Dodaj do ulubionych

jest @...:(((((((

13.07.06, 15:21
Pomimo, że czułam jej przyjśćie to jest mi smutno sad Dziękuję Wam wszystkim kochane za słowa wsparcia...ale to jeszcze nie mój czas. Przez jakis czas nie będę wchodzila na forum, osatram się nie liczyć, nie myśleć kiedy powinnam, czy to jest dobry czas. Może wtedy będzie łatwiej. Jest mi bardzo ciężko. Nie mam tak naprawdę z kim o tym pogadać sad...ogólnie jestem zamknięta w sobie, a tu mi łatwiej. My wszystkie przeżywamy to podobnie, równie mocno chcemy. Pojawię się za jakiś czas. Trzymam kciuki za Was kochane i życzę jak najszybciej fasolki, a potem szczęśliwych 9 miesięcy.
Obserwuj wątek
    • azi77 Re: jest @...:((((((( 13.07.06, 16:10
      Nie martw się, zobaczysz wszystko się ułoży. A teraz zajmij się wakacjami, a
      twój czas sam do Ciebie przyjdzie. Glowa do góry!
    • emkz Re: jest @...:((((((( 13.07.06, 17:11
      Ojoj;-( No, ale czasami trzeba się wyciszyć. Czasem to najlepszy sposób -
      zapomnieć. Trzymaj się mocno i optymistycznie i do zobaczenia na forum - w
      krótce mam nadziejęwink
    • wiolasb Re: Jestem z Tobą!!! 13.07.06, 17:17
      pełnanadziei! Przykro mi bardzo... Postaraj się myśleć, że w końcu i Twój czas
      nadejdzie, bo na pewno tak będzie, a kiedy to się stanie - czas pokaże! Jestem
      z Tobą! Sciskam Cię mocno...
      Ps. Ja też się bardzo denerwuję, dzis miała @ przyjść, ale nie przyszła -
      dzięki Bogu, choć przecież może się spóźnić... Tak trudno jest mi się cieszyć,
      pewnie dlatego, że jutro miną 3 miesiące jak straciłam moją pierwszą Dzidzię!!!
      Pragnę byc w ciąży i wierzę mocno, że te dwie kreski, które ujrzałam wczoraj
      właśnie "to" znaczą... Widzisz więc, że doskonale Cię rozumiem... Taki nasz
      los, ale zawsze po dniach pochmurnych wschodzi słońce! I Tobie Kochana tego
      słonka właśnie życzę z całego serduszka!!! Buziaczki smile
    • chrumpsowa Re: jest @...:((((((( 13.07.06, 17:51
      Nie zalamuj sie!!! W poprzednim watku pisalas, ze seksowalas w 12dc, a przy
      dlugich cyklach jakie masz owu na pewno jest o wiele pozniej!!! Na pewno sie
      uda!!! No i nie tlum w sobie zlosci. Ja wierze, ze juz wkrotce Ci sie uda!
      Glowa do gory! smile Moze uda sie zajsc w tym cyklu i super, bo dzieciatko urodzi
      sie jak juz bedzi cieplo (kwiecien), a Ty nie bedziesz musiala przezywac
      mdlosci czy z brzuchem chodzic w mega upaly? wink I pamietaj nowy cykl-nowa
      szansa! Jesli bedziesz miala jakies pytaia odnosnie npr (gdybys zdecydowala sie
      poobserwowac swoj organizm) smialo pisz na moj priv. Pozdrawiam!!!
      • agulka1001 Re: jest @...:((((((( 13.07.06, 19:25
        tylko mi sie tu nie martwic!tylko mi tu bez lez,glowa do gory!
        przeciez nie mozna tak hop siup od razu!
        staranie sie to tez fajna sprawa!
        są wakacje,cieplutko,nic sie nie martw!na pewno bedzie dobrze!
        bedzie majowe malenstwo jak nic!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka