Dodaj do ulubionych

Tromyszka i spółka :)

07.02.05, 15:22
Zakładam nowy watek wybaczcie mi ze zrobiłam to za Ewcię.Ale ten stary jest
tak długi że szok.
No tak my na forum działamy jako brzuchatki a Wy to co ? w końcu to forum dla
starających się kochane moje.Obijaci się !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:29
      Molciu jak dostaniesz te sexi majteczki to daj znać i powiedz czy jestes
      zadowolona.Bo jak Tobie się spodobają to ja też sobie zamówię.Ale jestem
      sprytna cio ?
      • mola16 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:32
        Muszę Ci się przyznać. W końcu nie zamówiłam tych majteczek. Już nie pamietam
        po ile one były ale znalazłam gdzieś inne i tak samo fajne (może nawet z
        większym wycięciem w nogach) i to za 7,50. Taniocha cio?
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:29
      Popieram towarzyszko, Jak to wątek bez Tromyszy i starających się to jakiś
      absurd. Ewcia zajrzy tu na pewno, zobaczycie. Ona też pęknie. Ostatnio też
      postanawiała, że nie będzie zaglądać, ale potem ostatecznie i tak wylądowała na
      forum.
      Rzeczywiście Madziu mam wizyte na środę i na szczęscie mogę klikać z domku, bo
      w czwartek i piatek mam urlop więc na pewno napiszę po wizycie.
      • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:37
        To czekam z niecirpliwoscią .A czy chcesz znać płeć maluszka czy wolisz
        poczekać z tym do porodu.Ja od początku nie chciałam znać płci ,ale teraz
        wymiekam i juz chcę znać smile)Chcę wiedzieć co mniej wiecej kupować .Niw wiem jak
        Wy ,ale ja już nie mogę sie doczekać pierwszych zakupów.Wprawdzie mam troszke
        ciuszków od koleżanki (sliczności ) moja mama kupiła mi sliczny
        kocyk,ręczniczek z kapturkiem ,2 body ,pajacyka skarpetunie i rajtuzki.Te
        ciuszki sa takie słodkie.
      • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:40
        Molu Ty zawsze coś nowego wygrzebiesz,daj mi tu szybciutko namiary na te gatki
        po 7,50 smile)
    • nihiru Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:34
      Nie zaglądamy do starających się, bo zbyt jesteśmy zajęte staraniamismile))
    • nihiru Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:35
      Nie zaglądamy do starających się, bo zbyt jesteśmy zajęte staraniamismile))
      I mamy nadzieję że to forum wkrótce zupełnie opustoszeje, a my wszystkie
      przeniesiemy się do szczęśliwie oczekującychsmile))
    • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:37
      nio ja jeszcze chwilke zostane, i bede czytac posty naszych ciezaróweczeksmile)))
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:42
      Zaraz poszukam te gatki i wkleję link.
      • mola16 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:44
        www.e-pasaz.pl/x_C_Dz__P_X__P2_12013631.html
        Sorki, one są po 7,90zł.
        • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 15:54
          No tez fajne.Tylko ten obrazek mógłby byc ciutkę większy.Ja ide na małe zakupy
          w środę ,może kupie sobie fajne majtunie pod brzunio smile))
    • gagat101 niesmiało pytam 07.02.05, 15:59
      czy mozna sie przyłaczyc do pogaduszek ?????
      • suslak Re: niesmiało pytam 07.02.05, 16:08
        no właśnie! ja się chętnie przyłączę, choć w obszarze gatek ciążowych jestem
        kompletnie niezorientowana :o) Ale czytam sobie cichutko i notuję w pamięci hihih.
        Pozdrowienia dla Ciężarówek i ich Ciężarków :o)
    • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 16:18
      hehehehe ale ta tromyszka jest....nie wytrzymala i wypaplala ze mialysmy nie
      whodzic przez tydzien...no i oc?? no i gucio hihihi weszlam czytam i jak tu nie
      odpisacsmile)))
      a u mnie jak wspominala tromyszka dzis 29dc, w zasadzie juz powinnam miec@ ale
      zamiast jej jakies lekkie plamienie. Wczoraj jak kochalam sie z mezem i poszlam
      oproznic pochwe z nasienia to wyleciala z takim czyms brunatnym i bylam pewna
      ze dzis juz bedzie@ napewno a tu nic.... no i nie wiem... a objawow zadnych ani
      takich ani takich....
      • mola16 Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 17:11
        Ewciu,
        Brak objawów to bardzo dobry znak. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
        Czego i Tobie życzę.
        PS. Wiedziała, że do nas sie odezwiesz...
        • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 07.02.05, 17:53
          Ewcia Ty sobie lepiej potestuj, lepiej wiedziec czy progesteron nie leci, bo
          wtedy plami sie na brązowo.... może trzeba wtedy go pobrac gdyby sie okazało,
          że jesteś w ciąży. Oczywiście nie jest to reguła...ale różnie bywa smile)))
    • kattrin1 Wtoreczek:) 08.02.05, 08:10
      Czesc dziewczynki, co u Was?? Ciezaróweczki jak kolejny dzionek ciazy, a
      starajace co u Was??? Ewkaczo kiedy bedziesz testowac???? Nie przedłuzaj, z
      tymi plamieniami trzeba cos zrobic.
      Dzis ostatki dziewczynki, od jutra post....
      Buziaki Kasia
      • ewula1 Re: Wtoreczek:) 08.02.05, 08:17
        Przyszla@@@@ sad((
        po tragicznych przejsciach w nocy.....ból nie do zniesienia!!!!
        • kattrin1 Re: Wtoreczek:) 08.02.05, 08:20
          Ewula tak mi przykrosad((((((((((((((((((((((((
          • mola16 Re: Wtoreczek:) 08.02.05, 08:36
            Buuu, ale jestem wściekła na tę @ Ewy. To tak nie miało być, to
            niesprawiedliwe. Ja się tak nie bawie. Dlaczego te okropne @ przychodzą???
            • kingakw Re: Wtoreczek:) 08.02.05, 09:15
              Ewciu strasznie mi przykro. Ale ja nie wiem skąd mi w głowie kwiecień się
              kołacze z Twoim imieniem smile))
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 09:49
      Dziewczynki czy dzis wszystkie takie zapracowane? Co u was słychac??
      • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 09:57
        jakos dziwnie zle mi dzis, ale to juz inna historiasmile Poza tym to nic mi sie
        nie chce ale to strasznie, najchętniej to bym sie połozyła do łózeczka i poszła
        spac... a do tego znowu dzis z ranka miałam jakąs plamke na papierku, buuu.
        Dziewczyny uspokajaja ale ja jakos sie stracham dalej. No cóz z dnia na dzien
        uczymy sie o swoim organizmie coraz to nowych rzeczysmile

A Kingus co u Ciebie??Robiłas jakies badania??
        Kasia
        • tromysza Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:06
          kasiu, a dlaczego Ci źle?
          Co do Twojego plamienia, nie możesz zadzwonić do gina?
          • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:21
            a jakos takos zle sie czuje, chyba psm sie zaczyna, bo wszystko mnie denerwuje
            nawet to piekne słoneczko za oknem sad( Dobrze ze przynajmniej mnie nic nie
            boli. To chyba taki jakis podły dzionek, z nastawieniem na dodupizm totalny.
            Ach ponarzekac by sie chciało...ale próbuje wziąść sie w garsc.
            A co do gina to jak jutro sie utrzymają te plameczki to zadzwonie. Teraz byłam
            w kibelku i juz nic nie było, wiec moze to juz koniec.
            A jak Ty sie czujesz???
            Buziak Kasia
            • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:31
              Kattrin badanka zrobię pojutrze lub w pon. nie chce mieć żadnych końcówek @ bo
              to też wpływa na wynik. U mnie dziś 7 dc. Jeszcze 3 tyg do starań, znaczy
              teoretycznie, bo ma przyjść potem @ i po niej starania. Wczoraj nasłuchałam się
              o problemach dziewczyn z zusem, które zaszły w ciążę tuż po zaczęciu pracy.
              Podobno z 2000 tylko 800 wygrało procesy z ZUS'em, który oskarżył je o
              rozpoczęcie pracy w celu wyłudzenia świadczeń macierzyńskich. Ciekawe kiedy
              traktują za celowe, jak zajdzie się w miesiącu rozpoczęcia starań czy dwa
              miesiące później, rety... to poprostu chore. Dobrze że nie ma nakazu brania
              tabletek antykoncepcyjnych!!!
          • mola16 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:28
            No właśnie dlaczego źle? Czasami lepiej coś wyrzucić z siebie niż trzymać
            głęboko.
            Ja za to wczoraj walczyłam z kompem w domciu, coś mi źle zainstalowali
            windowasa i musiałam zrobić formatowanie dysku. No i nie wszystko mi sie
            powgrywało, jakieś błędy i teraz nie mam dostępu do netu. Ale będę dziś dalej
            walczyć.
    • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:24
      taaa i juz zakrakałam... jajnik lewy daje okrutnie o sobie znac...
      ojj chyba sobie pochlipie dzis...

A taki wczoraj był cudowny dzień...hihihihi na samo wspomnienie jest mi chyba
      lepiej, dowiedziałam sie o 2 ciązach, a jednej wyczutej przeze mnie hihihihii,
      wrózka czy co?????????
    • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:39
      oj dziewuszki a ja sie czuje dzis fatalnie...jestem strasznie oslabiona i do
      tego ta okropna noc... wilam sie z bólu jak nigdy przedtem,na poczatku nic nie
      pomagalo dopiero po 2godz meczarni ból ustal...ale sluchajcie czulam sie jakbym
      conajmniej rodzila (chociaz nie znam smaku tego bólu) ale wyobrazam sobie co
      czuja kobiety....ech....odechcialo mi sie wszystkiego!!!!
      • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:40
        Ewcia a krwanwienia masz noralne czy może jest inne niz zwykła @?
        • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:41
          Ale dyslekcja.... pytałam wyżej czy krwawienia masz normalne czy inne niż
          zwykla @?
    • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 10:57
      wiesz co kingus...sama jeszcze nie wiem...bo jak wstalam rano o wylecialo tak
      roche akiej ciemnej,zbitej krwi....a teraz w zasadzie jest lekko brazowo no i
      nie wiem...moze w ciagu dnia sie rozkrei.A dlaczego pytasz?
      • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:12
        jesli sie nie rozkręci to Ewus szybciutko do lekarza, zobaczyc co jest.
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:12
      Ewa jeżeli nadal miałabyś takie boleści jak w nocy i zauwazyłabys skzrepy w tym
      krwawieniu to zrob sobie teścik, albo idź do gina. Ten twoj opis nocnych
      boleści przypominających rodzenie, bardzo mnie zastanowił.
      • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:14
        Ja sie tez zastanawiam skad takie bóle??? ale na szczescie teraz juz ich nie ma
        i mam nadzieje ze nie wróca.A @ zaczyna sie rozkrecac wiec chyba bedzie
        wszystko po staremu. Oby @ juz minale i wtedy zapominam o staraniach na tyle
        ile moge. Nie mam zamiaru juz zatruwac sobie tym glowy.
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:17
      No to dobrze, że już nie boli. Poobserwuj czy krwawienie przebiega normalnie.
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:47
      Buuu... dziś mam troche wiecej zcasu niż zwykle a tu takie pustki sad(( Gdzie
      molcia, tromyszka, kasiuula, pamietki to juz nie pamietam jak pisze smile
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:49
        ja to mam taki zapieprz dziś, że szok. Zrobiłam sobie chwilę przerwy i od razu
        tu wlazłam. Piję pyszną kawę i w ogóle czuje się nieźle. Kinga już niedługo-
        hihi będziesz w ciązy.
        Wszystkie musimy być, bo to szczęśliwy wątek!!!
      • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:49
        no własnie wszystkie pouciekały jakos sad((((przykrusiosad(((
        • kingakw Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 11:51
          Może ja tez sobie kawusie zrobie... wskoczymy na chwile na ploty na czata czy
          nie dacie rady i zostajemy tutaj?
    • kingakw Do Ewci 08.02.05, 12:08
      Ewcia wracaj... jestem juz na czacie plisss.....
      • tromysza Re: Do Ewci 08.02.05, 12:10
        no ładnie!!! Ewkaczo mnie zdradza. Wystarczy, że jestem tylko trochę zajęta. Te
        kobiety! smile))))))))))
        • tromysza kattrin 08.02.05, 12:11
          A jakiej koleżance tym razem "przewidziałaś" ciąże? Mi też proszę-hihi- powróż.
          I sobie. kochana, ściskam Cię bardzo mocno!!!!
          • tromysza może kattrin 08.02.05, 12:12
            zrobi listę i ustali jak wszystkie zaciążymy. A potem według porządku będziemy
            zaciążać. Ciekawe, która nastepna? ja stawiam na kingę.
            • kingakw Re: może kattrin 08.02.05, 12:13
              Strasznie mi ta przepowiednia odpowiada....smile)))
          • kattrin1 Re: kattrin 08.02.05, 12:17
            a z naszego forum, bardzo sympatycznej dziewczyncesmile))
            Mąz mi kazał sobie powrózyc i wczoraj wrózyłam hihihihiihi zobaczymy co z tego
            wyjdzie hihihihiih, ale tak miedzy nami mam juz kandydatke na następną
            cieżaróweczkesmile))) zobaczymy czy sie sprawdzi smile))))))))))
            • tromysza Re: kattrin 08.02.05, 12:21
              powiedz kto????????????????/ no mów!!! kinga????? Ale kto po niej???????
        • kingakw Re: Do Ewci 08.02.05, 12:11
          Spokojnie Kasia...zaczytałam sie na forum i do zdrady nie doszło, bo nie
          zauważyłam, że jest ktoś na czacie. Teraz będę musiała z kwiatami latać.
          • tromysza Re: Do Ewci 08.02.05, 12:13
            kup jej samochód! To na Ewcię na pewno zadziała!!! ja - jako jej stała
            partnerka- znam ją dobrze. Kwiaty do śmieci! No- może być pierścionek z
            brylantem.
            • kingakw Re: Do Ewci 08.02.05, 12:14
              Dobra kupie jej Toykę smile)) z promocji smile))
              • tromysza Re: Do Ewci 08.02.05, 12:22
                hmmm... jeszcze mnie zostawi!!!!

• tromysza sen. do kattrin i innych nawiedzonych 08.02.05, 12:27
                Moja mama stoi mocno obiema nogami na ziemi.
                naprawdę. Ale wczoraj, kiedy płakałam (no marudziłam) jej przez telefon: kiedy
                w końcu. Powiedziała dziwnym tonem- niedługo. No więc ciągnę ją za język. Moja
                mama była bardzo związana ze swoim tatą, moim ukochanym dziadkiem. Parę razy
                przychodził do niej w snach (może to absurd- powiecie, ale moja mam to naprawde
                twardzielka)- wiele rzeczy, które powiedział się sprawdziły.
                No więc on w niedzielę miał imieniny. mama poszła na cmentarz i rozmawiała z
                Dziadkiem. Mówiła, że się martwi o mnie, że tak by chciała, żeby mi wyszło,
                żebym zaszła w ciąże itd. No a potem była noc z niedz. na poniedz. I dziadek
                przyśnił się mamie. Siadł na łóżku i powiedział: wszystko będzie dobrze ewuniu
                z kasią (ewa to moja mama). Już niedługo. Pogłaskał ją po głowie. I odszedł.
                Szok, co? Albo to fakt, że zmarli przychodzą, albo taka intuicja matczyna i
                potrzeba pomocy.
                • kattrin1 Re: sen. do kattrin i innych nawiedzonych 08.02.05, 12:29
                  potwierdzam smile)))))))))))))))))))))))
                  To moze cos znaczyc... juz niedługo, w najmniej spodziewanym momenciesmile)))
                  jestem przekonana o tymsmile)
                • kingakw Re: sen. do kattrin i innych nawiedzonych 08.02.05, 12:30
                  niesamowite... teraz to już tylko czekanie Ci zostało, bo zajście masz pewnesmile))
                  • tromysza wróżby kattrin 08.02.05, 12:34
                    ja obstawiam kingę!!! smile))))
                    a co wywróżyłaś mężowi??? kiedy zostanie ojcem? hihihi. pisz
                    • kattrin1 Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:38
                      chyba na mnie wrózby moje nie działają, ale kto to wie... mi duzo modlitwa
                      pomaga, a reszta sama przychodzi. Co do Kingusi tooooo... za miesiac
                      hihihiihihi pogadamysmile))))

Chyba zrobie sobie taka liste i bede zapisywac co sie sprawdziło a co nie
                      hihihihiihihihihiihihihiihihihiihiiiiismile))))))))))))))))))))))0
                      normalnie humor mi sie poprawia jak czytam o tych wrózbach hihih
                      • kingakw Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:41
                        Ehh...fajnie by było. Chyba ze mnie zus oskarzy o naduzycia.smile))
                        • tromysza Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:44
                          wtedy już ja ZUS-owi przemówię do rozsądku. Tak jakby myśleli, że zajść i
                          urodzić zdrowe dziecko jest tak łatwo!!! No niektórym może łatwo
                      • tromysza Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:43
                        No dobra to wróż mi!!! kiedy JA??????????
                        • kingakw Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:43
                          Kasia nie wiem jak to powiedziec ale mi pasuje w tym lub przyszłym...z akcentem
                          na ten cyklsmile))
                        • kattrin1 Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:44
                          niedługosmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          a jak sie czujesz????
                          • tromysza Re: wróżby kattrin 08.02.05, 12:47
                            czuję się spokojnie. Właśnie z powodu Dziadka. To znaczy wiem, że będę w ciąży.
                            Wierzę w to. Nie wiem kiedy, ale będę. To daje mi siłę.
                            Wy też będziecie. Zobaczcie na magdulkę, na molę, kasiuulę. też było im ciężko.
                            Czasem sobie czytam ich stare posty. To daje mi, z kolei, nadzieję.
    • kattrin1 Tromyszko:))) 08.02.05, 12:51
      Lista jest króciutka, na bank Wam sie uda, jedna po drugiejsmile)) i to juz
      niedługo, jakos mam takie przeczucie.
      Ale mam napady, raz sie smieje raz ryczec mi sie chce, a do tego ten jajnki no
      co za cholerka.... niech juz przestanie...
      • kingakw Kattrin:))) 08.02.05, 12:52
        Hmmm... może moja przepowiednia kasia sie spelni dla Ciebiesmile)
        • tromysza Re: Kattrin:))) 08.02.05, 12:54
          kasiu, a który masz dc? niedawno była owu tak? wiesz mniej więcej?
          • kingakw Re: Kattrin:))) 08.02.05, 12:55
            Kasia ma 10 dni do testow...a mi jakos tak się pcha na usta listopadowy bejbik
            dla kasismile)))
          • kattrin1 Re: Kattrin:))) 08.02.05, 12:57
            Kingus a jaka ta przepowiednia Twoja??
            Ja mam dzis 20 dc, owu była prawdopodobnie 17-18 dc. Nic nie boli, tzn, cycki
            nie bolą, nie swedzą nie pieką hihihi, tylko ten lewy jajnik strasznie
            nakuwa,od kilku godzin. No i juz przeszło chyba ta krewka.
            @@ ma zawitac ok 19 lutego. No i zaczynamy hihihii
            • kingakw Re: Kattrin:))) 08.02.05, 12:58
              Tak jak wyżej pisałam wydaje mi się ze ten cykl będzie Twoj lub nastepny, ale
              ten mi jakos bardziej pasuje. Ale ja wróżka nie jestem smile))
              • kattrin1 Kingus 08.02.05, 13:00
                ha zobaczymy ktora przepowiednia sie prawdzi hihih, moze bedziemy miały dwie
                wrózkismile)))))
                • tromysza Re: Kingus 08.02.05, 13:02
                  Żeby sprawdziły się wszystkie. smile))))))))) Ale wróżki, kasiu, są
                  nagradzane!!! Szczególnie dobre wróżki. A taką ,kasiu, jesteś!
                  • tromysza kattrin jeszcze 08.02.05, 13:05
                    czy ta dziewczyna, której przepowiedziałaś to fufcia albo szymma?
                    mam nadzieję, że Twoje wróżby sie sprawdzą. my byśmy bardzo tego chciały.
                    Balbince, ewkaczo, wszystkim z naszego wątku życzę szybkich ciąż. i wtedy wątek
                    tromysza przeniesie się na ciąże!!!
                  • tromysza kattrin jeszcze 08.02.05, 13:05
                    czy ta dziewczyna, której przepowiedziałaś to fufcia albo szymma?
                    mam nadzieję, że Twoje wróżby sie sprawdzą. my byśmy bardzo tego chciały.
                    Balbince, ewkaczo, wszystkim z naszego wątku życzę szybkich ciąż. i wtedy wątek
                    tromysza przeniesie się na ciąże!!!
                    • kattrin1 Re: kattrin jeszcze 08.02.05, 13:14
                      to szymmeczka, rozmawiając z nia, czułam ze jest w ciązy i wyczułam hihihihwink)))

wszystkie zaciążymy, jedna po drugiej albo na raz hihihihi, juz niedługo ja
                      czuje ze sie wateczek przeniesie na ciazesmile))
                      • suslak Re: kattrin jeszcze 08.02.05, 13:17
                        Ja też chcę!!! Weźmiecie mnie ze sobą ? :o)
                        • kattrin1 Re: kattrin jeszcze 08.02.05, 13:18
                          pewnie ze taksmile))))))))))))))))))))
                          • suslak Re: kattrin jeszcze 08.02.05, 13:19
                            Dzięki! Nie zapomnijcie mnie zawołać jak już wszystkie tam będziecie szły!!! :o)
                            hihihi Bo ja mam wrażenie, że kilka z Was to już jest w drodze :o)
                            • kattrin1 Suslak:)) 08.02.05, 13:27
                              masz racjesmile)
              • kattrin1 Re: Kattrin:))) 08.02.05, 13:17
                ja tez tak czujesmile))
    • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 13:23
      Ale macie super temacik..."która nastepna w ciazy"....smile a mi jest dzisiaj tak
      smutno... napawde odechcialo mi sie myslenia o staraniach i zastanawiania sie
      nad tymi wszystkimi objawamisad(((
      BOje sie czy cos mi sie tam nie zrobilo ze mialam taki bóle...nie wiem co o tym
      myslec....
      A ja jesli zajde kiedys w ciaze o na bank bede ostatnia z was wszystkich!!!Ja o
      wiem!!!
      • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 13:26
        Ewus nie bedziesz na bank ostatnia!!!!!!! Zobaczysz, ale masz racje, zapomnij o
        starankach, a samo przyjdzie smile))Luzi, przytulanko i pozytywne myslenie = ciaza

Będzie tez u Ciebiesmile)))))))))))))
    • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 13:24
      Acha Tromyszko i nikogo nie zdradzalam wink nawet nie zdazylam z kingusia
      pogadac bo byla a jej nie bylo hehe
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 13:25
        A ja wiem, że jesteś wariatką!!!!! Zaciążymy razem. No niech Ci będzie - może
        ostatnie, ale zaciążymy!!! Będziesz brała bromek!!
    • ewula1 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 13:33
      To ze jestem wariatka to wiem chociazby dlatego ze nie potrafie nie whodzi na
      forum ale z ta ciaza to.... wciaz jest to dla mnie totalna abstrakaja...
      kur..... przeciez my sie nie zabezpieczamy juz rok czasu a testami owu pol roku
      i co??? i znow powiem brzydko ze... gowno...sad(( Paranoja!!!
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka :) 08.02.05, 13:42
      Szok ale się rozpisałyście ,troszkę mi zajęło to czytanie.Ale macie super
      temat ,która nastepna będzie w ciąży ,ja
      obstawiam.........tromyszkę smile) .Przykro mi Ewcia z powodu @ ,ale musisz
      pamiętać że to Cię nie zabije to Cię wzmocni.Kiedyś przyjdzie taki dzień ,ten
      najpiekniejszy dzień kiedy zobaczysz piękne II na teście.
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka :) 09.02.05, 07:11
        i kto tu dziś pierwszy? ha. mam straasznie dużo pracy. Wpadłam tylko się
        przywitać i spytać o nastroje. Buziak.
        • tromysza gin, starania, czas 09.02.05, 07:35
          jeszcze na chwilę wpadłam (robota nie zając- tromyszo, fuj). Moja ginka wczoraj
          potwierdziła, że była owu. kazała 28 dc zrobić test (i tak nie zrobię).
          Pogadałyśmy prywatnie- też starała się o dziecko (k..., czy ten świat
          zwariował), a dziś ma 8 letnią córkę. Bardzo mnie pocieszała. A ja ją bardzo
          lubię. Czuję się przy niej bezpieczna. Powiedziała też: pani kasiu, warunki
          były książkowe, ale niech Pani pamięta. Ma Pani tylko 19 proc. szans na
          zajście. Bo takie mamy szanse przy jednym cyklu zakładając, że wszystko ok.
          I czy ktoś nam to tłumaczył lata wcześniej, kiedy bałyśmy się ciąży? mnie nikt.
          Tłumaczyli mi za to, że można zajść: przy stosunku przerywanym, dzień przed , z
          prezerwatywą (jak pęknie). I tak dalej. I tak dalej. Akurat!!!! Dlaczego nikt
          mi wtedy nie powiedział, że to tylko 19 proc. Może nie czułabym się teraz takim
          wrakiem człowieka. To 6 cykl starań. Dla niektórych krótko. Ja wczoraj
          powiedziałam do M: nie mam już sił. A on odpowiedział: ja też.
          Wiadomo- jak nie będzie wyjścia siły znajdę. Ale dlaczego to jest takie trudne.
          Podziwiam kobiety, które starają się latami. Od tego można zwariować.
          Bo lata wcześniej tłumaczyli nam, że można i przy stosunku przerywanym, i z
          prezerwatywą... i tak dalej.
          • tromysza i jeszcze 09.02.05, 07:39
            Jestem kobieca: szerokie biodra, talia 30 cm węższa niż biodra. Regularne rysy
            twarzy,duże cycki. Z punktu widzenia biologii: idealna kandydatka na matkę,
            żonę (bo wiadomo, że urodzi itd). Piszę właśnie teraz taki artykuł. I co?
            Przecież to gówno prawda! Wpływa to na moją samoocenę, postrzeganie siebie. Nie
            czuje sie kobieca.
            P.S Ale marudzę: mam nadzieję, że tego nie czytają inne laski oprócz Was. Bo
            przecież ja jestem Optymistką. Wszystkie nie-zaciażone tu jesteśmy. tralalala
            • kattrin1 Re: i jeszcze 09.02.05, 08:06
              Kasiu, własnie takie jest zycie, ale każda trafia w swoje 19% i zaciąza, pomysl
              sobie ze od kazdego cyklu odejmujesz te 19% i normalnie w 6-7 cyklu wychodzisz
              na piękne II kreseczkismile))))) Zobaczysz ze tak bedzie, masz z kazdej strony
              sygnały, ze juz niedługo sie uda. Więc przekazuje troszke siły i spokoju i bądź
              nadal ta Optymistka, która juz za chwil pare bedzie krzyczec z radosci : mam II
              kreskismile))))))))))))
              • tromysza Re: i jeszcze 09.02.05, 08:09
                No wiem smile)))))))) Ale sama wiesz (wiem- wiesz) jak to jest. Ale już się
                wygadałam i mi lepiej. A co u Ciebie? jak się czujesz?
                • kattrin1 Re: i jeszcze 09.02.05, 08:23
                  dzis juz chyba lepiej, choc strasznie boli cały czas zgiecie nogi tak jakby w
                  pachwinach, ale to chyba jest promieniowanie od jajnika, chyba niezle pracował,
                  bo daje czadu, albo moze jeszcze nie uspokoił sie po ostatkach hihihihi. Masz
                  racje, chyba najlepiej wyrzucic z siebie jakies żale. Bardzo sie ciesze, ze
                  oprócz tego jajnika nic mnie nie boli, zadnych obrzeków piersi (nareszcie!!!) i
                  hurraaa piekna cerunia, bez zadnych wstretnych wyprysków po owulacyjnych.
                  Próbuje na siłe znaleźć cos pozytywnego, zeby znowu nie wpasc w dół. Jest
                  dobrze, rój ciąz, które teraz bedą sie powiekszac i powiekszac....
                  • tromysza Re: i jeszcze 09.02.05, 08:29
                    Słuchaj, a może Ty jesteś w ciąży... Coś tak jakoś mi wygląda. Ten ból jajnika
                    podejrzany i nie bolą Cię piersi (a skoro zawsze bolały) i cera... ale fajnie
                    by było. Trzymam kciuki, kasiu. Chyba będziesz pierwsza. ja tak coś czuję
                    • kattrin1 Re: i jeszcze 09.02.05, 08:45
                      nie zaprzecze ani nie potwierdze, to za wczesnie na cokolwiek hihihii, ale mam
                      wielka nadzieje, ze bedzie kilka pierwszych teraz. Z tego co czytam na forum to
                      luty jest bardzo ciązowy (co chwilke II kreseczki). Takze ... no cóz pomarzyc
                      świetna sprawasmile))))))))
                      • tromysza Re: i jeszcze 09.02.05, 08:47
                        na którym forum czytałaś, że luty ciążowy? mna tym? kto tak pisał?
                        Ty 19 powinnaś dostać @? Ja- jeśli do tej pory nie dostanę @- zatestuję 22.II
          • kattrin1 Re: gin, starania, czas 09.02.05, 08:57
            a gdzies tu albo na niepłodnosci bylo o płodnym lutym, rok temu to był taki
            nawał ze szoksmile)) teraz widze ze zaczyna sie to samosmile)))i oby tak dalej!!.
            Tak powinnam 19 dostac @@, ale z testem nie bede szalała, wiesz ja sie raczej w
            tym cyklu nie starałam, ale co ma byc to bedzie. ten cykl mia byc sprawdzający,
            mierzyłam tempke, sprawdzałam jak reaguje organizm, i sie nie staralismy w te
            dni. Chce sie przygotowac na nastepny cykl, ale no cóz nie wszystko poszło po
            mojej mysli hihihihihi.
            Jesli bedzie tak jak nie planowałam, to tez ok 22 bede sie tescic hihihismile)))
            To juz niedługo...
            Kasiu czekam na Twoje II krechy!!!!smile)))
            • tromysza Re: gin, starania, czas 09.02.05, 09:06
              No dobrze! Umówmy się, że jeśli wcześniej nie dostaniemy @ (a kysz!)- to
              zatestujemy 22 razem.
              • kattrin1 Re: gin, starania, czas 09.02.05, 09:10
                nie ma problemu jestesmy umówione, hahaha bo nie dostaniemy
                hihihihiihihiismile))))))
                • tromysza Re: gin, starania, czas 09.02.05, 09:18
                  kasiu, ja myślę, że Ty CZUJESZ, że jesteś w ciąży, ale boisz się o tym głośno
                  mówić. Rozumiem to. smile No nic, żeby i Twoje przewidywania co do mnie się
                  sprawdziły. Modlę się o to. Choć ja czuję (co do siebie) też, że niedługo (cha
                  cha) mi się uda...nie wiem czy teraz, ale góra 3-4 m-ce. Może intuicja, a może
                  Dziadek?
                  • kattrin1 Re: gin, starania, czas 09.02.05, 09:28
                    mylse ze to intuicja i dziadeksmile)) a tez mysle, ze modlitwa działa. Uwazam ze
                    za 3-4 miesiace zmienimy forum!!smile)))Wszytskie.
                    Napewno sie uda, ale trzeba mocno wierzyc. Jak to sie mowi, wiara czyni cuda i
                    jak do tej pory tak sie dziejesmile)))
                    • kingakw Re: gin, starania, czas 09.02.05, 09:35
                      Cześć dziewczynki. Wpadłam na kawke przed pracą. O dziwo @ skończyła mi się w 6
                      dc (dzień wcześniej niż zwykle). Więc jak nie dojdą jakieś końcówki @, to jutro
                      pójdę zbadać prl. Nic mi się dziś nie chce.
            • jedna_chwilka A propos: gin, starania, czas - do Tromyszy 09.02.05, 09:50
              Uprzejmie donoszę Moje Drogie, że inne laski też to czytają smile
              Fajnie się zgrałyście i kiedy nie dopadają Was dołki (choć przecież te się też zdarzają) jesteście siłą motoryczną wielu z nich - w tym mnie smile
              Sądzę, że gdybyście statystycznie podeszły do tematu, to wasz Wątek jest najchętniej i najczęściej odwiedzany (bynajmniej nie przez Was) smile)))
              Miłego dzionka babeczki.
              Chwilka
              • kattrin1 Re: A propos: gin, starania, czas - do Tromyszy 09.02.05, 09:52
                Chwileczko, zapraszamy do naszego gronasmile))) W kupie razniej, a i starania i
                przezywanie oczekiwania czy to na @@ czy na II kreseczki szybciej mijajasmile
                Tez miłego dzionka zyczę i sama wiesz czegosmile)))
                • kingakw Re: A propos: gin, starania, czas - do Tromyszy 09.02.05, 09:56
                  Właśnie...serdecznie zapraszamy smile)) Trochę jesteśmy pokopane,a le w pozytywnym
                  sensie smile)))
                • jedna_chwilka Re: A propos: gin, starania, czas - do Tromyszy 09.02.05, 09:57
                  Ojejku, jak mi miło...troszkę będę zarobiona ale postaram się zaglądnąć dziś tu jeszcze.
                  Gorące uściski dla Wszystkich Dziewczynek smile
                • magdulka26 Re: A propos: gin, starania, czas - do Tromyszy 09.02.05, 13:11
                  A ja zamiast się zaokrąglać to chudnę sad(( mój M stwierdził że mi nóżęta
                  schudły,talia nawet się nie zaokragla.Kurcze za niedługo zacznę 4 miesiąc a tu
                  ni hu hu.Gdzue to dziecko się podziewa smile) Miałam nadzieję ubierając dziś
                  spodnie że będą chociaż troszkę za ciasne a tu nic dobre sa nadal.
    • kattrin1 Re: Tromyszka i spółka :) 09.02.05, 09:38
      Kingus badaj badaj tą prl, bardzo jestem ciekawa Twojego wyniku. Ale mysle ze
      jest ok. W razie czego słuze castagnusemsmile))))
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka :) 09.02.05, 10:08
        Pokopane to jesteśmy zdrowo. Wierzymy w duchy, magię, słuchamy Znaków. Jak
        któregoś dnia się nie odezwę to znak, że jestem w końcu (wreszcie!) zamknięta w
        psychiatryku!!! tej moli i magdulce się upiekło
    • ewula1 Hello! 09.02.05, 10:38
      Tesknilysie troszke za mna dziewuszki? hehehe wink
      Bo ja za wami tak. Tromyszko suuuper ze owu byla na 100 punktow wiec teraz
      tylko czeka,czekac i ....nie myslec!!!!
      A ja...no coz...mam jeszcze troche czekania do staran ale ile??? nie wiem...bo
      w tym cyklu nic nie licze ... tak wiec czekam tylko na koniec@ a potem chulaj
      dusza i nie tylko hehehehhe
      • kattrin1 Re: Hello! 09.02.05, 10:49
        Ewus pewnie ze tęskniłysmysmile))))) @@ szybko sie skończy i zobaczysz nawet sie
        nie obejrzysz a juz bedzie koniec cyklusmile)) Tak ta hulaj dusza jest najlepszym
        wyjsciem, zawsze jak czytam Ciebie to przypominaja mi sie historie dziewczynek,
        których męzowe mieli niezbyt ciekawe chłopaczki, a tu ni stąd ni zowąd II
        grubasne krechy! Takze ja mysle ze hihihihiii stanie sie i u Ciebie. Wiara i
        pozytywne myslenie - i stanie sie cudsmile))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka