reno78 Re: *** ILE NAS JEST ???? 08.01.05, 13:01 Cześć. Renata, lat (niedługo) 27, mąż ten sam od 4 lat, starania od 1,5 roku, niby wszystko jest ok, ale dzidzi jak nie było tak nie ma. Jednak nie tracimy nadziei. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pea_74 Re: *** ILE NAS JEST ???? 08.01.05, 14:08 Mam 30 lat, mezatka od 5 lat, o dzidziusia staramy sie od 12'2003, mialam 2 poronienia ale nie trace nadzieji. Moze zmienie lekarza... Jestesmy z krakowa. Odpowiedz Link
gagat100 urodziny forum 08.01.05, 16:10 na wstepie lidek wkleiła suwaczek www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=52955 Odpowiedz Link
espana1 espana1 08.01.05, 17:33 33 lata, srodkaowa Polska, pracuje w mediach. Spełniona zawodowo, w stałym zwiazku od 11 lat. Starania od wrzesnia. Odpowiedz Link
sabi35 sabi 08.01.05, 20:06 Nie Sabi, tylko Sabina, oczywiście. Mam już hmm.. 35 lat, jedno dziecko (7lat), zawsze miałam problemy z za długimi cyklami i zajściem w ciążę. Właściwie to już nie chciałam mieć dzieci, ale spotkałam nareszcie mężczyznę mojego życia i okazało się, że marzy o dziecku. Decyzja była jedna i już się cieszę. Starania od października, od grudnia z homeopatią (mam nadzieję, że owocne, bo test w ubiegłym tygodniu blado-pozytywny, piersi bolą jak szalone i już mnie nieco mdli), ale ponieważ naczytałam się tutaj o różnych psikusach testowych, zaczekam jeszcze do wtorku do wizyty u gina. O staraniach napiszę jak tylko będzie oficjalne potwierdzenie. Narazie wiecie wy i mój facet )) Pracuje jako informatyk w Niemczech (nie wiem jak długo jeszcze), ale mam obecnie super mieszankę w domu (bo mój partner nie jest ani Niemcem ani Polakiem, dziecko jest natomiast dwujęzyczne) Pa pa Odpowiedz Link
s.mal sylawia 09.01.05, 10:03 Sylwia woj. mazowieckie lat 23 od roku szczęśliwa mężatka. Aniołek lipiec 2004r. Drugi cykl starań zakończony niepowodzeniem, teraz spróbuję z testami od Ewy. ps - miło Was poznać Odpowiedz Link
mamka22 Re: *** ILE NAS JEST ???? 09.01.05, 13:46 No to ja też sie wpisuję!!!! Mam 26/27 lat - bo urodzinki w styczniu. Staramy się od maja (ze względu na długie cykle to 8 cykl starań dopiero). A tak chciałąm, żeby dzidzia była na wiosnę lato, a teraz to nie ma najmnieszego znaczenia - ma być i być zdrowe!!! 3,5 roku po ślubie, mężuś kochane cudeńko!!! Ale też już tęskni do małej dzidzi Monika Odpowiedz Link
gosia.testy Re: *** ILE NAS JEST ???? 09.01.05, 14:12 Jeszcze ja! Synek 2,5 latek. Męzatka od 6 lat. Teraz 9 cykl starań o rodzeństwo. Ale wiem, że łatwo nie będzie, bardziej czekam na kolejny cud. Odpowiedz Link
sikorkab Re: *** ILE NAS JEST ???? 09.01.05, 20:52 No to jeszcze ja. Beata,28 lat, małopolska, od września bezrobotna, na forum od niedawna, częściej mnie można spotkać na niepłodności, starania od pół roku ale już po jednej nieudanej ciąży w XII zeszłego roku (puste jajo płodowe) Odpowiedz Link
tesska Re: *** ILE NAS JEST ???? 09.01.05, 21:33 27 (za miesiac i ciut 28) Mezatka bardzo happy od prawie dwoch lat (rocznica niedlugo -25.01), niespelniona do konca zawodowo, pierwszy cykl probny...wyniki za klka dni.Urodzona wyksztalcona w Stolicy, ale teraz przystosowywuje sie do zycia nad morzem w Gdansku. Odpowiedz Link
rebcia Re: *** ILE NAS JEST ???? 09.01.05, 21:53 Cześć!!!Mam na imię Gośka i mam 26lat, jestem szczęśliwą mężatką od prawie 1,5 roku .Staramy się o dzidziusia od ślubu - na razie bez powodzenia, ale pełni optymizmu, że może tym razem sie uda!!!Zawodowo jeszcze nie spełniona - jeteśmy z mężem młodymi lekarzami ,a początki wiadomo, jak wszędzie - są trudne. *pozdrawiam Gocha* Odpowiedz Link
ruda711 Re: *** ILE NAS JEST ???? 09.01.05, 23:36 Łodzianka, 33 lata (niedługo 34), 10 szczęśliwych lat ciągle z tym samym ukochanym facetem. Staramy się od 5 lat (bez powodzenia - z 10 IUI (juz nie pamiętam, 1 IVF). Prawnik - spełniony (choć pewnie zawsze mogłoby być lepiej). 3 lekarzy - wszyscy z Łodzi, właściwie to wszystko w normie - najgorsze co może być bo upragnionego babasa ciągle nie ma. Przed nami ostatnia próba IVF, a później przenosimy się na forum - adopcja. Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia Monia Odpowiedz Link
ankas7 Re: *** ILE NAS JEST ???? 10.01.05, 01:19 Ania z Warszawy mam 22lata bez dzieci byłam w ciąży ale 21 listopada 2004 łyżeczkowanie diagnoza puste jajo płodowe to było 9 tygodni Mężatka od prawie 2 lat bardzo pragniemy dziecka jeszcze starać sie za bardzo nie moge ale myśle że już nie długo od następnego cyklu pozdrawiam wszystkie dziewczyny a w szczegulności gagat100 ankas7 Odpowiedz Link
ola198007 Re: *** ILE NAS JEST ???? 10.01.05, 14:04 Czesc!Ola lat 25, od 2 lat szcześliwa mężatka, od paru miesięcy starająca się o dzidziusia, narazie bez skutku Jednak mająca nadzieję. P.s Uwielbiam te forum (chyba jestem uzależniona)) Pozdrwiam Odpowiedz Link
marynia30 Re: *** ILE NAS JEST ???? 10.01.05, 15:21 Cześć, Mam na imię Wioletta, mieszkam w Krakowie. Za niecały miesiąc kończę 30 lat. Staramy się z mężem o dziecko 4. cykl. Na razie nie robiliśmy poważniejszych badań, oprócz tarczycy, z którą mam wieczne utrapienie. Podejrzewano mnie też o niedomogę lutealną. Zastosowałam sobie kurację ziołową, po której objawy niedomogi minęły. Mam ogromną nadzieję, że coś w końcu wskoczyło na właściwe tory... Pozdrawiam i życzę wielu pozytywnych wrażeń w 2005 roku gg 3808987 Odpowiedz Link
suslak Re: *** ILE NAS JEST ???? 11.01.05, 12:36 Witajcie! suslak, czyli ja to Maryś, 28 lat, zawodowo spełniony plastyk, rodzinnie mężatka od 1,5 roku. 9 cykl, od zupełnej beztroski przeszliśmy do starań, czytam Was od 3 mcy i się uczę . Czekam na ovu Odpowiedz Link
alanaa Re: *** ILE NAS JEST ???? 11.01.05, 19:24 I ja się dopisuję. Mam 29 lat mieszkam w Koszalinie mam bardzo kochanego męża i wspaniałego synka ALeksandra, pracuję w reklamie, staram się od września (ten cykl też pewnie stracony). Ala Odpowiedz Link
wandana Re: *** ILE NAS JEST ???? 12.01.05, 12:35 Witam, właśnie dzisiaj tu trafiłam. 33 lata. Mama 10-letniego synka. Obecnie szczęśliwa przyszła mężatka. Zawodowo spełniona. Za dwa miesiące obrona pracy magisterskiej. Szósty cykl starań o rodzeństwo dla synka, ale wiąż pełna optymizmu. Wanda Odpowiedz Link
iskra23 Re: *** ILE NAS JEST ???? 12.01.05, 21:18 Witam tu Iza. Mam 23 lata, od 1,5 roku w szczęsliwym związku małżeńskim. Zaczynamy 5 cykl starań o pierwsze, upragnione dzieciątko))))))) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
kostusia Re: *** ILE NAS JEST ???? 12.01.05, 21:31 Cześć mam prawie 31 lat, staramy się z mężem o 1 dziecko juz od 4 miesięcy. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: *** ILE NAS JEST ???? 12.01.05, 22:04 Kinga, prawie 24 lata, torunianka mieszkajaca w Londynie, w "dorobku" 20- miesieczny synek i bardzo bym chciala rodzenstwo dla niego. Probuje tak na razie spokojnie jakis 4 miesiac. Mam testowac po 17 stycznia... zobaczymy. Bardzo czesto czytam to forum, rzadziej pisze. Pozdr Kinga Odpowiedz Link