktoś lubi. A mówię
        Ci, że za TE pieniądze nie znajdziesz sympatyczniejszego miejsca. Trzeba tam
        być, żeby się przekonać. W ubiegłym roku w miejscu za - bodajże - 35zł - niby
        warunki podobne, ale było drętwo, klepisko zamiast ogrodu i nie tak czysto i
        porządnie jak w nemo. Pewnie, nie sztuka znaleźć drogi nocleg, ale sztuka
        znaleźć DOBRY nocleg!
        • ewusia20 Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam 22.07.05, 17:34
          widziałam galerie zdjęć z Nemo, jest piekny salon i sypialnia, ale czy jest tam
          możliwość przygotowania chociaż śniadanka (mam małe dziecko)i czy jest sie tam
          gdzie stołować?
          • Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 25.07.05, 09:13
            Stołówki nie ma, ale gospodarze udostępniają wyposażoną kuchnię - wszyscy tam
            sobie robią śniadania i nie tylko, jest duży stół, szafki, lodówka, kuchnia
            gazowa, jak jeden dzień była brzydka pogoda, to się w tej kuchni zebrała kupa
            ludzi i było bardzo wesoło :) A obiady jedliśmy zwykle "gdzieś tam" - w Mielnie,
            albo wcale :) Ale dziecku można jak najbardziej gotować. Polecam.
    • Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 27.07.05, 09:48
      Dodam jeszcze, że można tam pojechać z psem i/lub kotem.
    • Gość: krolis11 Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:17
      A czy możesz mi jescze napisać jak daleko faktycznie jest do morza i czy sa
      jakies hustawki dla dzici w obiekcie?
      Wybieramy sie we wrzesniu z nasza corką prawie 2 letnią.
      No i czy można gdzieś blisko zjeść.
      Pozdrawiam
      Gabrysia
      • Gość: lav Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 28.07.05, 12:58
        Niestety, huśtawek jeszcze nie ma... Nie wiem, ile tych metrów do plaży, nie
        mierzyłam, ale idzie się 10 minut, kawałek polną drogą i kawałek przez las
        (jeśli w lesie są komary, to idzie się krócej :)) A na skraju tego lasu
        wieczorem można spotkać sarenki :) Naprzeciw domu jest smażalnia ryb, ale tam
        nie jadłam, więc nie wiem jaka. Jedzenie mieliśmy w większości własne (zakupy w
        pobliskim spożywczym na śniadanie i kolację), a obiady jedliśmy "gdzieśtam" (np.
        Mielno) albo wcale :) Podejrzewam, że gospodyni pozwoli dla dziecka gotować w
        kuchni. Wiem, że inni dla dzieci gotowali obiadki, kaszki itp. Podobno w
        Mielenku są jakieś obiady, ale nie widziałam, nie wiem gdzie. Można zadzwonić i
        zapytać - gospodarze na wszystko chętnie odpowiadają.
        Również pozdrawiam :)
        lav
        • Gość: Maria Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 16:39
          Byłam w NEMO. Kwatera jak na zdjęciach, czyli fajna. Gospodarze mili. Śniadania
          i kolacje przygotowaliśmy w kuchni. Można przygotowywać posiłki dla dzieci.
          Ryby w smażalni na przeciw NEMO dobre i frytki też. Bardzo smakowała mi tam
          surówka. Bar też jest blisko, jadłam tam raz - było smacznie.
    • Gość: neczka Re: Mielenko www.nemo.dot.pl polecam IP: 81.210.17.* 03.08.05, 10:15
      Nooo... - wygląda nieźle. Pewnie w przyszłym roku pojadę :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka