Dodaj do ulubionych

Kto testuje około 25.03??

27.02.06, 16:31
Zakładam wątek - jako kontynuację "kto testuje po 20.02".

U mnie dziś 2dc i bedziemy mocno próbować (znowu). To bedzie nasze 3-cie
podejście. Już zaczęłam karmić męża folikiem (bo podobno zwiększa ruchliwość
plemników), a ja zamierzam kupno oleju z wiesiołka, zeby owuację sobie
unaocznić.
Zapraszam wszytskie z początkiem cyklu.

Obserwuj wątek
    • gruszka28 Re: Kto testuje około 25.03?? 01.03.06, 18:37
      Hej Greta, Ja będę testować w tych dniach. Dziś mój 8 dc. Drugi cykl starań. Co
      z tego wyjdzie zobaczymy. Tak bym chciała...Nie mierzę temperatury, polegam
      jedynie na śluzie, szyjce i czekam na testy owu. Moje cykla są 29-30 dniowe,
      choć zdarzyło mi się raz 26 dni a raz 35 dni. Zobaczymy.
      Pozdrawiam gorąco.
      • kwiatek3111 Re: Kto testuje około 25.03?? 01.03.06, 19:15
        Witam,
        Chciałabym, ale nie wierzę, abym w tym miesiącu mogła się cieszyć II
        kreseczkami (nieobecny często mąż). Pewnie mogłabym zatestować wcześniej bo 25
        powinnam być w trakcie @, dziś 7 dc i poza tym nic. Jest mi smutno i czuję
        wokół siebie pustkę. Może wiosna tchnie we mnie więcej optymizmu, a Wam życzę
        ze szczerego serducha owocnego testowaniasmile
        • anais_de_loin Re: Kto testuje około 25.03?? 02.03.06, 00:34
          ja testuje za ...30 dni hihihihihiwink)) tzn na wiosnęwink greciu
    • greta18 Re: Kto testuje około 25.03?? 02.03.06, 20:10
      A ja jezdem zasbarkana i zaflukana.
      Dziś 5 dc, leżę w łóżku i na chwilę tylko wpadłam na forum.
      I już wszystkim życzę miłego weekendu, bo pewie wcześneij jak w niedzielę nie
      zjarzę, bo mi w głowie huczy od przeziębienia.

Buźka, G.
    • kachho Re: Kto testuje około 25.03?? 11.03.06, 10:05
      Witajcie!
      W lutym sie nie udało , może teraz będzie lepiej. Szczególnie że 25 marca mam
      urodziny smile Liczę na taki prezent... Powodzenia!
    • agatta-a1 Re: Kto testuje około 25.03?? 11.03.06, 10:39
      ja zamierzam testować po 25.03 ale staram sie nie mysleć. pozostawiam wszystko
      swojemu biegowi.
    • nata76 Re: Kto testuje około 25.03?? 11.03.06, 19:38
      JA też bede testowac. Spotkałam sięz Wami na "lutowym wątku" mam nadzieję,ze
      kwietniowy już nie powstanie, tylko wszystkie na "ciązę i poró" wskoczymy. U
      nas dzisiaj 15dc. nie mierze temp. bo to już mnie zaczeło stresować!,staram sie
      już tak bardzo nie myslec, jak poprzednie misiące. Trzymam za Was kciuki i
      pozdrawiam,nata
      • anais_de_loin Re: Kto testuje około 25.03?? 11.03.06, 21:36
        ja dzis 13 dc, czuje ze owu dzis u szczytu, wszystko pracuje, temp od kilku dni 37,2 ale co bedzie..nie
        wiem, stresujacy mam miesiac, a co u ciebie greciu?
    • mamamareczka Re: Kto testuje około 25.03?? 11.03.06, 21:53
      ja dziś mam 5 dc pewnie też bede testowac tyle ze po 25.03 jest to mój 4 cykl
      starań mam nadzieje ze tym razem sie uda tak bym chciała pozdrawiam
    • greta18 Re: Kto testuje około 25.03?? 13.03.06, 18:01
      No proszę, proszę! Ile nas się zebrało! A myslałam już , ze wątek umrze smiercią
      naturalną.

U mnie dc, tak wiec weekend był bzykankowy smile)
      Mam nadzieję, tylko, ze efekty za 2 tygodnie będą! 3mam ckiuki i za siebie i za
      nas wszystkie tutaj.
      Obiecałą sobei, zenei bedę schizowac jak ostatnio - nawet zobowiązałam Anais, ze
      jak będę przesadzać, to może mnie opitolić i przywołać do porządku.

Zrobię wszystko, żeby z testowaniem poczekać spodziewanej @.

A co u Was?
    • monjan hej!! 14.03.06, 09:59
      hej kochane!!!
      pewnie ja tez testuje ale nie wiem kiedysmile
      wrocilam z urlopu bylo suuuper!!!
      dzis mam 31dc i tylko tyle wiem
      na razie nie mysle o testowaniu, wyluzowalam sie totalnie
      • greta18 Re: hej!! 14.03.06, 16:06
        Monjan, Monjan!! nareszcie wróciłas Kochana!!
        Jak bylo?? Opowiadaj szybciutko!!
        • monjan Re: hej!! 14.03.06, 16:16
          oj cudniesmilepogoda super!zwiedzanie i rejs ekstra!
          no i pracowicie robilismy potomkasmile
          za kilka dni powinno się okazac czy sie udalo
          mylsalam o Was cieplutko, o folikówkach teżsmile
    • kfilka Re: Kto testuje około 25.03?? 14.03.06, 11:22
      Witam, dolaczam sie do postu. Bede testowac w tych okolicach. Z tym, ze podejrzewam, ze nie bylo u mnie owu, choc sluz plodny byl i szyjka otwarta i mieciutka. Tempka niestety caly czas taka sama juz 3ci tydzien.
      • nata76 Re: Kto testuje około 25.03?? 14.03.06, 14:19
        jejku...mnie też sięmoja tempka nie p0dobasad(((
    • buzios Re: Kto testuje około 25.03?? 14.03.06, 19:14
      Czesc Kobietki, dolaczam sie do tego postu, chociaz @ powinna przyjsc okolo
      pierwszego dnia wiosny, ale FF pokazuje ze test dopiero 27/03. Dzisiaj jest
      6dpo i brzuch juz zaczyna zapowiadac dojrzewajaca @, juz ja znam to uczucie,
      nie da sie tego oszukac. Chociaz tempka sie pnie na razie, to jednak ten cykl
      spisuje wlasciwie na straty z roznych powodow, wiec dolaczam sie tam pro forma
      zeby Wam pokibicowac i pozyczyc wszystkim II kreseczek i przy okazji nalapac
      fluidkow od tych ktorym marzec przyniosl szczescie!!! Trzymam kciuki za
      wszystkie starajace sie smile
      • gruszka28 Re: Kto testuje około 25.03?? 14.03.06, 19:23
        Hej, to ja znów smile Również będę testować około 25 marca, choć wiem, że @ ma
        być 23 marca. Od dnia owu mam ciągle 37.0 i piersi bolą. Nic więcej. Też Wam
        życzę II kresek !
    • greta18 Re: Kto testuje około 25.03?? 15.03.06, 09:40
      Super!
      Bardzo sie ciesze, ze tu wszystkie jesteśmy!!
      Oby nam sie!!!
    • gruszka28 Re: Kto testuje około 25.03?? 15.03.06, 17:21
      Kobietki, ja to zaczynam się już denerwować. Jak nie wiem co. Zaczynam chyba
      wariować.
      Na dodatek u mnie w pracy szykują się wielkie zmiany, nawet istnieje
      możliwośćzwolnienia. Żebym chociaż miała teraz fasolkę...rozwiązałoby to noje
      problemy i nieodkładałabym mojej fasolki na później.

eeeeech..a tu dopiero 6 dpo

słuchajcie, jak mam temperaturę codzinnie po owu 37.0-37.1 to mogę mieć
      nadzieję..? wieeem, pewnie niee..
      • buzios Re: Kto testuje około 25.03?? 15.03.06, 17:44
        A dlaczego nie miec nadziei? Oczywiscie ze mozesz miec nadzieje, jezeli tempka
        sie utrzymuje wysoko (nawet jezeli by sie nie utrzymywala tez trzeba miec
        nadzieje). Trzymam kciuki za Ciebie kochana. Niestety jeszcze kilka dni musisz
        poczekac, ale wiem ze dasz rade!!! (ja jestem 7dpo, co prawda nadziei nie mam z
        innych wzgledow, ale bede Ci dopingowac) !!! Pozdrawiam mocno i zycze odrobiny
        wiecej relaksu!
        • nata76 Re:jak sobie radzicie z czekaniem? 16.03.06, 10:24
          dziewczyny, a jak sobie radzicie z tym czekaniem???U nie dzisiaj 20dc PO prostu
          od kilku miesięcy te dwa tygodnie po owulacji ciagną się dla mnie jak dwa
          lata.....Odliczam nerwowo dni...Na poczatku to kupowałm codziennie testy
          ciązowe i robiłam,aż do dnia @ Jejku, przeciez to chore, nie mówiąc już,ze
          kaski by sie uzbierało na jakis wystrzałowy ciuchwink
          Niby się teraz wyluzowałm, nie mierze temperatury, bo nie to megadobijało...ale
          nerwowość jestsad
          Jka sobie radzicie?
          Dobrze,ze jest to forum i nasz watek,bo bym zwariowała chyba.....
          • kfilka Re:jak sobie radzicie z czekaniem? 16.03.06, 10:39
            To kupowanie testów i brak cierpliwości to chyba każda z nas przechodzi - a przynajmniej większość. O pierwszego dzidziusia staraliśmy się 13 cykli i chyba trzy ostatnie dopiero sobie odpuściłam. Teraz 4ty cykl starań i trzymam się dzielnie, by nie iść do apteki -dzis dopiero 24dc.Jeszcze 6 dłuuuuuugich dni..
    • monjan ja odpadam 16.03.06, 11:01
      niestety przyszla dzis @@@
      sad(((
      • buzios Re: ja odpadam 16.03.06, 11:05
        Monjan, witaj po urlopie, nie martw sie, za kilka dni z pewnoscia do Ciebie
        dolacze. Widzisz mialas chociaz wyluzowane kilka tygodni. Pozdrawiam goraco,
        kwiecien tez piekny miesiac, wiosenny i pelen nadziei!
      • greta18 Re: ja odpadam 16.03.06, 16:35
        buuuuuuuu

Next time Kochana, next time!
    • julitta23 Re: Kto testuje około 25.03?? 17.03.06, 09:48
      witam...

dzis mija 35 dzien cyklu, miesiaczki brak, wynik testu negatywny staram juz
      sobie nie robic nadzieji , ale jesli nie dostane do 25 marca @ zrobie test 3
      majcie sie kobietki
      • kfilka Re: Kto testuje około 25.03?? 17.03.06, 09:53
        Trzymam kciuki smile). Dodam, że moja przyjaciółka w 35 dc robiła test i nic, powtórzyła 41 dc i były dwie tłuste krechy smilei 30.10 będzie mała dzidzia!
        • julitta23 Re: Kto testuje około 25.03?? 17.03.06, 12:36
          byloby fajnie. poczekamy zobaczymy smile) ps nie moge dzis wytrzymac, piersi mnie
          tak bola ze nie wiem w jakiej pozycji siedziec...
    • greta18 Re: Kto testuje około 25.03?? 17.03.06, 14:22
      Z "pamiętnika" starajacej się Gretki:

