danik1 22.06.05, 08:48 Dziewczynki zapraszam do nowego watku, bo tam juz sie trudno otwiera!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 08:54 oki doki!!! cześć Daniczku !!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:04 w Łodzi pogoda zrobiła sie podobna do mojego nastroju. jest pochmurno i kropi Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:05 Hej Ewcia!!! Jak sie dzisiaj czujesz?? Wlasnie przeczytalam na starym watku o wizycie u lekarza. Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:06 Ewciu a u mnie ladnie swieci sloneczko, wiec wysylam Ci promyczki!!! """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:11 dzieki Daniczku moze poprawia mi troche nastrój (oby, bo jak na razie to czuje sie kiepsko) Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:17 Ewa a co znaczy, ze lewa strona nie pracuje? Ja zrozumialam, ze w tym cyklu nie bylo owulacji, ale przeciez bedzie nastepny juz na pewno z owulacja!!! A moze martwisz sie tymi wszystkimi badaniami, co??? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:21 Napewno sie martwii, dziewczyna jest skolowana, jak napisala. Niewie co ma myslec, rozbila sie przez ta wiadomosc, teraz ma milion mysli na temat owulacji i calej tej sprawy z zajsciem w ciaze! Badanie u lekarza nie jest niczym nadzwyczajnym i okropnym, to ze musialas sie zbadac, nie znaczy ze jestes jakas chora, czy gorsza))))))))))))))) Nie martw sie Ewciu!!!))))))) wspomnis moje slowa, jak tylko uda Ci sie zajsc w ciaze))))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 11:37 Daniczku gina mi powiedziała, ze to wyglada tak jakby po lewej stronie nic sie nie działo, tylko ze ja zawsze czuje wlasnie lewa strone a prawej wogole i na dodatek lewy jajnik jest wiekszy niz prawy. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:22 Cześć Laseczki! Wczoraj mnie nie było, bo robota, ale dzisiaj mam nadzieję. że będzie lżej Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:24 Witaj Roleczko!!! Co u Ciebie slychac??? Jakies objawy??? )) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:28 Cześć Daniczku! @ powinna być za 4 dni. Czujędelikatne skurcze @ i chyba nic z tego w tym cyklu. W każdym bądźrazie się nie nakręcam. A co u Ciebie? Który dzień cyklu? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:38 U mnie dzisiaj 23dc. Niedlugo spodziewam sie @, bo w tym cyklu owulacje mialam najprawdopodobniej wczesniej przez chorobe. Normalnie mam ok. 18dc. W tym cyklu nic nie robilam, ani nie mierzylam tempki, ani nie robilam testow, tylko sluz mogl wskazywac na owulacje. Niestety nie czekam na (*) bo wiem, ze nie ma szansy. Z jednej strony to dobrze, bo sie nie stresuje nakrecaniem, a z drugiej jest mi smutno i trace nadzieje na druga fasolke!! Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:48 Cześć Dziewczynki witam te które mnie pamietają i oczywiście pozostałe wetranki.. długo mnie nie było..i nie jestem pewna czy będę sie u Was udzielać..ale jestm ostatnio na bieżąco..i bardzo Wam dopinguję.. u mnie nic sie nie zmieniło..dziękuje daniczku za pamiec ciągle sie staram..to mój 13 cykl..ale nie zrażam sie..mam w sobie duzo siły Kasia ma sie dobrze..tylko zawaliły sie na nią wszytkie obowiazki więc nie ma kiedy Was dogladać..wiem jaka jest dla Was podporą)) Ewunia..na pewno to Cie nie pocieszy ale ja mam niedrożny jeden jajowód..to tak jakbym była płodna w 50%..i wiesz co? wcale nie uwazam ze mam mniej szansy na bycie mamą..i w tym punisherka ma racje..nie stanie sie nic dopuki o tym nie pomyslimy..czyli tylko pozytywne myśłenie..negatywne mysli urzeczywistniają sie bo sami nadajmy im tak moc..energie..wiem ze cięzko to zrozumiec..ale uwierz mi ze tak jest..sprawdziłam towięc..Kochana..nosek do góry..i Tobie sie uda..tylko musisz w to wierzyc..inaczej nici ze starań Całuje Was od Kasi a od siebie życze Wam dużo słoneczka..i choć mnie nie ma tu to myśłe o Was dbajcie o siebie..i nie pozwólcie zeby coś Wam z życia umknęło..całus Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 10:01 Dobrze gada dac jej piwa (jak to sie mowi )) Widze, ze znalazlam bratnia dusze , ktora cos o tym wie o mocy nadswiadomosci i patrzy na swiat przez pryzmat pozytywnego myslenia, jest silna, pelna energii osobowoscia) Ciesze sie, bo niewiele jest ludzi, ktorzy to pojmuja, co gorsza, nie dopuszczaja do siebie mysli o istnieniu tej "niewidocznej" strony mocy ludzkiej)))) Ja tez tak jak Ty to sprawdzilam, i nie rzucam slow na wiatr opowiadajac o tym)) Wierz mi Ewciu i ne-monko, bedziemy w ciazy wtedy kiedy bedzie najodpowiedniejsza pora, bo jak jest nam pisane byc mamami, to nimi bedziemy ) Nic nie dzieje sie bez przyczyny, choc na 1 rzut oka mozna to tak interpretowac, ale na dluzsza mete, po czasie, kiedy wszystko sie uklada dostrzegamy wlasnie cel tych niegdyz dosnanych nieudolnosci i zrozumiemy, ze kiedy myslalysmy, ze wali nam sie swiat,ze cos nie jest tak jakbysmy wtedy tego chcialy, znajduje sie pod jakas opatrznoscia, co rozumiemy pozniej )))))))))))))))))))))) glowa do gory!!!) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 09:50 Daniczku Kochany - ja Cię rozumiem bo też juz tracę nadzieję, ale nie możemy się poddawać.Wczoraj wyczytałam na jednym wątku, że kilka dziewczyn zaszło właśnie w chwili zwątpienia, także nadzieja jest zawsze. Daniczku, będziemy się strasznie starać i wspierać w następnym cyklu, cio? Będzie nam razem raźniej i nie pozwolimy na wzajem wątpić w siebie. Tobie i tak jest lżej, bo masz już swojego syneczka, a ja? Całą swoją miłość wylewam na psiaczka - przez co jest rozpieszczony jak dziadowski bicz. Mam nadzieję że nie pójdzie w całkowitą odstawkęjak pojawi siędzidzia na świecie, bo że się pojawi - to nie mam co do tego żadnych wątpliwości. I Ty też masz tak myśleć, a póki co przytul się do syneczka i już Ci będzie lepiej. Buziak* Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 10:16 Roleczko moje nastepne staranka wypadna w czasie wakacji, wiec nie bedzie mnie z Wami aby dzielic sie radosciami i smutkami okresu starankowego, ale bede o Was wszystkich myslala i trzymala kciuki!!! A moze jeszcze przed moimi wakacjami uslysze tu radosne wiesci??? Mam taka nadzieje!!! Ne_monku, madre slowa!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 10:17 roleczko do Ciebie tez te slowa ) co do tego, ze kobietom sie udaje w chwili zwatpienia, to odpowiedzialna jest za to wlasnie blokada psychiczna, znalam nie jedna pare, ktora starala sie przez 3 lata zajsc w ciaze, fizycznie byli zdrowa i w pelni plodna para, za ich nieplodnosc byla odpowiedzialna wlasnie blokada psychiczna, kobieta byla zblokowana nadmierna checia posiadania dziecka. Wiem , ze to paranoja, ale tak wlasnie jest neistety. W chwili gdy ,machneli reka i zdecydowali sie na adopcje , kobiety zachodzili nagle w ciaze juz przy 1 probie! Niesamowite sa niezbadane funcje nadswiadomej i podswiadomej czesci umyslu ludzkiego ( a stanowia 80%!!! 80% funcji umyslu jest tajemnica dla lekarzy!)Nie ulega watpliwosci, ze ciezko bedzie sobie wmowic, ze sie poddaje, aby sie odblokowac..... nie wystarczy mowic, choc slowa tez maja wielka moc, ale wtedy kiedy ida w parze z uczuciami i mysla, bo to ona wysyla fale do organizmu, steruja zarowno ta fizyczna jak i mistyczna strona ludzkiego istnienia))) Najwazniejsze nie tracic glowy i cieszyc sie zyciem, brac pelnymi garsciami i czekac)))))))))) Ja sama zdaje sobie sprawe z tego, ze chyba nie tak szybko zostane mama, choc bardzo tego pragne....Wie, jednak, ze widocznie jeszcze cos jest do zrobienia, by tak sie stalo, cos czuwa i wie, ze dziecko pojawi sie w najodpowiedniejszym dla niego momecie To jest ta niepojeta strona mocy, tak jak niepojete sa struktury z ktorych sklada sie, z ktorych powstal caly kosmos , wszechswiat. My jestesmy mikroskopijna czescia tej salej konstrukcji, jednym malenskim swiatem, oprocz nas dzieja sie rzeczy o ktorych nawet nam sie nie snilo..)))) Bedzie dobrze))) GLowy do gory!!)))))))))))))) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 10:56 Punisherko, dziękuję Ci za dobre rady, ale wydaję mi się że ja nie jestem zablokowana. Nie mam shizy na tym punkcie, nie robię co miesiąc po kilka testów ciążowych, a jak dostaję @ to wiadomo, jest mi przykro przez chwilę, ale zaraz mi to przechodzi i myślę z nadzieją o następnym cyklu. Wydaje mi się, że trzeba po prostu trafić w odpowiedni moment i czas. Nawet zdrowe pary, trafiając w te dni mają tylko kilkanaście % szans.Widocznie mój czas jeszcze nie nadszedł i tyle. Trzeba czekać cierpliwie. Daniczku, a kiedy wybierasz się na urlop? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 11:05 To w takim razie w porzadku, ciesze sie , ze nie jestes zablokowana . Faktycznie, zdrowe pary maja jedynie 20 - 25% nie na same zaplodnienie ale zagniezdzenie sie prawidlowo jajeczka w macicy! Trudno jest zajsc w ciaze i faktycznie trzeba trafic na dobry traf i miec szczescie Miejmy nadzieje na jak najszybsze powodzenie pozdrawiam Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 11:11 Roleczko ja wyjezdzam na wakacje 22 lipca. Od 23 do 30 mamy zamowiony domek nad morzem, a pozniej jedziemy na tydzien do rodzinki, wiec z powrotem bede ok.8 sierpnia. A Ty kiedy sie wybierasz na wakacje??? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 11:33 Dziewczynki dzięki za wsparcie powoli mi przechodzi moj defik, bo tak na prawde przeciez nic nie wiadomo, tylko ze przeraza mnie ta cała machina badań, która ruszy Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 11:49 Tak tez sobie pomyslalam, ze przerazaja Cie te badania. Ja ide w sierpniu do lekarza i tez sie troche boje. Jednak dobrze Ewciu, ze zobaczyl Cie lekarz. Zycze Ci spokoju. Badanka swoja droga a staranka swoja droga, bo chyba z nich nie rezygnujesz, prawda??? Zastanawia mnie dlaczego wyszly Ci testy owulacyjne, skoro owulacji nie bylo??? Co ja mowie. Najprawdopodobniej nie bylo, wiec szansa jest. Ewciu ja jestem dobrej mysli i bede trzymala kciuki za Ciebie!!! Odpowiedz Link
ne_monek EWUNIA 22.06.05, 11:53 A słyszałaś Kochana ze jesli jeden jajnik nie pracuje to drugi robi podwójna robote?owlacja jest sprawdziłas na testach..jesli masz wątpliwości to zmień lekarza..i nie warto sie bac na zapas..a jajnik lewy moze Cie bolec bo próbuje pracowac a nie moze..dlatego jest spuchniety.. no lekarzem nie jestm ale pisze co myśle zreszta nie ma sensu za bardzo wnikac.. a poza tym doskonale wiem co czujesz.. kiedy przezywałam podobne dylematy..ale odkąd przewietrzyłam umysł..jest inaczej..bo lepiej to złe słowo.. Eunia..zrób cos dla siebie..zajmij sie czymś..a zobaczysz ze dzidzia przyjdzie do Ciebie..powie "mamo..juz jestem" Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWUNIA 22.06.05, 12:17 )) dzięki dzięki dzięki na prawde potrzebowałam wsparcia ) dziekuje Daniczku, Punisherko, Ne monku jesteście kochane )) wierzę, że będzie dobrze ) Odpowiedz Link
danik1 Re: EWUNIA 22.06.05, 13:09 I znowu zgadzam sie z Ne_monkiem!!! Dokladnie mysle to samo!! Zreszta nawet czytalam o tym, ze tak jest!! Ewo a na pocieszenie napisze Ci, ze ja mam tylko jeden jajnik i absolutnie nie mysle, ze moze byc to przeszkoda w zafasolkowaniu. Bardziej mysle, ze w moim przypadku to pigulki sa winne. Odstawilam je rok temu i czuje, ze zblizam sie do dnia kiedy bede mogla obwiescic Wam radosna nowine!!! Czekam rowniez na Wasze dobre nowiny!!! Pozdrowka!!! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 12:36 Daniczku, ja jeszcze nie wiem kiedy idę na urlop. Mamy pewne przeszkody, które uniemożliwiają nam wyznaczenie terminu. Ewuniu, przestań się natychmiast martwić!!! Nic złego się nie stało, a badanka zrobisz dla pewności, ze wszystko jest ok. I wtedy będziesz spokojnie, bezstresowo starać się dalej. Dziewczyny, ja chyba zaraz zwymiotuję - właśnie zjadłam śledzie w sosie ogórkowo - jogurtowym po czym zagryzłam to tortem tiramisu. Kobitki z pokoju śmieją się że na bank jestem w ciąży, ale ja zawsze mam takie zachcianki przed @. Łojej, jak mnie muli... Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:05 Czesć Wszystkim Roleczka podziwiam za tak dobraną kompozycję (hihi), może dziewczyny rzeczywiście mają rację cio? Ewuniu przestań się martwić, choć wiem że to trudne, bo sama byłam u gina na wizycie i powiedziała mi że niby coś tam jest ale nie wygląda na to żeby miało pęknąć i dodała jeszcze że to wygląda na PCOS i co ja mam mysleć. Też się denerwowałam, ale teraz postanowiła że jak tylko skończy mi się @ to idę do innego gina, żeby porobić wszystkie badania (dla pewności), a potem to już tylko będę czekać na (*). Kiedyś wreszcie musi się udać, no nie? Choć powiem, że trochę się martwię, bo jak robiłam badania do pracy magisterskiej, szukałam danych statystycznych o Pile i wiecie co znalazłam? W Pile jest 56,05% małżeństw bez dzieci i 1,17% partnerów bez dzieci. Przeżyłam szok, plaga jakaś czy co? A może to pozostałości po Czarnobylu, nie wiem sama co myśleć. Mam nadzieje, że ja znajdę się w tych 22,82% czyli w małżeństwach z dziećmi. Szok i jak tu się nie załamywać? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:06 Jest tu ktoś? No_menek fajnie że wpadasz tu do nas. Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:10 Oczywiście chciałam napisać ne_monek fajnie, że wpadasz tu do nas. Jest tu ktoś, dajcie znak życia. Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:13 Hej Siuba!!! Ja jestem, ale z doskoku bo sprzatam. Ostatnio przez te swoje egzaminy zaniedbalam nasze mieszkanko i jest w oplakanym stanie. Teraz je odgruzowuje!! Hihihihi!!! Masz racje, ze idziesz do innego lekarza. W tak delikatnej sprawie nalezy zasiegnac porady u kilku specjalistow, chociazby po to, aby byc spokojniejszym co napewno pomoze w starankach!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:12 dokladnie!!!, sama jestem w szoku, co ostatnio wykazuja statystyki.... co 5 malzenstwo jest bezpolodne a co 2 ma problemy z zajasciem w ciaze! Zmiejsza sie przyrost naturalny i to nie z powodu jak media podaja, biedy, lecz wlasnie nieplodmosci.. to straszne.... Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:15 Roleczka kiedy testowanko?????? Ja chce uslyszec dobre wiadomosci, radosne wiadomosci i chce, aby ktos zaczal nas zarazac wiruskami!!! )) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:25 Przerażające są te statystyki, ale cóż my musimy ze swojej strony zrobić wszystko, reszta już nie zależy od nas. Co ma być to będzie, mam nadzieję jednak że uda nam się zafasolkować. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:32 Ja tez jestem dobrej mysli) czasem zartuje z siebie, mowiac do meza, ze z moimi rozregulowanymi cyklami, w takim tempie moze do 30 stki sie uda))) a on, ze bedzie dobrze))) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:31 siuba Słonko..wiesz ze chiałabym w końcu "wpaść" ))) Widze tez ze brakuje Wam Kasi..ale ona wróci..na pewno.. jak jej dadzą w końcu zyć w firmie.. Ewunia..całus za uśmiech oby tak dalej) a co do statystyk..hmmmmm..a nie ma czegośc bardziej optymistycznego w tych sądażach?).. wokół mnie same ciążówki..dzienie widze przynjmniej kilka..Kochane..nie może być tak żebyśmy sie zasmucały...prawda? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:48 ne_monek napisała: > Widze tez ze brakuje Wam Kasi..ale ona wróci..na pewno.. jak jej dadzą w końcu > zyć w firmie.. No, brakuje Kasi i jej humorku!!! )) Kasia odpuscila sobie ten cykl wlasnie ze wzgledu na prace dlatego zycze jej fasolki, bylaby to mila niespodzianka!!!! A wiadomo jak jedna to zaraz za nia poleca nastepne!!! )) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:59 no Ktos nad nią czuwa..) najpierw uchronił ją od wypadku a poza tym gdyby udało jej sie zafasolkować w poprzednim cyklu..to teraz by musiała leżec..a firme chyba musieli by zamknąć.. i myśłe ze teraz ma głowe zajęta czymś zupełnie innym..i zrobi nam wszytkim..a przede wszytkim sobie niespodziankę.. pozdrawiam Cie daniczku i ściskam mocko.. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:30 Postanowiłam nie testować i już. Wiem że dostanę @ więc szkoda kasy na testy. A @ zawita w niedzielę. Też bym chciała żeby coś się ruszyło na naszym wątku. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:35 ne-monko dokladnie )) Ja tez widze wokol siebie caly czas same ciezarne i zastanawiam sie czemu mi tak na slosc robia)) heheheh Bedzie dobrze )))) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:38 kiedyś wcale ich nie widizałam..teraz..normalnie wszędzie)) pozdrawiam je i wiem ze teraz na mnie kolej)no może nie tak odrazu..ale do końca roku sie wyrobie) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:36 Też bym chciała, żeby wreszcie którejś się udało, a tu nic. Adorujemy siebie, jedna nie zafasolkuje to za nią wszystkie, więc mam nadzieję że jak jednej z nas się uda, to pociągnie całą resztę. Ja idę dzisiaj do pracy na 18, męża będę widziała w przelocie, humorek mam taki sobie. Dobrze że mam normalną pracę i super atmosferę w niej, bo bym się już całkiem załamała. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 13:57 to gratluje fajnie a co do tego lancuszka, to kto wie)) tez tak mysle, ze jak jedna zajdzie to lancuszek sie zrobi, zastanawiam sie tylko ktora 1!)))))) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:01 ja..ja poprosze pierwsza))) mogę?)) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:16 hehe ja juz mam zaklepane PP )) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:18 ale mozesz byc druga w lancuszku ))) hehee Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:22 yyyyyyy.... jakby tu Ci powiedizec.. no dziękuje Ci bardzo przemyśłe to)))) a łańcuszek czasem ma podwójne oczka..co? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:06 Wiecie co, dzis moj 58 dzien cyklu.......@ niemam...caly czas mam plodny sluz, cuzje sie jakbym byla w polowie cyklu, a mojego meza to bym polnela w calosc...Jesli wiecie co mam na mysli) Czuje sie piekna i kobieca czuje sie fantastycznie... czasem mam skurcze podbrzusza i nadzadow zewnetrznych, jakby mi ktos tam szpilki wbijal (???) mam zmiany nastroju od radosci po depresje, zmiany apetytu, czasem pobolewaja mnie piersci, ktore wyraznie sie powiekrzyly, le mimo to bijcie, zabijcie jestem pewna ze nie jestem w ciazy, nawet mi sie testu nie cche robic.....hehe glupie ale prawdziwe..... Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:20 no ciekawe..ciekawe.. na mój nos to ciąza..w końcu masz zaklepane) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:29 chcialabym bardzo, ale niemam zadnych wymiotow, czuje sie swietnie, tylko seena jestem czesto, ale wszystko tlumacze sobie pogoda. Dbam o siebie, bioare folik, jem sdrowo,ale testu sie boje robic tyle razy sie rozczarowalam, bo bylam pewna ze jestem w ciazy ) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:34 ja myśłe ze nie czujesz ze jestes w ciązy bo z obawy przed rozczarowaniem nie dopuszczasz tej mysli do siebie..ale nie oznacza to ze w ciąży nie jestes.. badanie krwi byłoby najlepsze..no ale kiedyś bedziesz musiała to sprawdzić)) a jeśłi tak nie jest to na pewno niestety hormony biorą góre..a potrafią cuda wyprawiac..w naszym organizmie.. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:51 nom wiem cos o tym.....;/ Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:01 No nie znowu jestem sama? Gdzie się podziewacie? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:17 Wy pewnie powolutku kończycie pracę i zbieracie się do domu. Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:25 siubuś..co to za smuteczki..? naczytało sie Słonko statystyk i oooo.. ja jeszcze jestem.... a powiedz mi maleńka..co Cię dziś miłego spotkało?opowiesz coś nam? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:30 no_menek, dzisiaj nic dobrego. Mąż od 6 rano w pracy, siedzę sama w domu i łapię doła, bo martwię sie czy kiedykolwiek nam się uda. Mój M musi dzisiaj trochę dłużej posiedzieć w pracy, a ja idę na18, więc będziemy widzieli się tylko w przelocie jak będzie mnie odwoził. Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:38 czyli wszytko jeszcze przed Tobą..)) bezczynność to świetne podłoże dla głupich mysli..dlatego najlepiej jest czyms sie zając..naprzykłąd..piząc list do męza..przynjamnie on by miał coś do roboty po pracy jak przyjdziesz do pracy to spróbuj zapomniec..o tym wszytkim,..rozmawiaj z ludzmi..zajmij sie praca..a jak bede nachodzic Cie głupie mysli to zacznij marzyc..i nie tylko o kruszynce..o swoich pragnieniach.. Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:49 no_menek masz rację, muszę zająć się czymś. A wiesz ten pomysł z listem jest świetny, napiszę do męża, będzie miał lekturkę. Dziękuję i masz racje muszę zacząć mysleć o czymś innym niż tylko o maleństwie. Chciałabym móc sie teraz przytulić do mojego M, ale to nie możliwe. A co słychać u Ciebie? Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:01 to uściskaj go mocko jak tylko sie pojawi..i powiedz mu jak bardzo go kochasz.. a u jak zwykle zamieszanie..ale nie bede Was zanudzać..ogólnie dobrze.. bo inaczej nie może być) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:55 a tak poza tym Kochane..to bezsensu myśłec ze coś sie nie uda.. jak np biegne na tramwaj..to nie myśłe sobie "kurde nie zdąże" tylko na pewno zdąże.. jak jade na wakacje to mówie..."na pewno bedzie piękna pogoda"..(i jest)a nie np" żeby tylko nie padało" itd.. i tak jest ze wszytkim..nawet jak tos bedzie sie odchudzał..z przekonaniem ze i tak nie schudnie ..to nie ma takiej siły..zeby zrzucił kilogramy..lepiej mieć dobrą nadzieje i wierzy w jej spełnienie..niz biadolic) więc dziewczynki..wszystko w Waszych rękach..yyyy znaczy sie myśłach Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 14:57 no wreszcie sie troche rozpisałyscie i miałam co czytać )) ja na poprawę humoru umowiłam sie wieczorkiem na basen ze znajomą. nie ma to jak sie zmęczyc fizycznie )) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:03 Ja niestety będę w pracy od 18 do 6 rano. No ale co tam, kiedys trzeba pracować. Niedługo będę się wprowadzać do nowego domku, ale już dziś brakuje mi urlopu. Niestety zaplanowałam go dopiero pod koniec sierpnia, no nic jakoś przetrzymam. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:07 siuba to bedziemy siedziały razem, bo jak na razie to mi sie zapowiada 5 dni wolnych od 22 sierpnia. całe lato w miescie. kocham to Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:05 pływanie świetna sprawa)) po 30 długościach basenu będzie Ci juz lepiej..no chyba ze dasz rade wiecej)) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:08 w życiu. moja kondycja jest w opłakanym stanie. jedyny sport jaki uprawiam to przytulaki z mężem ) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:19 eweks0 to fajnie, że zostaniesz ze mną na posterunku przez całe wakacje. Muszę już zmykać, bo trzeba trochę posprzątać. Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:19 Acha, wpadnę nad ranem ,ale wy będziecie pewnie sobie spały. Pa pa pa Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:21 Ewek cos juz mnie olewasz kochana))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:37 jak mogłaś tak wogóle pomysleć Okrutnico Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:32 lomatko to tak jak ja )) hehe jeszcze do niedawna cwiczylam, a kiedys to nawet chodzilam na sale treningowe, gralamw kosza, w pilke nozna!!, jezdzilam na rowerze itd.. ostatni moj kontakt z wiekrzym ruchem to byla jazda na rolkach 3 kilometrow okolo 2 miesiace temuDD hehe teraz sie boje wiekrzego wyslilku..... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:36 podejrzewam, ze dzisiaj złapie porządną zadyszkę, zebym sie tylko nie utopiła Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:42 Punisherko czyżbyś to Ty mnie teraz olewała he he Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:45 P Nie, skadze znowu Ci to przyszlo do glowy!)) Mam nadzieje, z enie zlapiesz zadyszki) a Mnie cos brzuch na okres zaczal bolec ;/ a sluz plodny (??) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:47 hmmm przed chwila mierzylam temperature, bo cos sie czuje jakbym goraczke miala.. Mam 36,8, moja podstawowa temperatura ciala to 36,6...czy to regula, ze na poczatku ciazy musi byc powyzej 37?? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:54 ide zaraz spac, ostatnio o tej porze ledwo zyje, niemoge nawet ksiazki czytac, klade sie z ksiazka, przeczytam kilka stron i zaliczam zgon) Senna jestem jak diabli;/ Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:55 weź no Ty dziewczynko test jeszcze raz zrób albo idź wreszcie do gina Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 15:58 no wlasnie robie za kilka dnie, nie krzycz na mnie ))) hehe Jak wspomnialam wczesniej, bij zabij nie wierze ze jestem w ciazy normalnie jestem swiecie przekonana, boje sie test robic, za duzo rozczarowan....ale odpowiedz mi Ewuska, czy musze miec temperature powyzej 37? czy to regula na poczatku ciazy? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:02 za pol godziny moj mezusz wraca z pracy))))))))stesknilam sie hyh choc rozmawialam z nim prawie caly czas dzis na gg))) dam mu obiadek, potem wezme sobie sok pomaranczowy ulubiony z lodem, Tolstoja i kimonko )))))))))) ehhh pol godziny to wiecznosc tak mi sie chce spac ((( zieeeeeeew Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:02 jesli przez ok 21 dni od owu utrzymuje Ci sie tempka na Twoim wysokim poziomie to jest 99% pewnosci, ze staniesz sie szczesliwa posiadaczką dzidziusia. tempka wysoka jest o 0,2 wieksz niz Twoja normalna teperatura Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:05 czyli ta Twoja 36,8 to jest Twoja wysoka tempka ale powinnaś ją mierzyć po przebudzeniu zanim wstaniesz i najlepiej w pochwie ) mierzenie w ciagu dnia i to pod pacha sie nie liczy moja droga ) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:08 no tak, pewnie juz sobie chrapciasz Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:12 zdaje sie, ze juz wszystkie zrobiłyście ewakuację do swoich domków. to ja tez uciekam. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:14 Nie nie, jeszcze nie , nie poszlabym bez pozegnania)) Wiem , ze trzeba mierzyc w pochwie, zawsze rano, ale widzisz, ja jestem niesystemacztyczna i uwazam, ze jest to niepotrzene, przynajmnie w moim wypadku)))Jakos mysle ze sie obejde bez tych procedur, tym bardziej ze mam nieregulerne bardzo cykle i mysle, ze nawet to by sie nie sprawdzilo)))) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 22.06.05, 16:19 papa , do zobaczenia jutro)) zobaczymy co nam przyniesie....... Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 03:19 Wpadłam nad ranem (tak jak obiecałam) o 3:16. Wy pewnie sobie już słodko śpicie, a ja muszę siedzieć tu do 6 rano. No nic, może uda mi się urwać wcześniej, to wkulnę się choć na chwilkę do wyrka do mojego M. papatki Wpadnę jutro koło południa ))))))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 08:23 cześć Kobietki !!! ja juz jestem )) wczoraj z basenu nici, bo jak ze znajomą pojechałysmy to sie okazało, ze czyszczą basen, woda spuszczona i dopiero 1 lipca ruszają. nie załamało nas to jednak i postanowiłysmy od 1 lipca ruszyć z regularnym pływaniem (akcja zdrowie ) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 09:02 Czesc!) cotam cotam?!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 09:07 A wiec szczesliwie dozylysmy my tego "dzien jak codzien" dnia" Zobaczymy co nam nowego przyniesie Pogoda dopisuje jak widac...Ja cos mam dzisiaj humorek na bakier;/.... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 09:32 cześć Punisherko !!! czemuż to humorek dzisiaj nie dopisuje? czytałaś o moim wypadzie na basen? jak widać czasem dobre chęcie nie wystarczą Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 09:38 Hej Kobitki !!!! gdzie Wy sie wszystkie podziewacie ? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 11:11 hej musialam wyjsc Ale juz jestem A z humorkiem, to niewiem, juz sie w zasadzie poprawil hehe Wiesz mialam zachcianke na kukurydze, kupila, zjadlam troche i mnie mdli!!!!))))))))) hehe Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 11:23 Ewcia jestes???? opowiadaj cos, jak sie dzis czujesz, wiesz, moja szwagierka byla i ginekologa, bo ma problem z zajsciem w ciaze, pytala czy takie cykle jak u mnie moga byc przeszkoda w zajsciu w ciaze, podobno powiedziala,ze wlasnie jest latwiej ) co o tym sadzisz? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 11:41 coś sie nie mozemy zgrać dzisiaj albo ciebie nie ma albo mnie. ja właśnie wróciłam bo miałam kurs do Urzędu Skarbowego. skoro lekarz mowi, ze jest łatwiej, to moze to prawda grunt, ze na Twoja psychikę pozytywnie to działa Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 11:42 jesc mi sie chce na maxa. ide po moje kanapaczki i zaraz jestem z powrotem. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 11:48 hyh ja zjadlam kukurydze i mnie mdliii)) no psychike to mam tak nastawiona pozytywnie, ze zyje w przekonaniu ze moooooooooze do 30 stkie sie uda heheh ale nastawienie pozytywne )) zalezy z jakiego punktu widzenia ) heheeh Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 11:56 ja mam dzisiaj ze soba ten wynik usg. moge Ci go zacytować jak chcesz ) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:13 uwaga cytuje "Trzon macicy w przodozgiciu prawidłowej wielkości i budowy. Echo endometrium jednorodne 6,2 mm. W rzucie przydatków patologii nie stwierdza się. jajnik lewy o wym. 34 na 25 mm z drobnymi pecherzykami, bez patologii. jajnik prawy o wym. 27 na 22 mm z licznymi drobnymi pecherzykami bez patologii. Kieszonka płynowa w zatoce Douglasa około 27 mm" Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:23 Cześć dziewczynki! Jestem myslami z Wami ale mam strasznie dużo zajęć, więc nie moge odpisywac, ale czytam namiętnie wszstko!!!!!!!!!!!!!! Buziaczki Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:28 cześc Diamenciku !!! to juz za chwileczkę )) stresik jest ? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:24 hmmmm nie jestem lekarzem , ale jak na "chlopski rozum" wyglada wszystko wpozadku..... Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:25 bez patologii, czyli wszystko wpozadku) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:28 tylko, że ona mi powiedziała, ze lewa strona słabiutko pracuje no i ze nie było owu skok tempki mialam 15 dc a to badanie było 19 dc moze ona to widzi po tych parametrach, ktore sa za male jak na wystapienie owulacji? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:36 no moze w tym miesiacu nie bylo owu, nie przejmuj sie owulacja jest zawsze z dwoch stron, tzn raz z jednego jajnika, raz z drugiego. Nie jestem lekarzem, ale jezeli Twoj jajnik slabiutko pracuje, nie znaczy ze wogole nie pracuje ))))) glowa do gory!!!) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:44 Cześć Dziewczynki. Ewunia, na moje oko wyniki masz git. Wszystko w porząsiu. Ja miałam podobny opis. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:46 na prawdę ?!!!? i wszystko z Tobą oki? jak dobrze pamietam to bylaś juz w ciąży? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:49 Punisherko. to nie prawda, że owulacja jest zawsze raz po jednej a raz po drugiej stronie. Nieraz zdarza się tak, że jest 2 razy z rzędu z tego samego jajnika i jezeli to nie zdarza się często to jest wszystko ok. A gin powinien poznać czy owulka była po płynie w zatoce Douglasa. Jeżeli jest - była, jeżeli nie - nie było. Poza tym każdej kobiecie zdarząją się raz na kilkja miesięcy cykle bezowulacyjne i jeżeli zdarza się to 1-2 razy w roku, to również nie ma powodu do niepokoju. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:49 Roleczko ale po tych wynikach widać, ze owu nie było? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:01 wiem, powiedzialam ogolnie "raz z jednej raz z drugiej s trony"....... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:51 Tak Ewuniu, byłam, w ciąży. I ręczę Ci że nie masz się czym mnartwić. Macica w przodozgięciu jest jak najbardziej prawidłowa, jajniki bez patologii. Czego tu więcej chcieć? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:54 no to czego mnie ta kobita tak wystraszyła? a moze to ja sie za bardzo przejelam. w kazdym badź razie radzi mi rozpoczac badania Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:55 Kieszonka płynowa w zatoce Douglasa około 27 mm" Dla mnie ten opis jest trochę nisjasny. Bo napisała ile ma kieszonka płynowa, a nie napisała czy jest wolna od płynu czy nie. Dlatego nie potrafię Ci odpowiedzieć czy miałaś owulkę. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:56 no właśnie bo mozliwe, ze go wogole tam nie było, co by znaczylo, ze owu nie było tak ? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 12:58 Ewa, przestań się przejmować, bo z obrazu USG jasno wynika że jest wsjo ok. A badanka możesz sobie zrobioć dla własnego spokoju. Chociaż te podstawowe hormonki ( ale zaraz, Ty chyba już robiłaś, dobrze pamiętam?). I radziłabym Ci zrobić monitoring, żeby zobaczyć jak erosną pęcherzyki i czy pękają. To wszystko na razie. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:02 no właśnie nie robiłam jeszcze zadnych badań. to było pierwsze. ginka zaprosiła mnie z meżem na rozmowę (pewnie płatną) o badaniach jakie trzeba zrobić. ma mi dać skierowania (ona pracuje wogole w CZMP). Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:03 na moje oko, jak na testach owulacyjnych wychodzilo ze mialam owulacje, to ja mialas.... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:05 ale zdaje sie, ze testy nie dają gwarancji ze jest owu. one pokazuja Ci skok LH, który jest przed owu ale to nie znaczy ze na 100% owu bedzie Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:06 heh wiec to juz zupelnie nielogiczne.... ! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:07 Jeseli testy pokazuja tylko skok LH, a nie daja gwarancje na owulacje, to wybacz ale nie widze zadnego sensu aby je robic.... Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:10 wiem, pewnie zaraz ktos wyskoczy z tekstem, ze to tak samo jak z testami ciazowymi, otoc z gory wypowiem swoje zdanie, ze tetsy ciazowe pokazuja wynik pozytywny( a ciazy niema) w skrajnych przypadkach ( mysle ze je kazdy zna) wiec niema porwnania... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:13 chodzi o to, ze zawęzają Ci okres starań do najbardziej zblizonych owulacji. no i mozna probować z wyborem płci dziecka, co dla tych, ktorzy maja np chłopca a chca dziewczynkę jest wazne Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:10 w tym m-cu mialm za malo testow, zeby to sprawdzic i chyba za pozno zaczelam testowac Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:11 Niekoniecznie Punisherko . Testy owulacyjne pokazują pik Lh a nie czy dochodzi do owulacji. Czy doszło do owulacji może pokazać USG właśnie lub badanie hormonów : progesteronu i prolaktyny 7 dpo. Ewa, jeżeli ufasz swojej gince, to rób jak Ci radzi, ale ja upierałabym się przy monitoringu, bo on b. dużo wnosi do sprawy. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:14 narazie jej ufam zwłaszcza, ze tak jak Ty radzi mi monitoring Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:16 wreszcie sie troche rozpisałysmy )) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:19 Punisherko, testy owulacyjne są jak najbardziej sensowne. Pokazują że owulacja się zbliża ( wydziela się hormon Lh) , więc już mamy pewność że pęcherzyki rosną prawidłowo, skoro wydziela się ten hormon. Sama Ewa Analityk pisze w instrukcji, że jeżeli ktoś stara się z testami ok 4 miesięcy i nic, powinien zgłosić się do gina. Bo do owulacji może nie dojść z powodu nie pękających pęcherzyków. Więc ( nie wiem czy dobrze to tłumaczę, ale dla ,mnie jest to jak najbardziej logiczne) , najlepiej iść do gina tak ok 2 dni po pozytywie i on zobaczy czy pękł pęcherzyk i czy doszło do owuli. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:26 wiec teorytycznie tak to wyglada hmm aha ..Wiecie co w zyciu bym nie przypuszczala w najczarniejszych scenariuszach , ze caly ten proces zajscia w ciaze jest tak skomplikowany i trudny....rece mi opadaja heh Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:38 moj mężus też myślał, że przez 1 miesiąc sie postaramy i ja juz będę w ciąży a tu niestety Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:28 No stersik się zaczął... Tym bardziej zacznie się jutro od rana bo na 7 jest próba w kościele... Hmmm To JUŻ pojutrze!!!!!!!!!!! Cały czas zbieram się żeby zrobić test, wg ff to już 12 dpo, ciekawe czy coś czy nic, ale objawów nie ma żadnyh więc się nie łudzę... Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:38 ale uśmiechacie sie tak? no hello powiem Wam tak..na mój ne_monkowy rozum..to testy wykazują owulacje.. jesli testy nie wychodza to owulacji nie ma.. jest jeszcze jadna możliwośc ze nastęuje owulacja bezjajeczkowa..czyli puste pęcherzyki..więc może tu jest problem.. ale prosże sie nie załamywać..nie anlizowac.. prosto nie prosto..dzieci sie rodzą..chciane i nie chciane.. każdy musi znaleźć swój sposób.. ja sie leczę.. ale nie trace przy tym wiary.. a znam kobiety u których wykryto bezpłodność a zachodziły w ciąże.. wiec chyba chodzi tu o cos zupełnie innnego.. no ale to juz są inne rozważania.. całuje Was i życze ochłody ..bo u mnie upał Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:41 cześc ne_monku !!!! to gdzie ty mieszkasz, ze u Ciebie upał? bo w Łodzi sie na deszcz zanosi Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:48 ne-monciu sila wyzsza i sila woli)))) bez swiadomosci ze istnieje i bez niej nie byloby zadnej nadziei)) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:53 zgadza sie Kochana)))) tylko trudno opowiedzieć to komuś kto"niesłysz" Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:55 EGZACTLY!!)))hyh tez masz widze ten sam problem: grrr ludzie sa pozbawieni wyobrazni i niestety niewiedza co traca) Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 14:02 zmiana kierunku myslenia..wymaga..nie tylko siły ale i odwagi..bo człowiek zaczyna nowe zycie..przynajmnei dla mnie to nowy początek..dobrze ze stało sie to traz a nie za 30 lat..bo miałabym czego żalować Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:39 Ło matko jeszcze próba ? w sumie fajna sprawa, bo moze na prawdziwym slubie bedziecie sie mniej stresować. ja to nie mialam zadnej proby Odpowiedz Link
ne_monek Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:45 uuuuuuuuuuwielllllbiaaaaaam deszcz)))))) ne_monek mieszka w 3mieście Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:45 Wiecie co powiem Wam jakie jest stanowisko mojego meza do calych tych testow owulacyjnych , ciazowych itp.... On twierdzi ze to totalna glupota i strata pieniedzy...Jak sie zajdzie w ciaze to samo wyjdzie, trzeba sie starac i czekac, cierpliwie,( oczywiscie wykluczajac kobiety, ktore nie maja owulacji i musza sie leczyc), bo co z tego ze test zrobisz jak on ci nie pomoze zachaczyc sie jajeczku w macicy.... a jak juz beda objawy, zrobi sie test i pojdzie do lekarza!, mowi ze baby nie mysla logicznie, tylko emocjonalnie...cierpliwosci, wiecie co chyba dlatego jestem taka cierpliwa, bedac przy nim tyyyle lat)) Mysle ze ma ciut racjiP) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 23.06.05, 13:48 wiecie co wrzuciłam ten wynik na forum niepłodnośc i dziewczyna mi odpisała, ze moga nie rosnac mi pecherzyki (przyczyn moze byc duzo od PCO do podwyzszonej prolaktyny, ktorą troche podejrzewam u siebie). Odpowiedz Link
ne_monek EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 13:56 Ewunia! nie panikuj Słonko! spokój spokój i jeszcze raz spokój.. za chwile ściągniesz na siebie wszystkie możliwe choroby.. wyniki masz bardzo dobre..dopóki nie zrobisz badań to proszę nie doszukuj sie przyczyny.. całus dla Ciebie Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:06 ne_monku, punisherko to co proponujecie przeczytac na poczatek o tej psychice ? polećcie mi coś ) Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:08 ojeku ja tyle czytalam ksiazek na ten temat ze nie pamietam anwet tytulow, ale narazie najprosciej poprostu wejdz sobie na jakas dobra strone o "Bialej Magii"))))zaraz jakiejs dobrej poczukam i dam Ci linka)))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:10 Biała magia ? to mi pachnie jakimiś czarami. myślałam o czyms bardziej naukowym ) Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:13 Kochana magia to tez nauka, tylko ta nie dokonca pojeta i zbadana)))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:30 dzięki za linka. ale czarna ta strona, aż strach wejść zaczęłam trochę czytać Odpowiedz Link
siuba79 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:14 Cześć Melduję się na posterunku, właśnie odespałam nockę (wstałam 1,5 godziny temu). no wreszcie miałam co czytać. Ewcia nie stresuj się dziewczyny dobrze mówią zrób najpierw badania, ja też zaczynam je robić właśnie w tym cyklu (tylko muszę zmienić ginka). mam nadzieję, że wszystko będzie ok., zresztą nic innego nie przyjmuję do świadomości, bo niby dlaczego ma być ze mną coś nie tak. A nawet jeśli się okarze, że muszę się leczyć, to przynajmniej będę wiedziała co robić żeby wreszcie zafasolkować. U mnie 6dc i tempka 36,5. Odpowiedz Link
siuba79 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:15 Znikam na chwilkę, bo idę umyć włosy, ale wrócę Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:17 cześc siuba !!! juz sie nie martwię.przygotowuje sie tylko psychicznie do badań. zdaje sie ,ze lipiec zapowiada sie pod tym wzgledem interesująco Odpowiedz Link
danik1 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:20 Ewciu przeczytaj sobie "Potege podswiadomosci". Super ksiazka!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:21 czytałam!!! mam ja nawet w domu ) Odpowiedz Link
danik1 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:24 Podaje Ci tytuly z mojej biblioteki: "Potega podswiadomosci" Joseph Murphy "Samoleczenie potega podswiadomosci" Bob Fingerbild "Dynamiczna kontrola umyslu metoda Silvy" Jose Silva, Burt Goldman "Mozesz uzdrowic swoje zycie" Louise L. Hay Moze ktoras z tych ksiazek Cie zainteresuje!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:26 Ewciu podczytuje Was, ale nie mam zbyt duzo czasu na pisanie, bo sprzatam. Wczoraj nie skonczylam wszystkiego a jak nie zrobie tego teraz to znowu bedzie lezalo wieki. Ale fajnie mi sie Was czyta, wiec piszcie!!! )) Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:31 ooo wlasnie )) super ksiazka tez polecam )) www.republika.pl/panowak/ www.duchowawiedza.boo.pl/art6.html www.bramanieba.com/ekspresja.php prosperita.terramail.pl/afirmacja.html przykladowe strony...... Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:31 heheeh skromnosc gora!!)))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:33 Ło matko aż tyle tego !!! dzieki wielkie, ze chciało ci sie szukać )) a ja mam właśnie przeczucie, ze prędzej czy poźniej będę mamą !!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:35 Ewuska, Ameryke odkrylas!!?P to zostaw KolumbowiDD hyhyhy Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:34 Ewcia magia dzili sie na "biala" i "czarna" biala to ta dobra, czarna to zupelne przeciwienstwo bialej, to magia destruktywna, szkodzaca praktykujacemu i innym ludziom))Poczytaja a zrozumesz o co biega))) Odpowiedz Link
siuba79 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:47 Jestem już. Ciekawe jak tam kattrin daje sobie ze wszystkim radę? A już niedługo wraca do nas Madzia z urlopiku, ciekawe czy sama czy z fasolką? Ja dzisiaj też idę do pracy na 18, ale sie nie dołuję, bo dzisiaj spędzę chociaż 2 godzinki z mężęm (jupiiiiiii) Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:49 ja sie troche zaczytałam tez jestem ciekawa jak Kasia.pewnie roboty ma od cholery. swoją drogą mogłaby juz do nas wrócić. Madzie wraca w lipcu? Odpowiedz Link
siuba79 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:50 A dzisiaj Dzień Ojca, pamiętałyście o swoich tatuśkach? Odpowiedz Link
siuba79 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:52 Z tego co pamiętam to madzia ma urlopik przez cały czerwiec, więc w lipcu powinna się już pojawić. Odpowiedz Link
siuba79 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:55 Mój M przyjechał ,więc się ewakuuję, ale wpadnę nad ranem poczytać co u Was Papa Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 14:58 Ba!!!! wlasnie dzwonilam do niego )))))))) w sobote jade z prezencikiem na grilla na jego ogrodek bo nas z mezem zaprosil DDDDDDMoj Tato to jakochanszy tato na swiecie, bardzo konserwatywny ale cudowny!!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:00 jasne, ze pamiętałam o Dniu Taty. mam z nim fantastyczny kontakt. )) i tez sie z nim bede widziec w sobotę ) Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:06 wklejam jeszcze raz bo chyba nikt nie czytal ))) Wiecie co powiem Wam jakie jest stanowisko mojego meza do calych tych testow owulacyjnych , ciazowych itp.... On twierdzi ze to totalna glupota i strata pieniedzy...Jak sie zajdzie w ciaze to samo wyjdzie, trzeba sie starac i czekac, cierpliwie,( oczywiscie wykluczajac kobiety, ktore nie maja owulacji i musza sie leczyc), bo co z tego ze test zrobisz jak on ci nie pomoze zachaczyc sie jajeczku w macicy.... a jak juz beda objawy, zrobi sie test i pojdzie do lekarza!, mowi ze baby nie mysla logicznie, tylko emocjonalnie...cierpliwosci, wiecie co chyba dlatego jestem taka cierpliwa, bedac przy nim tyyyle lat)) Mysle ze ma ciut racjiP) Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:13 ok ale jesli sie ludzie starają i nic, to chyba czas zdiagnozować co jest nie tak ? przecież nie ma przemusu. nikt nam nie każe stosowac testow owu. ja tez daje sobie z nimi spokoj na razie Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:15 no napisalam,ze wlasnie z wyjatkiem osob np ktore nie maja owulacji, co oczywiscie wiadomo po konsultacji z lekarzem, ktora oczywiscie jest niezbedna jak najbardziej... Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:13 juz Was niema???? Ja tez zaraz uciekam ) do jutra i obyscie bylo w dobrych humorkach )))))))))))))))))))))))))))))papappaap Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:18 Wiesz cos sie zle czuje!!!!!!!!! zauwazylam ze nagle mam pelno takiego kremowego sluzu!!!Bardzo zaczely mnie bolec piersi , mam takie lekkie zawroty glowy ogolnie czuje sie jakby mnie ktos mlotkiem walnal w lep na dodatek jakbym byla po 4 piwach hehe. DO tego te mdlosci po kukurydzy;/ nono ciekawe ) normalnie mnie nois i chichram sie z byle czego! Nie mowiac o sennosci) hyh ciekawe co sie kroi czy @ czy fasolka )) Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:30 no taki kremowy lekko zoltawy, taki , bezzapachowy i wiesz cos mnie brzuch boli i mam takie pieczenia w dole brzucha Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:31 ale jedne kobiety podobna jak so wciazy to maja bialy, zolty, brazowy, przezroczysty, kremowy itd...... wazne zeby byl bezzapachwy, bo jakikolwiek zapach moze swiadczyc o infekcji, wiec nie tak to wyglada Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:35 uciekam Ewuska, moj mezus idzie )))))) sciskam CIe i glowizna do gory!!!!!DDDDDD jestes zdrowiutka przeciez!!!! zawsze moglo byc gorzej, popatrz z tej perspektywy!! )) Tu jestes zdrowa:!) papapa do juterka Odpowiedz Link
eweks0 Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 23.06.05, 15:57 ja sie znowu zaczytałam czesc do jutra !!! Odpowiedz Link
punisherka Re: EWKA ..jak pragnę zdrowia.. 24.06.05, 08:21 Czesc dziewczyny! Witaj Ewuska)) Ja sie tylko wskoczylam przywitac, bo moj mezusz dzis sobie wolne zrobil i wlasnie sniadanko jemy i pijemy kaffke Chyba mnie dzis nie bedzie, moze dzisiaj gdzies wyskoczymy) a maz pewnie zara bedzie mial cos do zrobienia na kompe wiec jak tylko znajde chwilke czasu to zagladne do Was)) Ewcia dzisiaj pieeeekna pogoda i mam nadzieje, ze i humorek masz dzisiaj dobry!!!grrr))))))) oby , bo Ci natluke normalnie)))))))))))))))) hyhy Ja chyba dostane @@@ hehe! Tak jakby mi sie dzis zaczynaly takie uplawy charakterystyczne przed okresem i brzuch mnie boli;/no i jutro moj termin! No ale coz )))))))))) hyh przynajmniej po @ bede wiedziala kiedy bede miala prawdopodobna owulke i nowe staranka)))))))))))))))))))))hyh pozdro! )))) caluski papa Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie 24.06.05, 09:08 cześć Dziewczynki !!! piękna pogoda dzisiaj ) cześć Punisherko !!! udanego dnia Ci życzę. jak bedziesz miała okazję to zajrzyj jeszcze. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 09:20 Cześć Dziewczynki! Ja tylko wpadłam przywitać się, bo nie jestem dziś w nastroju do rozmów. Mam doła i wolę siedzieć cicho. Oczywiście rano zrobiłam test i oczywiście I kercha. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 09:37 cześć Roleczko !!! trzymaj sie kochana. przesyłam Ci buziaczki Odpowiedz Link
emania29 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 11:07 hejka co tam u was? ostatnio mało was odwiedzam bo mi internet szwankuje. Bylam wczoraj u ginia wszystko u nas ok dzidzius rośnie i kopie jade dzisiaj na 10 dni na Mazurki tylko troche mi smutno bo miałam jechać z mężem i mamą ale niestety moja maniuśka uszkodziła sobie kręgosłup ma złamany krąg sama nie wie kiedy??? włożyli ją w gorset na 3 miesiące (( moja kochana bidulka!!!!! Pozdrawiam was mocno i mam nadzieje że jak wróce to przeczytam o nowych fasolkach bardzo bym już chciałóa żeby wam wszystkim się udało!!!!!!!! trzymam mocno kciukasy i przesyłam moc fluidków Papa Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 11:15 Dzień dobry. Jutro ślub - mój, stres jest Dziś rano pozytywny test.......................... boję się, że to sen jakiś czy przekłamanie Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 11:46 Cholera ja tu się cieszę moim upragionym groszkiem a Wy nic?????????? Nieładnie Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:07 o kurcze !!! no nie moze być na prawdę........... no nie wierzę........ Diamenciku zatkalo mnie na amen........... przesylaj fluidki GAZEM !!!!!!!1 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:09 normalnie na ciążowym masz drugą kreche ? pisz szybko!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:11 Diamenciku !!!! napisz szybko !!!! (ale sie podniecilam. chyba cisnienie mi skoczyło) ale prezent ślubny no no. zajebiscie po prostu )))))0 Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:12 No na ciążowym!!!!!!!!!! Fluidki *********************** obym się z tym całym cieszeniem nie pospieszyła! ********************************************* ********************************************* ********************************************* Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:13 o kurwa (przepraszam) GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: DZIEWCZYNY DIAMENCIKOWI SIE UDAŁO !!!!! 24.06.05, 12:17 jednak starania w lecie to jest to ))) napisz jak sie czujesz. narzeczony już wie ? Odpowiedz Link
diament79 Re: DZIEWCZYNY DIAMENCIKOWI SIE UDAŁO !!!!! 24.06.05, 12:31 Wie, ale mówi, że nie wirzy testom i czeka do terminu @ jak upłynie to zrobimy kolejny test i wtedy będziemy się cieszyć Odpowiedz Link
eweks0 Re: DZIEWCZYNY DIAMENCIKOWI SIE UDAŁO !!!!! 24.06.05, 12:46 ale macie superowo )))) kurczę tyle szczescia naraz ))) Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:16 A teraz będę się martwić czy nie za szybko sie ucieszyłam i czy przypadkiem @ nie przyjdzie............ Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:17 Diamenciku, aż mnie zatkało!!! Ogromniaste gratulacje!!!!!!! Wkońcu zła passa przerwana!!!!! Ale masz super prezent ślubny, wkońcu zła passa na naszym wątku przerwana! A teraz poproszę o instruktaż przytulanek - ile po pozytywnym teście owulacyjnym. Może ja coś źle robię do jasnej cholerki. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:27 Diamenciku pisz nam szybciutko )))))0 Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:46 Ja nie robiłam testów owu... Widziecie na wykresie na FF że tak jakby minęlismy owulację więc nie wiadomo jak to jest, cieszyłam się, że w ogóle ja miałam. Następny test zrobię w przyszłym tygodniu i wtedy sie potwierdzi i pójdę do lekarza albo0 dostanę @ i tez pójdę. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:49 12 dc ff pokazał owu. ciekawe pewnie zafasolkowałas w tych dniach przed owu nie ? Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:51 Tak myślę, czyli byłabym dziewuszka jak u Joli??? hehehe Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 12:54 z płcią to nigdy niewiadomo ))) ważne, ze fasolinka juz u Ciebie jest )) Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 13:03 W poniedziałek jak nie dostanę @ idę na betę, kosztuje u mnie 33 zł i wynik jest po 3 godzinach Oby @ nie przyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 13:07 Nie przyjdzie!!!! A jaki masz śluz? Bolą Cię jajniki? Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 13:10 hej! wpadłam na chwilkę, juz chyba będe częściej, co sie dzieje, proszę w skrócie Diamenciku to prawda?!!! ogromniaste gratulacje!!! --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 13:23 cześć Goko!!! co u Ciebie ? bo u nas chyba sie wreszcie ruszyło )) Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 13:44 Nie mam czasu! Napisze jeszcze wieczorem, teraz jade do domu szykowac sie na slub, trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 14:15 jasne, ze bedziemy trzymać kciuki za Waszą trójeczkę ))) Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 14:43 cześć, no właśnie jakieś słuchy mnie doszły, że diamencikowi sie udało, fajnie, to będzie miała na ślubie pasażera lub pasażerkę na gapę. u mnie już trochę luźniej, chyba odpuściłam sobie trochę to wszystko po tak długim cyklu, tak więc będę tu czasami zaglądać - no może nie tak często jak to było dotychczas, ale będę Was śledzić,po prostu nie liczę, zaznaczam tempkę ale nie skupiam się, który to dzień cyklu i nie mam też testów, pamiętam tylko o temperaturce (chociaż też już zdarzyło mi się zapomnieć, sama się zdziwiłam). Co będzie to będzie... ---- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 14:48 ja juz tez mam takie podejscie. mierze tylko tempke, testow na razie nie zamawiam i w lipcu musze zrobic badania Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 14:44 diamenciku, trzymamy kciuki, nie stresuj się za bardzo, ściskam gorąco ---- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 15:39 Diamenciku ! Chyba mnie dzisiaj już tu nie będzie, więc ŻYCZĘ CI DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!!! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 15:43 Coś mi uciekło, więc dodam jeszcze: Trzymaj się jutro dzielnie, nie stresuj się i niech to będzie jeden z najpiękniejszych dni w życiu. A poza tym na bank jesteś w ciąży i masz myśleć tylko pozytywnie. Napisz mi bo jestem ciekawa ( jak znajdziesz chwilę czasu) jaki masz śluz i czy w odóle masz? Całuski! A wszystkim pozostałym dziewczynkom życzę miłego i słonecznego weekendu! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 24.06.05, 16:04 Witam ponownie! A wiec tak: sluz - czuje mokro od paru dni, jakby bąbelki wychodzily A od owu mialam bialutko, myslalam ze to grzyb, ale widocznie nie A ból: cały czas czuję jajniki, dziś zaczęły troszkę kłuć. Nie wiem czy tak ma być. Jeju jakbym chciała, żeby to była prawda, na razie chyba nie wierzę!!!!! Aha, jeśli cykl zaczął mi się 31.05 to kiedy mogę iść ew. do lekarza, żeby cokolwiek potwierdził? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 25.06.05, 03:35 Cześć Jest 3:30 nad ranem i siedzę sobie jeszcze w pracy, a tu taka niespodzianka. Czytam, czytam i oczom nie wierze. Wreszcie którejś się udało, teraz to już musi runąc lawina zafasolkowanych. Diamenciku cieszę się ogromniasto i aż mnie zatkało, ale to sobie wymyśliłaś (Pamiętam jak pisałaś że musicie się postarać o maleństwo, bo nie chcesz mieć @ na ślub. No i się udało.). Gratulacje raz jeszcze. )))))))))))))))))) NO I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA. TRZYMAM KCIUKASY ZA CAŁĄ TRÓJECZKĘ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NIE STRESUJ SIĘ ZA MOCNO, TYLKO CIESZ SIĘ TYM SZCZEGÓLNYM DNIEM, NIECH BĘDZIE NAJPIĘKNIEJSZYM ZE WSZYSTKICH, ŻEBYŚ NAWET PO LATACH Z BŁOGĄ CZUŁOŚCIĄ MOGŁA WSPOMINAĆ TEN CUDOWNY DZIEŃ ))))))))))))) Super, super, super, super, super, wreszcie któraś się wyłamała z naszego kręgu "wzajemnej adoracji". )))))))))))))))))))))))) Diamenciku przyślij nam dużo fluidków i pociągnij nas za sobą. Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 25.06.05, 04:40 Ja się gotuję, godzina 04:35 (nad ranem), wszyscy normalni ludzie spią o tej porze, a ja siedzę w pracy sama i kurna bela wysiadła mi klimatyzacja. Ja się zaraz ugotuję, już prawie nie mam co z siebie ściągnąć, a mi wciąż gorąco. Jak to człowiek normalnie nie docenia takich drobnostek (czytaj: klimatyzacji), dopiero jak zaczyna szwankować, to wielka tragedia. No nic nie biadolę, może w tej temperaturze mózg mi się nie zetnie. Zostało jeszcze 1,5 godziny i jadę do domciu. Niestety znowu sama będę musiała spać, bo mój M idzie do pracy na 6 rano. Pa pa pa Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 25.06.05, 07:21 Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa. Dzis zrobiłam kiolejny test, kolejny poztywny, tyle, że już z ciemniejszą kreseczką. Ale to 26dc i zero objawów, może troche bóle jak na @ więc tym bardziej się boję. Zaraz jadę do fryzjerki i kosmetyczki, potem zdjęcia i na 16 ślub, prawdopodobnie już dziś tu nie zajrzę, ale myślcie o mnhie, ja myślę o Was! Będę się modlić, żeby mi się udało, żeby to była prawda, i za to żebyście wszystkie teraz ładnie razem poszływ moje ślady Buziaczki! Trzymajcie kciuki, żebym nie narozrabiała w kościele Odpowiedz Link
jolanta8 Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.05, 10:04 Teraz dopiero weszłam na forum a tutaj taaakie wieści bardzo się cieszę,ze Wam się udało,że Twoje strania wreszcie zaowocowały i to w takim pięknym momencie w Dniu Ślubu) !!!! życzę Wam dużo szczęścia na Nowej Drodze smych pomyślnych wiatrów i żeby zycie Wam sie pięknie układało a takich malutkich groszków jeszcze więcej Masz piękny dzień na ślub ładna pogoda pozazdrościć trzymam kciuki za Ciebie napisz jak ochłoniesz już po całej ceremoni pozdrawiam Odpowiedz Link
danik1 Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.05, 19:29 Diamenciku jestem pod wielkim wrazeniem!!! Juz tak dlugo nie bylo na tym forum tak milych wiadomosci!!! Az tu wreszcie Ty nas tak zaskoczylas!!! Bardzo Ci gratuluje i jestem wzruszona, ze wreszcie ruszylo sie na naszym watku!!! Jestes pierwsza w tym kolejnym lancuszku szczescia. Mam nadzieje, ze wkrotce i my dolaczymy do Ciebie!!! Dziekuje za fluidki i jak znajdziesz czas to poprosze o wiecej i wiecej szczegolow, czyli jak to robilas i kiedy!!! Hihihi!!! Teraz sie bawisz na swoim weselu cala szczesliwa i tego Ci wlasnie zycze, abys zawsze byla taka szczesliwa jak tego dnia. Zeby spelnialy sie Twoje wszystkie marzenia!!! Tylko sie nie denerwuj!!! Musisz dbac o swoja fasolke!!! Jezeli kreska na tescie byla mocna to znaczy, ze jestes w ciazy i zadna @ do Ciebie nie przyjdzie, przynajmniej przez najblizsze 9 miesiecy. Pozdrawiam Cie slonko bardzo mocno i zajrzyj do nas wkrotce!!! Odpowiedz Link
danik1 Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.05, 20:30 No to teraz ja jestem pierwsza na naszej liscie starajacych sie i zafasolkowanych!!! Malpo @ przychodz!!! Jak ja nie znosze miec @!!! Wrrrr!!! Odpowiedz Link
punisherka Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 08:57 Czesc GirlsyDD!!! Wlasnie dopiero dzis znalazlam czas, zeby do Was zajzec!))) i pierwsze co gratuluje diamecikowi z calego serca!!!!!))))) Dolaczam sie do entuzjastycznych zyczen wszystkich dziewczyn na forum! i wszystkich kobiet na calym swiecie!, ktore ciesza sie najszczerzej jak tylko moga z swierzo upieczonego, badz na poczatku drogi macierzynstwa, (na ktorej wlasnie Ty sie znalazlas diamenciku) i zycza tego samego innym kobietom, ktore zaznaly badz dopiero kosztuja cudowny i pozadany smak bycia matka!!!))) )(az siew zruszylam hyh!)Diamenciku wypowiem zyczenia w najprostrzy,lecz jakze gleboki w swej tresci sposob: Odpowiedz Link
punisherka Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 09:09 Czesc mlodziezyDD!!! Wlasnie dopiero dzis znalazlam czas, zeby do Was zajzec!))) i pierwsze co gratuluje diamecikowi z calego serca!!!!!))))) Dolaczam sie do entuzjastycznych zyczen wszystkich dziewczyn na forum! i wszystkich kobiet na calym swiecie!, ktore ciesza sie najszczerzej jak tylko moga z swierzo upieczonego, badz na poczatku drogi macierzynstwa, (na ktorej wlasnie Ty sie znalazlas diamenciku) i zycza tego samego innym kobietom, ktore zaznaly badz dopiero kosztuja cudowny i pozadany smak bycia matka!!!))) )(az siew zruszylam hyh!)Diamenciku wypowiem zyczenia w najprostrzy,lecz jakze gleboki w swej tresci sposob: "WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO NA NOWEJ DRODZE EGZYSTENCJI BUDZACEGO SIE DO ZYCIA MACIERZYNSTWA I TWOJEGO MALENSTWA)) " WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO Z OKAZJI ZOSTANIA ZONA I ZYCZE CI, BYS SPELNIALA SE W TEJ ROLI NAJLEPIEJ I ZNALAZLA SWOJ WLASNY,NAJLEPRZY SPOSOB NA SZCZESCIE , BO NA TO NIEMA GOTOWEJ RECEPTY, ANI REGULY, TRZEBA JA ODSZUKAC INDYWIDUALNIE , POPROSTU BADZCIE W TROJKE SZCZESLIWI)))))))))))))))) Tego Ci zycze diameciku z calego serca!)))))))Kochaj meza i swoje malenstwo najpiekniejsza i najprawdziwsza miloscia, a bedziesz kochana w taki sam sposob!!!)))))) Pozdrownienia i usciski))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
punisherka Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 09:11 HEH NACISNELO MI SIE NIECHCACY TO NA GORZE SRY............(patrz pietro nizej))hyhy Odpowiedz Link
punisherka Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 09:15 heh cojest.........ehh ale nabrudzilam, sorki, niewazne........hyh Czesc Ewcia!))) Bede jutro rano to pogadamy, wiesz wczoraj dostalam @!!!!!! 25 DZIEN ROWNIUTKO MOJ TERMIN)))))))HYHY w zeszlym miesiacu mialam suchy okres (takie sie zdarzaja) wczesniej 25 dwa razy mialam i teraz znow 25!!!!!!!!D Moze w koncu sie ureguluje i bede moglam obliczyc sobie dni plodne, wyliczyc owulacje i bedzie mi latwiej. TAK SIE CIESZE!!)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
punisherka Re:DIAMENCIKU SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 09:18 25 LIPCA ZNACZY SIE heh sorki , jeszcze spie normalnie( 25, kazdego miasiaca,ehhh ale Tu nasmiecilam swoimi bykami i gafami((( Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 26.06.05, 20:42 Już jestem Panią W. Bylo mega fajnie W kościele oczywiście się pomyliłam, powiedzialam nie odpuszcze yyyyyy nie opuszczę aż do śmierci. Śmiałam się cały czas i było w porządku. Wesele zajebiste! Zespół super!!! Obrączka na palcu i wszytsko gra Tylko nic nie wiadomo do końca na temat pasażera na gapę @ chyba już nie dostanę, chociaż może lepiej nie zapeszać? Jak nie to idę w przyszłym tygodniu do lekarza A co u Was moje drogie??????? Może któras znowu ma dobre wieści???? Odpowiedz Link
danik1 Dzien dobry!!! 27.06.05, 08:03 diament79 napisała: > A co u Was moje drogie??????? Może któras znowu ma dobre wieści???? No wlasnie!!! Ja chce nowych dobrych wiesci, bo ode mnie to ich nie uslyszycie, przynajmniej w tym cyklu. U mnie dzisiaj 28dc i juz czuje, ze zbliza sie @. A co u Was??? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Dzien dobry!!! 27.06.05, 08:04 Jestem pierwsza!!! )) Rzadko mi sie to zdarza, bo jestem spioch a tu dzisiaj prosze!!! )) Odpowiedz Link
danik1 Re: Dzien dobry!!! 27.06.05, 08:06 Diamenciku fajnie, ze to byl taki wspanialy dzien dla Ciebie. Jak bedziesz miala jakies fotki to mozesz podeslac. Robilas kolejne testy, czy na razie z tym czekasz??? Odpowiedz Link
danik1 Re: Dzien dobry!!! 27.06.05, 08:29 Diamenciku przesylam Ci gratulacje od Kattrin!! Ona bardzo sie cieszy Twoim zafasolkowaniem i sciska Cie mocno!!! Niestety jest bardzo zapracowana i najprawdopodobniej wpadnie do nas dopiero w polowie lipca. Ale prosila przekazac Ci serdeczne zyczenia i gratulacje!!! )) Odpowiedz Link
samanta25 Diamencik79 gratulacje !!!!! 27.06.05, 08:31 Diament79 gratuluję serdecznie i życzę spokojnej ciąży ******** to już 43 cykl starań ale już latem będę w ciąży ) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
danik1 Re: Diamencik79 gratulacje !!!!! 27.06.05, 10:13 Oj cos dzisiaj Was nie ciagnie do pisania!!! To pewnie przez ten poniedzialek!!! W takim razie do uslyszenia innym razem!!! Trzymajcie sie cieplo i milego dnia Wam zycze!!! )) Pozdrowka!!! Odpowiedz Link
goko1 DIAMENCIKU PODWÓJNIE WSZYSTKIEGO NAJ.... 27.06.05, 11:39 cześć, Diament79 podwójnie dla Ciebie (dla Was)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!: 1. z okazji zaślubin Młodej parze Boże złóż, Życie z najpiękniejszych róż! Dużo szczęścia, własnej chatki, I tytułu „mamy”, „tatki”. Byście mieli tyle dziatek, Ile razem macie latek! Małe, grube i pyskate niech pilnują swego tatę! Niech Wam spełnią się marzenia A te są dziś do spełnienia… 2. (*) Gratulacje diamenciku, przełamałaś pierwsze lody, może teraz całym ciągiem forum pójdzie w Twoje ślady. My życzymy Ci najbardziej: dużo zdrówka no i szczęścia, i odwiedzaj nas czasami ze swoimi „fluidkami” Przesyłam buziaczki <><><> ---- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
natali7a Re: DIAMENCIKU PODWÓJNIE WSZYSTKIEGO NAJ.... 27.06.05, 14:16 Witajcie! Ja też przyłączam się do życzeń! O Boże, jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Diamenciku! Cieszymy się razem z Tobą! Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
siuba79 Re: Witam :-) 27.06.05, 15:10 Cześć U mnie 10dc i tempka 36,2. Jutro jadę do Słupska na obronę pracy magisterskiej, ale mam pietra, dziś zaczynam sie stresować, a tu trzeba się jeszcze uczyć. Trzymajcie za mnie kciuki jutro od godziny 13 (bo o tej porze zaczyna się obrona). Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i jakoś tam się obronię. Zmykam, bo muszę się pouczyć, a nie mogę myśli zebrać. jutro wrócę niestety nad ranem, więc o wynikach poinformuję Was dopiero w środę. Papapa i miłego dnia ))))))))) PS: Trzymajcie te kciukasy mocno od 13 do 17 ( w tych godzinach powinnam się zmieścić z obroną). Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie 27.06.05, 16:30 cześc Kobietki !!! miałam przerąbany dzień w pracy nawet nie miałam chwilki na sniadanie a o zajrzeniu tutaj to juz wogole nie bylo mowy co za parszywy poniedziałek. mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej. pozdrawiam was ))))))))0 Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie 28.06.05, 08:58 hej Ewcia!!)) Milo Cie widziec!!))Co u Ciebie ?? Pisalam do Ciebie ostatnimi podsty;D heh ale chyba nie czytalas) Wiesz dostalam okres!)) heh ..w terminie..))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie 28.06.05, 09:56 jasne, ze czytałam i bardzo sie ciesze, ze dostalas @ w terminie. moze wszystko sie wreszcie wyreguluje )). ja tez czekam na @, spodziewam sie jej w weekend. nie bylam niestety wczoraj z M u lekarza na rozmowie w sprawie badan, bo go wyslali w delegacje i wraca dzisiaj wieczorem. Odpowiedz Link
eryka5 Do Punisherki 28.06.05, 10:06 Hej!!!! Długo nie pisałam ale ostatnio jestem bardzo zajeta sesją i róznymi innymi sprawami,które piętrzą się stosami.... Dosłownie dzień po tym jak napisałam do Ciebie dostałam okres tak wiec letnich staranek cd(W sumie to zupełnie nie wiem o co chodzi z tym pnad osmiodniowym opóznieniem tym bardziej że zawsze mam regularne cykle i wszystko bylo raczej przewidywalne a tu nagle takie zaskoczenie?Troche mnie juz zmeczyło to ciagłe oczekiwania na cos co ciagle nie nadchodzi dlatego postanowiłam w koncu sie dowiedziec czy aby napewno wszystko ze mna w porzadku i umówiłam sie jutro do bardzo zachwalanego Gina na wizytę.Mam nadzieję ze moze on cos nowego wniesie do sprawy albo przynajmniej upewni mnie ze wszystko ok i tylko trzeba czasu.Naprawde jestem bardzo ciekawa choc przyznam ze odrobinke sie obawiam.Ale co tam ide na żywioł! Pozdrawiam serdecznie i zmykam na ostatni juz w tej sesji egzamin.Bede pozniej.Pa Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 11:01 Witam! Właśnie oddałam krew na Bhcg. Nie wiecie może jaka powinna być wielkość hcg jeśli jestem w ciąży? Bo odbiore wynik i nadal nic nie będę wiedzieć. Podobno ma być większy od 1, ale ile? To mój 29dc. Napiszcie jeśli wiecie Więcej napisze później buziaczki! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 11:32 Hej Eryka, fajnie ze zajrzalas, no widzisz mnie tez @ dopadla wlasnie teraz siede i umieram tak mi brzuch nawala;/az mi sie w glowie kreci normalnie!! Ciesze sie ze w terminie Nie martw sie Eryka, badanka musisz zrobic i pewnie sie uspokoisz po nich ))) Diamenciku niewiem jak to jest z tymi wynikami, moze poprostu zapytasz przy odbiorze? pozdrawiam Odpowiedz Link
ne_monek Diamencik 28.06.05, 11:44 Kolejne tygodnie liczac od ostatniej miesiaczki i odpowiadajacy im poziom hcg: 3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 5 tydzien - 19 - 7.340 6 tydzien - 1.080 - 56.500 7-8 tydzien - 7.650 - 229.000 9-12 tydzien - 25.700 - 288.000 13-16 tydzien - 13.300 - 254.000 17-24 tydzien - 4.060 - 165.400 25-40 tydzien - 3.640 - 117.000 zyczenia podwójne wysłałam Ci na priva a wszystkie dziewczynki pozdrawiam Odpowiedz Link
diament79 Re: Diamencik 28.06.05, 12:05 Dzięki sliczne za te wyniczki Ciekawe jaki będzie mój Napisze później jak wyszło. Taka jestem naładowana przeróżnymi myślami, że szok! Raz myslę, że jestem w ciąży na pewno bo test wyszedł pozytywnie i to nie jeden tylko dwa, a potem myslę, że jeszcze za wcześnie i że nie ma się co łudzić, że na pewno nic ztego nie będzie. Ciekawe. Nie mam żadnych objawów i to mnie martwi. Boli mnie tylko brzuch na dole, tak troche jak na @ i troszkę inaczej. Odpowiedz Link
danik1 Re: Diamencik 28.06.05, 13:37 diament79 napisała: > Nie mam żadnych objawów i to mnie martwi. Boli > mnie tylko brzuch na dole, tak troche jak na @ i troszkę inaczej. Diamenciku nie masz bialego sluzu??? Ja sobie nie przypominam, zebym w pierwszej ciazy miala duze ilosci takiego wlasnie sluzu, ale na forum dziewczyny duzo o nim pisza, wiec nie wiem jak to jest. Moim zdaniem nie powinnas sie martwic, ani tym bardziej denerwowac. Dwa testy pokazaly Ci ciaze, wiec tak napewno jest a objawy przyjda pozniej. Nie kazda je ma od razu! Pozdrowionka dla wszystkich!!!! )) Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 12:30 cześć kobietki! siuba- trzymam kciuki, eryka - też trzymam kciuki! trzymajcie się i napiszcie jak po obronie i egzaminie, wszystko będzie dobrze, zobaczycie diamenciku, nie przejmuj się aż tak, wcale nie musisz czuć, że jesteś w ciąży, na razie bądź spokojna i ciesz się z (*), na te niemiłe objawy przyjdzie jeszcze czas - sama zobaczysz Miłego Dnia życzę wszystkim obecnym --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 14:10 ja juz nie mogę!!! co za poczatek tygodnia: praca praca praca ajuto !!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 14:46 Witajcie dziewczynki!!! )) A ja juz nic nie rozumiem. Dzisiaj moj 29dc i powinna przyjsc @ a tu nic. Pomyslalam, ze pewnie sie spoznia, ale zbadalam sobie szyjke i jest ona wysoko i miekka i na dodatek jest tam sluz przezroczysty, miejscami kremowy i ciapkowaty. Z tego co wyczytalam na forum to wychodzi mi, ze owulacja byla calkiem nie dawno, ale ja bym dala sobie reke uciac, ze owulacje mialam 13- 16dc, bo byl sluz plodny, a pozniej wlasnie taki ciapkowaty poowulacyjny. Jednak od kilku dni pobolewa mnie delikatnie brzuch, bylam pewna, ze na @, a wczoraj bolal mnie jajnik, klul przez caly dzien a dzisiaj z rano bolal mnie brzuch i bylam pewna, ze dostane @ a teraz spokoj no i ta szyjka. Jestem totalnie zakrecona. Wczoraj maz chcial sie przytulac, ale ja kompletnie nie mialam ochoty. Myslalam tylko o tym aby szybko dostac @ bo to oczekiwanie na nia jest okropne. Dodam jeszcze, ze w tym cyklu bylam chora, bralam antybiotyk. Moze to mi namieszalo? Slyszalam tez, ze mozna miec dwie owulacje w jednym cyklu. No tak, ale teraz znowu zacznie sie czekanie na @ bo przytulanek nie bylo a wiatropylna nie jestem. Dobrze, ze niedlugo jade na wakacje, bo musze wypoczac!!!! Poradzcie mi cos z ta moja owulacja, bo ja nic nie rozumiem!!! Pozdrowka!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 16:09 Boli mnie brzuch 2-owo!!! (( Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 16:09 danik1 napisała: > Boli mnie brzuch 2-owo!!! (( @-owo oczywiscie powinno byc. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 16:12 danik nie wywołuj wilka z lasu...może akurat a na ciąże tez boli małpowato a Ty czasem nie powinnas leżeć nad Bałtykiem? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 16:15 jolanta8 napisała: > danik nie wywołuj wilka z lasu...może akurat > a na ciąże tez boli małpowato > a Ty czasem nie powinnas leżeć nad Bałtykiem? Witaj Jola!! O tak bardzo bym chciala teraz lezec nad Baltykiem, ale to dopiero pod koniec lipca, nie czerwca. Cos Ci sie pomylilo.. Czytalas moje posty ostatnie?? Wlasnie nie wiem co sie dzieje. Wyglada to na owulacje albo na ciaze, ale ze ciaza nie jest mozliwa (nie sadze) czyli chyba mam owulacje. Ja sie zastrzele! Znowu tyle czekania!!!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 16:35 Nie pomyliło mi się bo nawet nie wiedziałam kiedy jedziesz))))))) tak czytałam posty nie wiem co o tym mysleć troche jestem nie w temacie oduczyłam się ale myśl pozytywnie Będe Cie czytać i czekac Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 17:27 29dc i 3353 beta??? Czy to dobrze? Czy może jest ich tam dwóch??? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 17:35 Diamenciku to jestes w 6tc!!!!!!!!!!! Jeszcze raz moje gratulacje!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 18:55 Zmierzylam tempke i jest niska bo tylko 36,69 a przeciez to wieczor wiec powinna byc wyzsza. Tak wiec czekam na @ tylko ile znowu???? Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:09 Daniczku! Ale jak moge być w 6tc skoro ostatnią @ miałam 31 maja??????? Dzis minęły 4 tygodnie a nie 6 wiem właśnie, że ta moja beta troszkę duża wyszła nie? A może to na bliźnięta??????????????????????????????????????????????????? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:19 Diamenciku nie mam pojecia, ale nie wydaje mi sie, zeby to bylo na blizniaki. Zapytaj sie na Starajacych sie, one powinny wiedziec!! Zycze zdrowka i nic sie nie martw!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:43 Diamenciku gdzie sie podziewasz?? Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:49 danik1 na bliźniaki?ale ja postraszyłas i uciekła))) a może chciałaby bliźniaki a ja mam problem ,badanie toksoplazmozy(buuuu wynik jeden dodatni to znaczy,że kiedys byłam na nią chora a teraz musze potórzyć czynadal jestem czy to choroba z przeszłości tak się boje Dziewczyny zróbcie to sobie moze będziecie mnie uważać teraz za przemądrzałą ale naprawdę dobzre Wam radzę to groxna choroba i lepiej ja wyleczyc przed zajsciem ja się teraz będe modlic,zeby ta choroba była jużnieaktywna nie będe Wam pisac o skutkach ubocznych sprawdźcie to sobie badanie takie kosztuje około 40-50zł ale naprawde się opłaca Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:51 jolanta8 napisała: > danik1 na bliźniaki?ale ja postraszyłas i uciekła))) > a może chciałaby bliźniaki Jola przeciez ja wlasnie napisalam, ze nie wydaje mi sie, ze to na blizniaki!!! To byl pomysl Diamencika!!!! )) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:58 masz rację daniczku z tych nerwów to tak szybko czytałam,ze niedoczytałam Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 22:52 jolanta8 napisała: > a ja mam problem ,badanie toksoplazmozy(buuuu > wynik jeden dodatni to znaczy,że kiedys byłam na nią chora a teraz musze > potórzyć czynadal jestem czy to choroba z przeszłości > tak się boje > > Dziewczyny zróbcie to sobie > moze będziecie mnie uważać teraz za przemądrzałą ale naprawdę dobzre Wam radzę > to groxna choroba i lepiej ja wyleczyc przed zajsciem > ja się teraz będe modlic,zeby ta choroba była jużnieaktywna > nie będe Wam pisac o skutkach ubocznych > sprawdźcie to sobie > > badanie takie kosztuje około 40-50zł ale naprawde się opłaca Potwierdzam i tez nie napisze o skutkach ubocznych, aby nie strasyc. Jola na pewno bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 28.06.05, 23:18 Ja ciągle grzebię i szukam różnych wyników bety. JUŻ bym wszystko chciała wiedzieć! Najlepiej by było gdybym juz mogła iść do lekrza żey potwierdził że wszystko jest ok, ale wiem, że jeszcze za wcześnie. Pozdrawiam Was wszystkie! Teraz już idę spać P Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 08:17 cześć dziewczynki! dzisiaj ja jestem pierwsza diamenciku nie denerwuj się, pewnie wszystko jest o.k., jak Ty masz dobrze, napisz coś czy coś brałaś ze specyfików, czy dawałaś coś dla swojego M, czy robiłaś testy od Ewy itp, czy po prostu tak samo wyszło itd, proszę o jakiś "raport", bo staranka znam i okzauje się, że wcale nie trzeba w dniu owu, ciekawe, które "żołnierzyki" zadziałały te przed czy te po bo chyba i jedno i drugie jest możliwe wspaniale, a co mąż na to, kiedy mu powiedziałaś? -- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 08:19 cześć Kobietki!!!! cześc Goko ) co u Ciebie ? Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 08:25 cześć! eweks0 tak jak na załaczonym wykresie, nie wiem co u mnie i na razie aż tak się tym nie przejmuję, próbję wyluzować, chociaż z różnym skutkiem, wczoraj jak tempka spadła obudziłam męża na przytulanki, był trochę zaszokowany, bo była dopiero 6.30 )) nie wiem, kiedy będzie owulacja, tak się jeszcze zastanawiam nad wizyta u gina, ale jakos ja odwlekłam, nie mam żadnego testu, nie biorę żadnych świństw (wiesiołek, gujazyl - nic z tego itp), tylko folik i czasami salfazin (bo jest tam B6 i cynk). Temperatura jakaś niestabilna, ale na początku cyklu trochę chorowałam. co będzie to będzie, mamy lato, wakacje, musi się udać w tych miesiącach (chyba), może na urlopie, ale urlop bierzemy chyba raczej w sierpniu. a co u Ciebie? --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 08:30 czekam na @ i w poniedziałek wybieramy sie do lekarza, bo chyba czas zaczac badania, ale jakos mi tak przestało zalezeć. bedzie co ma byc nie zamierzam przezywać kolejnej @ i myslec tylko o tym, ze znowu sie nie udało. zluzowałam na maxa ))) Odpowiedz Link
marooda Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 08:59 Cześć dziewczyny Ja w tym cyklu też wyluzowałam, bez testów, bez usg, trochę wiesiołka pobrałam na początku bo u mnie taki kiepski śluz... ale że musiałam sobie ładować betadine na noc to wogóle trudno powiedzieć co z tym śluzem to betadine tak na wszelki wypadek bo mam trochę za mało dobrych bakteryjek i 2 grupę cytologii - mam nadzieję, że mi to nie przeszkadza w starankach. A staranka w miarę regularnie, kiedy mamy ochotę, niby bez podtekstów prokreacyjnych a jednak trochę sobie w duchu myślę, że to na przykład mógłby być dobry dzień. Tempki nie mierzę i testów nie robiłam, także nie wiem kiedy była owu, tak na podstawie ostatnich miesięcy to powinna była być 13/14 dc Nie nakręcam się, a test dopiero gdy @ nie przyjdzie w przewidywanym terminie Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 09:43 Czesc wszystkim! Tak trzymac dziewczyny,Idzie najleprzy czas na relax, teraz lato, myslcie jak najlepiej spedzic te wakacje, grille, spotkania towarzyskie, urlopiki, wyjazdy , pikniki)))A malenstwo moze juz sie zdecuduje na przyjscie jak zobaczy jak fajnie ma mama i tata )Ja juz nie moge w miejscu usiedziec!)) Ciesze sie na to wszystko))))U mnie @ pelna para)) Jestem bardzo szczesliwa, ze w terminie przyszla)))))))))Wogole jestem tak naladowana ze moglabym gory przenoscic ) TYle sie u mnie dzieje i sporo sie bedzie szialo )))))))))))) Sciskam Was)Tak trzymac! )))) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 11:14 ej ale nie mialam na mysli az takiego wyluzowania hyhy zebyscie nie zagladaly tu wogole juzDDD Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 12:58 Goko! Jak wiesz, nie nastawiałam się na ten cykl głównie dlatego, że byłam pewna że ominęliśmy owulację. Wczesniej jej nie miałam, nie wiadomo dlaczego, może po zabiegu może po tabletkach. Teraz wykresik był super, ale staranka jakoś tak ledwo co... Wiesiołka brałam w kwiatniu, w maju braliśmy razerm cynk, teraz nic, nawet miałam nie mierzyć tempki, a tu proszę Czyli praktycznie samo się stało. Aha no i tym bardziej jestem zdziwiona, bo mam suchoty takie jak na pustyni. Pamiętam tylko, że po którymś razie, Kuba wziął mnie za nogi i dla śmiechu wytelepał ciągnąc do góry, "włazić" krzyczał, a ja się śmiałam No i się udało. Testy od Ewy miałam, ale tylko te ciążowe. Kubuś ucieszył się, ale na razie podchodzimy do tego sceptycznie, w końcu tyyyle ciąż ulega samousunięciu! Boję się jeszcze cieszyć! Nie wiem kiedy iść do lekarza, co radzicie? To mój 30dc, czyli idzie 5tc Chyba zrobię sobie suwaczek Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 15:05 diament mnie lekarz potwierdził ciąże pokazując pęchęrzyk ciązowy juz w 4tc a bijące serduszko w 6tc to fakt,ze zależy od spzrętu jaki ma Twój lekarz ale ja mysle,ze w 5tc to już mozesz powolutku się do niego wybrać Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 15:07 Hmmm Diamenciku napewno Twoja ciaza bedzie przebiegac jak najbardziej prawidlowo i bezproblemowo)) Ciekawa jestem kogo pierwszego pociagniesz za sobaDDhyh Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 15:20 Najlepiej będzie jak wszytskie pójdziecie w moje ślady! Ewentualnie może byc pokolei Wazne żeby wszystkie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 29.06.05, 15:39 ))) Tez tego zycze wszystkim Wam dziewczyny)))))))!Mam nadzieje ze te wakacje przyniosa niespodzianke wszystkim))))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 08:55 witam w piekny czwartkowy poranek )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 09:28 Dziewczynki piszcie co u Was. u mnie 28 dc i nadchodzi @ tempka spadła do 36,8 (pewnie przyjdzie jutro- akurat na wekend). miałam cięzki tydzień w pracy dlatego zagladałam tu sporadycznie mam nadzieję, ze kocioł juz się skończył i w przyszłym tygodniu bede miała wiecej czasu )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 10:10 zdaje sie ze tylko ja tu dzisiaj zaglądam Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 10:13 Witaj Ewciu!!! U mnie wielka niewiadoma. Pisalam wyzej co sie ze mna dzieje a dzisiaj tempka wzrosla i nie wiem co jest grane. Jedni mowia, ze moja szyjka ktora sobie ostatnio badam wskazuje na owulacje, albo na ciaze. To drugie odpada bo mam za niska tempke. Nie wiem co jest grane. Brzuch mnie boli @-owo a od kilku dni kluja mnie jajniki a @ jak nie ma tak nie ma, nawet przy szyjce nie ma sladow krwi, wiec to chyba spozniona owulacja, bo najprawdopodobniej ta wczesniejsza zostala zatrzymana przez chorobe i antybiotyk. Pokrecone to wszystko tak ze ja tez nic z tego nie rozumiem. Czekam co przyniosa kolejne dni i probuje sie nie denerwowac. www2.fertilityfriend.com/home/b73ba Pozdrawiam Was wszystkie i piscie co u Was!!!!! )) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 10:28 Aloha dziolchy))))))) Welcome aboard!D U mnie wsio oki, od wczoraj humorek mi dopisuje piekielniehyh @ leje sie jak z kranu, to 3 dzien, liczylam od wtorku, bo od soboty mialam tylko sporadyczne uplawy (jak to przed okresem) w we wtorek dopiero zaczelo sie pozadnie )) wiec mysle ze dobrze licze) Tak wiec mam nadzieje ze sie skonczy jak najszybciej, bo narazie to totalna plucha Brzuch mnie juz nie boli to o tyle dobrze;/ Dannik mnie przed @ tez kluly jajniki i mialam okropne pieczenie z prawej strony, jakby mnie palilo zywym ogniem.... Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 10:33 Dziewczyny sory ze wyjezdzam z takim pytaniem, moze jest nie na miejscu, ale jednak zaryzykuje...Powiedzcie co preferujecie tampony czy podpaski? Jakie jest Wasze stanowisko w tej sprawie? Ja np tylko tampony....z podpaska jest mie stracznie niewygodnie , grubo i goraca, szczegolnie latem...... hyhz Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 12:12 czołem Punisherko niech juz skonczy sie ten tydzien bo normalnie ocipieje. najpierw zachrzan totalny, ze nie ma czasu zjesc kanapki a jak juz dzisiaj jest wiecej luzu, to komp mi siadł i na 2 godz. zostalam odcieta od swiata. mam nadzieje, ze juz z nim wszystko oki Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 12:15 odnosnie Twojego pytania, to częściej uzywam podpasek ale z tamponów tez korzystam zwłaszcza w wakacje jak mam ochotę sie opalac albo pływac. Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 13:06 Jak mi komp siada to tez ubolewam ze zostalam odcieta od swiata)) hehe Naszczescie moj maz jest z wyksztalcenia i z zamilowania informatykiem i w praktyce niema sobie rownych wiec serwisy mam natychmiastowe))) hyh Ja juz bym chciala weekend! ;/ Nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze niebedzie upalow bo mamy zamiar jechac na grilla do rodzicow i na piknikDD Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 13:23 Ewcia no a jak dzis samopuczucie odnosnie staranek i macierzunstwa? Jak tam stan Twojej duszy?) Mam nadzieje ze pozytywnie)) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki cd. 30.06.05, 14:37 coś nie mamy szczescia dzisiaj, zeby sobie pogadać bo albo ja znikam albo Ty (mnie z godzinke nie było bo musialam cos zalatwic) stan mojej duszy jest w stanie idealnym tzn nie myśle o macierzyństwie ani o staraniach (nie wiem, moze za bardzo odpuscilam ale daje słowo nie chce mi sie tym stresowac). w poniedziałek idziemy do ginki na wspolna wizyte no i zobaczymy co powie. Odpowiedz Link
siuba79 :-) 30.06.05, 15:26 Cześć We wtorek 28 zerwca miałam obronę pracy magisterskiej, miałam strasznego pietra i im bliżej obrony tym mi się wydwało że mniej umiem. Jak usłyszałam pytania, to stresik mi odszedł, tak nawijałam, że właściwie to potem jeszcze po udzieleniu odpowiedzi na te pytania, zadali mi jeszcze kilka i tak sobie rozmawialiśmy. Nie zagięli mnie na niczym. Jak wyszłam, to wszyscy byli w szoku, że tak długo mnie trzymali, a ja że nam się fajnie rozmawiało. Hi hi. Poraz pierwszy miałam taką sytuację, że nie miałam w momencie odpowiadania żadnego stresu, może to przez to że w komisji siedzieli normalni ludzie (czytaj: uśmiechali się i byli życzliwie nastawieni). No i udało się, dostałam 5 i na dyplomie też będzie ukończyła studia z wynikiem bardzo dobrym. Jupiiiiii ))))))) Niestety rano przed wyjazdem myłam głowę, a jak jechaliśmy do Słupska to było w busie okno otworzone, no i mnie zawiało. Jestem chora, ale co tam mgr mam. Za jakieś dwa tygodnie czeka mnie p[rzeprowadzka, więc nie gniewajcie sie ale nie będę mogła wpadać tu zbyt często, bo mam naprawdę dużo pracy. U mnie 13dc i owu nie było (jeśli dobrze myslę), choć przez to przeziębienie, to niczego nie jestem pewna. Poza tym odpuszczam sobie aż do przeprowadzki, co będzie to będzie. Zero testów, zero ginów, zero żadnych świństw (guajazyl, oeparol), zostaję tylko przy mierzeniu tempki. Gdyby nie to że ją zapisuję, to bym nie wiedziała jaki dziś dzień cyklu, odpuściłam sobie na maxa. Przytulam się wtedy kiedy mam ochotę i nie myślę nawet czy to dzień płodny czy nie, nie obchodzi mnie to. Muszę kończyć, bo malarze czekają na dostawę farby, więc jadę im zawieźć. Pa pa Piszcie co u Was, jak będę tu wpadać to sobie poczytam. Odpowiedz Link
danik1 Re: :-) 30.06.05, 15:59 Siuba bardzo mocno Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!! ))))))))) Odpowiedz Link
diament79 Re: :-) 30.06.05, 18:35 Siuba! Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Też bym chciała sie obronić, do skończenia studiów tylko to mi zostało. Co o odpuszczenia sobie staranek, to wiesz co chcę powiedzieć? Sama widzisz co wyszło z mojego nie-przykładania się Owu ominięta i jest Groszeczek )))) Życzę Ci tego samego!!!!!!!!!!!!!! Wierz mi, jak sie o tym nie mysli to samo przychodzi! Odpowiedz Link
punisherka Re: :-) 01.07.05, 09:12 Czesc dziewczyny! Nono "Jak sie nie mysli to samo przychodzi " No nareszcie! same to zrozumialy...ehhh a takie byly opornen i zle na to, jak to mowilam, a tu prosze)))) heheheP Odpowiedz Link
eweks0 Re: :-) 01.07.05, 09:16 cześć wszystkim !!!! Siuba wielkie GRATULACJE dla Ciebie )))) Odpowiedz Link
punisherka Re: :-) 01.07.05, 09:31 hej EWcia!)U mnie oki) @ sie konczy powolutku, pogoda dopisuje)) Samopoczucie na najwyzszych pozytywnych obrotach, ogolnie w moim zyciu wszystko idzie do przodzu i w jak najleprzym kierunku a plany nabieraja rumiencow, i przybieraja juz konkretne ksztalty, i niedlugo ( mam nadzieje) calkowicie rozwina skrzydla i bedzie super))( poniekad sama do tego daze swiadomie, wykorzystujac naswiadomosc i podswiadomosc )))))) Tak wiec mysle z eniedlugo bede spacerowac po sadzie spelnionych marzen i zbierac wychodowane i wymarzone plony!))))))))))hyhy A co u Ciebie? Jak samopoczucie? Ps Siuba dolaczam sie do gratulacji) Odpowiedz Link
eweks0 Re: :-) 01.07.05, 09:38 obudziłam sie z bólem głowy, który nadal mi towarzyszy ale ignoruje go. mam juz plamienie przed @ więc w wekend bede biegac po Trójmieście z podpaseczką między nogami ale bardzo sie ciesze, ze wyrywamy sie chociaz na 2 dni z Łodzi )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: :-) 01.07.05, 09:39 a ha najwazniejsze: mój weekend zaczyna sie dzis wczesniej bo o 14 juz śmigam z pracy )) jupik !!!!! Odpowiedz Link
punisherka Re: :-) 01.07.05, 09:49 )) heheh uwielbam weekendzikowe "szalenstwa" i wypady))) a tak od poniedzialku do czwartku oby przezyc.....)))Jak Cie glowka boli to wez tabletke, ja tam w zasadzie nie biore tabl, nawet jak mnie brzuch na @ boli to wole sie piwa napic co rozluznia miesnie i ma witaminki) niz tabletke brac, mam jakos tak psychicznie, ze jak wezme tabl to mi zaraz niedobrze, zaraz na mysl przychodzi mi jak tabl siedzi na zaoladku , albo czuje jak mi w przelyku stoi, nie mowiac juz o antybolach, po ktorych zawsze ale to zawsze mnie mdlii, wiec juz jako dziecko, podczas jakiejs infekcji domagalam sie u kazdego lekarza zastrzykow)) co wzbudzalo ogolny szok Odpowiedz Link
punisherka Re: :-) 01.07.05, 10:37 ej co Wy na spacer poszlyscie? taka piekna pogoda)))) Jest ktos na posterunku oprocz mnie? Szeregowa Ewcia zameldujcie sie bo bedziecie mieli problem)) Co to ma znaczyc takie samowolne opuczczenie warty? Ta zniewaga krwii wymaga)) heheeh --------------- Kogo Bog chce zgubic, temu odbiera rozum... Odpowiedz Link
eryka5 Re: :-) 01.07.05, 10:44 Hej dziewczyny!!! Cos nam tego lata pogoda nie bardzo dopisuje co mam nadzieje nie bedzie miało przełożenia na nasze starania.... U mnie 9 dzień cyklu i w zasadzie czekam na owu tym razem poraz pierwszy z testami.Wczoraj byłam u rzekomo najlepszego Gina(nota bene poleconego mi przez Ewę) aby ostatecznie rozwiac badz potwierdzić moje obawy i póki co badanie ginekologiczne wykazało ze jest wszystko ok i teraz czekam na pierwsze wyniki badań hormonów,które otrzymam juz dziś.W sumie Gin uważa że powinno być ze mna wszystko w porządku bardziej zwrócił uwage na mojego M,sądząc że to z nim moze byc ewentualnie jakis problem ( przypominam że to nasz 13 cykl staranek).Oczywiscie zlecił badanie nasienia, na które chcielismy sie udac dzisiaj,ale jak dowiedziałam sie ile to kosztuje( a kosztuje bagatela 250zł)to niestety musielismy odłozyc to do przyszłego tygodnia.To tyle jesli chodzi o biezace wiesci odemnie. Jeszcze nie miałam okazji pogratulowac Diamencikowi i Siubie,dziewczyny wszystkiego naj,oby tak dalej!!!! Jak tam u Was ze słoneczkiem,bo we Wrocławiu duszno i pochmurnie.Czekam na wiesci od Was. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link
eweks0 Re: :-) 01.07.05, 11:18 cześć Eryka ) w Łodzi słoneczko )) ale upałów nie ma. kurcze wykonczyła mnie cena badania nasienia, którą podałaś. my mamy zamiar zrobić wszystkie badania w lipcu i widzę, ze trzeba bedzie ruszyc oszczędności. Odpowiedz Link
punisherka Re: :-) 01.07.05, 11:18 Hej Eryka, ciesze sie ze zajzalas, szkoda ze robisz to tak rzadziutko:p)No, nic zycze Ci zeby wyniki badan okazaly sie bardzo dobre, a przy ewentualnej nieprawidlowosci, szybko znalazla sie rada, bys mogla juz gora w nastepnym cyklu byc w ciazy!))))) Zycze Wam tego z calego serducha Zycze rowniez duzej dawki dobrego, pozytywnego samopoczucia i zebys sie odprezyla, bo wierz mi to jest baaardzo wazne)))) Mam nadzieje ze wydarzenia dnia codziennego beda na tyle przyjemne bys o mogla spelnic te wszystkie warunki by ulatwic Ci staranka)))))) Ja juz sie rozpisywlam, niewiem czy czytalas, mi wlasnie konczy sie @ ktora dostawlam w terminie i bardzo sie z tego ciesze , mam nadzieje,ze juz tak zostanie, bo bede mogla w koncu obliczyc sobie dni plodne, co ulatwi mi nie tylko staranka ale i bede w koncu spokojna)))))))))) A jak u Ciebie z samopoczuciem? Odpowiedz Link
diament79 Re: :-) 01.07.05, 11:59 Witam Was wszytskie moje drogie! Strasznie drogie to badanie nasienia! Ja już też nad tym myślałam ale wyszło jak wyszło i wygląda na to że żołnierzyki to mój mąż ma dobre Ominęliśmy owu a one tam tyle wytrzymały hihi dobre są A ja śluzu nie mam na dodatek... Chora jestem jak diabli... Od kaszlu prawię wymiotuję, nos zatkany, nie wiem czy nasz Groszek utrzyma się w takich warunkach. W środę chyba pójdę do lekarza, zobaczymy czy już mi zrobi usg, oby wszytsko było w porządku, strasznie się boję. Za Was trzymam kciuki! Wierzę, że to Wy przyłączycie się do mnie a ja wrócę do Was..... Jakoś chyba humor mi siadł... Odpowiedz Link