kobietafreuda 02.11.17, 17:02 pytałam na forum niepłodność, ale nikt nie odpowiedział Czy z niskim AMH to tylko in vitro (0,68), czy badania można powtórzyć? czy można suplementować? wszystkie wyniki w normie, tylko nie AMH. mąż wyniki super. A ja załamanie ((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietafreuda Re: niskie AMH 02.11.17, 17:03 W klinice Ivicta lekarka powiedziała- mogę panią przystymulować.... ale postawiłabym na in vitro. Kurczę, to tyle kasy Odpowiedz Link
maaja_30 Re: niskie AMH 04.11.17, 09:05 Kobietafreuda- wiem ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ale in vitro to nie koniec swiata. Pytanie jak dlugo sie staracie i ile macie lat. Ja obecnie zaluje kazdego straconego miesiaca kiedy zylam nadzieja! Podchodzac do in vitro prawie kazda kobieta mysli ze to juz to..ze teraz to kwestia chwili. Tylko ze niestety czesto tak nie jest. Ja jestem po 3 procedurach i nie mialam ani jednego transferu! Swiat mi sie zawali! Nie pisze tego zeby Cie straszyc tylko zeby uswiadomic ze roznie bywa i mijaja kolejne lata! Na poczatku nie bylam pewna in vitro..myslalam o tym troszke z zalem..ze to nie powinno tak byc itd. Obecnie oddalabym wszystko...za in vitro..za wlasne komorki! Powodzenia Odpowiedz Link
kariatyyda Re: niskie AMH 08.12.17, 13:42 To też jeszcze nie koniec świata, in vitro z komórką dawczyni ratuje sytuację, podobno efekty są rzędu do 50% skuteczności, jeśli w własnymi komórkami ma się problem, to bardzo dużo szans. Odpowiedz Link