Dodaj do ulubionych

Wakacje z jacuzzi

23.02.24, 20:17
Towarzyszowi życia marzy się na wakacje kwatera z prywatnym jacuzzi (czyli sądząc po wynikach moich internetowych poszukiwań jakiś domek). Obojętnie gdzie, choć raczej w Polsce. Kojarzycie coś takiego? Domki jakieś znajduję, ale problem w terminie. Podpowiecie coś?
Obserwuj wątek
    • jasnoklarowna Re: Wakacje z jacuzzi 23.02.24, 20:25
      Ja podpowiem że nie wiem czy bym miała zaufanie do takiego jacuzzi. Nie wiadomo czy i kiedy dezynfekują, już nie tylko chodzi o to kto ram siedział przed wami ale różne pleśnie i tym podobne w instalacji. Przemyślcie.
    • heca7 Re: Wakacje z jacuzzi 23.02.24, 20:38
      Byliśmy w zeszłym roku w apartamentach Nowosiele. W Bieszczadach. Tam co prawda nie ma jacuzzi całkiem prywatnego ale znajduje się ono w tym samym budynku co pokoje (budynek niewielki). I połączone jest z sauną i łazienką. Można się rano zapisać na konkretną godzinę i na ten czas wszystko jest przygotowane, całą cześć z jacuzzi i sauną ma się dla siebie. Bardzo, bardzo czysto. Pokoi jest tam kilka więc to nie tak, że tłumy się na to rzucają wink
      www.novosiele.pl/
    • kachaa17 Re: Wakacje z jacuzzi 23.02.24, 20:45
      Jestem na grupie Noclegi Turystyka Podlasie i tam cały czas widzę oferty z jacuzzi.
      • kachaa17 Re: Wakacje z jacuzzi 23.02.24, 20:47
        Chociaż tak teraz myślę, że to chyba w większości oferty za balią a nie jacuzzi.
    • ichi51e Re: Wakacje z jacuzzi 23.02.24, 20:55
      Dużo tego jest na airnb. ale tak na codzień nuda.
    • tol8 Re: Wakacje z jacuzzi 23.02.24, 21:35
      Jako dorywcza sprzątaczka w takich obiektach zdradzę ci że mycie dysz nie odbywa się po każdym kliencie. Robi się to raz, dwa razy w roku. W dyszach są fragmenty naskórka, wydzieliny itp. Nigdy nie wezmę już pokoju z jacuzzi. Nigdy.
      Tak, w pięciogwiazdkowych obiektach też tak samo się sprząta jacuzzi.
    • olpa7 Re: Wakacje z jacuzzi 24.02.24, 00:20
      Raz wzięłam taki pokój z wanną z hydromasażem. Rzyg. Nigdy więcej.
      Mamy w ogródku swoje własne gdzie wodę wymieniamy 1-2 razy w miesiącu i wtedy całe jacuzzi jest myte. Oprócz tego oczywiście sypiemy odpowiednią chemię żeby było czysciutkie. Od tego momentu nie wchodzę nigdzie do jacuzzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka