uccellino 16.06.08, 18:37 Czuję się GWS czyli Gruba, Wzdęta i Spuchnięta... (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccellino W staniku sie nie mieszczę... 16.06.08, 18:59 ...i to bynajmniej nie w miseczkach, tylko w obwodzie pod biustem... Drętwieje mi figura! Gdzie jest moja figura?!? Niech mnie ktoś przytuli... Idę do lasu na nordic, to schudnę )) Cześć. Odpowiedz Link
gatta28 Re: GWS... 16.06.08, 21:15 Hi hi, skąd ja to znam. Gruba czuję się zawsze, wzdęta co drugi dzień a spuchnięta pod koniec cyklu . Póki co jestem w środku. Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: GWS... 16.06.08, 21:32 ale to GrubaWzdętaSpuchnięta może znaczyć również GroszkiemWzdętaSpuchnięta - to chyba bardzo podobne objawy, wspólne dla końca cyklu i początku ciąży, no nie ? Odpowiedz Link
uccellino A idź mi z takimi insynuacjami ;-))) 16.06.08, 21:39 Nie chcę mieć ani trochę nadziei - proszę, nie wmawiajcie mi nic... Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: A idź mi z takimi insynuacjami ;-))) 16.06.08, 22:21 no dobra nie będę wyciągała pochopnych wniosków tylko że jak u mnie w tym miesiącu nie ma żadnej nadziei to przynajmniej chciałam się podpiąć pod Ciebie Uccellino Odpowiedz Link
uccellino Re: GWS... 17.06.08, 09:07 > Gruba czuję się zawsze, wzdęta co drugi dzień a > spuchnięta pod koniec cyklu . No widzisz, to Ty doskonale znasz swój organizm, masz umiejętność widzenia subtelnych różnic pomiędzy tymi trzema stanami )) A ja, idiotka, traktuję to jako pakiet - nie rozróżniam, dla mnie to jeden stan )) Odpowiedz Link
mjulka Re: GWS... 17.06.08, 09:40 a ja czuję się jak ...kura nioska...też kiepskie uczucie owu zbliża się wielkimi krokami, pęcherzyk na jajniku (jak zawsze prawym) daje czadu - no normalnie czuję, że przy byle kichnięciu exploduje a w kwestii miseczki to u mnie B w porywach do C, *wzrost 165 *waga 50 *numer buta 38 w porywach 39 (a tak w ogóle to 7 i pół US) *nie mam pojęcia ile w biodrach Odpowiedz Link
gosiek_1981 Re: GWS... 16.06.08, 21:42 Ja tez tak mam!!! Jak ja bym sie chetnie poodchudzala.... Odpowiedz Link
bushko Re: GWS... 16.06.08, 22:01 A ja ostatnio mile zaskoczona byłam po wejściu na wagę.... 'tylko' 75 kg hehehe zgubiłam aż 1 kg ;-DDD W tym tempie to może za 10 lat przywrócę swoją wagę do stanu cywilizowanego )) (Spokojnie, to też czarny humor) Bushko... Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: GWS... 16.06.08, 22:47 A ja do tego wszystkiego mam zapadniete oczy, czuje sie stara i mam mega gastrofaze, czyli pozeram wszystko co znajde. Witaj wypasiony cellulicie Odpowiedz Link