Gość: iza IP: *.torun.mm.pl 29.07.03, 16:12 Chcę jechać 18 soerpnia do Łeby jednak boję się rezewować, bo już raz się nacięłam. Myślicie, że znajdę coś na miejscu czy raczej będzie cieżko. Może ktos może coś polecić- tanio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Catala Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 07:48 Kilka dni temu wróciłam z Łeby. Nie miałam nic wcześniej zarazerwowanego, ale znalezienie przyzwoitego pokoju 2-osobowego z łazienką blisko morza nie było aż tak trudne. W sumie zajęło mi około 1,5 - 2 h. Dalej od morza nie było takich problemów. 2 lata temu byłam w Łebie w II połowie sierpnia - i wtedy mogłam dosłownie przebierać w ofertach na miejscu. Także chyba nie powinno być problemu. Pozdrawiam, Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: *.torun.mm.pl 01.08.03, 09:51 Możesz jeszcze powiedzieć coś na temat cen takiego pokoju i o ile tansze są ze wspólną łazienką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catala Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 23:39 W tym roku za pokój z łazienką płaciłam 40 PLN od osoby, 2 lata temu 50. Szczerze powiedziawszy, nie wiem skąd taka różnica, skoro oba pokoje były o podobym standardzie: czyste i z własną łazienką. Być może ten pierwszy budynek miał charakter pensjonatu, a ten tegoroczny był bardziej kwaterą prywatną (i jeszcze do tego miał ogrodzony parking oraz stoliki i krzesełka na zewnątrz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: 217.97.133.* 13.08.03, 12:27 ja wlasnie wrocilam. Mieszkam w Warszawie ale jeszcze nigdy w zyciu nie widzialam tyle ludzi!!!!!! Kiedys tak w Lebie nie bylo!!! Naprawde ciezko odpoczac. Na plazy scisk, krzyki, itd. Za pokoj z lazienka placilam 35 zeta, bez lazienki sa po 25. Do morza bylo ok. 800 m. ale to b. dobrze bo nad morzem czlowiek sie rozleniwia, lezy na plazy i taki spacerek bardzo sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś