Gość: Dada IP: 217.96.12.* 14.08.05, 12:47 Witam prosze o pomoc, chciałabym pojechać do jakiejs maluteńkiej miejscowości nadmorskiej , wynająć domek i mieć niedaleko do plaży. Znacie takie wioseczki nadmorskie? Dajcie mi znać:). Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Malutkie miasteczko nad morzem - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 13:10 Dadusiu , no jest ich cała masa: Jastrzębia Góra, Władysławo, Jastarnia, Jurata, Hel, Chałupy, Ustka, Leba, Mielno, a z tych ciut większych Kołobrzeg Gdańsk, Gdynia...DDDDDDDDDD ps. Jakie pytanie - taka odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
kicia20051 Re: Malutkie miasteczko nad morzem - gdzie? 14.08.05, 16:16 Ja polecam POgorzelicę.Sosonowe lasy.Jedna głowna ulica.Osrodek znam ,ale daleko od plaży,ale są też blisko.trzeba poszukać,żeby domek nie mieścił się przy głownej ulicy,tylko dalej od niej i od jakiegoś najczęściej uczęszczanego miejsca na plażę.Zalezy skąd jesteś ,może bliżej masz do Kątów Rybackich.NIe bylam tam,ale podobno mały ruch - jak poza sezonem .A w pPOgorzelicy idąc plażą na wschód można nikogo nie spotkać,bo nie ma tam w sąsiedztwie juz miejscowości i pusto,jeśli lubisz. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: Malutkie miasteczko nad morzem - gdzie? IP: 193.111.144.* 21.08.05, 14:30 Hej"hehe" te miejsca o których piszesz to nie sa wioseczki/hehe/.Sorki ale może nie wiesz jak wygląda wioseczka. Ja wiem bo by la w tym roku w Wiciach-to jest właśnie wioseczka i POLECAM!!! Ale chciałabym w przyszłym roku odwiedzić moze inne rejony nad polskim morzem . A Ciebie pozdrawiam ciepło hehe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybkadoc Re: Malutkie miasteczko nad morzem - gdzie? 18.08.05, 00:55 Darłowo, posiadam kwatery 2000m od morza niestety :( ale bardzo niska cena, no i zapewniona cisza i spokoj bo to domek jednorodzinny (blizniak) z ogrodkiem. 25zl- osoba dorosla, 15zl- dziecko. Pozdrawiam cieplutko, moj mail: rybkasea@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Malutkie miasteczko nad morzem - gdzie? IP: *.chello.pl 18.08.05, 09:57 Chyba tylko Sianożęty,koło Ustronia Morskiego.Wybieram się tam pierszy raz.Chyba nikt tam nie był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Malutkie miasteczko nad morzem - gdzie? IP: 81.210.123.* 21.08.05, 22:32 Polecam fajny pokój w Pucku blisko zatoki 300m, w pokoju łazienka, TV, lodówka, internet. 76 zł za dobę, pokój dla 3-4 osób. Na terenie posesji miejsce na samochód i zabawy dla dzieci. Oddzielne wejście. tel. (58) 6732180, 501839872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinguś:) Kopalino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:15 Kopalino:).. malutka wieś.. do morza przez las z jakieś.. 1,5 km:) . Mnóstwo grzybów:) Na plaży malutko ludzi:)... Poprostu sssuuupperr!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama. Wroc Re: Kopalino :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 12:19 Jantar - male miasteczko ciagnace sie wzdluz jednej glownej ulicy i kilku mniejszych.znajdziesz domki-predzej pokoje i blizej morza i troszke dalej...ale jakos ludzie nie narzekaja tam ze musza sie ciutke przejsc bo to sama przyjemnosc isc przez lasek... domki to wiem ze mozna wynajac w Jantar- Lesniczowka to jest przed Jantarem od strony Mikoszewa... jak chcesz to zajzyj na topik "Informacje na temat Jantaru" znajdziesz tam wiele informacji i namiary na pare sprawdzonych kwater..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś