Dodaj do ulubionych

kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej;-)

24.05.06, 19:48
kochane ja dzis 14 dc od kilku miesiecy celuje i narazie plemnik bohater nnie
dotarl wink ale mam nadzieje ze wiosna mu uderzy do głowkiwink a wy jak
dziewczyny kto sie wlasnie HYPER stara?
Obserwuj wątek
    • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 24.05.06, 21:03
      hej
      jak miło ja tez dziś 14dc smile)) testy owu robione wczoraj druga kresko nieco
      jaśniejsza od kontrolnej, dzis prawie niewidoczna. tempki nie mierze.
      przytulanko było w poniedziałek i wtorek i może jeszcze dziś powtórzymy hehehe
      To mój 7 cykl staranek a twój który?
      • anais_de_loin Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 24.05.06, 21:53
        ojwink ja bez testow bo nie wzbudzaja mego zaufania, mimo ze mialam owu
        potwierdzoną to kreske zawsze mialam bladzioche wiec mi nie sluza,
        my strzelalismy od 8 dcwink co 2 dni lub codzien wiem ze za czesto nie wolno ale
        nie chce wpadac w schize, celujemy jak nam sie chcewink wczoraj dzis tez wink
        hihi tempki regularnie nie mierze, tylko jak chce potwierdzic sobie ze jest po
        owu to mierze, dzis mialam 36,8 po owu z reguly mam 37,2-4. staram sie hm, nie
        biore pigul od pazdziernika ale staram sie staram od grudnia czyli...6 cykl i
        bywa roznie doly , po cieszenie sie wolnoscia bezbrzuszkowa, ale generalnie nie
        byloby nic piekniejszego gdyby nam sie udalo..
        • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 24.05.06, 22:23
          anais wiesz co odnośnie testów to ja też nie mam kreski testowej takiej jak
          kontrolna, powiem ci ze tez nie jest zbyt ciemna ale kiedys pytałam na forum i
          dziewczyny mówiły że najciemniejsza ze wszystkich ozncza owu czy tak jet
          naprawde tego nie wiem jedyne co mogło jeszcze potwierdzic owu to ból jajnika
          ale tego zawsze nie miewam
          powodzonka i informuj co dalej smile
          • vrubelek78 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 25.05.06, 08:40
            cześć dziewczyny, dziś mam 13 dc - jest śluz, wczoraj na teście owu ciemna
            krecha. przytulanko było 11 dc i będzie dziśwink choć nie wiem czy to już nie za
            późno bo dziś tempka skoczyła mi do góry o 0,3 wczoraj niestety mężuś nie dał
            się namówić na sexik. trochę mnie to podłamało bo miałam przeczucie że gdyby
            wczoraj chłopaki ruszyły do boju to by się udało. buuu cryingto mój 3 cykl starań.
            idę dziś do gina na usg to dowiem się całej prawdy.
            życzę nam wszystkim żeby te staranka nie poszły na marne. buziakismile
            • princessa1 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 25.05.06, 17:34
              Vrubelek Ty się nie martw, mój gin właśnie kazał nam co drugi dzień więc 11 i
              13 dc to myślę że będzie akuratsmile
              • vrubelek78 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 25.05.06, 21:12
                dzięki princessa. byłam dziś u gina ale niestety nie zrobiłam usg bo maja gina
                nie robi a nie było innego lekarza. dziś znowu gruba krecha na tescie owu więc
                zaraz ruszam do akcji baby hihi. zobaczymy czy się uda. moja gin powiedziała
                ze ma dobrą rękę do ciąż i jeszcze znalazłam 15 gr w autobusie w takiej
                szczelinie. łudzę się że to na szczęście. parę groszy z tej sumki mogę ci
                oddaćsmile
    • aneczka002 dopisuje się 25.05.06, 07:51
      Witam dziewczynysmile
      No u mnie testy owu jak najbardziej się sprawdzają.. w zeszłym cyklu pierwszy
      raz ich uzywałam (niestety M na czas nie dotarł do wyrka), w tym znowu wyszedł
      mi pozytywny w 12 dc - we wtore (oczywiście M nie było) ale za to zjawił się
      wczoraj czyli 24 h po pozytywnym teściku no i oczywiscie odrazu wciagnełam go
      do pościelismile hihihi biedny był zdezorientowany hihi Mam nie małe szanse ze sie
      wstzreliłam, ale nie moge być pewna na 100% wiec nie nakręcam sie za bardzo..
