Dodaj do ulubionych

test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PRZED@?

04.06.05, 11:31
ZROBIŁAM DZIS TEN TEST i nic nawet bladej kreski, dzis 28dc a cykle mam 29-33
czy to znaczy że znowu nic z tego? jestem juz taka zmeczona i tak bardzo
liczyłam na ten cykl, cały czas liczę
czy często się zdarza że nic na teście a ciąża już się jednak rozwija???
kupiłam pre test chcę zeobic za 2 dni ale nie wiem czy w takim przypadku jest
sens?sad((((((((((((
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 11:34
      oczywiście że jest sens. kobiety dzielą się po połowie, niektórym wychodzi
      jeszcze przed terminem @ innym nie (w tym ja). także powolutku, spokojnie
      poczekajmy jeszcze te parę dni i uszy do górysmile))
      • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 11:40
        dzięki, ale tak się podłamałam tym wynikiem że łzy same lecą, wczesniej nigdy
        nie płakałam a to juz ponad 1,5 roku, zawsze jakos sobie mówiłam że w następnym
        m-cu sie uda a teraz nawet bladej kreski??
        czy ten test jest chwalony ? czy raczej kiepski?
        głupie pytania nie? skoro tyle osób go uzywa to pewnie jest dobry
        sad
        • joannajarek Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 11:49
          Witam.
          Jestem w bardzo podobnej sytuacji.
          Jutro (wedlug 29 dniowego cyklu ) ma przyjsc @. Jednak bardzo licze na ten
          miesiac bo mojego meza nie ma czesto w domu i nasze starania sa bardzo
          ograniczone czasowo.
          Robilam juz chyba z 4 testy .Dwa dni temu wlasnie Ouicke( w poprzednich 2
          ciazach pokazal 2 kreski w dniu przyjscia @) a dzisiaj ten od Ewy.Nic nie
          wykazaly.Zostal niby ten jeden ostatni dzien i bardzo, bardzo na niego licze.
          Pozdrawiam serdecznie i mysle ze trzeba jeszcze poczekac z 2-3 dni.
          Asia
          • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 12:18
            ,,w poprzednich 2 > ciazach pokazal 2 kreski w dniu przyjscia @) "

a czy kilka dni przed @ też robiłaś ten test i czy wtedy tez wyszedł, czy
            robiłaś dopiero - tylko w dniu spodziewanej @ - bo w tym momencie dla nas
            bardzo istotne ?????
            powodzenia
            pzdr
            M.
            • pszczolaasia Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 12:29
              ojej Marmon nie płacz... naprawdę nie wiem co powiedzieć... zrób pre-test za
              parę dni..ja tam zawsze pere-testu używałam, ale mi prawdę powiedział tylko w
              dniu spodziewanej miesiączki, przed zawsze był negatywny, a po dniu lub w dniu
              @ mowił prawdę, jak byłam w ciąży to II, jak nie byłam to I...uszy do góry
              bejbe... jeszcze nie wszystko stracone... moze jesteś tym nielicznym odsetkiem,
              którym wykazuje tylko po terminie miesiączki. trzymam kciuki!!! i nie placz, w
              końcu każdy z nas dostanie tego, czego chce, ty teżsmile
              • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 12:36
                dziękuję pszczółko
                rzeczywiście masz rację nie pozostaje mi nic innego jak poczekać te 2-3 dni i
                spróbować pre test, mój m. mówi że dopóki nie ma @ to jest szansa
                ach
                ps. mam dziwny objaw - brak jakiegokolwiek bólu piersi przed @- pierwszy raz w
                życiu, a nie zmieniałam w tym cyklu żadnych leków, poza zminieszeniem luteiny
                do 1 tabl.na noc
                hmmmmmmmm
                pozdrawiam
                • pszczolaasia Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 12:41
                  może to dobry objaw? kto wiesmile) niezbadane są wyroki Boskiesmile mąż ma racje.
                  póki 2 nie ma jest nadziejasmile) trzym się i czakam na infosmile))wirzę, że będzie
                  dobrzesmile
            • joannajarek Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 20:53

Witam.
              O ile dobrze pamietam,( bo pierwsza ciaza byla 9 lat temu)pierwszy test
              faktycznie zrobilam dzien wczesniej i wyszedl pozytywnie.W drugiej testowalam
              tylko w dniu @.
              Niestety z moich staran terazniejszych nic nie wyszlo.
              Pozdrawiam i zycze powodzenia.
              Asia
    • kawka74 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 04.06.05, 22:34
      no pewnie, że jest sens, póki nie ma @, jest nadzieja. Kochana, mi test
      pozytywny wyszedł dopiero po 40 dc, bodaj w 43 jesli nie w 47 nawet, nie
      pamiętam. Wszystko zależy od tego, kiedy była owulacja, kiedy zapłodnienie,
      kiedy zagnieżdżenie (bo dopiero od chwili zagnieżdżenia zaczyna się wytwarzać
      hormon "odpowiedzialny" za pozytywny test). Tak więc IMHO możesz zapomnieć o
      tym zrobionym już teście i poczekać co najmniej do 33 dc.
      • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 19:05
        hej
        to super wiadomość,Kawka tak późno Ci wyszedł test? nie wiedziałam że to
        możliwe, ja miałam owu 15-16-17 dc, mam nadzieję że u mnie tez tak będzie,
        dziś 29 dc,zrobie jeszcze drugi test,
        kawka a jak długie zykle miałaś zwykle?

pozrawiam gorąco
        M.
        • kawka74 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 19:53
          Mam dość późno owu (w tej chwili 17dc, a testy owu dopiero wykazują bladą
          kreskę), cykle 30-31 dniowe (widać jak na dłoni nieco za krótką fazę lutealną).
          W 37dc bHCG była zerowa. NIestety ciąża się nie utrzymała, ale była i to jest
          bardzo ważne.
          Teraz druga sprawa - przypuśćmy, że owu miałaś 17 dc czyli 12 dni temu. Od owu
          do zapłodnienia mija jakiś czas. Od zapłodnienia do zagnieżdżenia może minąć
          nawet 12 dni, aczkolwiek rzadko to się zdarza (no, zdarzyło się chyba mnie wink.
          Więc jak najbardziej możesz być w ciąży mimo negatywnego testu, z tym, że
          następny test - jeśli już chcesz robić - zrobiłabym dopiero 33 dc (ostatni
          dzień najdłuższego cyklu), o ile @ nie przyjdzie wcześniej, ale trzymam kciuki,
          co by nie przyszła smile
          • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 20:24
            ok skoro tak to wygląda u ciebie to znaczy że u mnie tez to jest możliwe,
            przepraszam że tak drąże ale ten cykl jest dla mnie wyjątkowy, jak się uda to
            powiem dlaczego...

ten brak bólu piersi jest bardzo dziwny - pierwszy raz tak mam, brałam w tym
            cyklu 2*po 1 tabl 10mg tamoxifenu przec 5 dni, ale poprzednio też go brałam a
            piersi bardzo bolały, zytałam na mamotato w wątku ,,objawy" że niektóre
            dziewczyny tak miały przy ciąży, aaa tam nie. nie nakręcam się! ale daje mi to
            jakąś wiarę, zawsze piersi bolały już nawet od 21dc a teraz nic a nic.

ps. przykro mi że twoja ciąża się nie utrzymała, gorąco życzę Ci powodzenia w
            nast.ciąży

ale to że tak póżno ci wyszedł ten test to rzeczywiście szok! a jednak...
            pozdrawiam
            • kawka74 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 20:45
              wiesz, kiedy zaszłam, nie było prawie żadnego z oczekiwanych objawów, z tych,
              które miałam oczywiście co miesiąc smile nie bolały mnie piersi, nie ciągnęło w
              dole brzucha (no, może troszkę), za to byłam senna straszliwie i dręczyło mnie
              nieznośne uczucie gorąca.
              Ciekawa jestem, czemu ten cykl ma być dla Ciebie wyjątkowy? Bardzo mnie to
              ciekawi smile)
              • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 21:01
                nie chcę zapeszyc,
                więc powiem tylko że jednym z powodów jest to że przed samym rozpozęciem cyklu
                widziałam przed moim oknem 2 lecące duże boćki,
                a w trakcie cyklu śniły mi sie 2 boćki z dziewczynką !!!!
                więcej na razie nie zdradzę, może to nic takiego ale wzięłam to za jakiś znak,
                kolejny znak był wczoraj surprised
                i było jeszcze cooooś,ale to powiem tylko jak się uda smile))))))))))))))
                bo to mogło mieć największe znaczenie (i nie był to juz zaden znak!!)

tylko proooszę się nie śmiać ze mnie smile)))))))))

pzdr
                Marlena
                • gocha500 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 21:06
                  no to kciukam za ciebie!!!!!!fajnie by bylo jakby ci sie udalo!!!!!
                  hehehe ja widzialm w tym cyklu lecace 7 bockow!!!!!!
                  ale innych szczegolnych znakow nie bylo!!!!ale codziennie si emodle o dzidziei
                  ma nadzieje ze Bog si ezlituje,wyslucha moich prosb i da mi w tym jakze
                  nietypowym cyklu dzidzie.
                • kawka74 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 05.06.05, 21:44
                  > tylko proooszę się nie śmiać ze mnie smile)))))))))
                  to są ostatnie rzeczy do śmiania, ja tam wierzę w takie znaki smile
          • maruda79 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 06.06.05, 16:29
            Prawidłowa faza lutealna (temperatur wyższych) to 12-14 dni. Ty piszesz o
            owulacji w 17 dc i 30-31 dniowych cyklach... Wiec masz prawidłową fazę lutealną.
            Nawet rewelacyjna
            • ktat ja juz po 2 negatywnych @nie ma 06.06.05, 16:40
              37dc- cykle 35,27,32
              test 27rano,33wieczorem

tempka od 36,7 do 37,5
              plamienia 24,26,28
              sluz kluchy w tych dniach

sutek 1 boli i brzuch @-owo

sama nie wiem ja juz sie nie ludze i stracilam nadzieje
              • ktat Re: ja juz po 2 negatywnych @nie ma 06.06.05, 16:43
                mezus widzial 4 bociki latajace nad nasz budowa
                ja widzialam 2
                a snilo mi sie kilka razy albo moja ciaza albo ze mam dzidzie
                hihihi
                • marmon29 Re: ja juz po 2 negatywnych @nie ma 06.06.05, 22:08
                  Ktak
                  jak czytałaś wyżej Kawka napisała że dopóki nie ma @ jest szansa!!! więc trzeba
                  wierzyc, zwłaszcza że ci się przedłuża cykl, zrób pojutrze test i daj znać.

Gocha Twoje modlitwy na pewno zostana wysłuchane, On jest smile Boćki przyniosą
                  nam szczęście

Musi nam sie udać!!!!!! Za was wszystkie z tego wątku szczególnie będę trzymać
                  kciuki!!!
                  M.
                  • marmon29 Re: ja juz po 2 negatywnych @nie ma 06.06.05, 22:31
                    hej
                    wracając do mnie, odwaliłam dziś niezły numer - dziś 30dc,
                    przypominam że test QUICk w 28dc nic mi nie wykazał nawet bladzioszki sad
                    więc się podłamałam bo na prawdę liczyłam na ten cykl,
                    w 29dc męska decyzja że w 30dc idę na posiew i czystość pochwy i w nast, cyklu
                    zaraz po okresie hsg - koniecznie- dosyć tej zabawy!!!

Aaaaele nie wytrzymałam i nie posłuchalam mądrych rad Kawki (patrz wyżej smile )
                    żeby z testem poczekać do do 33dc,
                    rano zrobiłam PRE TEST najpierw po zalecanych 3 min-nawet 5 nic znowu nawet
                    bladziochy crying(( dobra decyzja - dziś posiew,
                    poszlam się szykować do pracy ale wrociłam po jakiś 10-15 min - i właśnie
                    trudno mi powiedzieć ile upłynęło dokładnie minut a TAM na teście cień
                    czerwonej kreski - bardzo słaby cieniutki ale jest bladzioszka widoczna jak
                    żeby nie wiem jak się przyglądać.
                    A więc chwilowa euforia hi hi ha ha

potem powrót do instrukcji - a tam : nie odczytywac wyniku po 15min. crying(
                    nie chcą mi dac nawet nadziei
                    iiiiii cały dzien główkowanie
                    jednak jade na posiew do novum, płacę za badanie i ide do pokoju z położną,
                    mówię jej o cieniu czerwonej kreski - aaa ona boi sie pobierać, bo jak mówi
                    cienie kreski się absolutnie nie pokazują na testach jak nie ma ciąży!!!
                    albo jest hormon hcg albo nie ma i kropka, uważa że to chyba jednak ciąża
                    ja w szoku - uśmiech od ucha do ucha, wyobrażacie sobie?
                    wraca ze mną do kasy i mówi tam że mam krwawienie i żeby mi oddały forsę he he
                    (powiedziała jutro albo pojutrze powtórzyć test i jak nic to wtedy przyjśc na
                    pobranie, albo przyjśc na pobranie po okresie sad )
                    najlepszą minę miał mój mężuś bo nie wiedział o co chodzi- dlaczego zwrot kasy?
                    krwawienie - koniec no tak dostała okresu sad )
                    Ale ja po chwili go oświeciłam i już zadowolenie, jest nadzieja!

AAAle się rozpisałam, sorki ale jestem taka podniecona jak nigdy!

Wiem wiem wiem co teraz powiecie , 50% ciąż ulega poronieniu przed okresem,
                    wiem trala lala ale jeśli powtórzę test, nawet jak nic później nie wyjdzie z
                    tej ciąży,co nie daj Panie Boże to będę szczęsliwa że w ogóle zachodzę,
                    a to juz krok dla mnie do przodu.

podsumowując, nadal nie mam pewności czy jestem czy nie jestem, aaaale
                    nadzieja się zwiększa!!!!!
                    czuję że się uda, dziś na praawdę jestem pełna optymizmu i b.zadowolona

Ściskam Was kochane gorąco i mocno!
                    Trzymajcie za mnie kciuki , błagam.
                    pa pa
                    • kawka74 Re: ja juz po 2 negatywnych @nie ma 06.06.05, 22:59
                      za niedotrzymanie terminu powinnam Ci wlać wink
                      trzymam kciuki baaaardzo mocno, żeby cień kreski stał się grubą mocną tłustą
                      krechą smile)
                      • gocha500 Re: ja juz po 2 negatywnych @nie ma 07.06.05, 08:42
                        gratuluje ci choc tej slabiutkiej krechy!!!!!jjjj jakja ci zazdroszcze!!!!!!!!u
                        mnie dzis nic!!!!nawet bladej!!!!
                        • ktat Re: ja juz po 2 negatywnych @nie ma 07.06.05, 10:05
                          u mnie 38dc @niet

testow juz nie robie ide do gina w czwartek
                          ale tylko po to zeby sie uregulowac bo malenstwa i tak nie ma
                          • ewa_76 do ktat 07.06.05, 15:37
                            nie załamuj się. moja siostra zrobila chyba 4 tesry i wszystkie po terminie 2
                            zanim zobaczyła upragnione 2 kreski, wiec wszystko jest mozliwe 3mam kciuki
                            • marmon29 Re: c.d. 07.06.05, 16:11
                              ktak 38dc to coś, mimo braku testu 2kresek to moze być to!!!

a u mnie ta blada spać mi nie daje - dzis 31dc i cisza, spróbuję wytrzymać do
                              jutra z nast. pre testem, o ile @ nie przjdzie - ochyda sad

ach ta kreseczka hmmm?????
                              • ktat Re: c.d. 07.06.05, 16:30
                                ja raczej na cud nie licze
                                ale coz

boli mnie brzuch ( siedze przed kompem) a jak pochodzilam teraz z 30 minut to
                                nic wiec juz nie wiem
                                boli mnie glowa wxczesniej mnie mdlilo

ale ja nie szukam objawow bo jestem pesymistka

tylko mam dosc zastanawiania sie i sprawdzania czy @ przyszła
                                zaczynam popadac w dołek

mam nadzieje ze @ nie pezyjdzie i sprawdza sie wasze posty
                                albo przynajmiej wytrzymam do 41dc i pojde do lekarza 40 zeby zobaczyl dlaczego
                                tak dlugo

no bo dwa i w takich dniach to powinny wyjsc
                                • marmon29 Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 07.06.05, 20:17
                                  hej
                                  dziewczyny powiedzcie mi koniecznie jak robiłyscie te testy, co nic nie
                                  wychodziło to patrzyłyscie na nie po np,15 minutch jak ja i nic niebyło czy też
                                  wychodziły blade kreski po dłuższym czasie?
                                  szczególnie chodzi o pre test
                                  • ktat Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 08.06.05, 11:16
                                    u mnie qv po 15 nic
                                    a dzis 39dc i tez nic
                                  • myfa80 Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 08.06.05, 11:25
                                    po 15 min nie powienno sie juz odczytywac wyniku bo jest bledny, jednak z
                                    logicznego punktu widzenia to jesli nie masz w moczu h... to za chiny nie
                                    wykryje nawet po 15 min nie bedzie kreski...a jesli jest ale w niewielkiej
                                    ilosci czy wczesna ciaza...to pojawi sie nawet slabiutka, jak robilam wczoraj
                                    test to od razu po niespoelna 0,30 min wyskoczyly mi dwie czerwone kreski, az
                                    nogi mi sie ugely ze tak szybko janosc kresek zalezy od stezenia h...w moczu...
                                    pozdrawiam
                                    • maga785 Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 08.06.05, 12:00
                                      Na tescie Quick-view pisze ze probka moczu o niskim poziomie hcg moze zabarwic
                                      sie po pewnym czasie.Mi sie tak zabarwiła bardzo delikatnie po kilku
                                      godzinach!Nastepny test zrobiłam po tygodniu w dniu spodziewanej @ i wyszły od
                                      razu dwie tłusciutkie kreseczki.Pytałam sie potem ginekologa o ten pierwszy test
                                      i powiedział ze juz wtedy nawet po tak długim okresie czasu wskazanym przez
                                      producenta test był pozytywny.Powiedziała tez ze jesli nie byłoby hcg to test
                                      nie zabarwiłby sie nawet po kilku godzinach.
                                      • ktat Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 08.06.05, 12:08
                                        a co z dziewczynami ktore sa w ciazy i testy wogole nie pokazuja a maja
                                        potwierdzenie od gina

to jakies wyjatki ????

ja nie licze na fasole bo wierze w to co widzialam a byla 1
                                        tylko ciekawosc co z nimi jest ze sie nie pokazuja 2
                                        czy ktoras zna wytlumaczenie
                                        • marmon29 Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 08.06.05, 22:34
                                          hej
                                          zrobiłam dziś po południu Quicka i nic, nawet bladej kreski więc nie
                                          potwierdził pre testu z 30dc. No i przede wszystkim tempka spadła mi dzis na
                                          łeb na szyję sad((( więc lada chwila przyjdzie znienawidzona @.
                                          Ale ciesze się że pojechałam dzis na posiew , jak wszystko bedzie ok, to po @
                                          ide na hsg, oby wynik był dobry bo poza prl wszystko u nas ok (biore bromek)
                                          To przeżywnie tych cykli co m-c, to monitorowanie, bieganie na wizyty , proszki
                                          witaminy - kupa forsy, juz naprawdę mam tego dość sad((((((((
                                          dlaczego trzeba sie tyle namęczyć i za jakie grzechy? w zyciu muchy nie
                                          skrzywdziłam, (no może z jedną czy dwie smile) codziennie się pytam i nadal nie
                                          wiem sad((((((((((((

ps. ktak chocią Ty powiedz że Ci sie udało jak tylko będziesz coś wiedzieć,
                                          powodzenia
                                          • gocha500 Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 09.06.05, 07:27
                                            ojjj marmon wspolczucia!!!!!napewno tak wielka nadzieje pokaldalas w tej
                                            bladziutkiej kreseczce!!!!
                                            u mnie 38dc i nadal I faza sad((((((((((ja tez nie mam szans!!!
                                            • ktat Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 09.06.05, 09:13
                                              ja wlasnie dzis do gina 1 raz a juz 3 cykl staran 40dc
                                              tempka nie wiem jaka - stłukłam niechcacy termometr sad
                                              ale jesli dzis do 18 nie bedzie @ to bede wsio wiedziala

ale tez sie boje ze bede wydawala kupe kasy a przy budowie nie wiem czy wskazane
                                              wiec jesli bede sie musiala leczyc to moze poczekam jak wroce z urlopu

sciskam
                                              • marmon29 Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 09.06.05, 21:54
                                                no i przyszła @ brrrr, a w piatek za tydzien ide na hsg, może coś się wyjaśni ,
                                                oby było ok sad

no ciekawa jestem jak to sie skończy u KTAKa - daj znac bo nadzieja duza -
                                                trzymam kciuki smile
                                                a ty Gosiu nie martw sie my tez się kiedys doczekamy bardzo długiego cyklu 9m-
                                                cy hi hi
                                                pzdr
                                                M.
                                                • ktat Re: jak z tymi bladymi kreskami???? 10.06.05, 15:53
                                                  41dc i nic
                                                  lekarz mi powiedziała ze negatywnym trza ufac w 50 %, a badanie ginekologiczne
                                                  tez moze nie wykryc wczesnej ciazy
                                                  teraz zaczelam brac luteine 10 dni 2*1 chyba ze @ bedzie wczesniej to odstawiam
                                                  poźniej w 14dc
                                                  ma mi pomoc w owu i zagnieżdzeniu i uregulowac

a jak nie przyjdzie za 10 dni to jeszcze raz test i do gina

narazie czekam
                                                  wszelkie bole minely wyluzowałam zupełnie
    • mia80 A u mnie tak.... 10.06.05, 15:42
      ...jestem w 27 dc (cykle mam ok. 33 dniowe). Zapłodnienie moglo być w 20 dc. W
      19 dc wyszedł mi pozytywny test owu. Już trzy dni z rzędu robiłam rózne testy
      m.in. QV i ten od Ewy - wszystki negatywne. Nie sprawdzałam co prawda po 15-tu
      min. A co do objawów: bolące piersi, bóle w podbrzuszu, rozdrażenienie, tempka
      wczoraj 36,4, dziś 36,8. Jak myslicie? Jest szansa?
      • portalegre Re: A u mnie tak.... 10.06.05, 15:53
        36,4 to troche za malo jak na ciaze, no i nie powinno byc az tak duzych skokow,
        ale tak naprawde nigdy nic nie wiadomo.
        • ktat Re: A u mnie tak.... 10.06.05, 15:55
          u mnie ostatnio to okolice 37,2 37,4 36,9
          ale mi ginka mowila ze ma pacjentki po 35,6 wiec co organizm to swoj styl

a tez ma pacjentki w 4 miesiacu i test negatywny hihihihi
          • marmon29 Re: A u mnie tak.... 11.06.05, 19:17
            cos takiego!!! w 4 m-cu test negatywny??
            wyglada na to że tak naprawdę to nigdy nic nie wiadomo
            pzdr
      • mia80 A jednak nie :-( 17.06.05, 10:39
        Przyszła dziś @. Tracę nadzieję...
    • ktat Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 13.06.05, 11:02
      U MNIE 44DC @ NIET
      5 DZIEN NA LUTEINIE I STRASZNIE MNIE PRZEZ NIA MDLI
      BUZIAKI
      • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 13.06.05, 21:41
        no no kochana to super!!!!! oby tak dalej!!!!
        pzdr
      • ktat Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 14.06.05, 10:50
        i znow sie melduje kwiatuszki 45 dc i nic
        6 dzien z luteina
        @ niet
        • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 14.06.05, 19:33
          fajnie
          może zrób teraz Quicka, moze juz ci coś wyjdzie
          pzdr
        • ktat Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 15.06.05, 10:31
          46dc niet 7 dzien z luteina
          mdlości straszne od niedzieli ( ale to po luteinie )
          • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 15.06.05, 22:47
            no to poczekamy - zobaczymy
            aaale ja po luteinie nie miłama żdnych mdłości ( ja miałam często rano np po
            myciu zebów po jedzeniu ale to chyba z nerwów)
            a uuu ciebie to moze jednak...........
            pzdr
    • ktat Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 16.06.05, 12:44
      hej
      dzis 47dc
      mdlosci brak
      tempka 37,4
      i najwazniejsze i to co mowilam test qv negatywny

teraz czekam na @ i sie bardzo dobrze czuje

buziam
      • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 16.06.05, 22:35
        nie panimaju, smile przeciez taka tempke juz mialas i nie dostałaś wtedy @
        więc dlaczego mówisz że czekasz na @, poddajesz się?
        póki nie ma @ podobno jest nadzieja
        więc???
        pzdr
        • ktat Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 17.06.05, 09:47
          hejka laleczki
          u mnie 48 dc mam dosc jjuz go
          tempki juz nie mierzylam mam dosc a ona od 20 dc kilka dni 36,7 pozniej 37,2 a
          po luteinie 37,5 wiec coz
          brzuch pobolewa

a juz sie poddalam 3 negatywne testy 27,33,47 dc mowia same za siebie
          zreszta ja od 27 juz nie wierze ze jest nadzieja

dzis przedostatni dzien na luteinie
          wlasnie ja sse blle
          i wlasnie dlatego czekam na @
          • marmon29 Re: test QUICKVUE MOŻE NIE WYKAZAC CIĄŻY 3 DNI PR 22.06.05, 21:20
            hej
            ktak i co u ciebie?
            moze jednak....?
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka