Dodaj do ulubionych

Łeba czy coś znjadę ?

IP: *.torun.mm.pl 29.07.03, 16:12
Chcę jechać 18 soerpnia do Łeby jednak boję się rezewować, bo już raz się
nacięłam. Myślicie, że znajdę coś na miejscu czy raczej będzie cieżko.
Może ktos może coś polecić- tanio.
Obserwuj wątek
    • Gość: Catala Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 07:48
      Kilka dni temu wróciłam z Łeby. Nie miałam nic wcześniej zarazerwowanego, ale
      znalezienie przyzwoitego pokoju 2-osobowego z łazienką blisko morza nie było aż
      tak trudne. W sumie zajęło mi około 1,5 - 2 h. Dalej od morza nie było takich
      problemów. 2 lata temu byłam w Łebie w II połowie sierpnia - i wtedy mogłam
      dosłownie przebierać w ofertach na miejscu.
      Także chyba nie powinno być problemu.
      Pozdrawiam,
      Katarzyna
      • Gość: iza Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: *.torun.mm.pl 01.08.03, 09:51
        Możesz jeszcze powiedzieć coś na temat cen takiego pokoju i o ile tansze są ze
        wspólną łazienką?
        • Gość: Catala Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 23:39
          W tym roku za pokój z łazienką płaciłam 40 PLN od osoby, 2 lata temu 50.
          Szczerze powiedziawszy, nie wiem skąd taka różnica, skoro oba pokoje były o
          podobym standardzie: czyste i z własną łazienką. Być może ten pierwszy budynek
          miał charakter pensjonatu, a ten tegoroczny był bardziej kwaterą prywatną (i
          jeszcze do tego miał ogrodzony parking oraz stoliki i krzesełka na zewnątrz).
          • Gość: monias1 Re: Łeba czy coś znjadę ? IP: 217.97.133.* 13.08.03, 12:27
            ja wlasnie wrocilam. Mieszkam w Warszawie ale jeszcze nigdy w zyciu nie
            widzialam tyle ludzi!!!!!! Kiedys tak w Lebie nie bylo!!! Naprawde ciezko
            odpoczac. Na plazy scisk, krzyki, itd. Za pokoj z lazienka placilam 35 zeta,
            bez lazienki sa po 25. Do morza bylo ok. 800 m. ale to b. dobrze bo nad morzem
            czlowiek sie rozleniwia, lezy na plazy i taki spacerek bardzo sie przydal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka