kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 15:54 To niemożliwe...raz mam czas a tu pustki (( Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 15:56 Hello....ja niestety jestem dzis znoe tylko na chwilke bo zaraz wracamy z mezusiem do remontowanego mieszkanka gdzie aktualnie kucie sie odbywa pelna parą hihihihi Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 15:58 Ewcia a Ty nic sie nie chwalilas, że się wyprowadzasz od tesciów?? Gadaj tu zaraz co to za plany? Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:01 Oj Kingus....zanim to nastapi to jeszcze troche czasu minie bo money money brakuje((( jak na razie mieszkanko stoi w surowym stanie i na tą chwile zajelismy sie niezbednym wykuwaniem a potem w miare naplywu gotowki bedziemy dzialac) Tak wiec mam nadzieje na znalezienie w koncu pracy bo pieniedzy niestety brakuje. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:05 Może wybrałybysmy się na jakąś kawkę, czas chyba trochę sie odstresować i poplotkować ??? I mówię to do wszystkich dziewczyn z watku. Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:07 mozna o tym pomylec, czemu nie???) a wiec dziewuszki wypowiadajcie sie cosik na ten temat. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:08 Kinguś ja mam za daleko do Was żeby przyjechać na kawkę ) ,w razie czego będę się łączyć telapatycznie .Wy będziecie pić kawusię a ja soczek mniam mniam. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:12 Oj Madziu, tak bardzo chciałabym Cie spotkac an żywo. Może kiedyś podjade z Jarosławia na kawkę jak bede u rodziny )) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:15 Ha... pamietka posty pisze, ale sie tu nie odzywa (( Hmm.. co tu się wyprawia. Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:20 Oj Kochane pracy mam tak strasznie duzo,że nawet na pomyślenie o forum i ploteczkach czasu nie mam. Ale mam cos dla Ewci - tak mi sie wydaje i chciałam jej pilnie to wrzucić. U mnie 27 dc, pojutrze powinna sie zacząć @ i w tym cyklu będziemy starac sie dalej ))) Ale kawka bardzo,bardzo chętnie ))))))) na to zawsze znajde czas ))) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:33 To co może w sobote, bo inaczej znów nam się temat rozjedzie?? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:46 No ładnie, ja tu się w ogólę nie liczę!!! Gospodyni nie ma, a one same się tu panoszą i jeszcze kawę chcą pić beze mnie. Skandal!!!! Tralalala Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 16:51 No ładnie, my tu musimy same się na kawe umawiac, bo gospodyni porzuciła swoje gospodarstwo ))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 15:48 No i jak tam siłownia, samochód, mieszkanie i wakacje na Kubie? Odpowiedz Link
tromysza jestem właścicielką toyoty 02.03.05, 16:57 no prawie tralalala. bo muszę ją odebrać. jestem szczęśliwa. tralalala a gdzie jest kattrin?? magdulko, dopiero teraz doczytałam, że jesteś matką synka. Co prawda mogłabym się wykazać inteligencją wyższą. A raczej podstawową i zobaczyć jak się podpisujesz. Ale teraz jedyne co widzę to "toyotki" wszędzie Odpowiedz Link
kingakw Re: jestem właścicielką toyoty 02.03.05, 17:12 Kasiu jakie śliczne autko kupiłaś )) Opowiadaj co to za model, jaki silnik itp )) Odpowiedz Link
tromysza Re: jestem właścicielką toyoty 02.03.05, 17:20 yaris. promocja z 2004, 5- drzwiowy. TERRA PLUS, silnik 1,0 (chciałam, żeby mało palił), ech... Odpowiedz Link
kingakw Re: jestem właścicielką toyoty 02.03.05, 17:23 O Ty gadzie i nie kupilas u mojego M.?? Wrr... Odpowiedz Link
tromysza Re: jestem właścicielką toyoty 02.03.05, 17:32 A Twój M. w jakim salonie pracuje?? no i czy jest właścicielem owego? kurczę, pewnie nie będziesz chciała tu napisać. napisz mailem. A kolor mojej toyotki też śliczny- oliwka metalik Odpowiedz Link
kingakw Re: jestem właścicielką toyoty 02.03.05, 17:37 My mamy corollę, ale mój p.o. mąż sprzedaje wszystkie modele. Wyslij mi jakiegos maila, bo po formatowaniu starciłam wszystkie kontakty. Odpowiedz Link
suslak Cześć 02.03.05, 17:47 Dziewczynki Jak miło Was czytać ) Ostatnio jak tu zaglądałam to umykałam chyłkiem, bo same ciężaróweczki dyskutowały ) Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link
suslak Re: Cześć 02.03.05, 18:50 Przepraszam za spóźniony refleks ) Wystawa przeniesiona na 8. kwietnia Dam znać o której ) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 08:56 Cześć dziewczyny, dzis ja pierwsza. Co u was? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 09:29 Czesc Kingus, jak Ciebie dawno nie było, jak staranka, kiedy trzymac kciuki)) Mam nadzieje, ze góra dwa cykle i kolejna ciężaróweczka)) Opowiadaj zapracowana dziewczynko)) Odpowiedz Link
kattrin1 no ładnie... 03.03.05, 10:27 widze ze jak mnie nie ma to wątek az wrze od postów hihihihi, a teraz znowu cisza....wróciłam i prosze....hihihihi nikogo nie ma... Kasieńko gratuluje nowego samochodziku)) Toyotka fajna sprawa, sama bym sobie kupiła... no cóz najpierw mieszkanko do końca urządzic... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 12:52 Ja tylko dziś na chwilkę wpadłam .Dziś jade na plotki do znajomej ciężarówki ,jest juz w 8 miesiącu.Mamy sobie tyle do powiedzenie że szok !!.POzdrawiam.Nie pozwólcie żeby ten watek przestał istnieć. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 13:04 Cześć kochane, ale Ci zazdroszczę magdulka tego wolnego czasu. Ja to mam dziś taki zapieprz, że nie wiem jak się nazywam. A jeszcze wpakowałam sie w jakąś fuchę i mam dzisiaj noc z głowy, a jutro pół dnia. No ale nic- będzie na kredycik. Marzę, żeby przez dwa tygodnie nic nie robić. Tak więc, balbinko, rozumiem Cię doskonale. Tak się zagapiłam, że w tym miesiącu choćbym chciała nie zrobię zadnego monitoringu. Zaraz się przeprowadzamy, odbieramy samochód. I w sumie naprawde dobrze, że nie jestem teraz w ciąży. Jednak los (Bóg?) wie lepiej, kiedy komu i co potrzebne. Ściskam Was i piszcie. Herbatę i kawę bierzcie same. Stoi na komodzie. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 13:48 Hmm, pyszna kawa. Tylko gdzie ciasteczka cio??? No trudno, tym razem przezyje ale następnym razem bardziej się postaraj. U mnie czas stagnacji jakoś nic się nie dzieje. Tylkjo ciuchy ciązowe przeglądam w inernecie. Cholibka dlaczego nie jestem z W-wy? Nie zawsze można kupic ze strony www a takie fajne ciuchy... Na szczescie nie wpadłam jeszcze w wir zakupów dla maluszka. To by było dopiero... Tromyszko, tak jest dobrze, zająć myśli czymś innym niż majstrowanie dzidzi. Mieszkanie, samochów, praca to jest to. Pewnie adrenalinka wyższa cio??? Jak ja lubię takie tempo. Czasami oczywiscie. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 13:54 No właśnie chciałam przeprosić za brak ciastek. Kupiłam samochód i nie za bardzo z kasą ))))))))) no ale jutro obiecuję poprawę. A Ty mola, kiedy idziesz do gina? ciekawa jestem czyją Ty jesteś mamusią. A raczej: kogo jesteś mamusią. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i społka cd 03.03.05, 14:15 No i z tymi ciastkami żeby mi to było przedostatni raz!!!! Tromyszko ja mam następną wizytę 15.03 ale wszyscy dookoła mówią mi, że to będzie chłopak, zaczynając od Pani doktor, po kelgegów i koleżanki z pracy no i jeszcze kolega "przepowiada" i wyszło, że też chłopak. Ten kolega "przepowiadacz" sprawdzał moim koleżankom i się sprawdziło. Więc czekam cierpliwie na następną wizytę, bo wtedy będę miała robione USG i może coś zobaczę... A ty Tromyszko dalej trujesz się tym Duphastonem? Odpowiedz Link
tromysza ćwiczę 03.03.05, 15:04 pozytywne myślenie. Za miesiąc, góra dwa, trzy zajdziemy w ciąże. Jestem mądra, zdolna, piękna, płodna.... chacha. no przepraszam- co za ściema!!! Odpowiedz Link
mola16 Re: ćwiczę 03.03.05, 15:08 No to my już wiemy, ale co jeszcze??? A minusy jakieś są??? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: ćwiczę 03.03.05, 15:08 ćwicz dalej)) czas zleci jak z bicza trzasł, tyle ile potrzeba)) I dokładnie taka jestes, podobno tak trzeba myslec, by cenic siebie)) Tak trzymaj Odpowiedz Link
tromysza Minusy 03.03.05, 15:16 no jest ich trochę. tak więc, z tą płodnością tak nie do końca. może już 6 m-ce mija... z tym pięknem do końca też- kiedy nie śpię widzę zmarszki,szarość też czasem, oczy za małe, biust za duży nie mówiąc o biodrach. i takie tam. chaotyczna, pogubiona, zakochana, a jednak krzywdząca czasem. chce dziecka, ale jednak i nie chce też trochę- bo wakacje, bo wolność, samochód, piwo o 2 w nocy. Strach jest, prawda? Mogłaby więcej pracować, więcej umieć. Mogłaby być wykształcona bardziej, języków więcej znać. kochać mogłaby mocniej. Mądrzej też na pewno. Dojrzalej. więcej czytać, lepiej gotować, porządniej sprzątać, lepiej pisać. No naprawdę - jest tego trochę. ))))))) Odpowiedz Link
tromysza To może być :) 03.03.05, 15:23 Zawsze chciałam mieć bliźniaczkę.))))))))))))))) A czemu (dlaczego,po co?) tak myślisz? Jest w tym myśl. Dość szalona. Ale... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: tak czułam.... 03.03.05, 15:24 ale wiesz co? nas jeste dużo więcej... Odpowiedz Link
tromysza Re: tak czułam.... 03.03.05, 15:32 To mnie właśnie przeraża. Setki kobiet. Pogubionych. Ale silnych czasem też. Pięknych. I brzydkich. Bo w końcu to względne. Pragnących miłości, wierności, ze skłonnością do zdrady. Inteligentnych, mądrych, ale głupiutkich trochę. Ze swoimi dużymi (małymi) udami, piersiami, rękoma. Marzącymi. Żeby inaczej, lepiej, piękniej. A w końcu i tak w zasadzie to samo. I tak dalej. Odpowiedz Link
mola16 Re: Minusy 03.03.05, 15:24 To co piszesz to pikus!!!! Tak więc: - płodność nie zalezy tylko od Ciebie, nie jest stwierdzone i nie można stwierdzić, że jedna jest bardziej a druga mniej płodna, - zmarszczki mogą być mimiczne i to ma baaardzo wiele kobie, - oczy, biust, biodra - pojęcie wzgledne, - można nauczyć się spokoju i rozwagi, zakochanie to minus??? Od kiedy??? - chęć dziecka - a może chodzi o czas ciąży??? To po 9 miesiacach mija, potem kilka miesięcy karmienia, i można pic piwo, winko, prowadzić samochód (w ciązy też można), wakacje z dzidziusiem sama przyjemnośc, niech też poznaje świat, - praca, nauka nigdy nie za późno... od czego są szkoły podyplomowe??? - wykształcenie, języki - j.w., - kochać mocniej??? Kwestia do omówienia, - czytać - można dziecku bajki, gotować- od czego jest książka kucharska, sprząteć - kwestia wprawy (a mąż to co??) I co ty na to??? Odpowiedz Link
tromysza Re: Minusy 03.03.05, 15:33 Oddaję się Twojemu pragmatyzmowi. Kochana, zaadoptuj mnie!!! Zarobię na siebie ))))))))) Odpowiedz Link
mola16 Re: i mnie, i mnie... 03.03.05, 15:44 No dobra kibetki. Zaczynam od jutra. Cio?? Mam do zrobienia kilka rzeczy: - naprawa dachu - budowa garażu - przygotowanie pokoiku dla maleństwa, - urzadzenie salonu z kominkiem, To co??? Wyrobicie się??? Odpowiedz Link
kattrin1 Molu gratuluje powiekszenia rodziny:)hihihihihii 03.03.05, 15:46 ale bedziesz miała teraz czasu wolnego....hihihiii Odpowiedz Link
mola16 Re: Molu gratuluje powiekszenia rodziny:)hihihihi 03.03.05, 15:47 Super cio??? Czekam na dziewczynki do jutra. Trochę pracy dla nich znalazłam ale to nie wszystko. Niespodzianka na miejscu... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ale chwilka... 03.03.05, 16:09 nie mogę stawić się na 9.00, bo mam tu robotę. Dogadajmy się, to będę jak Kinga miała 2 fuchy Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 04.03.05, 08:06 Czesc dziewczynki) I jak bedzie dzis ktos kto ze mną pogada?? Czy znowu wszystkie znikną?? Smutniutko.... Co u Was?? Czekam na opowiesci przy kawusi lub herbatce)) Odpowiedz Link