Dodaj do ulubionych

pograzylam sie:(

25.01.06, 10:05
zrobilam test ciazowy w 6 dpo, wiem, wiem za wczesnie...wyszedl mi oczywiscie negatywny...i choc
wiem, ze to nie jest jeszcze przesadzone...stracilam nadzieje, ze sie udalo..nie mam zadnych
objawow...tylko piersi bola...ale bolaly co miesiac przed okresem. Smutno mi, chcialam sie tylko
wygadac, we wtorek przyjdzie pewnie ta wredna malpa sad((.
Obserwuj wątek
    • marta_st1 Re: pograzylam sie:( 25.01.06, 11:18
      Nie potrzebnie się pośpieszyłaś, ale sokoro już zrobiłaś ten test to napiszę Ci
      coś na pocieszenie: Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciążę miałam małe plamienie
      i myślałam, że to @ się rozkręca (zła byłam jak 150, że kolejny cykl na straty,
      musiałam się w rękaw nawet mojemu mężowi wypłakać), bo wcześniej coś takiego
      się nie zdarzyło, a później kiedy nie dostałam @ zrobiłam test i wyszedł
      pozytywny, a mój mąż powiedział: Widzisz głupolu, nie trzeba się dołować smile
      Czego i Tobie zyczę. Dlatego też jak sama piszesz jest zdecydowanie za wcześnie
      i nie masz się co dołować, bo może zdarzy się niespodzianka. Pozdrawiam.
    • alusia_7 Re: pograzylam sie:( 25.01.06, 11:33
      Ja też zrobiłam za wcześnie test. W 25 dc. Wyszedl negatywny oczywiście. Pewnie
      wskazał prawidłowo bo teoretycznie już w 7 dni po owu powinien coś wykazać. No
      i mam podobne rozterki jak Ty. Dziś 30 dc. temp 37.1. mam ból jajników i
      ogólnie czuję się tak sobie. Ale to albo psm albo autosugestia. Nie czuję się
      jak w ciąży.
      No ale już nie zrobie testu wcześniej niż po 30 dc, bo nic nie daje oprócz
      stresu. Pozdr. i życzę "II" smile
      • aghatta1 Re: pograzylam sie:( 25.01.06, 12:35
        Dziewczyny, ja w 6dpo miałam negatywny test, wczoraj 13 dpo słabą kreskę, a
        dzisiaj już owiele mocniejszą. Nie sugerujcie się testami robionymi tak wcześnie!
        • caline-czka Re: pograzylam sie:( 25.01.06, 13:18
          Agatho a masz jakies objawy? przeczuwalas,ze jestes w ciazy...czy zadnych ojawow?
          • aghatta1 Re: pograzylam sie:( 25.01.06, 13:35
            Czułam, że się udało. Po pierwsze owu potwierdzona testami i monitoringiem.
            Ciągle po owu odczywałam kłucie w jajniku przez jakieś trzy, cztery dni. Potem
            ustało i po jakiś 7,8 dniach znów kłuło ale raz z jednej raz z drugiej strony.
            Jakieś 10dpo czułam się strasznie rozbita (mam tak do dziś). Tak jakbym
            zabalowała na całonocnej imprezie i miała kaca, ale takiego moralnego. Nie umiem
            tego wyjaśnić. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Przez ostatnie 3 dni (11,12,13
            dpo) mogłabym cały dzień spać. Od jakiegoś 10dpo mam zawroty głowy, ale dzisiaj
            to już naprawdę poważne(14dpo). Od jakiś dwóch dni mam cycki jak balony. Serio!
            Zawsze miałam duże ale teraz to giganty. Nie mam żadnych żyłek, ani nie są za
            bardzo wrażliwe. Nie odczuwam też bólu jak na @. Acha, szyjka jest bardzo,
            bardzo wysoko i dość twarda, a kilka dni po zapłodnieniu była dość nisko i miała
            taką jakby dziurkę wyczuwalną. No i oczywiście cały czas ryczę. Dużo białego
            śluzu od 13dc. Ciągle też mi się beka dziwnie tak, jakbym ciągle się
            zapowietrzała. Ginekolog powiedział mi 'pani agato pani wie, czy jest w ciąży.
            kobieta to zawsze wie..'
            • viki2lav Re: pograzylam sie:( 26.01.06, 14:53
              gawedziarz
    • arras-k Re: pograzylam sie:( 26.01.06, 18:53
      Ja jestem w 6 tygodniu ciaży i też nie mam na razie żadnych konkretnych
      objawów. Więc to że nie masz objawów to nie znaczy, zę w ciaży nie ejsteś.Na
      objawy zdecydowanie za wcześnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka