marta.kg 07.03.13, 20:44 Czy jest tu ktoś z okolic Kołobrzegu? Szukam dobrego ginekologa - konkretnej osoby. Pomóżcie dziewczyny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 08.03.13, 16:26 Polecam dr Agnieszkę Pasternak Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 08.03.13, 18:01 railly napisała: > Polecam dr Agnieszkę Pasternak Proszę mi napisać gdzie ona przyjmuje? I kiedy? Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 11:06 railly napisała: > www.google.pl Ja nie chcę ginekologa z internetu, tylko, żeby ktoś polecił mi dobrego, do którego sam chodził. Odpowiedz Link
oby.sie.udalo Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:00 Ale jak wrzucisz w google imię i nazwisko tej gin, to się dowiesz o co pytałaś. www.ginekolog-kolobrzeg.pl/ Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:03 oby.sie.udalo napisał(a): > Ale jak wrzucisz w google imię i nazwisko tej gin, to się dowiesz o co pytałaś. > > www.ginekolog-kolobrzeg.pl/ tak wiem, ale wolałabym, żeby ktoś osobiście mi polecił. I nie musi to być koniecznie z Kołobrzegu tylko z okolic. Ale ja i tak już doszłam do wniosku, że będę się leczyć na niepłodność u mojej Pani endo. Tak będzie najlepiej. Odpowiedz Link
railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:50 No przeciez poleciłam Ci konkretnego lekarza! Znajdź sobie w internecie gdzie i w jakich godzinach przyjmuje. Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:58 railly napisała: > No przeciez poleciłam Ci konkretnego lekarza! Znajdź sobie w internecie gdzie i > w jakich godzinach przyjmuje. ale moja endo też jest ginekologiem, więc chyba lepiej, że wszystko będę leczyła u jednej osoby. Poza tym uważam, że w mojej okolicy nie ma konkretnego ginekologa. Uwierz mi. Odpowiedz Link
railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 13:26 Zdecyduj się dziewczyno czego chcesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 13:33 railly napisała: > Zdecyduj się dziewczyno czego chcesz. Pozdrawiam. Nie rozumiem o co Ci chodzi? Szukałam dobrego ginekologa, ale w moim rejonie takiego nie ma, więc postanowiłam, że pojadę do Szczecina. Co w tym takiego niezdecydowanego? Przecież to jest normalne, że każdej z nas zależy, żeby trafić do jak najlepszego specjalisty i w miarę szybko zostać Mamą! Ja nie będę szukać ciągle to "lepszego" gin, bo będę miała dziecko jak skończę 40 lat, a jakoś nie bardzo "uśmiecha" mi się zostać w tak późnym wieku Mamą. Odpowiedz Link
pandziksa Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:21 Marta w okolicach ie ma nikogo kto znałby sie na leczeniu niepłodności... Szczecin polecam vitrolive.pl poza tym zapraszam na www.szczecinianki.fora.pl To forum związane z niepłodnością Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:25 pandziksa napisała: > Marta w okolicach ie ma nikogo kto znałby sie na leczeniu niepłodności... > Szczecin polecam > > vitrolive.pl > poza tym zapraszam na www.szczecinianki.fora.pl To forum związane z niepłodn > ością Dzięki bardzo. A w Vitrolive też już byłam. Wspaniali lekarze, niestety nie było mnie stać na leczenie tam. Odpowiedz Link
pandziksa Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:29 no niestety barierą często są pieniądze Jeden z lekarzy z vitro dr Ciepiela pracuje w agmedzie na mierzynie to jest koło Szczecina. Tam można zapisać się na nfz. Poza tym zadzwoń do poradni na Unii lubelskiej i dowiedz się w jakie dni kto przyjmuje bo niektórzy lekarze z vitro tez tam przyjmują. tu namiar na agmed i dr Ciepielę www.agmed.eu/?ginekologia,13 Odpowiedz Link
marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:32 Dzięki bardzo. Jeżeli moja endo nie będzie mogła mi pomóc to na pewno skorzystam z Twojej rady. Odpowiedz Link
marta.kg Re: pandziksa.. 11.03.13, 19:04 pandziksa napisała: > teraz szczecin ale wcześniej trzebiatów To pewnie się znamy Odpowiedz Link
marta.kg Re: pandziksa.. 11.03.13, 19:13 chciałabym się z tobą skontaktować, ale niestety nie masz uaktualnionej poczty. Napisz do mnie jak możesz: marta.kg@gazeta.pl Odpowiedz Link
pandziksa Re: pandziksa.. 11.03.13, 21:50 widziałam, ze rejestrowałaś sie na forum. Niedługo nasz adminka Cię wpuści i tam będziesz mogła do mnie pw pisać nawet nie wiedziałam z ta pocztą.. Musze się przyjrzeć Odpowiedz Link