Dodaj do ulubionych

Ginekolog - okolice Kołobrzegu

07.03.13, 20:44
Czy jest tu ktoś z okolic Kołobrzegu? Szukam dobrego ginekologa - konkretnej osoby.
Pomóżcie dziewczynysmile
Obserwuj wątek
    • railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 08.03.13, 16:26
      Polecam dr Agnieszkę Pasternak
      • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 08.03.13, 18:01
        railly napisała:

> Polecam dr Agnieszkę Pasternak

Proszę mi napisać gdzie ona przyjmuje? I kiedy?
        • railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 10:17
          www.google.pl
          • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 11:06
            railly napisała:

> www.google.pl

Ja nie chcę ginekologa z internetu, tylko, żeby ktoś polecił mi dobrego, do którego sam chodził.
            • oby.sie.udalo Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:00
              Ale jak wrzucisz w google imię i nazwisko tej gin, to się dowiesz o co pytałaś.

www.ginekolog-kolobrzeg.pl/
              • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:03
                oby.sie.udalo napisał(a):

> Ale jak wrzucisz w google imię i nazwisko tej gin, to się dowiesz o co pytałaś.
                >
                > www.ginekolog-kolobrzeg.pl/

tak wiem, ale wolałabym, żeby ktoś osobiście mi polecił. I nie musi to być koniecznie z Kołobrzegu tylko z okolic. Ale ja i tak już doszłam do wniosku, że będę się leczyć na niepłodność u mojej Pani endo. Tak będzie najlepiej.
                • railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:50
                  No przeciez poleciłam Ci konkretnego lekarza! Znajdź sobie w internecie gdzie i w jakich godzinach przyjmuje.
                  • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 12:58
                    railly napisała:

> No przeciez poleciłam Ci konkretnego lekarza! Znajdź sobie w internecie gdzie i
                    > w jakich godzinach przyjmuje.

ale moja endo też jest ginekologiem, więc chyba lepiej, że wszystko będę leczyła u jednej osoby. Poza tym uważam, że w mojej okolicy nie ma konkretnego ginekologa. Uwierz mi.
                    • railly Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 13:26
                      Zdecyduj się dziewczyno czego chcesz. Pozdrawiam.
                      • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 13:33
                        railly napisała:

> Zdecyduj się dziewczyno czego chcesz. Pozdrawiam.

Nie rozumiem o co Ci chodzi? Szukałam dobrego ginekologa, ale w moim rejonie takiego nie ma, więc postanowiłam, że pojadę do Szczecina. Co w tym takiego niezdecydowanego?
                        Przecież to jest normalne, że każdej z nas zależy, żeby trafić do jak najlepszego specjalisty i w miarę szybko zostać Mamą! Ja nie będę szukać ciągle to "lepszego" gin, bo będę miała dziecko jak skończę 40 lat, a jakoś nie bardzo "uśmiecha" mi się zostać w tak późnym wieku Mamą.
                        • pandziksa Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:21
                          Marta w okolicach ie ma nikogo kto znałby sie na leczeniu niepłodności...
                          Szczecin polecam

vitrolive.pl
                          poza tym zapraszam na www.szczecinianki.fora.pl To forum związane z niepłodnością
                          • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:25
                            pandziksa napisała:

> Marta w okolicach ie ma nikogo kto znałby sie na leczeniu niepłodności...
                            > Szczecin polecam
                            >
                            > vitrolive.pl
                            > poza tym zapraszam na www.szczecinianki.fora.pl To forum związane z niepłodn
                            > ością

Dzięki bardzo. A w Vitrolive też już byłam. Wspaniali lekarze, niestety nie było mnie stać na leczenie tam.
                            • pandziksa Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:29
                              no niestety barierą często są pieniądze sad Jeden z lekarzy z vitro dr Ciepiela pracuje w agmedzie na mierzynie to jest koło Szczecina. Tam można zapisać się na nfz. Poza tym zadzwoń do poradni na Unii lubelskiej i dowiedz się w jakie dni kto przyjmuje bo niektórzy lekarze z vitro tez tam przyjmują.
                              tu namiar na agmed i dr Ciepielę
                              www.agmed.eu/?ginekologia,13
                              • marta.kg Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 18:32
                                Dzięki bardzo. Jeżeli moja endo nie będzie mogła mi pomóc to na pewno skorzystam z Twojej rady.
                          • marta.kg pandziksa.. 11.03.13, 18:27
                            jak mogę wiedzieć skąd jesteś?
                            • pandziksa Re: pandziksa.. 11.03.13, 19:00
                              teraz szczecin ale wcześniej trzebiatów
                              • marta.kg Re: pandziksa.. 11.03.13, 19:04
                                pandziksa napisała:

> teraz szczecin ale wcześniej trzebiatów

smile To pewnie się znamysmile
                              • marta.kg Re: pandziksa.. 11.03.13, 19:13
                                chciałabym się z tobą skontaktować, ale niestety nie masz uaktualnionej poczty.
                                Napisz do mnie jak możesz: marta.kg@gazeta.pl
                                • pandziksa Re: pandziksa.. 11.03.13, 21:50
                                  widziałam, ze rejestrowałaś sie na forum. Niedługo nasz adminka Cię wpuści i tam będziesz mogła do mnie pw pisać smile
                                  nawet nie wiedziałam z ta pocztą.. Musze się przyjrzeć
                                  • marta.kg Re: pandziksa.. 11.03.13, 21:55
                                    ok dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka