Gość: monikaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.04, 12:54 MOŻE MACIE STRONKI PAPAPAPAPAPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 08:44 Polecam zdecydowanie Mikołajki, oczywiście jeżeli lubisz ludne miejsca, ja jeżdżę tam co rok i jest o.k. . A jeśli chodzi o ośrodek to fajnie jest w pensjonacie "Słonecznym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:44 WWW.MAZURY.COM.PL ośrodek pani Mikuły,właścicielki też pensjonatu agroturystycznego w Kruklankach, niedaleko Puszczy Boreckiej. Jeżeli lubisz jeździc na rowerze to okolice zachęcają do niezbyt forsownych wypraw.Niedaleko do ruin starego wiaduktu kolejowego, urocze miejsce na ciekawe fotki, po drodze są też niewielkie bunkry i śluza nad ładnym jeziorkiem.W sam raz na letnie wycieczki rowerowe. misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.04, 09:41 Zależy co lubisz. A może tu? www.copernicus.olsztyn.pl - Domki całoroczne blisko Olsztyna, cisza, czyste jezioro, własna przystań, z wyżywieniem lub z gotowaniem we własnym zakresie, plac zabaw i sala zabaw dla dzieci. Nam się b.podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.04, 10:42 troszkę drogo w tym copernikuie jak możesz to napisz mi ile bym zapłaciła za 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.04, 11:04 Ośrodek do tanich nie należy to fakt. Ale domki i oferta są naprawdę komfortowe. Na stronie znalazłam telefony kontaktowe tel. 0 606 934 964 lub 513 09 80 (Olsztyn). Nie podają niestety e-maila. Najlepiej zadzwoń i poproś o e-adres a potem ponegocjuj - jeśli wybierasz się na 14 dni to powinni Ci dać jakieś upusty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_joanna Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.04, 08:27 Ja też polecam Copernicus. Byłam 2 lata temu i było super. Warunki lepsze niż w domu. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angella Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gizycko.mm.pl 07.04.04, 12:48 www.gizycko.turystyka.pl/osrodki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conii Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 21:04 kochani! jeżrli juz to tylko Leśniczówka jednorożec www.kurki.prv.pl.Byłem i niczego lepszego nie widzę.Chyba że ktos lubi molochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbrew Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:44 jest firma, ktora oferuje miejsca w pensjonacie-wysoki standard, dobre miejsce (Ruciane Nida). Ma też pokoje w stadnardzie turystycznym-ale za to nad samą wodą (między Rucianem a Nidą). strona www.diuna.com.pl pozdrawiam i polecam-opieram się na wielu wielu tygodniach tam spedzonych. Odpowiedz Link Zgłoś