kinga38 Re: niemiecki kalkulator 06.03.06, 15:04 proszę kochana)) www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html Odpowiedz Link
sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 06.03.06, 15:31 Dzięki! Fajny jest Fajniejszy od ff, bo ten był fajny tylko dopóki trwał okres promocyjny Eh, wg tego kalendarza mogłabym w niedziele robić już betę, ale niestety nie mam po co ;-( Co u Ciebie Kinia? Jak nastroje? Odpowiedz Link
kinga38 Re: niemiecki kalkulator 06.03.06, 16:15 jak to nie masz po co???juz piszesz na straty ten cykl???no co ty.nie mysl o tym.wyluzuj sie.he łatwo mówic,sama już czekam z niecierpliwoscia do 15-tego zeby zrobić test sikanyno ja póki co mam ćmienie delikatne,ale staram się nie wariować.chodzę codziennie na fitness,żeby nie zwariować od mysli a akurta tylko tam o tym wszystkim nie myślę. ------------------------------------- to już 26cykl starań Odpowiedz Link
sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 12:07 No tak Kochaniutka, bo jak chłop wykończony robotą jak wół, to i przytulanko do kitu. A jak przytulanko do kitu nawet w samą owulację, to szanse na ciążę sa jak 1 do miliona Odpowiedz Link
karolcia44 Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 12:13 Zatestowałam według tego kalkulatora i niestety nic. Przytulanko było niby też w samą owulację. I teraz czekam przyjdzie @ czy nie? A brzuch pobolewa jak na miesiączkę...Chyba nie ma już szans Odpowiedz Link
karolcia44 Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 13:06 Niby w 24dc mogłam robić już ten test i się skusiłam. Ostatnio mój cykl wynosił 25 dni. Dzisiaj 25dc i czekam......... Odpowiedz Link
sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 13:42 Daj znac jutro co i jak. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 08.03.06, 08:33 Wiesz co, nie wiem, bo sie ostatnio nie ważyłam. po ciuchach i tak nie widzę, bo przez ostatnie pół roku, albo i dłużej chudłam w oczach bez przyczyny, więc i tak na mnie wszystko wisi Natomiast od dnia owulacji mam wzmozony apetyt, chodzę ciągle głodna i pochłaniam mase czekoladowych batonów duzego kalibru typu Mars i Snickers. I nie wiem czy to wpływ luteiny czy tego, że od owulacji nie palę. raczej pewnie to drugie. W związku z tym cholernie sie boję, że przytyję ) Odpowiedz Link
karolcia44 Re: niemiecki kalkulator 09.03.06, 09:01 Dziewczyny! 27 dc i nadal @ nie ma..Niestety coś mnie chyba bierze choroba i pewnie dlatego to opóźnienie Testu drugiego narazie nie robię - nie chcę pozbawiać się złudzeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 09.03.06, 09:03 Eeeeee, choroba to by chyba miała wpływ na przesunięcie terminu owu, a nie @.. Tak mi się wydaje. 27dc to @ może jeszcze nie być, ale test to by już chyba wyszedł nie? To poczekaj do jutra. Jak nie bedzie @ to pojutrze rano tescik Odpowiedz Link