wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:25 Mentas napisz na watek do darci, oj oj lanie bedzie. Szukaja Cię, i płakają. Odpowiedz Link
fifi3 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:33 Wiosenka dziękuje za oficialne zaproszenie, ja się juz tu sama wcisnęłam, czasami cos niecos napisze, albo gdzies sie dopisze, do dwóch kresek czy koszyka, hehe))) Odpowiedz Link
wiosenka1 co sie dzieje co się dzieje 05.09.07, 21:36 na naszych starankach, same krechy, Mia17 tez w ciąży, pół roku sie starała, no szok Mjulka dla mnie ok, możesz byc moderatorem, masz łeb na karku i bynajmniej nie bedziesz znikać Annkys ok ok, każdy tam wlizie, tu zostawimy slad, gdzie nas szukać, spokojnie znjadziecie. bardzo dzieki za głosy, ale przerażacie mnie, bo na mnie raczej sie nie głosuje, nigdy nawet nie byłam klasowym czy jak sie to zwie, lewus ze mnie zawsze był. Ale za to jaki pedant. Ale nie nadaję się, zbyt podejrzliwa bestia ze mnie, każdego z początku mam za trolla, ha, ha, ale to zwichrzenie zawodowe, bo ja kredyty sprzedaje, więc mam nosa na wyłudzaczy. Odpowiedz Link
mysia1807 Re: co sie dzieje co się dzieje 05.09.07, 21:45 a ja po raz 11 nic ale zaczynam sie powaznie martwic.... (( a moja pani doktor jest na urlopie dopiero 25 bedzie. co mam robic??? dziewczyny to juz za dlugo nie? czy jest tu ktos kto tak dlugo sie stara jak ja? i nic?? BOJE SIE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
istota Re: co sie dzieje co się dzieje 05.09.07, 21:50 Mysia postudiuj forum, zwlaszcza watek ile lat macie ile sie staracie, ale nie starasz sie z nas najdluzej. Pocieszamy Cie mocno i nic sie nie martw, w koncu zobaczysz swoje dwie kreseczki Odpowiedz Link
aneczka_78 Jest problem 05.09.07, 21:55 forum założone chciałam linka na priv wysłać ale poczta nie dziala. Moze tutaj puszcze przeciez i tak bedziemy miec kontrole nad wejsciem do nas Odpowiedz Link
wiosenka1 Ivinka zapracowana Tessi 05.09.07, 22:29 tak Tes jedni je biorą, drudzy je sprzedają Aneczka juz wlazłam, ale jak skrzynka nie działa gazety rzecz jasna, to klapa, bo musimuy od Ciebie pozwolenie dostac Odpowiedz Link
wiosenka1 HEJ 05.09.07, 22:34 Fifi Twój mały jeszcze nie spi, że robota budujesz? to dzis tu taka wrzawa, bo nowe forum zakładamy, ale o tej porze to raczej spokój, chyba ze o północy to natkniesz się na Istotkę. Odpowiedz Link
fifi3 Re: HEJ 05.09.07, 22:37 On nie ma czasu na spanie a my tu na obczyźnie mamy godzine wcześniej więc na maksa mnie wykorzystuje, ja dopiero o tej porze mam luz, więc bede miała z kim pisać)) Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:41 Fifi loguj sie na nowe forum, to dla wszystkich ktorzy tu som Aneczko juz wpisałam swój komentarz na wejście, ale teraz mam czekać na poczte od Ciebie, której nie dostałam. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:47 Aneczka juz jestem, nawet nie czekałam na poczte, poprostu sie zalogowałam, czy to forum jest na pewno zamkniete? Nie widze tam Tess i Istoty, tylko Ciebie, co je grane? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:49 no własnie Aneczko kijowe to słowo pisane Fifi ja nie czekałam na poczte a się zalogowałam. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:50 Claire poczytaj wszystko wczesniej, nowe tez będa, znajdx linka i loguj sie. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:52 Claire tam tez zrobimy nowy watek wspólny, poboczne tez będa, jak na tym forum. Przetestujemy. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:56 aneczko wszystko gra, przetestwoałam starym nickiem, jak sie nie zgłosiłam to wstepu brak. Odpowiedz Link
istota Re: HEJ 05.09.07, 23:07 fifi jeszcze Ci nie mowilam ze u mnie ta sama godzina co u ciebie, i jak ci juz Wiosenka pisala, jak bywasz wieczorami to bardzo milo mi bedzie bo zwykle o takich porach sama tu do siebie gadam Odpowiedz Link
fifi3 Re: HEJ 05.09.07, 23:10 No właśnie siedze i myślałam ze już wszyscy poszli spać, jak fajnie, miło mi cie poznać Odpowiedz Link
istota Re: HEJ 05.09.07, 23:13 Ciebie tez milo poznac, ale dzis musze juz leciec bo mialam popracowac a jeszcze sie nie zabralam dobrej nocki i do jutra ale chyba do piero wieczorem bo w pracy musze sobie ban zalozyc na forum bo nic nie moge zrobic Odpowiedz Link
fifi3 Re: HEJ 05.09.07, 22:50 Dostałam poczte od aneczki ale ja tam nie moge sie zalogować, why??? Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: HEJ 05.09.07, 22:53 Są jakies problemy z gazeta. Jest i istota i tessi i mentosik i mercy itd. Próbujcie. Forum jest ukryte że czytać i pisać moga tylko osoby należace do forum Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: HEJ 05.09.07, 22:38 dziewczyny prosze czytajcie mnie tak nie do konca, to tylko tekst, Aneczko ja żartowałam że o mnie zapomniałas. Mentas zobacz ze w nawiasie napisałam, że to ostatnie to nieprawda, pewnie że mnie nie ścisnęło, że chyba zaciążyłas, toz rano grzałam wpierw do twojego wykresu. Bede pisac jasniej, i drukowanymi to co chce podkreslic. BO WY CZYTACIE PO ŁEBAKCH!!!! DO JASNEJ CHOLERY!!!!! TO JEST ŻARCIK. Odpowiedz Link
aneczka_78 O Nie 05.09.07, 22:40 No toż przecież wiem, jakbym sie miała obrazić(a nie taka szybka jestem do obrażania) to bym już nic nie napisała Odpowiedz Link
claire_s Re: Jest problem 05.09.07, 22:47 oj laski, zostawić Was na chwilę, to nowe forum wymyślicie. mnie ogólnie wszystko jedno, ale nie bardzo rozumiem jak to ma wyglądać- tylko forum zamknięte, czy i ten wątek i forum równocześnie. chociaż w sumie to wolę takie długaśne wątki o wszystkim niż rodzielanie na forum ogórków, orgazmów i plemników... no i przecież tam nikt nowy nie wejdzie... a świeża krew nie jest przecież zła )) Mercy, mój synuś jest miesiąc starszy od Twojego, do przedszkola poszedł rok temu. oj ciężko było!!! 8 miesięcy histerii przy zostawianiu go rano, mimo że po każdym traumatycznym (dla mnie!) rozstaniu bawił się świetnie, zawsze uśmiechięty i zadowolony, i taki też był przy odbieraniu. a następnego ranka histeria od nowa. o rany, to było straszne, ale na szczęście minęło.... Odpowiedz Link
istota Tess 05.09.07, 22:00 Tess uwazaj, ogladam wlasnie supernianie i jest w rodzinie ktora ma bliznieta dwa razy pierwsze z ivf, ale drugie wygladalo ze naturalnie poczete no i oczywiscie jak to w superniani rodzice kompletnie nie maja pojecia jak sie nimi zajmowac, oczywiscie my bedziemy supermamami Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:38 alez zmieniam zdanie, chyba że dobrze że bedzie to forum zamkniete, bo wtedy mozna się juz tak mocniej wyżalic, oj wtedy mnie poznacie, jaka jestem, jakie ja tam ciepłe słówka wysyłam, ja raczej twarda sztuka jestem, ha Aneczka jak tam nie spisz, działasz nad drzwiami, dobre zamki wstaw. Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:56 No dobrze, ale ja na moderatora... nie pliiiis... ja już mam urwanie głowy i ledwo 2 razy na dzień mogę tu wejść... nie mam kiedy. Po za tym ja się na tym nie znam...;-( proponowałam Ivinkę (Ona urlopuje się?) bo zna się na kompie i te klocki... a ja to taki samouk niedouk... nawet fotki przestawić do pionu nie umiem... Plis bez stresa... Wiosenko to Ty kredyty sprzedajesz? To kredyty się sprzedaje? Ups... znowu ignorancja ze mnie wychodzi.... Aneczko, dziękuję Ci za słowa otuchy i pokrzepienie serca... masz więcej wiary niż ja sama... chociaż...kto wie? Dla mnie każda ciąża to cud nie do pojęcia... Jak to się dzieje, że właściwie z niczego (2 komórek) powstaje człowiek... Ta właśnie tajemnica jest dla mnie cudem nie do pojęcia... A już myśl, że miałoby to byc moim udziałem, wydaję się być jeszcze większym cudem... Pozdr Tess. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:59 Dużo pracy nie będzie więc spokojnie. Będzie nas 5 Ivinkę też chętnie dorzucę i ktoś jeszcze?? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:43 Karpikowa kiedy szefowi powiesz, czy zgadzasz się że najlepiej przed koncem umowy? pewnie sie nie zgadzasz? Daj znac. A ja Ci wysle priv od serca, ha ha, boj sie. Ale za moment, jak do konca dolecę z ciepłymi słowami, łapać łapać bo smietana bedzie ciekła. Tez tak pomyslałam, Kae napisała, i full odpowiedzi sie posypało, znalazła na nas sposób! Oj Karpikowa za duzo słodzisz, czy chcesz cos ode mnie? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:49 Mentas nie badź taka mundra, z tym terrorysta, zobaczymy jak sie wprowadzisz do swojego, jak Cię w obroty weźmie. A w młodym małżeństwie, Karpikowa mam na mysli, musza się dotrzeć, nie ma lekko. Gdybym miała ten rozum, a tamte lata, to bym trójeczke juz miała, tak, a nie w wieku 27 lat, dla mojego starego wazniejszy był samochód na raty. Jak tylko o tym mysle, to mnie krew zalewa, teraz sobie pozwalam na mały opierd, i chłop równa do pionu. Moja ciotka opowiadała mi kiedys że jak była młoda mężatka, to była gotowa nawet wujkowi nogi myc. Niepojete. Idź Karpikowa swoim torem myslowym. Odpowiedz Link
wiosenka1 czytac nie umieta 05.09.07, 21:52 toz Mjuleczka chce byc adminem, chetni zawsze najlepsi, mi tam On a pasi, bo jest podobna do barbry Streisand, czy Wy do licha podobieństwa nie widziecie? to jaki tytuł? i kiedy Aneczka otwarcie? zobaczycie dziewczyny że kiedys się spotkamy, ja zawsze takie zjazdy organizuję, ha ha, oj płakac bedziemy!!!!!! Odpowiedz Link
fifi3 Re: czytac nie umieta 05.09.07, 22:00 Ok zrozumiałam Istotko!Faktycznie de facto nie opowiadałam zadnej historii o sobie, bo jako takiej nie mam.Więc mam na imię Monika, mieszkam w Dublinie ale za miesiąc wracam z moim 3 letnim synkiem do Polski, na forum trafiłam przypadkiem, jest zwolennikiem npr i tam znalazłam ten link.Dwa cykle dopiero staram sie o drugie dziecko i nie wiem jaka przede mna droga. Napewno nie jestem taka doswiadczona przez życie jak większość tu dziewczyn, ale urzeka mnie wasza szczerość i pomocna dłoń, więc jeśli tyklko moge do chetnie do Was dołączę, napewno opowiem o sobie o wiele więcej jesli ktokolwiek chce jeszcze coś wiedzieć, pozdrowienia Odpowiedz Link
wiosenka1 ZAGDAKA JAK SIE PATRZY 05.09.07, 21:59 ha ha ryczeć mi sie chce i smiac, Annyks przypomniałas mi że miałam 29.08 rocznice slubu, ale jaja zapomnielismy, moje małżeństwoo trwa 7 razy 365 plus 2 razy 364 plus 7 równa się 3290 dni, kto zgadnie kiedy 10 rocznica ślubu??? czy któraś z Was ma dłuższy staż niedoli???? Odpowiedz Link
mercy2 Re: ZAGDAKA JAK SIE PATRZY 05.09.07, 22:07 Oohoho gratuluję ))) Z całego serca. Mi co prawda do Wilekich daleko, bo ja na razie 4*365 + 4*30 dni (mniej więcej) A mam jeszcze lepszą zagadkę - zgadnijcie w jakim miesiącu brałam ślub (podpowiedź: miesiąc ma wiele wspólnego z moim pierwszym porodem i drugim mam nadzieję też) i co ??? Padam na twarz - dobrej nocki Wszystkim. Jutro czekam na link do foruma i działam Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:01 Fifi odpisałam na NPR, ja tam zagladam, tam sa lepsze i gorsze dni, i nawet Cie tam gdzies zaprosiłam, bo ja taki mały maniak. Czy to jakis znak że tak mnie dzis chwalicie, bardzo mi miło. Dziewczyny podejrzewam że jestem w ciąży. Poprostu tak mysle, nic więcej. Jak sie nie uda, to mnie ratujcie, bo wpadne do studni, albo jeszcze głębiej. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:05 Wiosenko więc trzymam kciuki, ale skoro tak czujesz to tak jest forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49107 musialam tutaj, przez pocztę nie da rady Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:06 Wiosenka prosze sie nie nakrecac! Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:08 dzieki Aneczka, ale co zglaszac sie mamy? nie ma jakiejs listy uczestnikow odgornej? to ja sie zglaszam a co mi tam i na moderatora tez chce a co z tymi co ich dzis wieczorem nie ma? niech tez na moderatora maja szanse Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:07 Wiosenko.... to dbaj o siebie idzie Zima)) Trzymam kciuki!!!!!! Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:13 email mi przyszedl z potwierdzeniem dzieki Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:15 ale Ty Aneczka musisz pierwszy watek otworzyc moze z zyciorysami? Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:17 asz mi za wszesnie wyslalo z zyciorysami dla przypomnienia oczywiscie i coby wszystkie w jednym miejscu byly Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:18 Normalnie mnie obraziłaś jakbym mogła o Wiosence zapomnieć!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:07 Tess kochana ja nad tym myslałam, może nie widzisz tego typu rzeczy, ale ja sobie z kims klikam, często na NPR i zapraszam do nas, więc bede zparszac na zamkniete, fajno bedzie. Zapraszam jak sie upewnie, że nie troll i nie wyłudzacz kredytu, ha ha. Tesi kochana i jeszcze jedno, tak tak, nie jestes osamotniona, ja zazdrosna jestem jak ktos zajdzie, raz mniej raz bardziej, jak Mercy napisała to az gardło mi sie scisnęło, jak zaszła Karpikowa ciut mniej, a jak Mentas zaszła to najmocniej (to ostatnie to nieprawda). To zwykłe ludzkie uczucie, wiesz jak zazdroszczę tym co mają lepsze szybsze auuta. Dla mnie to norm, byle by nóżek nikomu nie wyrywac, bo ma wiecej czy lepiej. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:08 Sotie do szpitala idziesz? czy gabinetu gina? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:10 Fifi to Cie oficjalnie witam, jutro lukne na wykresik. Aneczka wow to juz??? tylko nie zapomnij o mnie, proszę Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:12 Zgłaszać się kobietki zgłaszać!!!!!!!!! Odpowiedz Link
fifi3 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:14 No dzieki, dzieki za oficialne przyjecie,ja już nie nadązam za czytaniem tych postów, dobre jestescie,w miedzy czasie robota z klocków buduję)) Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:15 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49107 Wiosenko wejdz w tego linka, poczta forumowa nie działa Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:14 no nie Aneczka zapomniałas o mnie, nie dostałam maila, gazeta nawala, nawala, rybka masz mój prywatny adres jeszcze, zdjecia z niego słałam Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:25 Istota.obśmiałam się jak norka z zasady przewodniej na forum hahaha )) Wiosenko,mnie tez się wydaje że jestes w ciąży. Dlaczego najbardziej Cię ścisnęło jak ja zaszłam? ( a zaszłam? ) Tess,zostaniesz z nami do grobowej deski.Mam nadzieję.Rozumiem jak się czujesz.To ludzkie,normalna rzecz.A za wybrakowanie masz karę. Nie martw się kochana.Spójrz na mój wiek.Być może sie udało,choć daleka i trudna droga przede mną. Pamiętam jak poroniłam,miałam czarne myśli,że to koniec.Że juz nigdy nie będzie mi dane zostać matką,że nawet szansy od losu nie dostanę. Yak,że naprawdę rozumiem co czujesz. Jak chcesz to od czasu do czasu możesz się nawet na mnie wyżyć emocjonalnie i zrobić awanturę.No,tylko nie za często DD Ide do Darci. Odpowiedz Link
fifi3 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:31 Rozumiem,że wszyscy pouciekali na forum zamknięte,buu szkoda Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:44 Mentafolia, a dlaczego ja mam się na Tobie wyżywać emocjonalnie i robić awanturę??? Kobiety w stanie błogosławionym są pod ochroną... ja Cię nie nakręcam... i nie potrafię czytać z Twojego wykresu... Pozdr Tess. Odpowiedz Link
fifi3 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:46 Dostałam poczte, ale fajnie dzieki Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:52 Tess ))to miał byc taki żart,skrót,żeby Ci smutno nie było I żeby Ci do głowy nie przychodziło,że jesteś wybrakowana. Bo ja tez znam to uczucie,uwierz. Odpowiedz Link
87lnbv Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:57 Fifi nie wiem, może Aneczka poszła spać, jutro zrobi dopust, dziewczynki dobrej nocki. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:20 Fifi jest taki watek ile macie lat ile sie starcie więc prosze wpisz sie dla potomności, tutaj mozesz nam cos o sobie napisac, a Istotka miała na mysli, to że nie zawsze odpisujemy, bo poprostu sie nie da, a ostatnio kae jedna forumka sie obraziła. ogolnie troche sie tu obrażamy, ale jest miło i sympatycznie. Mysia ja Ci walne z mostu bo ciut Cię pamietam z NPR, nie masz co panikowac, tzreba cos działać. ja juz Cie prosiłam gdzies, napisz po krótce co sie działo w trakcie tych 11 cykli starń, może juz 12, czy badania, czy cokolwiek, to może cos zaradzimy, a najlepszym lekarstwem jest poczytanie wątków, począwszy od CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ, było tego sporo, tam widac nasza walkę o tegomiesieczne dwie kreski. jedne juz maja, a drugie zazdroszczą i walcza dalej. Odpowiedz Link
fifi3 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:24 Wiosenko z tego co pamiętam to ja już sie tam kiedys wpisałam dla potomności, ja się całe szczęście łatwo nie obrażam, więc luzik Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:22 a na mój gust trzeba brac ochtoników i tyle, ja bedę ściagać nowe osóbki Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:24 Do mnie też nie było poczty ;-((( Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:42 dobra juz mam Odpowiedz Link
fifi3 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 22:44 No ja tam właśnie wejść nie moge,bo musze jakas poczte dostac, a mnie przeciż jeszcze nikt nie zna(( Odpowiedz Link
claire_s Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 23:07 hop hop, nie dostałam maila Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 23:17 Ja też nie. Dlaczego,buuu... Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 23:24 Mentosik musisz wejsc. Czemu nie mozesz?? Odpowiedz Link
claire_s Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 23:32 Aneczka bo maila od Ciebie nie ma Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 23:35 Meila moze nie bycwejdz na forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49107 Odpowiedz Link
istota poczytalam sasiedni watek 06.09.07, 01:00 Wiosenko prosze nam chwilowo swiezynek nie nagabywac bo nam sie w koleje wpychaja i dzieci z koszyka wybieraja i dla nas juz nie starcza buuuuuu Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 07:46 Witam od rana. No i zaczynam nadrabianie. Powiem wam tylko ze wieczór wczoraj miałam beznadziejny. Mialam takie ostre spiecie z M ze szkoda gadac. Pozniej przyszedł i do mnie ze mam sie uspokoic bo przecież nie moge sie denerwowac. To po jakiegi ..... mnie wkurza?? Odpowiedz Link
gorgonia_m Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 10:35 Witam się i ja. Trochę się najeździłam, z czego tylko pierwsze dwa tygodnie dla przyjemności (znaczy urlop), reszta to już obowiązki. Nadrabiam zaległości na forum jak mogę. W ogóle wrzesień widzę łaskawy dla starających - gratuluję wszystkim oficjalnie i nieoficjalnie zaciążonym!!!!! Odpowiedz Link
mercy2 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 10:36 Dziewczyny przeskakujcie na "pakę" !!! Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: dla przypomnienia link :) 06.09.07, 10:41 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49107 Odpowiedz Link
gorgonia_m Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 10:55 Rany, musiałam uciekać, tłum do mojego biurka przyszedł (w tym prezes ukochanej firmy mej) Ale zdążyłam - nie zauważyli.... uffff No w każdym razie, ja zaczynam mieć nadzieję Aha - jaka paka? Odpowiedz Link
gorgonia_m Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 12:06 Aaaaaa, doczytałam. Czy ja tez mogę się tam do Was dołączyć? Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 13:12 oczywiście cho! Odpowiedz Link
gorgonia_m Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 13:49 No to poproszę o dopisanie na listę - bo tak sobie to nie wejdę. Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 14:10 gorgonia ale juz jestes dopisana Odpowiedz Link
noemi27 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 07.09.07, 11:30 No i jestem wreszcie. @ się rozkręciła, zalało mnie straszliwie. Ale już sie nie dołuję tylko lece do gina w przyszłym tygodnu (przynajmniej mam taką nadzieję, jeśli ne pójdzie na urlop). Przeczytałam Was po łebkach, bo żona szefa przyleciała razem z nim i od 4 dni plątam się z nią po sklepach z wyposażeniem wnętrz, bo urządza nasze biuro. Wczoraj wróciłam do domu o 20:00, myślałam, że jobla dostanę z ta babą. Ja pikolę. No ale trudno, jakoś wytzrymam do wtroku. Póki co, to o co chodzi z paką??? Mamy prywatne forum??? Już wysłałam zgłoszenie do Aneczki. Dziewczynki, stęskniłam się za Wami. Więc, póki tej baby nie ma to sobie pocztam te 300 watków, które mam zaległe. Acha, w Krakowie leje jak z cebra, czy ktoś może przysłać tu troszkę promieni słońca??? Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 07.09.07, 12:03 noemi chodz do nas forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49107 Odpowiedz Link
noemi27 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 07.09.07, 12:35 Dzięki Aneczko. Odpowiedz Link
anitaja Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 09.09.07, 16:25 ja chcialam do Was wrocic, ale Was juz tu nie ma a tam gdzie jestescie nie chca mnie wpuscic Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 13:28 a moze tutaj ktoś sie ukrywa??Żyjecie?? Odpowiedz Link
claudiak Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 10.09.07, 13:40 Witam ! Dziś 21 dc od 16 dc biorę duphaston. Miałam nadzieję, że tym razem się uda bo pierwszy raz po pregylu (10dc) pęcherzyk w prawym jajniku pękł. A dzisiaj mam małe plamienia. Czy to już ostatecznie przesądza, że nic z tego nie będzie ? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 10.09.07, 15:59 Claudiak trzymam kciukasy. Daj znać. Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 10.09.07, 18:03 Ja myślę, że to jeszcze nic nie przesądza... Może to implantacja? Trzymam kciuki Odpowiedz Link