misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 09:46 No to dziewczynki powolnym krokiem zbliza sie weekend.To ktora z was testuje. Ja wstrzymam sie do 12 stycznia ,ponieważ po tabletkach @ czasem lubi platac mi figla i sie spoznia. A ostatnio opoznila mi sie o 2 tygodnie - wtedy mialam nadzieje - ale nie wyszlo. Byla nadzieja choc nawet za bardzo nie staralismy sie. A w tym cyklu - to co innego . Jejku czy wy tez tak sie bojicie zrobic ten test jak ja? Odpowiedz Link
tromysza Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 09:49 ja się chyba do Was dołączam. Dziś 23 dc. W poniedziałek chce zrobić test. bardzo gratuluje ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
blanka22 Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 10:06 Witam Wszystkie starającze się i oczekujące, u mnie dziś 19 dc objawów ewent. ciąży chyba żadnych. Przewidywana niechciana @ 13 stycznia, testu wcześniej nie robię bo już tyle razy się rozczarowałam pozostaje tylko czekać. 5 cykl starań Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 10:33 Dziewczynki, ja tescik robie we wtorek - 11ego. Wczesniej nawet mi sie nie śni. Od przedwczoraj mam takie dziwne bóle w podbrzuszu, jakby przed @ ale inaczej.Jajnik wybudzil mnie dzis w nocy. Co prawda zgieta w pol nie bylam ale bez No-spy sie nie dalo. Aaaaa juz nie chce sobie myslec i sie nastawiac kolejny raz...zobaczymy. Pozdrawiam Was. Jagoda. Odpowiedz Link
basoni Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 10:41 Ninijeszym szanowna agnieszkaela otworzyła kolejny wysyp zaciążanych. Tydzień temu umarłabym z zazdrości, ale ostatnio mam jaką głupawkę i jakoś mnie to nie rusza. Ale cieszę się Twoim szczęściem. Dobra dziewczyny która będzie następna? Ja się zapisuje raczej na @, chyba że nie przyjdzie do następnej soboty (34 dc) a wtedy to już nawet testować bym nie musiała. Odpowiedz Link
ewkaczo No cóż.... 06.01.05, 10:44 a ja po wczorajszym niewypale z testem mam tego dosc i juz mi wszystko jedno.W poniedzialek spodziewam sie@ i tak pewnie bedzie...tak wiec aby do nastepnego cyklu... Odpowiedz Link
ewkaczo no cóż.... 06.01.05, 10:46 a ja po wczorajszym niewypale z testem mam tego dosc i juz mi wszystko jedno.W poniedzialek spodziewam sie@ i tak pewnie bedzie...tak wiec aby do nastepnego cyklu... Odpowiedz Link
misiak26 Re: Hhhyyyyyy 06.01.05, 10:51 A ja mysle ze organizm potrafi czasem zaskoczyc człowieka. ! Trzeba tylko poczekac do tego terminu @. I nie robic tych testow (tak jam my) przed @ ,bo to faktycznie daje potwornego doła. " Co ma byc to i tak będzie" - a wkrotce wszystko sie wyjasni. Odpowiedz Link
nitka111 Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 11:40 Ja czekam do środy przynajmniej, cykle mam długie, wprawdzie stawiwm na 32 dni, ale wolę poczekać dłużej . Ostatnio już się cieszyłam , a tu po 34 przyszła @@. Miałam strasznego doła i nie chcę tego znowu przeżywać. Wymyślam sobie różne rzeczy do roboty, żeby się czymś zająć. Np. do niedzieli chcę skończyć sobie i synkowi sweterki, już nie mogę sie doczekać kiedy je ubierzemy. Trzymajcie się dziewczynki i meldujcie , że się udało )) Odpowiedz Link
aniutek76 Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 15:07 26 dc, brzuch mnie już boli całkiem okresowo (, a temp. 37,3 (!?). Tylko ta biała, gęsta wydzielina, zaparcia i wzdęty brzuch inaczej niż zwykle przed @. A córeczka mojej siostry ma już dwa tygodnie... Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 15:49 no własnie aniutku76 brzuch tez mnie boli ,ale tak jak pisałam po srodku nad spojeniem łonowym od czasu do czasu jajnik zakluje. I jakos tez mam brzuch jak napompowany ,zaparcia a w tej chwili mam zgage tak jak i wczoraj. Mam nadzieje ze powod tego wszystkiego bedzie jasny. Nigdy poniewaz za bardzo nie zwracalam uwagi jak moj organizm zachowuje sie przed @.Bo wtedy nie bylo mi to potrzebne. A teraz wypatruje wszystkich objawow. Ale pozyjemy to zobaczymy. Oby bylo po naszej mysli dziewczynki Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 23:30 Misiak, Aniutku - ja tez mam tak jakos dziwnie...tzn. na zgage nie zwracam uwagi, bo od kilku miesięcy mam problemy żołądkowe, więc trochę do tego przywykłam. Brzuch mam jakiś taki inny - niby jak przed @ ale troche inaczej (a może już się dopatruje nie wiem czego jak to napisałam w jakimś wcześniejszym poście). Lewy jajnik troszkę pobolewa ale daje żyć - nie zgina mnie w pół. Troszku inne mam piersi - albo chce je inaczej widzieć i czuć ?! Ciekawe jest to, że przed @ mam "czekoladowe dni", zazwyczaj 2 lub 3 no i dziś sięgnęłam po śliwki w czekoladzie tylko żeby to jakieś niebo w gębie było to nie powiem. Boję się weekendu i niemiłej niespodzianki bo w razie co we wtorek mogłabym zrobić test. O rety, chyba jestem przewrażliwiona... Buziaczki, Jagoda Odpowiedz Link
jolanta8 Re: końcowe odliczanie do @ 06.01.05, 23:38 U mnie dziewczynki również podobne objawy albo jak mówicie może urojone w każdym bądź razie takie same mam objawy jak przed @ wiem bo nie chciałam mieć takoch objawów jak naprawdę ona przszła kilka dzi temujestem 18dc(28) i sutki mnie bolą a poza tym tempka 37,2 ale słyszałam ze to normalne po owu ,jestem taka zła na siebie że nie obserwowałam swego ciała wcześniej teraz to juz nie wiem czy tak ma być czy są jakieś zmianki @17tego((( całuski pa Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 07.01.05, 09:04 Witam ! U mnie niestetu pojawily sie bóle krzyza, a tak mam zawsze co najmniej na pare dni przed @. Wiec raczej nic z tego w tym cyklu Smutno mi, choc nie mialam złudzen ze za 1 razem sie uda. Do @ jeszcze pare dni (bo moze sie przesunac), ale jakies mam takie juz przeczucie ze przyjdzie Trzymam kciuki za WAS!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: końcowe odliczanie do @ 07.01.05, 09:14 Ojej, a może ten "krzyż" nic nie oznacza? Ja dziś bez wzdęcia ale za to z jakąś kluską w gardle...może to nic a może znowu wrzody Ja też trzymam za NAS kciuki. Jagoda Odpowiedz Link
blanka22 Re: końcowe odliczanie do @ 07.01.05, 09:44 U mnie dziś 20 dc piersi zaczęły bardzo boleć wczorej i sutki, mam bóle w dole brzucha takie niby @ i jeszcze jedna sprawa dla mnie trochę dziwna ponieważ zdarzyło mi sie po raz pierwszy, po wieczornym przytulanku dziś zauważyłam u siebie taki gesty kremowo "łososiowy" śluz tak właśnie taki miał kolor, takiego sluzu nie miałam nigdy nawet 1 lub 2 dni przed @ a @ dopiero 13.01, i po tym zaczął mnie boleć dzis brzuch tak niby @ ale inaczej, czy miałysci tak kiedyś? Odpowiedz Link
aniutek76 Re: końcowe odliczanie do @ 07.01.05, 11:10 Misiak, jeszcze nic nie jest przesądzone. Ja też siedzę jak na gwoździach. Wczoraj bardzo bolał mnie brzuch, myślałam, że już @ przyjdzie, a dziś cisza. Utrzymuje się tylko dużo białego śluzu, wzdęcia i tak dziwna gula w gardle. Tak jakoś przyszło mi, żeby umówić się na wizytę gina i wolny termin był dopiero na 17.01. Fajnie byłoby móc wtedy potwierdzić ciążę, a najwyżej zapytać, co z dalszymi staraniami. Całuski, trzymajcie się ciepło i cierpliwie Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: końcowe odliczanie do @ 07.01.05, 11:13 Aniutek, też mam kluskę w gardle tylko ciągle myślę o nieszczęsnych wrzodach co do których wyleczenia nie mam pewności...boje się Odpowiedz Link
nitka111 Witajcie ! 07.01.05, 12:21 Spojenie przestało boleć, plamienia nie ma , tylko piersi ciągle bolą i są większe. Niestety @@ może przyjść w niedzielę, poniedziałek ... aż do środy włącznie. Testować będę ewentualnie w czwartek. Mam nadzieję, że będę miała co! testować! Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 07.01.05, 13:19 No cóż trzeba czekac(niestety) mam juz chyba świra na tym punkcie. No nic, trzymam za NAS kciuki bardzo mocno. Ps- a u mnie ,moze nic jeszcze faktycznie nie jest przesadzone, ale wkrotce sie przekonam sama. Brzuszek nadal boli (od czasu do czasu) ale pozyjemy to zobaczymy jaki to znak i czego objaw. Pozdraiwam WAS goraco dziewczyki Odpowiedz Link
tesska Re: końcowe odliczanie do @ 09.01.05, 16:51 Witaj, czytalam Twoje wypowiedzi i wiesz mam bardzo podobne objawy do twoich, no moze tylko ten jajnik sie u mnie nie odzywa....a poza tym piersi sa jakies dziwne, moglo bybyc na @, ale za wczesnie tak zaczely byc napiete, no i nie codziennie dawaly znac o sobie. Mam nadzieje, ze sie nam obu udalo, jednak. Dzisiaj moj 21 dzien(26), wiec moze mi sie uda dotrwac bez robienia testu do czwartku chociaz... Pozdrawiam i zycze braku @ Odpowiedz Link
ewkaczo Re: końcowe odliczanie do @ 08.01.05, 11:28 Hello dziewczynki! I jak tam wasze objawy ciazowe czy tez@ ??? U mnie dzis 27dc wiec lada dzien...chlip chlip Odpowiedz Link
basoni Re: końcowe odliczanie do @ 08.01.05, 11:47 Ja mam lekkie zapalenie pęcherza, na szczęście, bo wszystko mogę zrzucić na pęcherz lub na ziółka i morze wody i herbatk które wypijam. U mnie dziś 26 dc i od jutra mogę się już spodziewać koleżanki @, ale o dziwo nadal mnie to nie rusza. Odpowiedz Link
jedna_chwilka O rety tak się strasznie boję... 08.01.05, 12:56 nagle wcale nie chce mi się robić testu ani wcześniej ani o czasie, czyli we wtorek. Już nie czuję i nie widzę objawów. Od tego wszystkiego boli mnie głowa - okropnie. Codziennie mnie boli ale dziś przy sobocie?!!! Jestem bardzo zdenerwowana, w środku gotuje się we mnie... Miałam dziś w nocy koszmarny sen...obudził mnie mój własny krzyk i płacz. Mąż nie mógł mnie uspokoić...nie wyrobię... Bardzo WAS pozdrawiam. P.S. Nawet ta piękna wiosenna pogoda za oknem mnie nie rajcuje. Kurcze nawet gotowanie mnie nie uspokaja... Odpowiedz Link
pea_74 chlip chlip 08.01.05, 14:11 w tym watku tez nie bylam...Ewusiu trzymam kciuki za 2 kreski! zeby bylo chlip chlip ale z radosci! Pozdrawiam Odpowiedz Link
nitka111 Buuu - dlaczego?????????????????????????? :(((((( 08.01.05, 19:40 No to już nie czekam, po cichu , wcześniej niż się spodziewałam (po 30 dniach) przyszła ta wstrętna @@. Nie mam już siły !!!!!! Nic mi się nie chce !!!!! chyba muszę odpocząć od forum. Trzymam kciuki za wsa wszystkie. Wam musi sie udać !!!!!! Odpowiedz Link
s.mal Re: Buuu - dlaczego?????????????????????????? :( 08.01.05, 19:56 Niteczko wiem co czujesz. Jestem w identycznej sytuacji. Dziś przyszła ta wrrrr @. Jestem zła, chce mi się ryczeń i nawet popłakuję z cicha. Bardzo chciałam żeby się udało, bo niedługo (27.01) miałabym termin porodu i byłoby mi łatwiej (chyba) ze świadomością że jestem w ciąży. A tu co? buuu tak mi smutno ... Sylwia Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: końcowe odliczanie do @ 09.01.05, 12:13 Niteczko, Sylwio - przykro mi. Ja nadal boję się okropnie i nadal boli mnie głowa. Wczoraj na bank z powodu migreny jak słoń dziś chyba z powodu tego wiatru i pogody jakiejś dziwnej. Nie wiem co jest, bo nie jestem głodna, nawet nie myślę o jedzeniu. A kluska w gardle pozwala przyjmować tylko płyny: wodę i herbatę No i mam deprechę. Miałyście tak? Może powinnam do jakieś lekarza pobiec? Jagoda Odpowiedz Link
mroczna2 Re: końcowe odliczanie do @ 09.01.05, 17:00 u mnie dzis 23dc bol jajnikow i czasem podbrzusza @ pewnie 15.01 (faze lutealna mam tylko 10 dni) a moze skoro wszystkie dopatrujemy sie objawow agnieszkaela by nam napisala jakie byly jej objawy? w koncu jej sie udalo pozdrawiam Odpowiedz Link
basoni wynik grudniowych rozgrywek @ kontra II krechy 09.01.05, 22:21 Uwaga wspaniały wynik grudniowych starań. Na razie jest 3:2 dla II kresek. Udało się: agnieszkaela kasiuula zuzia36 startują od nowa: nitka111 s.mal Oczekują na wynik: powinny już dać znać: maja2 ??? m_k3 2.01 - ??? mamka22 6.01 - ??? ewasz81 8.01 - ??? aniutek76 9.1 - ??? espana1 10.01 ewkaczo 10.01. kamelia111 10.01 scotia 10.01 tromysza 10.01 jedna_chwilka 11.01 misiak26 12.01 blanka22 13.01 tesska 13.01 basoni test 15.01 @ będzie wcześniej mroczna2 15.01 jolanta8 17.01 Zaczęło się wspaniale. Uprasza się o nie psucie statystyki. Odpowiedz Link
aniutek76 Re: wynik grudniowych rozgrywek @ kontra II krech 10.01.05, 08:14 U mnie dziś 30 dzień cyklu, mam 29-dniowe @ nie ma, ale nie robię jeszcze testu, bo przy takich zmianach pogody wszystko mi się mogło poprzesuwać. Poczekam jeszcze spokojnie do jutra. Piersi bolą bardzo, a poza tym nic więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zuzia36 Re: wynik grudniowych rozgrywek @ kontra II krech 11.01.05, 17:59 Hej Basoni !!!!!!!!!!! Bardzo bym chciała żeby to była prawda co napisałaś. Niestety @@@@ była silniejsza. Wogóle nie miałam owu. Teraz czekam, a ile to sama nie wiem. Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 10.01.05, 08:38 Tak mi przykro niteczko, ale nie zalamuj sie musi sie wkoncu udac i badz dobrej mysli . JA wciaz czekam na ten 12.01 tylko mam nadzieje ze znowu mi sie tam nic nie przesunie. Cycki nadal bola , ale co dziwne stracilam apetyt. Przed @ 3-4 dni to zjadlabym "konia z kopytami",do tego fura czekolady i ogorkow kiszonych. A teraz nic cicho. Nic nie smakuje jak wczesniej. Jakos wogole nie jestem glodna. Moze to cisza przed burza na @. Juz sama nie wiem, bo jakis takich wyraznych sygnalow na fasolke to nie obserwuje u siebie. I jakos intuicja podpowiada mi ze raczej nic z tego w tym cyklu. Coz niedlugo okaze sie na 100%. Trzymam za NAS kciuki kobitki . Odpowiedz Link
blanka22 Re: końcowe odliczanie do @ 10.01.05, 09:37 Kochane dziś 23 dc i coś się dzieje chyba nie4dobrego. Wczoraj rano bez zadnego bólu jakieś leciutkie krwawienie koloru bardzo bladziutko różowego nie czerwonego, plamnięcie jakieś rozwodnione i dalej nic, przewiadywana @ na 13.Piersi bolą bardzo nawet jak ich nie dotykam sutki też boląca momentami aż pieką wydaje mi się że są lekko zaróżowione. Bzruch jednak boli jak na @ ale tak falami i łagodniej. Boże tak bym chciała żeby ta @ się nie pokazała. Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 10.01.05, 10:25 No coz pozostaje nam tylko czekac i trzymac mocno kciuki. Ps - w tym tygodniu wszystko sie okaze ale mam stresa. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: końcowe odliczanie do @ 10.01.05, 11:11 a ja już na nic nie liczę , jednak nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam sobie test wczoraj i...gucio. Smutno mi okropnie ale muszę wziąć się w garść. Jak się tylko @ pojawi zacznę liczyć od nowa i tym razem z testami od Ewy. Nic mnie nie boli (oprócz standardowo głowy), nic nie czuję i jestem na razie bardzo na wszystko obojętna. Mam nadzieję, że przejdzie mi to.... Odpowiedz Link
pkaneta Re: końcowe odliczanie do @ 10.01.05, 15:20 Dziękuję że jesteście!!!Z Wami to nawet czekanie jest łatwiejsze - a WYTRZYMAĆ już nie mogę!!!!Dzisiaj mam 27 dc - @wstrętna i nie wypowiedziana ma przyjść 13.01. Mam nadzieję że 13 będzie szczęśliwa. Test chcę zrobić w niedzielę - 16.01. Czytam i czytam i Wasze objawy to moje objawy - pobolewa mnie jajnik i podbrzusze - kilka dni temu nawet nie obyło się bez Nospy, jeszcze trochę a będę wyglądała jak sex bomba - piersi daleko przedemną i bolą, gula w gardle i wydaje mi się, że mam apetyt - ale to tylko do momentu posiłku, wtedy mi się odechciewa. Trzymajcie za mnie kciuki abym wytrzymała do niedzieli - i oby wcześniej nie przyszła ta @. Za Was kciuki trzymam także. A może zrobimy galerię pozytywnych testów?? Pozdrowienia i buziaki Aneta Odpowiedz Link
tesska Re: końcowe odliczanie do @ 10.01.05, 23:49 Witam, ja jakos stracilam dobre wrazenia, i zaczyna mi sie wydawac, ze objawy jakie wypisalam nie sa prawdziwe, moze za bardzo chce tego dzidziuska... Test zrobie w weekedn, dam znac, trzymajcie sie. Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 11.01.05, 15:24 Witajcie! No coż jutro u mnie godzina "zero". Wszystko sie okaze rano zrobie test w dniu spodziewanej @. Jak na razie nic mnie nie boli jak na @. Ale mam pietra... Ps. choc mysle ze raczej nic z tego to trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
aniutek76 Re: końcowe odliczanie do @ 11.01.05, 15:52 misiak26! Trzymam za Ciebie jutro kciuki i za siebie też U mnie dwa dni po terminie @, ale postanowiłam jeszcze cierpliwie poczekać, żeby się nie rozczarować. Mnie cały czas bolą piersi i brzuch i temperatura nie spada poniżej 37.0. Życzę Ci jutro pieknego poranka z II kreseczkami Obyśmy sobie miały jutro do przekazania dobre wiadomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link
baba113 Re: kolejna oczekująca... na brak @ 11.01.05, 16:14 No cóż u mnie to 4 cykl, a obecnie 21 dc i znowu oczekiwanie. Znajdowanie nadzieji w najdrobniejszych objawach bo a nóż wskazują na dzidzię w brzuszku ale cierpliwie będę czekać nie zrobię wcześniej testu 20.01 wszystko będzie jasne. Trzymam za was wszystkie i za siebie kciuki. Kiedyś musi nadejść ten szczęśliwy dzień. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
alanaa Re: końcowe odliczanie do @ 11.01.05, 19:15 Witam wszystkie Starające, u mnie 32 dc (30) temperatura skacze. Postanowiłam sobie że tym razem nie będę wyszukiwać się objawów ale to jest silniejsze ode mnie (bolące piersi, góla w gardle, białe upławy). Czekam do soboty jak @ nie przyjdzie to robię test. Powodzenia dla Wszystkich Odpowiedz Link
nitka111 Re: końcowe odliczanie do @ 11.01.05, 22:58 Jak wiecie u mnie już po, ale zaglądam co u was słychać. Trzymam kciuki, baaaardzo mocno ! Odpowiedz Link
misiak26 Re: końcowe odliczanie do @ 12.01.05, 08:34 Dzieki ze trzymalyscie kciuki. Niestety nie mam dobrych wiesci aniutku76 nie podziele sie z toba dobra wiescia. Dzis rano w dzień przewidywanej @ zrobilam test. Niestety tego sie obawialam I kreska (taka samotna bez tej drugiej). Pewnie znowu cos mi sie tam poprzestawialo bo śluz bialy tempka nadal 39,9-37 ale pewnie niedlugo zacznie spadac a wtedy juz bede wiedziala co to oznacza. Jezeli nawet cykl mi sie wydluzyl to powinno dzis i tak pokazac prawde, wiec nie mam zludzen.W najgorszym wypadku przesunie mi sie @ o 2 tygodnie. A ja juz bym chciala rozpoczac starania o dzidzie. Tak mi dzis smutno!! Ale trzymam za WAS kciuki WSZYSTKIE ,choc WAM musi sie udac! PS- Aniutek76 mam nadzieje ze to TY mi przekazesz dobra nowine, mocno trzymam kciuki. Odpowiedz Link
blanka22 Re: końcowe odliczanie do @ 12.01.05, 09:36 Ja już na nic nie czekam w nocy dostałam @. Zaczynam 6 cykl starań Odpowiedz Link
pkaneta Re: końcowe odliczanie do @ 12.01.05, 15:17 Przykro mi blanka22 ((Powodzenia w kolejnym cyklu. Wreszcie się uda. Głowa do góry Odpowiedz Link
blanka22 Re: końcowe odliczanie do @ 12.01.05, 15:38 pkanetko mam nadzieję że Tobie też się uda trzymam kciuki. Odpowiedz Link
aniutek76 Re: końcowe odliczanie do @ 12.01.05, 10:55 Misiaku, tak mi przykro ( Ja się przestraszyłam i nie zrobiłam dziś testu, a wszystko dlatego, że w nocy bardzo bolał mnie brzuch i myślę, że dziś mogę dostać @. Już raz tak miałam, że rano zrobiłam test, a popołudniu przyszła @. Czekam więc. Jutro 13, więc też nie będę testować, więc jeśli @ nie będzie to dopiero piątek. Ale ze mnie tchórz ) Pozdrowionka i miłego dnia życzę, mimo wszystko. Tak jak mówisz - kiedyś musi się udać. Odpowiedz Link
maja2 Mam dwie cudowne krechy !!! 12.01.05, 17:57 Zawiadamiam w szem i wobec, że zrobiłam dzis test i wyszły II wytęsknione kreseczki. Ta druga to nawet bardziej tłusta od kontrolnej. Mam nadzieję, ze test się nie myli, bo bardzo jestem szczęśliwa. Pozdrawiam Was gorąco, Wam też sie uda zobaczycie !!!Pa Majka i fasolka Odpowiedz Link
suslak Re: Mam dwie cudowne krechy !!! 12.01.05, 18:47 Maja! Gratulacje! Trzymam za Ciebie mocno kciuki i zarażaj na prawo i lewo !!! Odpowiedz Link
pkaneta Re: Mam dwie cudowne krechy !!! 12.01.05, 19:51 Bardzo gorąco Ci gratuluję Maju!!!!Nawet nie wiesz jak się cieszę!!To podnosi mnie na duchu. Może i mi się uda?? Testuję w sobotę. Trzymaj kciuki. Pozdrawiam Ciebie i Twoją Fasolinkę. Mocno ściskam Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Mam dwie cudowne krechy !!! 12.01.05, 20:25 Juhu! I takie wiadomości mnie cieszą! Choć jeszcze kilka godzin temu byłam w okropnym stanie psychicznym. Gratulacje Szczęściaro. Jutro ma być chłodno - uważajcie zatem na siebie. OBOJE!!! Odpowiedz Link
maja2 Re: Mam dwie cudowne krechy !!! 13.01.05, 08:54 Dziewczyny wszystko jest możliwe!!!Ja tez jeszcze kilka dni temu mówiłam, że nam się nie udało. A jednak!!!Poprostu musicie wierzyc, że się uda. A uda się. Wczoraj, jak jeszcze nie testowałam, a miałam wcześniej, byłam na zakupach i kasjerka powiedziała mi, ze oddaje mi grosik reszty ma szczęscie z całego serca, bo widzi, że mi się ono przyda...i ja w tym momencie wiedziałam już że to sygnał z nieba, że się udało! Zastanawia mnie kiedy teraz do gina??? pozdrawiam Was i proszę...wirzcie w to, że nic nie dzieje się bez przyczyny, uda się i Wam, ja się nie mylę PS-Mój maż jak sie dowiedział, to miał łzy w oczach, zupełnie takie jak w momencie składania przysięgi małżeńskiej, to cudowne... Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: Mam dwie cudowne krechy !!! 13.01.05, 18:12 Gratulacje! Witam w gronie wrzesniowek calkiem naz juz sporo. Na pozostale dziewczyny tez czekamy Owocnego testowania. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25239 Odpowiedz Link
misiak26 Re: Również gratuluje maju 13.01.05, 08:25 Naprawde, szczere gratulacje !!!! A ja wciaz czekam na @ Ps -uwazajcie na siebie i trzymajcie sie ciepło Odpowiedz Link
tesska Re: Również gratuluje maju 13.01.05, 21:11 Ja rowniez czekam na @ , test wyszedl negatywnie, bedziemy probowac dlaej.pa Odpowiedz Link