nnika5 Re: ech......:( 21.12.04, 09:42 sorry witajcie pozwolilam sobie napsac na to forum bo tak jak chyba wszystkie tutaj nie moge sie doczekac dzidzi. w moim przypadku drugiej. moje pierwsze szczescie ma 13 miesiecy. od kilku mesiecy staramy sie o rodzenstwo dla zuzki i nic z tego nie wychodzi wiem ze kilka miesiecy to niedlugo ale....karmie zuzke piersia jeszcze ale przeczytalam tye watkow o karmieniu starszego podczas ciazy ze wydaje mi sie to zadna przeszkoda do zajscia... pisze do was bo mi smutno juz juz myslalam ze sie udalo, ze bedzie wymarzony prezent na swieta...od kilku dni mi niedobrze, kreci mi sie w glowie i w ogole czuje sie jak wypluta... zrobilam dzis test majac cicha nadzieje. i nic((((( znowu sie nie udalo no nic to dziewczyny... mimo to WESOLYCH SWIAT Odpowiedz Link
delta.x Re: ech......:( 21.12.04, 10:47 Hej, nie martw się, jak karmisz piersią to na pewno dlatego jeszcze się nie udało, owszem niektóre kobiety zachodzą w ciążę podczas karmienia ale jest to trudniejsze i zależy jak często się karmi. Może za niedługo twoje dziecko zrezygnuje z jednego karmienia w ciągu dnia i zastąpisz je innym posiłkiem a wtedy wszystko się moze zdarzyć Powodzenia. Odpowiedz Link