20 dc
      Objawy ciąży - brak
      Objawy schizy - brak (uff)
      Objawy @ - PMS wściekłość na zmianę z płaczem
      Dzienna ilość myśli o ciąży - 20 (nieźle)
      • nata76 Re: greta!!! 17.03.06, 19:46
        Powiem idziemy prawie łeb w łeb, a raczej "jajnik w jajnik", u mnie dzisiaj 21
        dc. Nic nie robię, nie mierze tempki, nie kupiłam jeszcze żadnego testuwink

Planowana @ 24-25, oby nie przyszła.
        • aninia2 Re: greta!!! 17.03.06, 20:13
          witam, ja planowo @ mam 26 miec więc chyba wtedy bedę testowac, a może poźniej,
          choć najchętniej zrobilabym to juz dziś
    • nata76 Re: jak tam dziewczyny? 20.03.06, 09:20
      Co tak zamilkłyscie????
    • greta18 Re: Kto testuje około 25.03?? 20.03.06, 09:47
      23 dc
      Objawy "ciąży" - bolące sutki
      Objawy schizy - brak (na razie przynajmniej - brawo dla mnie)
      Objawy @ - bolące sutki
      Dzienna ilość myśli o ciąży - nadal ~20
      Dzienna ilość myśli o braku ciąży - ~10
      Data spodziewanej @ - 25.03

hehe, "janik w jajnik" smile - nieźle.
      A jak u reszty??
    • julitta23 Re: Kto testuje około 25.03?? 20.03.06, 09:58
      ja milcze bo mi smutno 38 dzien cyklu miesiaczki brak wynik testu negatywny,
      zbankrutuje na te testy
      • anais_de_loin Re: Kto testuje około 25.03?? 20.03.06, 10:07
        u mnie 22 dc, jakichkolwiek objawow czegokolwiek brak...
        • annullka Re: Kto testuje około 25.03?? 20.03.06, 11:21
          Ja bym chciała testować, ale nie wiem, nie mam żadnych objawów, może trochę
          zmęczona jestem, ale to pewnie przesilenie wiosenne. Zazwyczaj maiałam cykle
          jak w zegarku 27-28 dni, ale brałam przez jeden cykl luteine na torbiel (wynik
          poronienia), cykl wyszedł 23 dniowy. Zaczelismy staranka i dzis mija 23 dzień,
          ale @ brak, chyba to wynik odstawienia luteiny i wydłyżenia się cyklu.
          Czekam, może w sobotę zrobię, piersi mnie nie bolą, więc wczoraj nawet testu
          nie kupiłam, bo chyba byłby itak zmarnowane pieniądze. Poczekam i będę
          testowała razem z Wami, jak bedzie co testować....
          • julitta23 Re: Kto testuje około 25.03?? 20.03.06, 11:28
            witaj

radze tobie wstrzymac sie kilka dni. zrobic test kilka dni po spodziewanej @.
            ja w tym miesiacu mam juz 3 testy za soba... wiecej nie robie to 38dc wiec
            poczekam jeszcze 2-3 dni i ide do ginekologa
    • novinka_78 Re: Kto testuje około 25.03?? 20.03.06, 11:39
      Witajcie,

dziś 26 dc, przez ostatni rok cykle miałam długości 24-31 dni, zazwyczaj 28.
      Dziś rano zaczął pobolewać brzuch i lekko piersi- podejrzewam, że to oznaki
      nadchodzącej @ sad Od wczoraj jakoś mi smutno sad

Tak bardzo chciałbym testować w tym miesiącu po prawie półtorarocznych
      staraniach (*) Gdyby taka szansa była mi dana, to test byłby właśnie w weekend.

Pozdrawiam cieplutko i wierzę, że nam się uda (choć coraz trudniej mi to
      przychodzi).
    • julitta23 Re: Kto testuje około 25.03?? 21.03.06, 12:00
      wlasnie wrocilam od ginekologa mialam robione usg. ciazy brak sad(( troszke jest
      mi smutno ale mam nauczke na przyszlosc jesli miesiaczki nie dostane w 35 d c
      to dopiero robie test. nie predzej! zycze wam dziubulki powodzenia ja teraz
      musze wywolac miesiaczke smile)
      • annullka Re: Kto testuje około 25.03?? 21.03.06, 14:25
        no i nie wytrzymałam
        Zrobiłam test, kupiłam go w innym mieście, bo u mnie już w każdej aptece byłam.
        Niestety była tylko jedna kreska.
        Skusiłam się, bo to 27 dzień cyklu, ostatni był 23 dniowy, cały czas mam
        temperaturkę 37, a wieczorem nawet więcej i jeszcze kilka wygląda na to
        urojonych objawów.
        Czekam na @ i przechodzę na kwiecień, trochę mi smutno, myślałam, że choc raz
        bedę miała więcej szczęscia i uda sie za pierwszym razem. Niestety, ale co tam
        kwiecień piękny miesiąć.
        • nata76 Re: Kto testuje około 25.03?? 21.03.06, 15:21
          No to ja się też przyznaję, rano zrobiłam test.....25 dc (zazwyczaj 28-29).
          Jedna kreska,ale ja tam widzę cien drugiej,ale to tylko ja widze,więc
          fatamorgana schizowa.......Głupia ja, głupia ja,głupia ja!!!!!!!!!
          • gruszka28 Re: Kto testuje około 25.03?? 21.03.06, 15:59
            ja też robiłam test... rano w 26 dc - oczywiscie negatywny, dziś jest 28 dc.
            Cykle 29-30. Czyli 2 dni i @.
            ..i jak zwykle nic z tego..czuję to.

Natka76 widzisz, nie tylko ty...
            pozdrawiam Cię smile)
            • kfilka Re: Kto testuje około 25.03?? 21.03.06, 16:49
              Wiecie co, wstyd mi przyznać, ale aż mi lepiej, że nie ja jedna taka niecierpliwa jestem wink. Oczywiście testowałam i to już 2 razy. Ciągle jedna krecha sad(. Dziś 29dc, więc jutro @. Brzuch mnie ciągnie już od tygodnia, a wczoraj tak mnie bolał, że musiałam wziąć 2 no-spy. Byle @ szybciej przyszła,jak już ma przyjść, to zaczniemy kwietniowe staranka..

Pozdrawiam Was cieplutko!
        • novinka_78 Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 09:31
          Witajcie,

ja co miesiąc nie wytrzymywałam i robiłam test więc doskonale Was rozumiem smile a
          w tym cyklu do dziś jak narazie udało mi się powstrzymać. Wczoraj ścięła mnie z
          nóg widomość- koleżanka w pracy jest w ciąży, informacja ta wszyła wczoraj
          przez zupełny przypadek, bo zaczęła krwawić i trafiła do szpitala sad, nie wiem
          czy starała się o dziecko, wydaje mi się, że nie ale może tylko chciał żeby tak
          wszyscy myśleli. Od wczoraj mam kompletnego doła sad(, nie spałam pół nocy sad(
          cały czas myślę jak sobie z tym poradzę, jeśli nam kolejny raz się nie udało,
          to będę się z nią codziennie widziała w pracy sad( Radzę sobie z tym jeśli
          widuję ciężarne raz na jakiś czas ale na codzień.... boję się jak to będzie,
          wiem że trzeba nie myśleć o chęci posiadania dzidzi, nie wmawiać sobie bo to
          wszsytko blokuje nas psychicznie ale jak ja będę mogła wyluzować, nie myśleć...
          Boże, boję się tego strasznie!!!!

U mnie dziś 28 dc, piersi bardzo lekko tkliwe, co jakiś czas "skurcze" brzucha,
          nieco więcej śluzu (mam wraźenie takiego "naoliwienia" czy "nakremowania").

O rany, jeszcze takiego doła nie miałam..... sad(((
    • novinka_78 Dziewczyny, co u Was? 22.03.06, 09:45
      Dajcie znać co u Was, jak samopoczucie?

Pozdrawiam cieplutko.
      • annullka Re: Dziewczyny, co u Was? 22.03.06, 10:31
        hej
        wczoraj 27 dzień cyklu, rano zrobiłam test i niestety negatywna, dziś brak @ i
        jakichkolwiek objawów @. Zazwyczaj mam 28 cykle, ale ostatni był 23, więc już
        sama nie wiem, czekam.
    • greta18 środa 22.03.06, 10:43
      Oj dziewczynki, dziewczynki. Miało nie być żadnego schizowania i robienia
      przedwczesnych testów! Ja w zeszłym cyklu tak wariowałam, że 24 dc zrobiłam
      test - oczywiście 1 kreska, za to po 2 godz. pojawiła się druga.
      Już na 99% byłam pewna, że to ciąża, ale... w 26 dniu test powtórzyłam i nic.
      Ryczałam, histeryzowałam, byłam wkurzona, aż w końcu po 29 dniach przyszła @.
      Dlatego po takich akcjach, obiecałam sobie brak schizowania w tym cyklu.

Oto co dziś u mnie:
      25 dc
      Objawy "ciąży" - bolące sutki
      Objawy schizy - brak (na razie przynajmniej - brawo dla mnie), lekka nerwowość
      Objawy @ - bolące sutki
      Dzienna ilość myśli o ciąży - ~40
      Dzienna ilość myśli o braku ciąży - ~30
      Data spodziewanej @ - 25/26.03
      Ilość zrobionych testów – 0 

Jutro idę do gina z wynikami mojego USG. Zobaczymy co mi powie. A może mnie od
      razu na betę skieruje… oby, oby…..

Pozdrawiam zarówno wszystkie histeryczki jak i te spokojne.

G.
      • kfilka Re: środa 22.03.06, 11:22
        Jaka jesteś dzielna, naprawdę podziwiam!! Ja, mimo że staramy się już o drugiego dzidziusia, nadal jestem niecierpliwa, jakbym wszystko pierwszy raz przeżywała. Dziś 30dc, przy cyklach 29-30dniowych. Tempka nie spada a test zrobiony przed chwilą znów pokazał podłą jedną krechę sad. Chyba sfiksuję!
        • nata76 Re: środa 22.03.06, 13:36
          CZeść fiksujące!!!!!!!

U mnie ,podobnie jak u Grety
          data przyjscia @ 25-26.03
          jednak
          test zrobiony wczoraj...
          ALe...poczytałm sobie ,ze Quick Viev często pokazuje cień drugiej kreski,naet
          jak ciązy nie ma...(w wyszukiwarce znalazłam watek pt. "cień drugiej kreski")

no to na tyle tej schizy, która jednak mnie dopadła......
    • kasienka221 Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 13:34
      ja rowniez sie dolacze jesli moge oczywiscie? to jest moj siodmy miesiac
      staran, czy macie moze jakies przeczucia lub czujecie cos ze moze sie udalo? ja
      czekam z nieciarliwoscia do 25 wtedy powinna przyjsc(wcale nie czekam na @)
      strasznie bola mnie piersi od prawie dwoch tygodni i od niedawna poboluje
      podbrzusze a co u was ?
      • adrasteaa Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 13:54
        Hej Mnie też pobolewa podbrzusze piersi mam zawsze obolałe wiecej oznak @ czy potencjalnej ciązy brak o syfy mi tak bardzo nie wyskoczyły jak zawsze przed @ ale może to jest skutkiem paru wizyt na solarium smilesmile, a jeszcze jedno to doś szybko się mecze mam problem z wdrapaniem sie na swoje trzecie pietro ale moze juz zdziwiam
        • kasienka221 Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 13:59
          ja rowniez ostatnio bardzo szybko sie mecze i potem mi troszke slabo sie robi
          pewnie tez sie nakrecam
          • gruszka28 Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 15:15
            Hej Kobiety,

Ja to czuję, że z tego nic nie będzie. Cykle 29-30. Jutro lub pojutrze @.
            Czemu tak czuję? bo piersi mocno bolały zaraz po owu, a dziś już prawie wcale,
            nic a nic.
            No i tak mierzyłam sobie temperaturę od 19dc (tak z ciekawosci, i chyba zacznę
            od początku cyklu tak na poważnie) wynosiła cały czas 37,0-37,1 a od wczoraj
            mam 36,95. Toż to oznaka @!!! Jak nic.

Myślicie, że mam rację?

• buzios Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 15:25
              Jeszcze nic nie jest przesadzone. Dopoki nie ma @, jest nadzieja. A taki
              malenki spadek temperatury to wcale sie nie powinien liczyc moim zdaniem. A bol
              piersi czy brak bolu, tez o niczym nie przesadza.
              Nie nakrecaj sie za bardzo, ale calkiem z nadziei nie rezygnuj, poczekaj te dwa
              dni zobacz co sie wydarzy. Powodzenia.
            • anais_de_loin Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 15:26
              no ja mialam potworny bol brzucha i juz wiem czemu...zapalenie pecherza totalne, od rana furagin, takze
              ja napewno odpadam, w dodatku stres potworny bo ktos mi bliski zachorowal wiec nawet mi nie w glowie
              schizy i wlasne problemy, ale trzymam kciuki za was. buziaczki nie nie testujcie przed 28dc.
              • adrasteaa Do Gruszka 22.03.06, 15:38
                Nie wiadomo na jakim wczesniej poziomioe mialaś temperature u mnie przed @ spada przewąznie do poziomu z I fazy wiec tak mały spadek jeszcze o niczym nie świadczy u mnie spada o jakie 0,2 wiec spokojnie
                • gruszka28 Re: Do Gruszka 22.03.06, 15:49
                  Tak wogóle to spodobało mi się mierzenie temperatury. Naprawde. Zamierzam ją
                  mierzyć od następnego cyklu. To fajowe uczucie poznać siebie jescze bardziej i
                  wsłuchiwać się w organizm. smile I wcale to nie wymaga jakiegoś poświęcenia.
                  Polecam. smile
                  a tak poza tym, to wcale Kobietki nie denerwuję się oczekiwaniem na @ lub na II
                  kreski. Tylko korci mnie jak ch..era czytanie waszych postów i dowiadywanie się
                  co u Was. Trzymam za Was kciuki i codziennie czytam co tam u Was się dzieje. smile)
    • greta18 Re: Kto testuje około 25.03?? 22.03.06, 15:47
      Do Anais:
      Kochana - 3maj sie cieplutko z tymi oboma problemami. Jak będziesz chciała sie
      wygadać, to wiesz, gdzie mnie znaleźć smile.
      Głowa do góry! Wszystko bedzie OK!

Do rezty - "cień drugiej kreski" - no właśne - te testy w zeszłym cyklu były
      robione Qickiem. I ten cień ja też widziałam.....

Co do objawów - ja chyba juz przeszłam wszystkie mozliwe "objawy" ciąży; i co?
      I nic! Nadal jestem starająca sie.
      Wiec pamietajcie, że każdy tzw."objaw" ciaży moze być objawem każdej innej
      przypadłości. Wiec pora chyba wrzucić na luz i skupić sie na czymś innym.
      Ja staram sie w ogóle o tym nie mysleć - jest to oczywiście cholernie trudne,
      ale w efekcie będę miała mniejsze rozczarowanie.
      Tym bardziej, że jak nie zajdę w ciążę to przechodze na 14 dniowa b.
      restykcyjną dietę, bo stasznie przytyłam ostatnimi czasy.

Powodzenia!
      • agatta-a1 do anais_de_loin 22.03.06, 16:58
        witam moją koleżankę! długo nie miałyśmy ze sobą kontaktu a wrotka13 zupełnie
        gdzieś zniknęla z tego forum. współczuje moja droga zapalenia pęcherza i
        problemów rodzinnych ale tak to już jest na tym świecie. ja pochowałam babcię
        tydzień temu. niestety nie zdążyłam z dobrymi nowinami bo jakoś nie udaje mi
        się zajść w ciążę. ale przez te wszytkie problemy w ogóle zapomniałam o moich
        pragnieniach. nie robię w tym kierunku poprostu nic oprócz przytulanka. nie
        mierze, nie wyliczam, nie czekam i jest mi z tym dobrze. w marcu tez pewnie nic
        z tego nie będzie bo owu była chyba ok. 15 dc a dwa dni później przeziębiłam
        się i cały czas jestem w domu. piję mleczko z czosnkiem i herbatkę z lipą.
        cieszyłabym się bardzo gdyby mi sie wreszcie udało bo to już ( moze dopiero) 6
        cykl ale zupełnie się nie nakręcam. duzo zdrówka dla Ciebie i chorej osoby.
        • anais_de_loin Re: do anais_de_loin 22.03.06, 22:19
          agatta i grecia dziekuje kochane za cieple slowa, no wlasnie babcia najblizsza mi osoba miala udar..i
          straszne sie przejelam ale najgrosze ze miala udar tydzien temu i NIKT mnie nie poinformowal, jej
          sasiadki plotkary wszystko wiedza a mnie poiformowac nie umialy...i jak mysle ze tydzien lezala sama
          to mnie sciska, ale najwziejsze ze babuni udar sie cofnal co jest cudem w jej wieku nawet dla lekarzy i
          jak pojechalam dzis to ja moglaam juz zabrac ze szpitala. no to sie wypisalam wam. wlasnie leze w
          lozku z laptopem na brzuchu i resztka sil czytam co u was i tak mam nadzieje ze kilku z was sie uda bo
          to zawsze tylle nadziei daje...ja cierpliwa jestem i nie spieszy mi sie ,
          greciu zycze ci duzego brzuszka za 3 miesiace a nie tej cholernej diety,
          agatto no wrotka wsiakla moze zmienila nickawink sama kiedys tak zrobilam oszukujac sie ze nie
          wchodze na to forum jako anaiswink ...w ramach terapii odwykowej od forumwink
          dzieczynki glowa potwornie mnie boli. pije hektolitry , jakby to mialobyc objawem c. to bym miala
          chyba czworaczki w brzuchu.
          poza tym bralam duphaston od 5 dc i coraz wiecej czytam jakie to kontrowesje wzbudza, bo naukowo
          nie udowodniono ze duphaston hamuje owu,ale wiekszosc lekarzy podaje go po owu..
          takze od next cyklu biore od 15 dc.

piszcie jak wy kochane, ale jakos nie schizujemy co? coraz lepiej nam te starania wychodzawink
          • greta18 Re: do anais_de_loin 23.03.06, 09:19
            Anais - starsznie mi przykro z powodu babci, ale to wspaniale, ze sie cofnął.
            Wiesz, e o udarze wiem sporo ... sad - jakby coś - to wal jak w dym.
            Co do zapalenia pęcherza - baaaardzo nie przyjemna przypadłośc, wiem bo sama to
            przeszłam. Mnie pomagało siedzenie w wannie z ciepłą wodą.

Oby Twoje słowa były prorocze z tym brzuszkiem, hihi.

3maj się cieplutko!
            G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka