Gość: hania IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:08 Czy ktoś był i może powiedzieć jak tam jest??? szukam spokoju nad morzem i pustych plaż - jadę po 15 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colberg Re: dźwirzyno IP: *.tkk.pl / 192.168.1.* 30.07.03, 20:05 Hey! Dźwirzyno to tak naprawdę jedna dłuuuga ulica. Ponad miarę zatłoczona i hałaśliwa. Na zaciszną plażę przy głównych zejściach nie ma co liczyć. Najlepiej udać się w stronę Rogowa... W drugą stronę - na Grzybowo - po kilku kilometrach natkniesz się na naturystów. Jak nie lubisz długich spacerów - to nie nastawiaj się na "bezludną plażę"... Colberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: dźwirzyno IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 11:04 dziękuję za opinie - lubię długie spacery a i na plaży naturystów warto by poplażować - myślałam ze tam nie ma zbyt wielu ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colberg Re: dźwirzyno IP: *.tkk.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 15:49 Co do naturystów. Nie jest to bynajmniej plaża dzika... Zmotoryzowani schodzą do niej z leśnego parkingu. Później są dwie strzałki: w lewo tekstylni, w prawo naturyści :-) Pełna kultura. Tłoku nadmiernego nie ma - ale pusta też nie jest! Jest nawet boisko do siatkówki plażowej :-) To chyba jedna z nielicznych (jedyna?) "oficjalna" plaża tego typu na wybrzeżu. Z innych atrakcji Dźwirzyna polecić mogę rejsy po morzu "Milenką" oraz sporty wodne na jeziorze Resko (kajaki, rowery, łódki). Z miłym miejscem do plażowania nie będzie problemu. W zasięgu wzroku jednak zawsze ktoś będzie :-( Colberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanias dziękuję IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 11:48 Bardzo dziękuję za informacje!!!! Nie moge się zdecydować czy to dźwirzyno czy może trzęsacz jest mniejszą mieściną i mniej ludzi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colberg Re: dziękuję IP: *.tkk.pl / 192.168.1.* 01.08.03, 13:57 Zdecydowanie Trzęsacz jest mniejszą miejscowością! Bodajże ma tylko jedno zejście na plażę. Bierz pod uwagę, że jest tam inny typ wybrzeża - klifowy. No i nie wiem jaka szeroka jest w Trzęsaczu plaża :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: dziękuję IP: 62.233.231.* 04.08.03, 21:20 Gość portalu: hanias napisał(a): > Bardzo dziękuję za informacje!!!! Nie moge się zdecydować czy to dźwirzyno czy > może trzęsacz jest mniejszą mieściną i mniej ludzi!? Do trzesacza jezdzilismy z Rewala na plaze. Czysciutko,w miare pusto , cichutko. Wystarczy odejsc z 200 m od zejscia a wszystkie przymioty sa jescze wyrazniejsze:) Polecam. Przez Dzwirzyno przejezdzalem w tym roku i tłok nielada:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: dziękuję IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 07:27 No i mnie przekonaliście - sprubuję w trzęsaczu - jeśli uda mi się znaleść kwatere - dzieki za pomoc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś