justmaga 04.06.08, 14:13 aa trojka chyba moje marzenia o dziecku sie oddalaja coraz bardziej... (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjulka Re: cytologia 04.06.08, 14:42 uuuu.... kochana to nie dobrze.....ale czy myślisz, że nadżerka jakoś starania komplikuje? mnie się nie wydaje... tyż kiedyś miałam trójeczkę...szczęśliwie pozbyłam się tego ohydztwa i teraz I grupa jak ta lala Odpowiedz Link
justmaga Re: cytologia 04.06.08, 14:46 no chyba powinnam najpierw wyleczyc... A to potrwa.. ale pzreciez i tak mam hormony do bani to co ja sie martwie.. CHCE GROSZKA! Odpowiedz Link
mjulka Re: cytologia 04.06.08, 14:55 ja ta trójkę miałam przed ciążą i wtedy lekarz mi powiedział, że często się zdarza, ze po ciąży ta nadżerka sam się leczy. Być może to bzdury były, bo wiem ze większość lekarzy to ogólnie ma mierne predyspozycje by leczyć... u mnie w każdym razie nie wyleczyła się sama, ale i w ciąży mi nie przeszkodziła także nie martw się specjalnie, jak zaskoczysz to ok, jak nie zaskoczysz to i leczenie nie jest jakieś długotrwałe... będzie dobrze, i nie zaczynaj nam tu jak Bushko pesymizmem rzucać a właśnie, gdzie jest Bushko? Odpowiedz Link
justmaga Re: cytologia 04.06.08, 15:01 Busho w swoim poscie oglosila,ze nie ma @ ani groszka ale ma dola... chyba wskocze do swojego... chociaz na troche.. Odpowiedz Link
justmaga Re: cytologia 04.06.08, 15:02 ale dzieki bo jakos mnie to bardziej pzrestraszylo.. w sumie to podnioslas mnie na duchu... Odpowiedz Link
justmaga Re: między czym a czym? 04.06.08, 15:33 midzy staraniem sie o Groszka a cytologia?? Chyba jesli tak to odpowiadam.. a co jesli to nie nadzerka?? Moze to cos inengo..?? Odpowiedz Link
mjulka Re: między czym a czym? 04.06.08, 15:35 iiitam, jeśli już to tylko nadżerka i z doła wynocha!!! Odpowiedz Link
uccellino Re: między czym a czym? 04.06.08, 15:41 > midzy staraniem sie o Groszka a cytologia?? Uhm. Wyższa grupa w cytologii to gorsze komórki w szyjce, tak? Np. po infekcji? I jak to wpływa na starania? Bo nigdy nie zajarzyłam, że może być związek. A nawet jak nadżerka to co? Też jakoś utrudnia? Odpowiedz Link
mjulka Re: między czym a czym? 04.06.08, 15:45 no właśnie pisałam, że moim zdaniem nie ma związku ze związkiem ta nadżerka wyleczyć to to trzeba, ale bynajmniej z innych powodów Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: cytologia 04.06.08, 18:38 co by nie było wyleczyć trzeba!!!! Magda marsz do lekarza!!!! Odpowiedz Link