Dodaj do ulubionych

niemiecki kalkulator

06.03.06, 15:02
Co to? Gdzie to? Jak to?
Obserwuj wątek
    • kinga38 Re: niemiecki kalkulator 06.03.06, 15:04
      proszę kochanasmile))
      www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html
      • sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 06.03.06, 15:31
        Dzięki!
        Fajny jest wink Fajniejszy od ff, bo ten był fajny tylko dopóki trwał okres
        promocyjny sad
        Eh, wg tego kalendarza mogłabym w niedziele robić już betę, ale niestety nie
        mam po co ;-(
        Co u Ciebie Kinia? Jak nastroje?
        • kinga38 Re: niemiecki kalkulator 06.03.06, 16:15
          jak to nie masz po co???juz piszesz na straty ten cykl???no co ty.nie mysl o
          tym.wyluzuj sie.he łatwo mówic,sama już czekam z niecierpliwoscia do 15-tego
          zeby zrobić test sikanysmileno ja póki co mam ćmienie delikatne,ale staram się nie
          wariować.chodzę codziennie na fitness,żeby nie zwariować od mysli a akurta tylko
          tam o tym wszystkim nie myślę.

-------------------------------------
          to już 26cykl starańsad
          • sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 12:07
            No tak Kochaniutka, bo jak chłop wykończony robotą jak wół, to i przytulanko do
            kitu. A jak przytulanko do kitu nawet w samą owulację, to szanse na ciążę sa
            jak 1 do miliona sad
            • karolcia44 Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 12:13
              Zatestowałam według tego kalkulatora i niestety nic. Przytulanko było niby też
              w samą owulację. I teraz czekam przyjdzie @ czy nie? A brzuch pobolewa jak na
              miesiączkę...Chyba nie ma już szanssad
              • sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 12:18
                A który masz dzień cyklu?
                • karolcia44 Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 13:06
                  Niby w 24dc mogłam robić już ten test i się skusiłamsad. Ostatnio mój cykl
                  wynosił 25 dni. Dzisiaj 25dc i czekam.........
                  • sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 13:42
                    Daj znac jutro co i jak. Trzymam kciuki!
    • kinga38 Re: niemiecki kalkulator 07.03.06, 18:23
      sylwus mam pytanko,przytylas po clo?
      • sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 08.03.06, 08:33
        Wiesz co, nie wiem, bo sie ostatnio nie ważyłam. po ciuchach i tak nie widzę,
        bo przez ostatnie pół roku, albo i dłużej chudłam w oczach bez przyczyny, więc
        i tak na mnie wszystko wisi wink
        Natomiast od dnia owulacji mam wzmozony apetyt, chodzę ciągle głodna i
        pochłaniam mase czekoladowych batonów duzego kalibru typu Mars i Snickers. I
        nie wiem czy to wpływ luteiny czy tego, że od owulacji nie palę. raczej pewnie
        to drugie. W związku z tym cholernie sie boję, że przytyję wink)
        • karolcia44 Re: niemiecki kalkulator 09.03.06, 09:01
          Dziewczyny! 27 dc i nadal @ nie ma..Niestety coś mnie chyba bierze choroba i
          pewnie dlatego to opóźnieniesad Testu drugiego narazie nie robię - nie chcę
          pozbawiać się złudzeń. Pozdrawiam
          • sylvia_b Re: niemiecki kalkulator 09.03.06, 09:03
            Eeeeee, choroba to by chyba miała wpływ na przesunięcie terminu owu, a nie @..
            Tak mi się wydaje. 27dc to @ może jeszcze nie być, ale test to by już chyba
            wyszedł nie? To poczekaj do jutra. Jak nie bedzie @ to pojutrze rano tescik wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka