jolanta8 10.01.05, 16:30 dziś mierzyła temp w pochcwie i mam 37,5 jestem w 21dc wiem że to może wcale nie oznaczac ciąży ale czy jakąś chorobę?dziekuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Re: 37,5!!!!!!! 10.01.05, 17:21 domyslam sie ze nie mierzysz jej reguralnie bo bys wiedziala ze to normalna tempka w 2 fazie cyklu no i mierzona w pochwie to normalna tempka, spadnie dzien przed @ albo w dniu @ lub w ciazy pozotanie na okolo 100 dni. Odpowiedz Link
danik1 Re: 37,5!!!!!!! 10.01.05, 22:28 Hej Jolanta! To juz 21 dc? Czyli niedlugo testujemy. Czy masz jakies objawy ciazy lub przeczucia? Mnie boli brzuch od samej owulacji tak jak na @. Podobno dobry znak. Piersi tylko troche tak po bokach. Sama nie wiem? A co u Ciebie? Odpowiedz Link
sylwiawm Re: 37,5!!!!!!! 11.01.05, 12:49 Jeżeli mierzyłaś wcześniej tempke to napisz, bo z jednej nic nie można wyczytać. Może ona oznaczać ciążę, ale nie musi. Jeżeli nie mierzyłaś to mierz przez kolejne dni i pisz. Moja tempka ciążowa wynosi 37,4 st., a jak nie byłam w ciąży 36.7-37 st. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: 37,5!!!!!!! 11.01.05, 13:47 danik----oznaki podobne do Twoich trochę w jajniku kłuje natomiast piersi mam jak balony ale to może być działanie w tej fazie progesteronu((a nie ciąży ale daj szybciutko znać jak bedziesz już coś wiedzieć ja testuje 17 tego a TY?? sylwia----rzeczywiście trochę zaniedbałam te temp. sporadycznie mierze i mam około 37,5 popłudniu a rano od czasu owu mam 37 mierzę w pochcwie pod pachą są średnoi około 3 stopnie mniejsze wiesz co jest grane?? pozdrawiam Was gorąco Odpowiedz Link
jolanta8 Re: 37,5!!!!!!! 11.01.05, 14:14 no i jeszcze jedno danik też mam wrażenie ,że tak jakby miała przyjść @ ale staram sie tak o tym nie myśleć,żeby nie zwariować))))))) Ale jak o tym nie myśleć................prawda?? Odpowiedz Link
danik1 Re: 37,5!!!!!!! 11.01.05, 15:21 jolanta8 napisała: > Ale jak o tym nie myśleć................prawda?? Prawda, prawda!!! Ja tez planuje testowac 17 lub 18. Jeszcze nie wiem i strasznie sie boje! Czasami mam przeczucie, ze jest fasolka, ale zaraz potem boje sie w to wierzyc, bo juz tyle razy sie mylilam. Trzymam za Ciebie kciuki! Daj znac jak cos!!! Odpowiedz Link
jolanta8 danik 11.01.05, 15:32 będe pisać cały czas aż mi śie płakać chce jak sobie tylko pomyślę o tym,że może się udało!!!!!! siedzę przed komputerkiem i nawet teraz czuję jakies mrowienie w podbrzuszu delikatne a w 7dpo miałam ogromny skurcz do tego stopnia,że musiałam kucnąć teraz wszystko jest ok u mnie to drugi cykl starań a u CIEBIE? I u mie starania były codziennie od 9dc do 12dc aż do 19 godz po II Odpowiedz Link
danik1 Re: danik 12.01.05, 21:29 Hej Jolanta!!! Mnie wczoraj tez cos zakulo w jajniku. Odczulam to, ale nie byl to silny bol, raczej zaskakujacy, bo pojawil sie nagle i tez sie zgilelam. Brzuch nadal mnie pobolewa jak na @, moze troche mniej, a moze sie juz przyzwyczailam. Juz niedlugo testujemy, ale fajnie. Bojisz sie? Bo ja troche. Boje sie kolejnego rozczarowania. Ja w czerwcu odstawilam pigulki, ale ze cykl mi sie rozregulowal to teraz to jest moj piaty cykl staran. Wydaje mi sie, ze zgralismy sie z owulacja, bo chociaz tem. nie mierze to wnioskuje z obserwacji sluzu. Pozdrawiam Cie i trzymam kciuki. Super, ze testujemy razem. Bedzie nam razniej! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: danik 12.01.05, 21:39 Tak danik testujemy razem ja juz w poniedzialek w piątek mam wyjazd służbowy i będe wieczorem w poniedzialek więc szybciutko dam ci znać i czekam równie szybką na odpowiedź od Ciebie. Ja również mam mrowienie w podbrzuszu i lekki ból jak na @ oraz upławy jak woda z białym śluzem poza tym no te cycuszki jak wspominałam coraz mocniej bolą ale jajniki już nie kłują Boję się tego poniedziałku i to baaardzo.... całuski Odpowiedz Link
jolanta8 Re: 37,5!!!!!!! 12.01.05, 21:44 danik i kjeszcze jedno mam jakis taki dziwny posmak w ustach jak zgaga lub coś podobnego też to odczuwasz?? Odpowiedz Link
danik1 Re: 37,5!!!!!!! 12.01.05, 21:58 jolanta8 napisała: > danik i kjeszcze jedno mam jakis taki dziwny posmak w ustach jak zgaga lub coś > podobnego też to odczuwasz?? Tak, tez to czasami odczuwam, ale nie za czesto. Ale ja nie mam bialego sluzu!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: 37,5!!!!!!! 12.01.05, 22:01 Dam Ci trochę mojego....żartuję mnie ukazał się dzisiaj dopiero kiedy masz dostać @?? wszystko danik za niedługo będzie jasne jeżeli nam ne wyjdzie to znowu razem wyjdą nam terminy owu i @ oby nie bo nie chce kolejnego rozczarowania.. Odpowiedz Link
danik1 Re: 37,5!!!!!!! 12.01.05, 22:04 Wlasnie zajrzalam na czata, bo dziala. Poczekam tam troszke na Ciebie, a jak sie nie zjawisz to moze innym razem. Zapraszam! Odpowiedz Link