Dodaj do ulubionych

Tromysza i społka cd

25.02.05, 12:04
Molu widziałam i ja i mąż małego sisiaka mędzy nogami.Nie był od duzy jak np
palec ale gin zatrzymał obraz i pokazał mi go z dwóch stron.On ma bardzo
dobre usg co wcale nie oznacza że sie nie pomylił.Zobaczymy co będzie za
miesiąc.
Chociaż na osttaniej wizycie też kręcił głową jak mówiłąm mu że ja mam w
brzuchu córkę ,on stawiał na chłopca.Ale co mam na 100 % dowiem że póxniej.
Obserwuj wątek
    • mola16 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 12:27
      Oj nie moge się doczekać kiedy i ja zobacze małego siusiaka. No chyba, że
      klątwa w naszej rodzinie nadal się trzyma to wówczas bedzie córcia. W mojej
      rodzinie rodzą sie same dziewczynki. Jak nie córki to wnuczki. Nie ma żadnego
      siusiaka. Może tym razem u mnie będzie odmiana. Następną wizytę mam 15.03.
      • kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 12:37
        no czesc w nowym wateczkusmile))))
        Cięzaróweczki ale fajnie maciesmile) Kacperek hihihi no i jestem ciekawa co u
        Ciebie Molu bedzie, no i jeszcze Kasiula, fajnie by było gdyby trzech chłopaków
        sie urodziłosmile)))
        Buziak, Kasia
      • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 12:39
        Molu zyczę Ci małego sterczącego siusiaka smile))Podobno dziewczynki sa bardziej
        wstydliwe i nie chą pokazać co mają między nóżętami.U nas udało podgladnąć
        małego bulgotka.Na takie usg to mozna codziennie chodzić i patrzeć co wyprawia
        nasza pociecha.Ja następna wizytę mam 24 marca.
        • danik1 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 19:27
          magdulka26 napisała:

Na takie usg to mozna codziennie chodzić i patrzeć co wyprawia
          > nasza pociecha.Ja następna wizytę mam 24 marca.

Magdulko nie rob zbyt czesto tych USG, bo to wcale nie jest zdrowe dla
          dzidziusia! Po co stresowac takie malenstwo!!
          Pozdrawiam i zycze zdrowka!!!
          • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 26.02.05, 11:14
            Nie robię zbyt często tylko na wizycie smile) ale to takie przyjemne.
            • danik1 Re: Tromysza i społka cd 26.02.05, 22:25
              Oj tak! Ja mam zdjecia swojego synka jak jeszcze byl u mnie w brzuszku!
              A przy okazji gratuluje synka! Podobno plec chlopcow wykryta na USG jest pewna
              na 100%!!!
          • magdulka26 Wiadomość ok Kattrin 26.02.05, 11:15
            Dziś Kasia robiła test i niestety I kreska .Tempka nadal wysoka i nie wiadomo o
            co chodzi.Kasia zaczyna się martwić sadNamawiam ją na betę ,może zrobi.
            • danik1 Re: Wiadomość ok Kattrin 26.02.05, 22:27
              magdulka26 napisała:

> Dziś Kasia robiła test i niestety I kreska .Tempka nadal wysoka i nie wiadomo
              o
              >
              > co chodzi.Kasia zaczyna się martwić sadNamawiam ją na betę ,może zrobi.

Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kattrin1 Halo halooooo 25.02.05, 13:16
      jest tu ktos???????
      • balbina11 Re: Halo halooooo 25.02.05, 13:19
        Jestem, i co?
        • suslak Re: Halo halooooo 25.02.05, 13:20
          ja też smile
    • ewula1 Hellllllooooo! 25.02.05, 13:22
      Sabi mam nadzieje ze jak zajrzysz tutaj to odpowiesz mi na pytanko z
      poprzedniego watkusmile)
      Kattrin...Ty "moja" pocieszycielko- zawsze na strazy... ale ja sie dzisiaj
      bardzo intensywnie zastanawialam co jest z Toba??? Nie masz jeszcze@@@@...kurde
      ja bym juz test powtorzyla...ile tak naprawde juz @ jest spozniona??? Mamma
      mija Kattrin moze sie udalo hihihihihismile))))))
      • kattrin1 Re: Hellllllooooo! 25.02.05, 13:25
        Ewus jutro powtórka z rozrywki, z samego ranka hihihi i zobaczymysmile))
        Trzymac kciuki hihihihihismile)) @@ chyba powinnam dostac ok 19-20 lutego, dzis to
        samo co wczoraj tempka 37,2 i @@ brak.
        Czekam...
        • ewula1 Re: Hellllllooooo! 25.02.05, 13:30
          ojjjjjejku........... alez masz stresa pewnie....cos czuje tutaj.....nic juz
          nie powiem bo sie zapeszy....
          o ktorej bedziesz robila test??? i ogromna prosba - niezaleznie od tego jaki
          bedzie wynik prosze daj nam tutaj znac bo nie wytrzymamy do poniedzialku-
          plizzzzzsmile))))
          • kattrin1 Re: Hellllllooooo! 25.02.05, 13:36
            nie jakos sie nie boje tego testu, spokój ponad miare hiihihi, chyba wiem co
            zoabcze a jak nie to bede sie dziwic hihihihi co i jak i dlaczegosmile ale jestem
            dobrej myslismile)
            Na bank dam znacsmile)))))))))))))))))))))))))))))a tescik z samego ranka robie to
            bedzie 38 dc...
    • kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:23
      to dlaczego sie nie odzywacie, co?????
      Watek spada nikt nie chce gawędzic, szok...przykro
      • balbina11 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:29
        Bo nie mam o czym gdać, jestem niewyspana i jakaś taka nijaka...
        • suslak Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:36
          A ja bo jedyne o czym mogłabym do Was mówić to kampania produktowa z elementami
          wizerunkowej - od tego można zasnąć na stojąco, a ja i tak jestem śpiąca smile
    • kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:38
      Oj nasz śpiace królewnysmile))ja tez jestem spiąca strasznie, ale nie moge sie
      obejsc bez tego watkusmile))Co ja bez Was poczne jak jutro nastanie .... ten
      dzień... chyba umierne....
      • suslak Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:40
        Nie umiernaj smile
        Jutro sosbota jak sobota, więc ja pewnie jak to w weekend będę mogła spokojnie
        popracować :o) Czyli na 90% będę przy kompie :o)
        I pewnie nie ja jedna smile
    • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:41
      A gdzie Tromyszka ??????????? Kasiula odpoczywa na białym szaleństwie smile) Ja
      czekam aż ten śnieg w diabły stopnieje.Ale słyszałam że mają przyjsć jeszcze
      mrozy buuu ,ja nie chcę zimy ja chcę
      wiosenkę ,ptaszki ,bociany,trawkę ,truskawki,czereśnie ,maliny młode ziemniaki
      z koperkiem ,sałatkę zieloną ,ogórka ,rzedkiewkę .Czy aż tak duzo wymagam smile))
      • suslak Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:46
        Troszkę tam wymieniłaś smile
        Jeśli chodzi o pogodę, to rzeczywiście "jedyna racjonalna i niezawodna prognoza
        pogody na Polskę i okolice" przewiduje na jutro ~ -4, a na niedzielę do -10 st.
        Czapki uszanki na głowę, uśmiech na twarz i nadzieja w serce, że w końcu zima
        minie smile
      • kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 13:47
        ja tez tego chce, bardzo,.... mam taka chcice na nowalijki ze szok... slinka mi
        leci na samą mysl, ogóreczki, rzodkieweczka, młode ziemniaczki z koperkiem
        owocki wszelkiego rodzaju...mniam mniam...
    • mola16 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 14:09
      Ja właśnie zjadłam spaghetti ale było takie sobie. Czasami zamawiamy sobie do
      pracy jakieś jedzonko. Ale pewnie, że wolałabym nowalijki. A fasolka szparagowa
      chodzi za mną już od kilku dni. Chyba sobie kupię mrożoną. Cóz trudno, nie jest
      tak smaczna jak świeża ale gdzie ja teraz wezmę świeżą fasolke.
      • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 14:56
        Molu czy Ty też masz białe upławy ? gin mówił że to normalne, gdyż sluzówką się
        więcej złuszcza czy cosik takiego .Czasem to czuje aż mokrosci na gatkach.
        Molciu i co nadal waga w miejscu stoi ,u mnie na plusie 1 kg .
        • mola16 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 15:10
          Madziu, białych upławów nie mam. Na razie suchutko. A co do wagi to nadal stoi
          w miejscu. Może to przez ten wysoki cukier??? Oj ja juz wariuję. Tyle się
          naczytałam o cukrzycy ciązowej, że teraz sobie wymyslam i wmawiam, że ja mam.
          Chociaz to jest niepotwierdzone. Ale będę uważac na słodkości. Trudno nawet
          dobrze mi to zrobi. Ale takiego gofra z bitą śmietanką i jagódkami to zjadłabym
          bardzo chętnie.
          • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 15:17
            A robiłaś badanie cukru z krwi ? Ja takie robiłam i wyszło ok.Może powtórz
            sobie ale z krwi.Ja jestem na bocianie na watku jesiennie szczęście ,tam jedna
            dziewczyna ma cukrzyce .Poszukam tam i moze cos znajdę na ten temat.
            • mola16 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 15:32
              Magdulko, dzieki za pomoc. Wiesz, ja faktycznie troszkę przytyłam przed ciążą i
              jestem senna ale u mnie w rodzinie nikt nie miał cukrzycy. Co wcale mnie nie
              zwalnie z tego, że ja jej mieć nie bedę. Ale i tak będę robić badanie
              morfologii i moczu więc myslę, że jeśli miałabym cukrzycę to wynik moczu bedzie
              coś o tym mówił. Poczekam do następnej wizyty do 15-go marca. Wówczas zobaczę
              co i jak.
              • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 15:51
                Znalzałam na bocianie w watku "jestem w ciazy " cos takiego:

www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16522
                • mola16 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 15:57
                  Dzieki Madziu, troszkę lektury mam na dziś. Ale to chyba juz w domku. Spadam z
                  roboty.
                  • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 25.02.05, 15:59
                    Trzymaj się wink
    • jolanta8 Re: magdulka26 26.02.05, 11:55
      czy ty już wiesz ,że to będzie chłopczyk?
      • magdulka26 Re: magdulka26 26.02.05, 12:06
        Tak już wiem ,na ostanim usg widzileśmy męskość naszego synka.
        • jolanta8 Re: magdulka26 26.02.05, 12:15
          no to gratuluje następnym razem bedzie napewno dziewczynkawink
          • jolanta8 Re: magdulka26 26.02.05, 12:20
            ale wiesz w 14tc moze nie byc to wiarygodne niekiedy jest całkiem odwrotnie ale
            najwazniejsze ze jest i bedzie zdrowe tego Ci życzę
    • kingakw Kattrin!!! 26.02.05, 13:05
      Jak test??? Dawaj znać po padne ze stresu.
    • mola16 Kattrin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 19:42
      Kasiu, ja co godzinę sprawdzam forum i -emaile i cio??? I nicio!!!! Żadnej
      wiadomości od Ciebie. Trudno, jutro też będę zaglądac co godzinę. A niech
      tam....
      • ewula1 Od Kattrin 27.02.05, 08:21
        To byla wiadomosc jaka napisala magdulka wyzej gdzies w tresci przekazana od
        kattrin:"Dziś Kasia robiła test i niestety I kreska .Tempka nadal wysoka i nie
        wiadomo o co chodzi.Kasia zaczyna się martwić sadNamawiam ją na betę ,może zrobi"
        Smutno mi sie zrobilo jak to przeczytalamsad(
    • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 27.02.05, 10:54
      Oj Molciu smile) ja w sobotę już napisałam post w imieniu Kasiu że robiła test i
      wyszła I kreska ,zresztą Ewula tez Ci to napisała.Pozdrwówka.
    • kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 08:13
      Czesc dziewczynki koffane, dziękuje za trzymanie kciuków, ale ja juz wiem co
      jestsmile))))
      Dzis juz tempka spadła do 36,7 wiec jeszcze dzis lub jutro z ranka @@ zawita.
      Jestem troche przerażona ze cos jest nie tak, bo nigdy nie miałam az takiego
      długiego cyklu. Boje sie tez ze to mogła byc słaba bio, i ze zarodek sie nie
      zagniezdził (albo to nawrót choroby), niestety nic innego nie moze u mnie az
      tak wydłuzyc cyklu... jestem troche podłamana, bo obawiam sie najgorszego...
      Teraz czekam na @@, niech wkońcu zawita, bym mogła udac sie do gina na badania
      specjalistyczne (40 dniowy cykl - koszmarsad(().
      Teraz prosze trzymajcie kciuki by okazało sie ze to była bio, a nie cos
      gorszego... bo tego juz nie przezyje chyba...
      • mola16 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 09:34
        Kasiu, ja miałam podobnie takie dziwne cykle. I jedno jest pocieszające, po
        takim 40 dniowym cyklu (a było to w listopadzie) następny cykl był tym
        ciązowym. Także trzymam kciuki, niech sie następny szybko zacznie i będziemy
        czekać na efekty.
        • kattrin1 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 09:46
          ja sie nie nastawiam Molus, ale dzieki za słowa pocieszeniasmile)
          Bardzo sie boje, cały czas sie zastanawiam, czy to nie nawrót...az boje sie
          pisac... teraz tylko chce by juz @@ przyszła, bym mogła spokojnie zając sie
          specjalistycznymi badaniami, i zebym juz wiedziała ze nic strasznego sie ze mną
          nie dzieje...
          a jak u Ciebie wyglądały cykle?
    • kattrin1 No nareszcie:)))) 28.02.05, 10:14
      1 dc, za tydzień wizyta i sprawdzamy co jest grane... najgorszy tydzień
      niepewnosci... módlcie sie zeby to było tylko jakies dziwne przesunięcie a nie
      nic złego...prosze....
      • kasiuula Halo halo 28.02.05, 11:38
        Już jestem !!!!!!!! A tu tak cicho. Dziewczynki co u WAS ?? Magdulka gratuluję
        synka !!! Katrin - przykro mi, ale jak nie ten cykl to następny wink. Piszcie
        dziewczynki , piszcie. A co u Tromyszki??
        • kattrin1 Re: Halo halo 28.02.05, 11:49
          Czesc Kasiuulka, co u Ciebie?? Jak wypoczełas???
          Ja sie nie smuce, przejmuje sie czyms innym, niestety... a na ciaze to mam czas
          bylebym była zdrowasmile)) Nie nie w tym cyklu sie nie staram wogóle, bede go
          obserwowac, badac sie i sprawdzac testy owu czy są zgodne z tempka i moim
          sluzem hihihih, a od nastepnego cyklu juz planowo, chyba ze badania wyjdą do
          luftu wiec... no cóz sie to troszke przedłuzysmile)))
          A jak u Ciebie pisz szybciutkosmile)))))
          • mola16 Re: Halo halo 28.02.05, 11:56
            Katrrin, u mnie na ogól cykle byłe regularne tak co 28 dni, ale pojawiały się
            niespodzianki, gdzie wówczas traciłam na testy fortune, bo spóźniały mi się @.
            W ciągu roku starań miałam tak trzy razy i to były takie 35-40 dniowe cykle, o
            ile dobrze sobie przypominam to w maju, sierpniu i listopadzie miałam tekie
            niespodzianki. No a w grydniu była najlepsza niespodzianka w postaci II
            kreseczek na teście ciązowym czego i Tobie Kasiu życzę.
    • balbina11 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 11:59
      No dobra, dzisiaj mam dobry humor. 28 dc i czekam na @. Jeszcze jej nie ma, a
      zwykle przychodzi jak w zegarku, ale różnie może być i pewnie przyjdzie jutro.
      Objawy, jak zwykle - bolące cycki i nic więcej. Nie mogę się doczekać, bo
      następny cykl z CLO...
    • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 12:35
      Wiataj Kasiu ,i jak wypoczeta nasza mamusia .Skończyło się białe szaleństwo i
      trzeba wrócić do szarej rzeczywistości.
      Dziękuje za gratulację i mam nadzieję że ten siusiak juz zostanie do końca smile
      A jeśli chodzi o tromyszkę to dostała bidula @ sad(
    • kattrin1 kurczaki watek spada.... 28.02.05, 13:07
      dziewczynki pisac cos ...pisac hihihihi, nawet bzdurki z chmurkismile)))
      • magdulka26 Re: kurczaki watek spada.... 28.02.05, 13:25
        No dziewczynki Kasia ma rację ,ucieka na watek.A gdzie nasza Ewcia i
        Tromyszka ? Molciu proszę się meldować smile)
    • ewula1 :-(( 28.02.05, 13:36
      A ja jestem dzis zła bo zaraz minie 2 tyg jak łykam castagnusa i niestety
      castagnus nie obnizyl mi ani troche prolaktyny a wrecz nieznacznie wzroslo.
      Przedtem mialam ok.22 a teraz 23,1-paranoja.I jak tu nie brac bromka????
      • kattrin1 Re: :-(( 28.02.05, 13:55
        Ewus gnaj w te pedy do innego gina, endokrynologa najlepiej i niech on sie
        wypowie na ten temat, z prl sie szybko wygrywa ale wazne jest jej prawidłowe
        leczenie!!!!
        • ewula1 Re: :-(( 28.02.05, 13:59
          moze i macie racje co do ustalenia tej dawki cholercia....musze pomyslec
          • kattrin1 Re: :-(( 28.02.05, 14:03
            nie myslec tylko gnac do dobrego gina, który Ci kitu nie bedzie wciskał, do
            zaciązenia najlepsza prl w srodku normysmile)))
            Ewus i błagam nie bierz sama bromka, bez wiedzy gina
            • kasiuula Re: :-(( 28.02.05, 14:26
              A ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy crying((. Co za dół. I to jeszcze ostatni dzień
              miesiąca. Dopiero znalazłam troche czasu żeby coś skrobnąć.
              Jężeli chodzi o mój urlop - to było naprawdę sielankowo. trochę mi było
              przykro,że nie mogę z moimi chłopakami pojeździć na nartach, ale dałam rady
              (choć kusiło czasami strasznie) Za to tak sie dotleniłam górskim powietrzem, że
              bałam się ze mój organizm dostanie szoku tlenowego. Cały dzień na dworze, do
              tego przyzwyczajony nie jest smile. I tyle u mnie.
              Ewciu, prolaktyna ma to do siebie że lubi skakać. Jestem zaskoczona że Castek
              nie przyniósł oczekiwanych rezultatów, mi pomógł wyśmienicie. A może to jeszcze
              za wcześnie. W każdym bądź razie ja też nie byłabym za tym, abyś sama dawkowała
              sobie bromka. lepiej kochana skonsultuj to z lekarzem
              • ewula1 Re: :-(( 28.02.05, 14:34
                oki,oki kochane dziewuszki-przekonalyscie mniesmile)) poczekam na wizyte u
                panstwowej ginki i jej opinie a w razie czego pognam do innego prywatnie.
    • mola16 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 18:04
      Witam Was moje drogie,

Ufff na szczęscie ten dzień dobiega końca. Cóż wydawałoby się, że będzie
      całkiem całkiem ale niestety było inaczej. Co chwilkę cos ktoś chciał i byłam
      rozrywana... No i jeszcze musiałam zostać troszkę dłużej w pracy. teraz gotuje
      zupkę pomidorowa mojemu mężusiowi (choć gotowanie zup to jego działka) ale
      akurat nie ma go w domciu. Trudno jakoś przeżyję...
      staram się od kilku dni nie jeść słodyczy ale moja szwagierka w sobotę zrobiła
      takie pyszne rogaliki z jabłuszkami, że szok. Chyba z 6 szt wciągnęłam. A potem
      miałam wyrzuty sumienia.
      Oj spada nam wątek spada....
      • kingakw Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 18:15
        Witajcie dziewczyny. U mnie 4 dc. Myślałam, że w pracy już się uspokoi tym
        czasem nic takiego. Kolejny tydzień zasuwania sad(( Już mi powoli wychodzi to
        bokiem.
        • mola16 Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 19:01
          Kinguś, ty przystopuj troszeczke bo zaczyna się dla ciebie goracy okres. Jak
          bedziesz tak ciężko pracowac to kiedy znajdziesz czas na zrobienie
          dzidziusia???
          • kingakw Re: Tromysza i społka cd 28.02.05, 19:06
            Moluś ja bardzo chetnie bym przystopowała, ale akurat taki okres w pracy. A jak
            tam u Ciebie?? Może podeślesz jakąś fortkę?
            • mola16 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 08:03
              Ale ten gorący okres w pracy nie potrwa długo cio??? Na razie nie mam żadnej
              nowej fotki a i na zdjeciu nie widac byłoby brzuszka, jest jeszcze troszkę za
              mały. Ale myslę że za miesiąc będzie już miał większe gabaryty.

Magdulko, zakupiłam sobie kremik fissan i smaruję nim brzuszek. Ale co uzywasz
              do smarowania piersi???
              • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 10:44
                Molu piersi tez smaruję Fissanem,na ulotce jest napisane że piersi mozna
                smarować ,a pani w aptece mi powiedziała że w czasie ciązy mogę smarować
                piersi kremami przeciw rozstępom ale już podczas karmienia nie.Fissan jest
                bardzo dobry tylko troszkę tłustawy,Gerber slicznie pachnie i szybko sie
                wchłania.Ale co jest dla mnie ciekawe Gerber ma pojemnosć 150 ml a Fissan 100
                ml i Fissan już mam 2 tygodnie a Gerber starczał na 1,5 tygodnia.Dodam ,że
                smaruję sie 2x dziennie.Skóra jest super nawilzona.Ale w lecie na dzień nie
                będę sie nim smarować wybiorę Gerbera a na noc Fissan.
                • mola16 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 11:01
                  Madziu a ten Gerber to specjalny kremik przeciw rozstępom czy jakiś
                  uniwesalny??? I ile kosztuje??
                  • ewula1 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 11:09
                    Hmmmm...az milo poczytacsmile) ciekawe kiedy ja bede sie wymieniac takimi
                    doswiadczeniami z kolezankami??? ktoz to wie chlip chlip sad
                  • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 11:09
                    Gerber to kremik przeciw rozstepom ,slicznie pachnie ma lekką konsystencję.Ja
                    płaciłam za niego 22,00 zł .Tylko mi strasznie szybko on ubywa z tubki.Lepiej
                    się go wyciska jak jest już końcówka kremu smile) ja uzywam na zmianę ,raz gerber
                    raz fissan.
                    • mola16 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 11:14
                      Dzięki Madziu, chyba też sobie ga kupię. Na razie smaruję brzuszek fissanem a
                      na piersi balsam nawilżający, ale on może nie wystarczyć, jak zaczną mleczko
                      produkować.

Magdulko, a jak wygląda sprawa z seksem. Czytałam, że nie miałaś ochoty na
                      seksik podczas pierwszego trymestru. Czy to juz się zmieniło??? Wiesz, ja
                      miałam podobnie, zero ochoty na seks. Ale duzo o tym czytałam, że zmienia się w
                      drugim trymestzre i wszystko wraca do normy. I zaczynam juz powoli to zauważac.
                      No i mój mąż też radosniejszy z tego powodu. Bidulek przecierpniał te 3 miechy.
                      Ewciu, ty też będziesz się wymieniac takimi informacjami, zobaczysz!!!
                      • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 11:26
                        Kup kochana gerbera jest super ,nie tłuści ubrań i na lato będzie dla nas super.
                        Wiesz, jesli chodzi o sexik to pomalutku wraca ochota ,ale gdzieś głęboko jest
                        strach.Boję się czy nie będę plamić ,czy nie będzie skurczy po sexiku.Nie boję
                        sie o dziecko że mąż go uszkodzi hahaha .Wiesz ,przez ten czas kiedy nie było
                        sexiku starałam się inaczej mężusiowi to wynagrodzić .I chyba był happy.A Wy
                        juz zaczynacie coś w tym kierunku robic ?
                        • mola16 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 12:59
                          Wiesz Madziu, u mnie to chyba podśiadomość jakoś na ten seksik wpłynęła
                          negatywnie. Po prostu bałam sie, że cos może się stać z bobaskiem. Ale teraz
                          już nie ma zagrożenia więc się odblokowauje. Co prawda nie zrezygnowaliśmy
                          całkowicie z seksu, tylko troszkę to ograniczyłam, a i tak w trakcie
                          przytulanka myślałm o kruszynce, czy siedzi sobie wygodnie i nic jej nie jest.
                          I ochota powoli wraca. Czuję, że będzie dobrze.
                          Co do kremiku to z pewnością sobie kupie ten Gerber. Zwłaszcza z rana bedzie
                          bardzo pomocny jak się spiesze do pracy.
                          • luna333 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 13:28
                            a tak Gerber jest świetny tylko strasznie szybko się kończy smile chyba zacznę
                            kupować hurtem po 2 opakowania smile a co do sexu to się nie martw - też pierwszy
                            trymestr miałam paranoję żeby z dzidziusiem nic się nie stało - a teraz
                            szalejemy bo się odblokowałam psychicznie i jest super smile a dzidziuś ponoć lubi
                            takie kołysanie - zresztą jak mamusia szczęśliwa to i dzidziuś w brzuszku też smile
    • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 13:35
      Tylko zastanwia mnie jedno, czy np pozycja klasyczna nie zaszkodzi
      wiercipiętkowi mojemu małemu.Jak mąz sie położy na mnie np wink) czy może wybrać
      inną pozycję ? A Ty Molu co o tym myslisz.
      • luna333 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 13:43
        mi przeszkadza -tzn czuję ucisk na brzuch i mam wrażenie że zgniatam dzidziulka
        więc staramy się tak to zmodyfikować żeby brzusia-dzidziusia nie cisnąć smile i tu
        pole do popisu wyobraźni smile ogólnie klasyczna jest właśnie z tego względu
        odradzana -zalecane są boczne, od tyłu, na jeźdźca albo babka na krańcu łóżka a
        m klęczy smile pozycji tysiące zawsze się coś wygodnego znajdzie smile
        • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 14:07
          Dzięki luna ,też się boję że będziemy gnieść małego mlekopijce smile) czyli teraz
          możemy cieszyć się sexikiem do woli.
          • luna333 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 14:16
            ps. miałam kiedyś kolegę Filipa smile
            • mola16 Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 21:10
              Tak tak cięzaróki, ja równiez boję się o dzidziusia i o to, że mąż w czasie
              seksiku zgniecie brzuszek. Niestety musi się słopinka troszkę pogimnastykować.
              Trudno taka kolej rzeczy. Ale cieszę się, że wszystko wraca do normy.
              • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 10:35
                Halo halo ,nasz wątek spada sad((((((((((((( dziewczynki gdzie jesteście.Tak byc
                nie może ,ja tu jestem codziennie jako ciężarówka a gdzie nasze starające !!!
                Trzeba komuś sparac dupsko koniecznie smile)
    • kingakw Re: Tromysza i społka cd 01.03.05, 19:35
      Cześć dziewczynki, to ja wasz pracoholik. U mnie zmian, w tracy troche luźniej,
      tylko szkolenia sie teraz wysypały. Ale może zaczne częściej tu zaglądac, bo
      wczesniej pojawiam się w domkusmile))
    • balbina11 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 11:21
      dzisiaj moj 2 dc., czyli wlasciwie @ sie konczy i zaczynam pierwszy cykl z CLO.
      Zobaczymy jakie będą efekty wink
      • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 11:45
        No to balbinko życzę szybkiego zaciążenia smile) oby to clo przyniosło skutki.A na
        resztę się obrażam bo nie chcą nic pisać ,chlip chlip crying( o ja biedna .
        • tromysza Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 12:10
          No nie obrażaj się, magdulko!!! ja mam straszny ambaras w pracy. i dlatego nie
          zaglądam. Poza tym chodzę na ćwiczenia, kupuję samochód (jestem taaaaaka
          szczęśliwa) i przeprowadzam się do nowego mieszkanie. I poraz pierwszy w ogóle
          nie myślę o dziecku. Żadnego monitoringu, liczenia. Szkoda mi kasy i nerwów.
          Być może to jeszcze nie mój czas. Przynajmniej pojadę na Kubę w wakację.
    • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 12:16
      Kurcze zaglądam tu na nasz wątek a tu taka cisza od rana.Wiem że pracujecie
      kochane i tylko ja sie nudzę jak mops smile)
      • balbina11 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 12:20
        Wymyśliliśmy z M., że kupimy mieszkanie. Na razie wynajmujemy, ale koszty są
        jednak spore, więc może zacząć płacić raty za coś własnego? W przyszły piątek
        idę do Instytutu Dermiki na holistyczną pielęgnację ciała - dostałam w
        prezencie od M. Już się nie mogę doczekać smile
    • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 12:51
      Oj balbinko ale Ci dobrze ,sam relax Cię czeka.Ja mam zamiar zacząć chodzic na
      basen smile) ,boję się tylko żeby nie złapać bakterii.
      • tromysza Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 13:06
        A co Ty, magdulko robisz jak siedzisz sama w domu?
        balbina, masz mniej pracy?
        • balbina11 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 13:41
          Nie lubię pracować w godzinach dopołudniwych, zaczynam koło 15, kończę ...
          różnie to bywa. A pracy przybywa zamiast ubywać.
    • mola16 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 14:16
      Hejka,

Jakoś mało nas tu na forum cio???
      Gdzie Kattrin, kasiula, Ewula??? Tromysza się usprawiedliwiła, a reszta???
      Jak ja nie moge doczekac się wiosny!!!! Cholibka, gdzie ona jest???
      • magdulka26 Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 14:54
        Tromyszko do południa mam zajęcie ,idę zakupki,przygotowuję obiadek ale jak
        przychodzi pora popołudniowa zaczynam się nudzić.Dziś wpadłam w wir małego
        sprzątania,jak ja to lubię ,mogę tak codziennie ale nie mogę tak się
        przemęczać.Dzis kupilismy sobie do kuchni coś jak narożnik smile jest śliczny.

Kurcze ja też chcę wiosnę ,u nas dziś nawet ciepło ,słoneczko śweci i ten
        wredny snieg topnieje huura.
        • kingakw Re: Tromysza i społka cd 02.03.05, 15:22
          Cześć dziewczynki, już jestemw domku, bo praca w banku tak sie przeciągneło
          szkolenie po pracy, że do drugiej pracy juz nie miałam po co iść, więc jutro
          będę tam dłużej. Ale dziś laba przy kawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka