dorottis 07.11.07, 17:10 Czy któraś z Was leczy się tam?Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Gameta Warszawa IP: *.access.uk.tiscali.com 14.11.07, 20:54 Mam ten sam problem. Mam ten sam problem mój lekarz u którego do tej pory sie leczyłam i nie mam żadnych zastrzeżen co do niego współpracuje z tą kliniką i polecił mi ją. Chciałą bym również dowiedziec sie więcej na jej temat i jak często zachodzą w ciąże kobiety po przeprowadzonych przez nich zabiegach. Odpowiedz Link
dorottis Re: Gameta Warszawa 15.11.07, 09:47 Ja miałam IUI u dr Barwijuka.To była moja 4IUI niestety znów nieudana.Mam przeciwciała tarczycowe i jądrowe i lekarz polecił mi drLitmanowicza, żeby skonsultować z nim wyniki.Byłam u niego i zaproponował szczegółowe badania immunologiczne za 1700zł!!!.Nie wiem czy powinnam je robić?Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: mikosy Re: Gameta Warszawa IP: 193.0.67.* 15.11.07, 14:41 Dopiero zaczynam sie leczyć u dr.Barwijuka, narazie nie miałam żadnych badań, też jestem ciekawa jaki procent pacjetek kończy u nich leczenie ciążą. Odpowiedz Link
Gość: z dorottis IP: *.jjs.pl 15.11.07, 16:46 najlepszy immunolog od nieplodnosci w polsce to prof Malinowski w Lodzi. Mysle ze szkoda abys tutaj wydawala byc moze niepotrzebnie pieniadze Odpowiedz Link
dorottis Re: dorottis 15.11.07, 18:33 Ja u dr Barwijuka miałam ostatnią inseminacje, badania miałam już wszystkie zrobione.Napisz jak Twoje wrażenia odnośnie kliniki i lekarza.Wcześniej chodziłam do Invimedu. Jestem z Warszawy, ale może warto wybrać się do prof. Malinowskiego na konsultację?Pozdrawiam Odpowiedz Link