klarcia79 30.12.05, 06:51 Sorki za tamto. Mam big problem, nie wiem co myslec. Czy lek PARLODEL moze wpłynąć na wynik testu ciążowego? Bo zrobilam dzis rano i wyszly mi 2 kreski (3 dni po term @). Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Pomocy!!! 30.12.05, 07:00 Parlodel obniża prolaktyne na wynik testu nie ma wpływu, idź na betę Odpowiedz Link
klarcia79 Re: Pomocy!!! 30.12.05, 07:52 Na bete chyba juz nie pójdę, bo dziś jadę w góry na Sylwka. Mam zamęt w głowie, bo staraliśmy sie z mężem od wakacji, 3 cykle nieudane, zrobiłam prolaktynę, wynik 3 razy podan dormę, od 3 tygodni mam Parlodel, o ciązy w tym miesiącu w ogóle nie myślałąm, no bo ten wynik, a tu sdziś rano taka niespodzianka. Szczerze to jestem w szoku, 100 myśli na minutę, czy może w składzie tego leku jest coś, że pokazały się moje upragnone 2 kreski, czy aby na pewno, czy test się nie myli.... Przecież przy takiej prolaktynie jajeczkowanie nie jest możliwe, zatem czy to cud?.... Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Pomocy!!! 30.12.05, 08:57 Parolodel szybko obniża prolaktynę, więc jesteś w ciąży! Gratulacje Odpowiedz Link