swaihwe 26.06.05, 02:22 Czyżbym była pierwsza? Cudownego dnia życzę. Pa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciablue Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 07:31 Rowniez zycze miliona usmiechow i wyluzowania przede wszystkim. Oraz jakies normalnej temperatury powietrza, a nie tego co jest u nas - 40 stopni Myslec sie nie da... Odpowiedz Link
swaihwe Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 10:39 Hello, Co to - śpicie? Hihihi - ja dopierow wstałam. Wczoraj był taki upał, ż esiedziałam do 2.30 albo i dłużej nie mogąc spać. Dziś na szczęście jest lepiej - waitr i czasem chmury. W nocy burza była i trochę "schłodziła atmosferę". Byłyście na wiankach? Ja byłam w kinie na "Exils". Polecam. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 11:15 Ja też pozdrawiam was w niedzielę. U nas pochmurnie, pewnie pójdziemy na basen i do sauny (ja tylko do takiej "zimnej", bio-sauny na 10 minut). I popływam z sobie w słonej wodzie. Na obiad gotuję ... sałatkę z soczewicy na ciepło z octem balsamicznym i tymiankiem oraz fileciki jagnięce w ziołach. Wczoraj zrobiłam kilka słoików dżemu truskawkowego. Czyżbym zamieniała się w doskonałą gospodynię??? Odpowiedz Link
joannag4 Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 11:42 I ja witam Was cieplutko życząc pięknej niedzieli. Cmok! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 12:23 ja was witam juz z gdańska! Nareszcie mozna oddychac, schlodzilo sie do 20 stopni, sloneczko i wiaterek. czyli tak, jak powinno byc. Wczoraj bylismy na plazy, kiblowalismy troche u tesciowej - zasnąc mozna bylo, hihi, co tez pod wieczor uczynilismy - krotka dzrzemka relaksacjna. Wieczorem spotkanie z kolegą, panowie urzędowali do 2 w nocy, ja odpadlam o polnocy. No ale nie dziwota po 4.5 h snu, jeszcze w zaduchu. Jak rano w sobote wstalismy - na samolot - temperatura o 4.30 wynosila 25 stoni Dlatego tak sie ciesze, ze mozna tu w gdanksu oddychac wiec jeszcze raz zycze wam milego i udnego dnia ziewczynki kochane!!! Sabi, no nie poznaje koleżanki Odpowiedz Link
patka05 Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 12:35 Witam U nas też dziś chłodniej, taki przyjemny wiaterek W nocy było tak duszno, że ciężko było zasnąć, więc dziś poleniuchiowaliśmy w pościeli do 10 tej A po południu idziemy do kina! Cytruś, pozdrów ode mnie morze ja się z nim dopiero za miesiąc zobaczę Odpowiedz Link
connie1 Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 12:37 W Krakowie sennie , mam dyzur pod telefonem ,więc nie do konca wyluzowana i pelna emocji targających... Pozdrowionka na poczatek wakacji Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 13:02 CZESC ))) Dzionek zaczelam milo Teraz jestem u rodzicow Słonce wychodzi i zapowiada sie śliczny dzien Wczoraj o 2 w nocy bylo na dworze 28 st (ale ok 4 spadło troche deszczyku). Teraz znow cieplo (25 st) Co tam u Was??????? FF pokazał mi owu w 13 dc (trzynastki moze szczesliwe beda) ale ja czuje ze byla 14 dc Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 19:12 jak mija dzien? mam nadzieje ze dyzur pod telefonem mija spokojnie? Odpowiedz Link
connie1 Re: Witam w niedzielę :-) 26.06.05, 19:13 Wezwanie mialam przed poludniem... Dzien senny i smutny ,ale to z caloksztaltu ( nie tylko dzieciowego) Pozdrawiam Odpowiedz Link
pszczolaasia 6:))))) 26.06.05, 21:53 przez 45 minut czytam coście tu dziś powypisywały 45 minut...niech ten miesiąc się szybko kończy, bo mnie ten net wykończy.... wróciłam znad jezior..ludzie..woda gorąca))))) nosz normalnie zupa!!!!!!!!!! ło matko, wymoczyłam się za szystkie czasy jestem spalona na raczka modraczka i zadowolona ..prawie... Sabi- piekny suwaczek.... Cytruś))))))) bejb normalnie jusz niedługo)))))) Connie witamy znowu, nawet jeśli tylko na chwilkę wpadasz do nas, czemu mutna jesteś? Magda swaihwe)))))) helloł bejb)) idę wykąpać cały brud z sibei, bo na dowidzenia w siatę sobie pograliśmy i rormaln9ie...trochę czarna jestem))))) sciskam i jutro pocxzytam coście powypisywały) bobranocki)) Odpowiedz Link