Dodaj do ulubionych

kosmetyki lancome

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.03.05, 12:34
dziewczyny!
bardzo proszę o poradę, które kosmetyki z firmy lancome waszym zdaniem są
godne polecenia, które sobie chwalicie.
zastanawiam się nad zakupem, interesuje mnie przede wszystkim podkład do cery
mieszanej, tusz do rzęs i może coś do pielęgnacji twarzy. Chyba, że polecacie
coś jeszcze, co się u Was sprawdziło i z chęcią do czego powracacie?:)
proszę o rady, z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: kosmetyki lancome IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:20
      Ja polecam tusz do rzęs Hypnose - dla mnie rewelwcja! Wcześniej miałam
      Flextencils też niezły ale hypnose lepiej podkręca rzęsy. Podkład miałam
      Photogenic - też świetny (szkoda że nie mam kasy na nowy :( a cerę mam
      normalną. Na zawsze jednak pozostanę wierna tuszowi Hypnose
    • Gość: j Re: kosmetyki lancome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:35
      Ja rowniez polecam ten tusz, a oprocz niego chwale sobie serie pure focus- super
      matuje:)
      Co do podkladow nie wiem- nie uzywam
      • Gość: pointu dzięki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.03.05, 13:51
        dzięki dziewczyny, o hypnose słyszałam już wiele dobrego, także ten tusz kupię
        na pewno:)
    • Gość: daga Re: kosmetyki lancome IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 14:55
      polecam tak jak moje poprzedniczki tusz hypnose a takze wode oczyszczajaca 3w1
      eau de bienefait clarte-odświezajaca wode do demakijazu twarzy i oczu...mam
      takze blyszczyki owocowe lancome,sa swietne ale maja jedna wade-zawieraja
      brokat który mnie irytuje bo tylko na niektore okazje pasuje,ale poza tym
      swietnie nawilzaja i cudownie pachna
      • Gość: pointu do dagny IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.03.05, 22:10
        cześć, dzięki za informacje, chciałam jeszcze zapytać, czy ta woda, któą
        stosujesz, jest do każdego rodzaju cery? bo interesuje mnie również jak już
        wspominałam właśnie coś do pielęgnującego do twarzy.
        • Gość: daga Re: IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 22:15
          do skóry normalnej i mieszanej.mialam wczesniej mleczko o takich samych
          wlasciwosciach a teraz wybralam wode-jest swietna;)
          mam jeszcze tonik matujacy i zwezajcy pory-pure focus-rewelacja;)
          • sweetducky Re: 08.03.05, 18:26
            Polecam blyszczyki Juicy Tubes - sa tez odcienie tych blyszczykow nie
            posiadajace widocznego brokatu..tylko delikatny kolor. Ponadto tusz Hypnose
            jest dobry, ja osobiscie lubie Definicils.
            Cienie do oczu w kremie sa takze dobre- mam kolor Flamingo i jestem z niego
            bardzo zadowolona, stosuje go czasami jako podklad na powieki. Ladnie sie
            trzyma i pieknie rozswietla oko. A takze lubie cien do oczu Drama - taki
            fioletowy, pieknie podkresla zielone oczy. Co do kremow, to stosowalam mase
            kremow Lancoma, osobiscie lubie Primodale z filterem SPF 15. Resolution D-
            Contraxol tez byl w miare fajny. Pod oczy uzywalam Resolution D-Contraxol Eye
            Cream, a takze Re-surface - oba niezle kremy.
            Mowiac o podkladach to uzywam obecnie podkladu Photogenic, w miare lekki
            podklad, wygladajacy naturalnie na buzi, a przy tym troszeczke kryjacy.
            Adaptive za bardzo wysuszal mi cere.
            Polecam kredke do brwi ( razem ze szczoteczka) - jest to kredowa kredka, ladnie
            podkresla brwi i jest wygodna w uzyciu.
            Co do rewelacji to polecam na lato samoopalacz do nog (w tubce), nadaje nogom
            piekny kolor (zawiera rozswietlajace drobinki), ma przyjemny zapach i nie robi
            smug. Bez niego lata nie przezyje:).

• Gość: micek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:46
              Zgadzam się z moją poprzedniczka co do Definicils, wydłuża rzęsy pod niebo!
              Przy tym jest trwały, ma głęboki kolor i pięknie rozdziela rzęsy. Należe
              natomiast do osób rozczarowanych Juicy Tubes...Za gęsty, za lepki...No ale
              ile użytkowniczek tyle opinii:).
              Polecam tez krem Vinefit, pięknie pachnie i świetnie się wchłania.Miałam też
              kiedyś ich cienie do oczu i o ile pamiętam były niezłe.
              Aaaaa i jeszcze kredki do oczu, idealna miękkość (lub twardość) i trzymają sie
              na powiece cały dzień.
    • mikams75 Re: kosmetyki lancome 09.03.05, 00:25
      peeling to twarzy - swietny, mocno sciera ale nie podraznia
      mleczko do demakijazu - podraznilo mi oczy!
      • Gość: pointu dzięki dziewczyny IP: *.e-net.pl 09.03.05, 08:15
        • asicca Re: dzięki dziewczyny 09.03.05, 08:56
          przede wszystkim- tusz Hypnose, i podklady!blyszczyki sa rewelacyjne...
          bardzo lubie tez roz w sztyfcie,a le w pOlsce nigdy o nie widzialam!

• Gość: Ola Re: kosmetyki lancome IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:30
      Tak jak najbardziej polecam Kosmetyki Lancome :)
      a już w szczególności podkład teint idole, po prostu super!!!! doskonale kryje i
      matowi skóre. Jeśli chodzi o adaptive to jest dużo, duzo gorszy, chodź nie
      najgorszy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka