Dodaj do ulubionych

FertiMedica - w koncu ktos sie mna porzadnie zajal

27.01.10, 16:16
Leczę sie na nieplodnosc 2 lata. Moj dotychczasowy lekarz narazil
mnie na mase kosztow zwiazanych z badaniami, a na koniec powiedzial
mi, ze w ciaze to ja raczej nie zajde. Zalamalismy sie z mezem i
zrezygnowalismy ze staran. Kolezanka polecila mi nowe miejsce w
Warszawie. Fertimedica Centrum Wspierania Plodnosci
(www.fertimedica.pl) Przyjela mnie super sympatyczna doktor i po
bardzo dokladnym przyjrzeniu sie mojej sytuacji (wizyta trwala 1
godzine!) powiedziala, ze na razie nie ma podstaw do wystawienia
takiej diagnozy. Okazalo sie, ze czesc badan ktore robilam byly bez
sensu, a badania ktore powinnam zrobic wogole nie zostaly mi
wczesniej zlecone. Teraz jestem trakcie badan i musze powiedziec, ze
jeszcze zaden lekarz wczesniej nie podszedl do mnie tak jak pani
doktor! SUPER MIEJSCE! Polecam. Poznalam tez na korytarzu
psychoterapeute i wyglada tez na fajna babke z bardzo empatycznym
podejsciem. Jak zlapie dola to na pewno sie do niej umowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Zapomniałaś tylko dodać że tam pracujesz IP: *.bb.sky.com 27.01.10, 23:11
      Pseudoreklama i tyle.
      • figunia30 Re 07.12.10, 21:09
        Sama trafilam jakis czas temu do Fertimedica, chodze tam akurat do doktor Jaskowskiej, dietetyczki i jestem bardzo zadowolona. U ginekologa nie bylam wiec nic nie moge powiedziec.
    • Gość: ania77 ostrzegam!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.11, 20:06
      to nie klinika tylko jeden lekarz, dokładnie pani lekarz z Niemiec (polka mieszkająca tam na stale)
      problem w tym, że nie można się tam stymulować itd. bo jest kilka razy w miesiącu w gabinecie!!!
      jak się ktoś leczy w niepłodności to wie, że trzeba chodzić w określonych dniach cyklu, tak więc wybierajcie ośrodki które pracują non stop nawet w święta wink
    • kasiator Re: FertiMedica - w koncu ktos sie mna porzadnie 26.04.16, 22:38
      Nie wiem ja tam byłam i nie podoba mi się, poza tym być może jesteś jednym przypadkiem

na ileś. Ja usłyszałam że u nich pracuje dr szymusik, która również przyjmuje W szpitalu na

Starynkiewicza, a wiesz, że oni maja najgorsza skuteczność. Kto Cię przyjmował ?
    • xpatrycjak1985 Re: FertiMedica - w koncu ktos sie mna porzadnie 27.12.16, 12:24
      Mialam podobny problem. Probowalam kontaktować się z wieloma lekarzami... bez skutku!!!!
      W końcu trafiłam na odpowiednich specjalistów. Bardzo polecam KCM Clinic w Jeleniej Górze. To tam lecze się na nieplodnosc od jakiegoś czasu
    • agnieszka2018 Re: FertiMedica - w koncu ktos sie mna porzadnie 09.05.18, 20:03
      ????????? banialuki........nikogo nie przyjmują nawet 20 min !!!!!
      a CO DOPIERO GODZINE smile polecają leki na tzw standard....,czyli tego producenta który najlepszą prowizję oferuje..... eh szkoda gadać .....zszargane nerwy, ponieważ ogromny stres przed punkcją mi zafundowali ..... z uśmiechem na ustach ....ci niby wspaniali lekarze ---

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka