wiosenka1 21.06.07, 10:50 mam cos dom wczasowy Rzemieslnik nad samym morzem, do plazy 20m, ale 200zl/ za pokoj, ze sniadaniem nie wiem gdzie juz dzwonic bo nie znam tych pensjonatow nie wiem jak wygladaja, ten jest ok Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjulka Re: Mjulka kwatera 21.06.07, 20:26 łomatko Wiosenko, przepraszam nie miałam cały dzionek czasu na foruma zajrzeć pewnie już nieaktualne, co? A to gdzie ten Rzemieślnik? I ja bym chciała pokoik 2+1 No szkoda, że nie mogłam tu sie wbić wcześniej, ale mój związek wisiał na włosku. Trza było ratować strzępy Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Mjulka kwatera 21.06.07, 22:27 jutro rano zadzwonie, ok 10 tu wpisze co i jak, rozumiem ze od razu mam brac 2+1, jak da rade to z widokiem na morze, doba od 12 w sobote do poludnia w niedziele, tak? to jest Gdansk-Jelitkowo, nad samym morzem, do sopotu alejkami 40 minut pieszo, bedzie sie Wam podobalo Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Mjulka kwatera 21.06.07, 22:29 Mjulka jedziesz bez ema to po co Ci 2+1, onie ja do tego reki nie przykladam, o nie, hi Odpowiedz Link
mjulka Re: Mjulka kwatera 21.06.07, 22:30 brać brać znaczy trójkę brać, jadę z mamą i Julką A co Ty tu w ogóle robisz? Do emusia pędź, leć na zlamanie karku. Toż to 12 dc, więc już trzeba starnka zacząć!! A na monicie to Ty byłaś? Hę? A emuś wyposzczony będzie sie działo tylko Jasia nie obudźcie Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Mjulka kwatera 21.06.07, 22:42 Jasiu jeszcze nie spal, jak byla mala orgietka, lezal w lozeczku, na szczescie nie zszedl na dol, ciut by sie zdziwil emus juz spi, wstal dzis o 4 rano i zakonczyl podroz o 18 zarezerwuje i dam znac Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Mjulka kwatera 22.06.07, 09:48 dzwonie rezerwowac, narzie zajete, ale u nas dzis deszcz leje okropnie, ale wywroze Ci piekna pogode na weekend Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Mjulka kwatera 22.06.07, 09:52 rezerwacja juz jest na moje nazwisko hi hi i moj tel podalam, 2+1, pokoje nie sa z widokiem na morze, 240 doba ze sniadankiem, reszte pisze na priv Odpowiedz Link
mjulka Re: Mjulka kwatera 22.06.07, 10:35 wielkie dzięki!! u nas też cholera leje i wichura, że mało łba nie urwie. Ale twarda jestem i jadę Już lecę na priva Odpowiedz Link