Dodaj do ulubionych

bóle brzucha

21.11.06, 08:07
Dziewczymy. Od 3 dni mam bóle brzucha, tak jak bym miała dostać @, a @ nie
przychodzi. Nigdy tak nie miałam. Brzuch zaczynał mnie zawsze boleć wtedy,
kiedy dostawałam @. Co to może oznaczać? Może Wy tak miałyście. To mój 30 dc.
Obserwuj wątek
    • katty26 Re: bóle brzucha 21.11.06, 08:08
      A jak długie cykle masz zazwyczaj?
      • marps Re: bóle brzucha 21.11.06, 08:10
        Zwyczaj miałam cykle 27-29 dni, chciaż ostatnio dostałam @ po 34 dniach.
        Dziwnią mnie jedynynie te bóle. Nigdy tak nie miałam.
        • katty26 Re: bóle brzucha 21.11.06, 08:19
          Niewiele Ci pomogę, bo sama nigdy nie ujrzałam II. Silne bóle jajników mogą świadczyć o stanie zapalnym (np.zapalenie przydatków), mogą wystąpić przed okresem. Ja mam całą gamę "objawów": częste sikanie, bóle jajników (u mnie to PCO), zawroty głowy, bóle piersi, brak bóli piersi... A im bardziej się nakręcam, tym jest ich więcej uncertain Bóle występują także w ciąży - rozciąganie się więzadeł macicy... Możesz zrobić bete albo poczekać jeszcze z 4 dni (najdłuższy cykl). Testowanie może wykazać ciążę ale niekoniecznie, bo może być jeszcze za wcześnie. Na dwoje babka wróżyła. Pozdrawiam i trzymam kciuki!
          • marps Re: bóle brzucha 21.11.06, 08:25
            Dzięki za odpowiedź. Raz już widziałam na teście (a nawet dwóch) II kreski, ale
            okazała się ciążą biochemiczną, więc boję się zrobić test, że znowu się
            rozczaruję jak wyjdzie pozytywnie, a potem przyjdzie @. Poczekam jeszcze kilka
            dni i zobaczymy co będzie. Ale jakoś nie wierzę, że mogło by się udać, chociaż
            mam malutką nadzieję.
            • katty26 Re: bóle brzucha 21.11.06, 08:29
              I tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja, bo wiesz że jesteście hmmm płodni smile Zobaczysz w końcu się uda! Poczekaj parę dni, zajmij się czymś nie myśl ciągle o Fasolce (hi hi hi i kto to mówi! ), a jeśli @ się nie pojawi - testuj! I koniecznie daj znać co i jak! Trzym się cieplutko! Kciukasy zaciśnięte! smile
              • marps Re: bóle brzucha 21.11.06, 08:33
                Na pewno dam znać. I jeszcze raz dzięki. Mam nadzieję, że będzie to pozytywna
                wiadomość. smile Postaram się o tym nie myśleć, ale to strasznie trudne, bo cały
                czas biegam do łazienki i sprawdzam czy @ nie przyszła. Może nie przyjdzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka