Gość: nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 19:22 Witam mam pytanie, jakie macie zdanie na temat prof. Putowskiego z Lublina. Zastanawiam się nad wizytą, czy warto, leczę się z przerwami juz 6 lat bez skutku. Dziękuję za radę i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: prof. Putowski z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 19:49 hej Co do prof Putowskiego to nie bardzo pomoge, ponieważ ja się leczyłam u dr. Polaka, który tez przyjmuje w Ab Ovo, moge go polecic jest dobrym lekarzem, sympatycznym, odpowiada na każde pytanie. Tutaj na forum spotkałam się z dobrymi opiniami o prof. ale na innych za dobrych nie ma. Ja moge polecic dr Polaka. Z tego co zauwarzyłam w klinice są duże kolejki do prof. i trzeba czasem długo czekac wizyty opozniaja sie nawet o godzine. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: justa Re: prof. Putowski z Lublina IP: *.chello.pl 22.11.07, 21:47 Polecam prof. Putowskiego. Leczę się u Niego od 4 miesięcy. Podoba mi się Jego podejście do pacjentów. Wydaje mi się że zależy mu na efektach. Jest bardzo kompetentny i konkretny. Jest to pierwszy lekarz, jakiego spotkałam, który wie, pamięta i chce. Odpowiedz Link
Gość: mamuśka 3,5-latka Re: prof. Putowski z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 21:55 Dzięki Prof Lechosławowi Putowskiemu mam wspaniałego syneczka,który począł się w wyniku IUI.3 miesiące leczenia i cud gotowy. P.S Zaufałam prof jak nikomu innemu,w sensie żadnemu z lekarzy i wiem,że każdy przypadek traktuje równie poważnie i robi wszystko,by pomóc spełniać nasze marzenia o dziecku. Odpowiedz Link
magdaszek Re: prof. Putowski z Lublina 30.11.07, 11:50 bardzo go polecam. Po ponad 10 latach staran u niego sie udąło po jednym IUI w 3 miesiącu leczenia. Odpowiedz Link
bgd34 Re: prof. Putowski z Lublina 03.12.07, 20:00 Dziewczyny czy możecie dać mi namiary na tego Prof. Putowskiego z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: nowa Re: prof. Putowski z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 19:36 Lublin tel. 527-71-36 przyjmuje wtorki i czwartki od 14 go 19 Odpowiedz Link
Gość: anka Re: prof. Putowski z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 19:38 527-71-36 przyjmuje wtorki i czwartki Odpowiedz Link