      od 16 dc zaczynam dupaston i zobaczymysmile mam cykle 30 dniowe, no tak czy
      inaczej testować albo martwic sie z przyjscia @ będziemy miniej wiecej w tym
      samym czasiesmilesmile Życze Wam FASOLKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z całego serca
      Ania
    • aneczka002 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 25.05.06, 12:26
      No dziewczyny wziełyście sobie do serca te starania skoro nawet na forum nie
      macie czasu wejść hihihihihihihi i dobrzesmile życze żeby były owocnesmile
      • princessa1 witaj Anais:) 25.05.06, 17:32
        Cześć Anaissmile
        Widzę, że my obie nadal na tym samym etapie. Naszej Olciblue brzuszek powoli
        rośnie, a my dalej celujemysmile)
        Ja jestem super zadowolona bo po clo mam wreszcie owu, pęcherzyk spory, akurat
        dzisiaj 15 dc.
        Jutro ponowne usg i pregnyl.
        pozdrawiam i miło że jesteś
        resztę oczywisćie też pozdrawiam, ale ja to jestem weteranka bo staram się już
        roksad
        • vrubelek78 Re: kto ma owu i celuje 26.05.06, 09:52
          hej, strasznie się zmartwiłam bo po wczorajszym przytulanku dostałam jakiegoś
          brunatno-czerwonego plamienia sad(( nie wiem co to jest, ale chyba nie wróży to
          dobrze na ten cykl. wczoraj jak byłam u gina to powiedziała że szyjka jest taka
          jakby opuchnieta i przy dotknięciu coś z niej wycieka ale powiedziała żeby
          próbować. nie wiem czy dalsze staranka mają sens w tym miesiącu. poza tym
          tempka poszła w górę już wczoraj więc jestem w II fazie cyklu.
          dziewczynki powiedzcie mi jeszcze czy jeżeli owulacja była wieczorem lub w nocy
          to czy dadzą coś staranka w następny wieczór? przecież jajaeczko żyje ok. 12 h.
          cóż nie nastawiam się na ten miesiąc. pozostaje mi czekać na @.
          a jak tam u was? wszystko dobrze?
          • aneczka002 Re: kto ma owu i celuje 26.05.06, 11:08
            ojej nie wiem co to moze być u Ciebie, ale jak w razie dostaniesz @(czego nie
            zyczę Ci) to idz jeszcze raz sprawdzic to do gina. U mnie po starankach -
            niestety tylko jedno przytulanko w okresie owulacyjnym ale moze akurat... (jak
            juz pisałam ok 24 h po pozytywnym tescie owu) i od soboty zaczne duphaston.. na
            efekty staranek tzreba jeszcze poczekać...
            Pozdrawiam

Ania
            • czerwona_truskawka1 Re: kto ma owu i celuje 26.05.06, 19:43
              a ja własnie jestem w trakcie big_grin tak mi się wydaje big_grin
              • vrubelek78 Re: kto ma owu i celuje 27.05.06, 11:03
                hejka, no i jak tam dziewczynki? ja już jestem po starankach, ale może uda mi
                się jeszcze dziś naciągnąć mężusia na małe co nie cosmile
                to plamienie które miałam ustąpiło. wydaje mi się że to pęcherzyk mógł pękać i
                jakieś naczynko przy okazji też. w poprzednim cyklu też tak miałam i wyjaśniła
                mi to maruda z naszego forum.
                teraz pozostaje czekać dwa tygodnie. planuję zatestować 9/10 czerwca.
    • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 26.05.06, 21:53
      dziewczyny jesteśmy na tym samym etapie , powiedzcie czy robicie bete po
      weekendzie albo czy tstujecie? jestem niecierpliwa wyjatkowo w tym cyklu smile) W
      poniedziałek bedzie 7 dpo to pewnie za wczesnie ale moze koło czwartku piatku
      iść n bete co wy na to ??
      Czy już ześwirowałam? smile)
      Boląmnie piersi strasznie.......... ale tak mnie bolą zawsze przed @ no ale mam
      nadzieje że tym razem to coś innego smile
      • anais_de_loin Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 27.05.06, 11:22
        czesc princesska wink))) no wlasnie olciablue pewnie juz spory brzuszek nosi;-
        ) ...kochana oby nam sie tez niedlugo udalo, ja wciaz bez wspomagaczy bez badan
        nasienia, wiem tylko ze z moja owu wszystko dobrze, ale obiecalam sobie ze do
        zimy nic ciagam M po lekarzach..probuje naturalnie i mam nadzieje ze uda si
        tego lata MUSI!
        • czerwona_truskawka1 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 28.05.06, 22:52
          kiedy testujecie? Ja jeśli@ nie przyjdzie to koło 12.06 big_grin a 11 mam urodzinki
          więc moze jakis prezent big_grin
          • anais_de_loin Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 10:43
            ja testuje kolo 12 czerwca ale nie wiaze jakis nadzi z tym testowaniem, juz
            kilka razy przezywalam to i nic, wiec teraz podchodze do tego wszystkiego z
            malymi emocjami.
            • aneczka002 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 13:36
              bo z tym testowaniem tak jest... po owu zaczyna się nakręcanie.. wyszukujesz
              sobie jakiś obiawów a co najśmieszniejsze pojawiają się jak na zawołanie... ja
              poprzedni cykl miałam pierwszy raz na duphastonie i po nim mnie piersi bolały,
              dziwnie sie momentami czułam i zaraz przeszła mi mysl ze to ciąża... teraz 2
              cykl z tym lekiem i juz wiem ze to przez niego te napięte piersi.. u mnie
              termin @ ok 9 czerwca.. ale też nie jestem jakoś specjalnie nastawiona na TAK..
              zobaczymy. Wiem jedno nie zrobie testu przed 9 bo to tylko strata kasy..
              Pozdrawiam.. trzymam kciukismile uda sie kiedyssmile
              Ania
              • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 15:19
                kurcze dziwczyny ja to juz bym zatestowała smile) ale topiero 7 dpo no cóż
                cierpliwośc wskazana myślę ze jak @ nie przyjdzie będę testować koło 10 czerwca
                - o ile wytrzymam tyle smile)
                powodzenia dziewczyny
                • aneczka002 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 15:50
                  no widzisz to jest nas dwiesmile Bo u mnie jak do 9 @ nie przylezie to może 10
                  teściksmile ale zobaczymy.. bo jakos wydaje mi sie ze nic z tego...
                  • vrubelek78 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 16:04
                    cześć dziewczyny. ja też mam zamiar testować 9/10 czerwca. nie nastawiam się
                    jednak na wiele bo mam jakieś dziwne plamienie. myślałam że to owulacyjne (już
                    tak miałam) , ale tym razem trwa już 4 dni. zastosowałam podwójną dawkę
                    luteiny , trochę pomogło ale wygląda mi na to że znowu się zepsułamsad(( nic
                    tylko rzucić się do śmieciary i na wysypisko...
                    trzymam za was kciuki, żebyście wy zobaczyły na teście upragnione dwie
                    kreseczki.
                    pozdrawiam was serdecznie
                    • anais_de_loin Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 18:50
                      ja dziewczynki nie czuje nic...zaczynam powatpiewac czy wogole mialam owu..
                      • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 18:58
                        ja tez nic nie czuje dziś tylko co jakis czas zakłuje mnie jajnik, tak naprawde
                        ja też nie jestem na 100% pewna czy owu była bowiem na teście owu nie było
                        krechy tłustej jak testowa tylko słaba i w nastepne dni coraz słabsza ale
                        własnie ten dzien przyjełam za owu hmmm zobaczymy co z tego będzie oby sie udało
                        smile) mam cicha nadzieje acha piersi mnie bolały przez dwa dni strasznie a od
                        soboty nic przestały tylko jak mocniej nacisne to czuje a tak nic dziwne...
                        zawsze przed @ tydzien mnie bolą
                        no nic czekamy....
                        • sky1980 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 19:33
                          dziewczyny...ja dopiero pierwszy cykl temke mierze,śluz obserwuje
                          itd...powiedzcie-czy jak test owu pokazuje te dwie kreski to owu sie na pewno
                          odbedzie???to moj 13dc i takie kreski rano byly(raczej obie jednakowo wyrazne)
                          a brzuch to mnie juz 3dzień pobolewa...czy moze tak być ze mimo pozytywnego
                          testu cykl jest bezowulacyjny?
                          • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 19:42
                            sky jeśli masz dwie krechy to oznacza że owu odbędzie sie w czasie od 12 do 36
                            godzin, tak jest napisane na moim teście jednak ja nastepnego dnia mam juz
                            słabsza kreche i ta mocniejsza traktuje jak owu po prostu. Ja myślę że skoro
                            masz kreche to nie mozliwe aby cykl był bezowu bowiem test wskazuje stężenie
                            hormonu LH które jest wysokie własnie w owu. Mam nadzieje że bardzo
                            nienamieszałam smile) No to bierz się do roboty smile) skoro test jest na plus hiihih
                            • sky1980 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 19:53
                              dziki malutka1939!!!też tak to sobie tłumaczę!ale własnie wyczytałam że takie
                              rozstrzelone tempki mogą świadczyć o cyklu beowulacyjnymsad a moje skaczą ze
                              hej!co dzień inna!ale to moje poczatki z tempka i mam chyba troche
                              niedociagniec...zrzuce to na karb termometru elektronicznegowink
                              pozdrawiam i dzięki!
                              • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 21:09
                                sky ja temp nie mierze dlatego nie mam wyjścia tylko oznaczam owu wg testów bo
                                inaczej cięzko smile zabieram się do mierzenia temp w każdym cyklu i kończy sie to
                                na niczym smile
                                leniuszek ze mnie
                                • sky1980 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 29.05.06, 22:07
                                  a wiesz-systematycznośc nie jest i moją mocną stroną ale zaciekawiło mnie to
                                  mierzenie!taka ciekawostka przyrodniczawink ...ale...-mierze elektronicznym co
                                  jest raczej odradzane i czesto mam sen przerywany wiec nie są to 3 pełne
                                  godziny przed pomiarem bo co noc wędruję do łóżka mojej córki która mnie woła:-
                                  ) i może dlatego te skoki takie są dziwne...(?)no zobaczymy jak to dalej bedzie
                                  wyglądać.ale test to chyba taki pewnik no nie!
                                  • aneczka002 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 30.05.06, 09:43
                                    już pisałam w innym wątku to. U mnie też temeraturyu skakały jak chciały. Wiec
                                    poszłam na potwierdzenie owu i oczywiście ze była zgodna z testami owusmile a
                                    ginka powiedziała ze wykresiki to dla kobie o "stabilnym" w miare życiu i
                                    raczej dla mnie sie nie nadająsmile bo ja ciągle gdzieś jade, coś sprawdzam na
                                    budowach, denerwuje się Jak to się u nas mówi "żyje w cugu"smile i w takim
                                    przypadku nigdy wykres nie bedzie normalny bo zmęczenie i inne czyniki wpływają
                                    na temp. Tak więc prawie nowy terometr za 40 zł zajął miejsce w szufladziesmilesmile
                                    • malutka1939 do aneczka002 30.05.06, 16:52
                                      aneczka002i dziwczyny powiedzcie mi co o tym myślicie; robiłam test owu w 13 dc
                                      (późno zaczełam ale owu zawsze mam później) wyszła kreska ale słabsza od kreski
                                      testowej, więc pomyślałam ze owu będzie nastepnego dnia, nastepnego dnia rano
                                      zrobiłam test owu-kreska kontrolna jeszcze jaśniejsza od poprzedniej, popołudniu
                                      znowu zrobiłam test- brak kreski kontrolnej (widoczna tylko pod mocnym swiatłem)
                                      moje pytanie brzmi czy owu była- test informuje że owu nastąpi w ciągu 12-36
                                      godz, pobolewał mnie troche brzuch w tym 13 dc i uznałam to za owu bowiem kiedyś
                                      na forum wyczytałam iż najmocniejsza kreska ze wszystkich wskazuje owu u mnie
                                      była sporo jaśniejsza od tesowej, a dzis na jednym z wątków wyczytałam że
                                      pozytywny test to jeszcze nie wszystko bowiem on właśnie informuje że ma byc owu
                                      ale moze jej nie być bowiem pęcherzyk mógł nie pęknąc. juz sama nie wiem co o
                                      tym myslec Ta informacja mnie dobiła amiałam tką nadzieje..... czyli to moze
                                      oznaczać ze u mnie nie pękają.... ehhhh i znowu czekanie , wizyta u gina itp....
                                      mam dość
                                    • vrubelek78 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 02.06.06, 08:46
                                      cześć dziewczyny, jak się czujecie po staranakch? u mnie 21 dc (około 7dpo).
                                      tempka wysoka przez ostatnie 2 dni powyżej 37, dziś spadła do 36,8. poza tym
                                      żadnych objawów. pobolewanie w dole brzucha, zawroty głowy i takie tam inne
                                      próbuję sobie tłumaczyć na inne sposób zeby się później nie rozczarować. poza
                                      tym w tym cyklu były jakieś dziwne plamienia. może spowodowane stresem bo zdaje
                                      teraz FCE i nerwy mnie zżerają.
                                      a co słychać u was? nie odzywacie się wcale.
                                      pozdrawiam.
                                      • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 02.06.06, 09:47
                                        hej vrubelek ja już nie mam szans.. wczorak robiłam test owu (9 dpo)i wyszedł
                                        ujemny a czytałam gdzies ze jak jest ciąża to test owu wychodzi "+". Poza tym
                                        wystąpiły wczoraj plamienia a tak mam przed @ więc teraz czekam na tą okropną @
                                        i zaczynakm kolejny cykl - 8
                                        • anais_de_loin Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 02.06.06, 22:29
                                          a ja podejrzewam ze nie mialam owu wogole, bo nic mnie nie poboloewalo
                                          temperatura 36,4 wiec napewno zero nawet nie testuje.
                                          • vrubelek78 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 03.06.06, 08:34
                                            u mnie trochę lepiej. wczoraj tempka spadła z 37,1 na 36,8 a dziś znów skoczyła
                                            na 37,2. mam nadzieje, ale nie chcę się rozczarować... czekam do 9 czerwca i
                                            wtedy zatestuję. chyba że nie wytrzymam i zrobię to wcześniejsmile
                                            • nimfffa Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 03.06.06, 10:37
                                              czesc dziewczynysmile dobrze poczytać ze nie jestesmy w tych "naszych" staraniach
                                              osamotnionesmile ja staram sie juz 8 cykl wiec jestem juz z deczka podłamana tym
                                              wszystkimsad nie chciałam sie nakrecac, chodzic do gina itp. w zasadzie 22
                                              czerwca bedzie moja pierwsza wizyta po tych wszystkich nieudanych staraniach i
                                              nie wiem, niech robi co chce...wink podejrzewam ze u mnie owu przyszła 2 czerwca
                                              (bardzo mnie bolał jajnik) wiec pewnie od 12.06 bede sie nakręcała (jak zwykle
                                              zawsze). Pozdrawiam Was wszystkie starajace i śle pozytywne fluidki ********** smile

ps. jestem z krakowa
                                              • mycha.76 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 03.06.06, 10:47
                                                Hej Dziewczynysmile
                                                Życzę powodzenia wszystkim starającym i pozdrawiam Założycielkę
                                                wątkusmileJa mam dziś 8 d.c (na ok.30 dniowe).
                                                Wiem, że powinnam już zacząć starania, ale ...nie mogę się przymusićuncertain
                                                Chyba mam dość! I mój organizm powiedział "dość"!
                                                Dość kolejnych porazek, łez, rozcarowań...
                                                Fakt, staramy się już 17 cykl...Wciąż bezskutecznie...
                                                Mąż ma problemy z plemnikami...A moje libido zastrajkowało...
                                                Może coś mi poradzicie? Czy mam się przymusić?
                                                Lekka kolacja i winko nie pomaga...Muzyka i świece też...
                                                Zazdroszczę Wam, że macie siłę i ochotę, by się starać...
                                                Ja chyba się wstrzymam na miesiąc, bo po co udawać...Pozdrawiam!
                                                • malutka1939 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 03.06.06, 12:02
                                                  mycha ja proponuje "urlopik" od staranek.. moze zrób sobie przerwe i wszystko
                                                  samo sie naprawi -mam namyśli ze sama przyjdzie ochota na przytulanko. Wiesz tak
                                                  na sile to też nie koniecznie dobra rzecz
                                                  Powodzenia
                                                  • mycha.76 Re: Do malutkiej... 03.06.06, 14:09
                                                    Malutka...
                                                    Dziękuję za radę i miłe słowa...
                                                    Chyba masz racjęsmile Nic na siłę. A taki urlopik dobrze nam
                                                    zrobi...Tylko z drugiej strony odkąd skończyłam 30 lat,
                                                    mam wrażenie, że wziąż słyszę tykanie mojego zegara biologicznego...
                                                    I z tego punktu widzenia, to każdy miesiąc jest ważnysmile
                                                    Dziękuję i powodzenia w czasie testowania!
                                                    Oby @ nie przyszła...Pozdrowionka!
                                                  • malutka1939 Re: Do malutkiej... 03.06.06, 16:11
                                                    mycha tobie sie tylko wydaje ze słyszysz swoj zegar, pewnie myślisz ciągle o
                                                    tytm ile masz lat i wszyscy wkoło ci o tym przypominają, moze drecza was
                                                    pytaniami w stylu: A Wy kiedy zdecydujecie się na dziecko? bleee te pytania...
                                                    Mycha że tak brzydko powiem olej to wszystko przecież jesteś młoda!!!!!!!!!!!!
                                                    Co to jest 30 lat smile))A dzidzia przyjdzie na pewno i nie będzie pytac o wiek
                                                    swojej mamki ihih
                                                    Idź do fryzjera, lub do kosmetyczki, kup sobie modny ciuszek i łap zycie za rogi
                                                    smile)
                                                    Ja zrobie to samo choć mam 25 lat heheheh
                                                  • anais_de_loin no piszcie dziewczynki ...co tam? 08.06.06, 22:28
                                                    ja za 4 dni dostane jak nic, brzuch mnie nie boli nawet zero nic, jakby hormony
                                                    wymarly w moim ciele...
                                                  • malutka1939 Re: no piszcie dziewczynki ...co tam? 08.06.06, 22:49
                                                    hej u mnie 3 dc dziwnie w tym miesiącu jakoś wcześniej i @ dziwna zaczeła się
                                                    plamieniami 9 to akurat mi sie zdażało) ale teraz jakas taka skąpa. Nie wiem o
                                                    co chodzi zobaczymy. PO @ wybiore sie do lekarza mam już dość niech coś
                                                    "wymyśli" To już 8 cykl
                                                    Życzę Wam powodzenia (sobie też moze w tym cyklu smile)
    • vrubelek78 Re: kto ma wlasnie OWU i celuje - bedzie razniej; 07.06.06, 08:32
      cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test sikany (26 dc przy 28-29
      cyklach). niestety I krechacrying tempka nadal powyżej 37, ale to chyba bez
      znaczenia. teraz czekam już tylko na @. mam nadzieję, że przyjdze jak
      najszybciej. chcę znowu rozpocząć staranka.
      a co u was? rzuciała mi się w oczy jakaś dobra informacja o aneczce. wiecie coś?
      • anais_de_loin kurcze i co nikomu sie nie udalo? 09.06.06, 19:56
        ja dzis 30 dc max mam 32 dniowe cykle , ale testu nie kupilam bo absolutnie nie
        mam objawow niczego, nawet okresowych nie mam , hormony mi zastrajkowaly,
        poczekam ze 4 dni jeszcze pewnie przyjdzie znienacka jak co miesiac..piszcie co
        u was dziewuchy?
        • nimfffa Re: kurcze i co nikomu sie nie udalo? 14.06.06, 15:22
          mi dzisiaj spadła temperaturka takze w tym cyklu tez odpadnesad buuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka