anetz 19.02.08, 13:30 Czy ktos sie leczy badz leczył u Dr Dworniaka prosze Was bardzo o opinie.Moj Dr jest na urlopie i byłam u tego Dr na 1 wizycie wywarł na mnie bardzo pozytywne wrazenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia56 Re: Dr Dworniak? 19.02.08, 13:53 Wiem, że wielu dziewczynom pomógł. I za to należy go cenić. W moim przypadku średnio był sprawą zainteresowany i wmawiał mi, że w zasadzie czeka nas dawczyni komórek. A ja kończę 27tc. Odpowiedz Link
batutka Re: Dr Dworniak? 19.02.08, 14:17 ja jestem, a wlasciwie bylam jego pacjentka ze mna sie szybko uwinął - po dwuch miesiacach wizyt, zaszlam w ciaze (invitro - w naszym przypadku bylo konieczne) lekarz jest swietnym specjalista w dziedzinie nieplodnosci - ma bardzo dobra reke potem prowadzil moja ciaze az do rozwiazania i jesli wroce do kliniki po zarodki i drugi zabieg, to tylko do niego powodzenia Odpowiedz Link
beata402 Re: Dr Dworniak? 19.02.08, 23:35 byam paciętką doktora 2 lata lemu uważam ze jako specjalista od niepłodności już po 2 m od rozpoczęcia leczenia u niego byłam w ciąży ale do prowadzenia ciąży to mam pewne zastrzeżenia malutkie ale mam Odpowiedz Link
gosia1705 Re: Dr Dworniak? 20.02.08, 08:12 Wiem ze Dr ma wiele sukcesów ale nieestety w moim przypadku nie miał "pomysłu" co dalej. Zmieniłam lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wkozi Re: Dr Dworniak? 20.02.08, 10:59 Ja też szybko zaszłam w ciążę po leczeniu u dra Dworniaka - po dwóch miesiącach. Miałam iui - udała się już pierwsza. Sukces zawdzięczam po trosze temu, że zabieg zrobiony był bardzo precyzyjnie jeśli chodzi o czas po podaniu pregnylu. Było to w sobotę popołudniu (klinika była już nieczynna)i bardzo jestem wdzięczna doktorowi D., że został po godzinach. Odpowiedz Link
anetz Re: Dr Dworniak? 20.02.08, 17:05 O wkozi gratuluje!Też chciałabym kiedys tak napisac....ale cos malutko tych komentarzy dziewczynki wpisujcie sie kto miał stycznosc z Dr prosze pozdrawiam wszystkie staraczki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ulaula Re: Dr Dworniak? 20.02.08, 19:58 Ja chodze do dr Dworniaka - w piatek moja pierwsza insemnacja. Jak na razie bardzo pozytywnie. Moja kolezanka z pracy tez mi go polecała, jej sie udalo za pierwszym razem! Teraz ma rocznego synka Odpowiedz Link
Gość: kiki Re: Dr Dworniak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:45 Ja swoją opinią o tym lekarzu podzieliłam się na forum czy dr podejmuje szybkie decyzje. Nie chcę się powtarzać, ale zachęcam do przeczytania Odpowiedz Link