Dodaj do ulubionych

zrobiłam test - znowu to samo

15.12.04, 11:52
Dzis 23dc i 7dpo nie wytrzymalam i zrobilam test quick i znow slaba ale
widoczna druga rozowa krecha grubsza od niebieskiej :o(
i co ja mam myslec od 3 miesiecy takie wychodza !!!
co prawda cycki urosyl zrobily sie jedrne, czasem boli podbrzusze i dostalam
jakies uczulenie na twarzy chyba od kosmetykow w szkole na ktore nigdy
uczulenia nie mialam hhhhhmmmmmm
wiem pewnie powiecie ze za wczesnie test, hihiihhi mam drugi i czeka na
sobote a w poniedzialek ide na bete i zobaczymy.
Ale co sadzicie ??????
Obserwuj wątek
    • aquarius72 Re: zrobiłam test - znowu to samo 15.12.04, 11:56
      Może tym razem to jest to? smile
      Daj znać, jaka beta.
    • daria4 Re: zrobiłam test - znowu to samo 15.12.04, 12:51
      Ja robiłam test po 8 dniach od owu i był negatywny.
      Byłam pewna, że znowu nic z tego a tu @ nie przyszła i następnego dnia zrobiłam
      test, który już pokazał piękne dwie krechy druga bardzo bardzo tłusta smile)))

Głowa do góry może się tym razem udało, powodzenia
    • gagat101 Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 11:57
      Dzis 24dc i 8dpo oczywiscie zrobilam kolejny test bo dluzej nie wytrzymalabym i
      znow slaba kreska ale uwaga grubsza i to o duzo od niebieskiej !!! cycki bola i
      jak sciagne stanik to mam wrazenie ze to sa kamienie hihihihihi i co jakis czas
      jajnik raz jeden raz drugi hhhhmmmmm no zobaczymy spruboje jutro nie
      testowac ;o)
      • aquarius72 Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 12:07
        No, Gagatku - szanse duże są i szczerze życzę Ci, żeby tym razem się udało, bo
        walczysz tak dzielnie o dzidziusia, że naprawdę Ci się należy smile

PS. Kiedy robisz betę?
        • gagat101 Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 12:14
          bete chce zrobic przed swietami i to dwa razy wiec druga w piatek a pierwsza w
          srode (mam nadzieje ze wyjdzie)termin małpiszona na piatek, no i zapomnialam
          dopisac ze od wczoraj (przedwczoraj tez ale nie bylam pewna) boli mnie brzuch
          czasem jak na @ wiec objawow jest duzo ale jak i na @ jak i na ciaze !!!!
        • maria.ksiazek Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 12:14
          Gagatku,życze żeby tym razem się udało!!Kiedy robisz betę?
          U mnie okres ,już 7-my dzień!!mam dość
          Pozdrawiam
    • majka.majka Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 22:47
      Gagatku!!
      Co z tymi testami, mnie już 2 razy pokazały się II krechy, ostatni kilka dni
      temu, dziś 8 dpo i beta 0,1, więc znów nic. Czy tak szleją mi hormony, że te
      testy wychodzą pozytywnie? Wiesz może coś na ten temat?
      Pozdrawiam
      • gagat100 Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 22:57
        skoro dzis masz 8dpo (jak ja) to kiedy kilka dni temu robilas test ???
        pociesze Cie piszac ze na pocz. ciazy HCG raz jest a raz nie wiec moze trafilas
        podczas badania jak sie schowalo ;o) powinno sie bete robic 10dpo tak samo
        testy ciazowe no ale ja z nimi tak dlugo nie moge wytrzymac hihihihi

Moze tu cos znajdziesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=18237859
        • majka.majka Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 22:15
          Masz rację, że wszystko mi się pomieszało, test owu pozytywny wyszedł mi 11 dc,
          18 dc zrobiłam test ciążowy od Ewy i wyszedł pozytywnie, a wczoraj miałam 20 dc
          i beta 0,1. Czy myślisz, że za szybko z betą?
          Pozdrawiam
          • gagat100 Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 22:40
            na bete za wczesnie powinno sie robic najwczesniej 10dpo a najlepiej po
            terminie @ (ale kto by wytrzymal, ja nie ) poniewaz hsg na poczatku ciazy raz
            sie pojawia a raz znika ;o)
    • wieczorynkaaa Re: zrobiłam test - znowu to samo 16.12.04, 23:27
      Gagatku Kochany . u mnie sie potwierdzilo !! smile)) wiec wierze ze tym razem tobie sie tez uda !!!!!!!
      trzymam strasznie za Ciebie kciuki big_grinD i informuj co i jak tam smile)
      • gagat100 Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 09:31
        Dzis nie robilam testu , ale juz mnie nosi wiec jutro na 100% zrobie bedzie to
        10opo
        • mola16 Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 09:35
          Gagatku, czyli termin @ masz na poniedziałek? Czy źle licze? Ja mam termin na
          21.12 i boje sie testowac. No chyba, że w dniu spodziewanej @. Ale ty pisz o
          wynikach, czekam z niecierpliwością na dobre wieści. Powodzenia i zyczę
          wysokiej bety.
          • tromysza Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 10:07
            gagatku, mooooooooooooooooocno trzymam kciukasy. Dołącz do magdulki.
            • gagat100 Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 10:11
              Termin @ mam na wigilie .....................
              Test robie w sobote czyli jutro jesli wyjdzie z grubymi krechami to w pon ide
              na bete i powtarzam w srode, jezeli sobotni test znow pokaze slabe krechy to
              powtarzam test w poniedzialek no i chyba juz powinein pokazac w 12dpo jesli tez
              beda slabe krechy to w srode ide na bete bo chce wiedziec przed swietami na
              czym stoje !!!!!!!!!
              Troche to zagmatwane no ale ja wiem o co chodzi hihihhihi
              • mala.mi2 Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 10:34
                Gagatku, przepraszam nie chce abys to co tu napisze nieopatrznie odebrała...ale
                tak sie zastanawiam, że przeciez ty masz termin@@@@ dopiero za TYDZIEŃ...czy to
                jeszcze nie za wczesnie na te wszystkie testy i gdybania......byc może tak
                powinno sie robić aby czegos nie przegapić ale moim zdaniem można tylko przeżyć
                straszne rozczarowanie...ja zamierzam zacząc działac w kwestii testów i bety
                dopiero po terminie @@@ czyli w środe 22 iego jesli oczywiście mnie @@@@ nie
                wyprzedzi...mam nadzieję że sie nie "obrazisz" ze to napisałam ale uważam, że
                tylko sie nadmiernie stresujesz tym bardziej że wcześniej miałaś juz takie
                historie z II krechami przed terminem@@@@ a to na pewno nie sprzyja dzidzi
                jesli juz jest w tobie pozdrawiam....czy ktos mysli tak jak ja czy to u mnie
                coś nie tak z głową????
                • sarah75 Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 10:54
                  tez uważam Gagat że powinnas troszke zluzować, inaczej zwariujesz.
    • bluebebe Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 10:48
      ja tez tak myśle jak mala mi. OGÓLNIEsmile z moimi cyklami 44 dniowymi i owu w 33
      dniu na przykład czasami tak myślę, że jejku jakby to było mieć tak normalnie
      owu w 14 i potem @ to czas by zapierniczał,a tak to muszę czekaćczekać i
      czekać. I jakbym miała czekać tak mało jak na przykład gagatek to bym na pewno
      czekała do terminu @. Jak tu porównywać kilka dni do testowania - do czekania
      na owu CAŁY MIESIĄC. Ale co się okazuje jak już ta owu w końcu się zdaży to
      sama nie mogę ussiedzieć. I wtedy codzienie się oszukuję, że test zrobię JUTRO.
      I jutro też mówię że zrobię JUTRO i wtedy mija cały ten termin.smile)Czekaj
      gagatku, Ubierz choinkę, kup prezenty, NIE myśl. Ale jestem mądra?? co?wink)
      • gagat100 tlumacze 17.12.04, 11:16
        Poprzednia ciaze wyczulam 10dop i to przez przypadek bo nie wpatrywalam sie tak
        w moj organizm jak teraz, wtedy to byl piatek i czulam ze to ciaza na 100%
        przez weekend myslalam tylko oniej i w pon (13dc) zrobilam test i pokazal II
        krechy a 14dc poszlam do gina i potwierdzil i to wszystko dzialo sie PRZED
        terminem @
        Niektore kobiety maja takie organizmy ze potrafia ciaze wyczyc kilka dni po
        owulacji wiec dlatego wpatruje sie w moje odczucia i testy AZ tak wazne dla
        mnie nie sa jesdynie potwierdza moje odczucia !!! a przyznam ze teraz czuje sie
        dziwnie, pierwszy objaw to piersi ktore sa BEZ zmian przed @ a teraz ciezkie ,
        jedrne, bolace po bokach i mam takie juz od kilku dni, objawem ktory
        towarzyszyl mi przy tamtej ciazy byly odruchy wymiotne podczas mycia zebow i
        tym razem mam cosik takiego. Moze faktycznie za bardzo swiruje i jesli to nie
        ciaza to ide do psychiatry bo psycholog tu juz nic nie zaradzi ;o))
        Mam nadzije ze teraz mnie rozumiecie ???????
        • bluebebe Re: tlumacze 17.12.04, 11:24
          Ja? Ja? JA? Cię nie rozumiem?? wink) Oczywiście, że rozumiem. Najbardziej w
          świeciesmile)) U mnie (bo podobnie ja Ty - też byłam w ciąży) też nie wyszukiwałam
          tych objawów jak w niej byłam. Po prostu w 15 dpo zmierzyłam temp - to był
          pierwszy pomiar w życiu. pokazała 37,2 i już wiedziałam.
          Faktycznie skoro piszesz, że coś jest inaczej niż zwykle to może sprawdź..smile
          zaprzeczam sama sobie, ale wiem jakie to budzi emocje.
    • j.zab Re: zrobiłam test - znowu to samo 17.12.04, 18:16
      Gagat! a ja mam przeczucie, że Ci się udało!! i do tego takie obiecujące
      objawy smilehmmm naprawdę interesujące ..i jeszcze ta różowa krecha dla mnie to
      jednak ciąża mimo, że ostatnio było tak samo.. u mnie nigdy nie widać żadnych
      objawów i w tym cyklu chyba nic nie będzie a na domiar złego jeszcze się
      przeziębiłam nic tylko kicham i prycham sad
      może nie rób już testów tylko w poniedziałek biegnij szybciutko na bete i
      oczywiście zaraz daj nam znać co i jak !

Jusi
    • gagat100 CD moich zmagan na ..... 18.12.04, 09:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=18690030
      • danik1 Re: CD moich zmagan na ..... 18.12.04, 16:48
        Gagatku ja tez zaraz zrobie sobie test. To bedzie juz trzeci w tym cyklu. W
        przyszlym tygodniu bede miala wynik testu z krwi, ale jestem niecierpliwa.
        • danik1 Re: CD moich zmagan na ..... 18.12.04, 16:56
          Tylko jedna kreska!!!
          Trzymam za Ciebie kciuki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka