Dodaj do ulubionych

na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.04, 12:54
MOŻE MACIE STRONKI PAPAPAPAPAPA
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 08:44
      Polecam zdecydowanie Mikołajki, oczywiście jeżeli lubisz ludne miejsca, ja
      jeżdżę tam co rok i jest o.k. . A jeśli chodzi o ośrodek to fajnie jest w
      pensjonacie "Słonecznym".
      • Gość: MISIA Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:44
        WWW.MAZURY.COM.PL ośrodek pani Mikuły,właścicielki też pensjonatu
        agroturystycznego w Kruklankach, niedaleko Puszczy Boreckiej.
        Jeżeli lubisz jeździc na rowerze to okolice zachęcają do niezbyt forsownych
        wypraw.Niedaleko do ruin starego wiaduktu kolejowego, urocze miejsce na ciekawe
        fotki, po drodze są też niewielkie bunkry i śluza nad ładnym jeziorkiem.W sam
        raz na letnie wycieczki rowerowe.
        misia@street.pl
    • grazbed Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.04, 09:41
      Zależy co lubisz.

A może tu? www.copernicus.olsztyn.pl -

Domki całoroczne blisko Olsztyna, cisza, czyste jezioro, własna przystań, z
      wyżywieniem lub z gotowaniem we własnym zakresie, plac zabaw i sala zabaw dla
      dzieci.

Nam się b.podobało.
      • Gość: monikaa Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.04, 10:42
        troszkę drogo w tym copernikuie jak możesz to napisz mi ile bym zapłaciła za 14
        dni
        • grazbed Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.04, 11:04
          Ośrodek do tanich nie należy to fakt. Ale domki i oferta są naprawdę
          komfortowe.

Na stronie znalazłam telefony kontaktowe tel. 0 606 934 964 lub 513 09 80
          (Olsztyn). Nie podają niestety e-maila. Najlepiej zadzwoń i poproś o e-adres a
          potem ponegocjuj - jeśli wybierasz się na 14 dni to powinni Ci dać jakieś
          upusty.

Powodzenia!

• monika_joanna Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.04, 08:27
      Ja też polecam Copernicus. Byłam 2 lata temu i było super. Warunki lepsze niż
      w domu. Naprawdę warto.
      • Gość: Angella Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gizycko.mm.pl 07.04.04, 12:48
        www.gizycko.turystyka.pl/osrodki.html
    • Gość: conii Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 21:04
      kochani! jeżrli juz to tylko Leśniczówka jednorożec www.kurki.prv.pl.Byłem i
      niczego lepszego nie widzę.Chyba że ktos lubi molochy
    • Gość: wbrew Re: na MAZURY GDZIE I JAKI OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:44
      jest firma, ktora oferuje miejsca w pensjonacie-wysoki standard, dobre miejsce
      (Ruciane Nida). Ma też pokoje w stadnardzie turystycznym-ale za to nad samą
      wodą (między Rucianem a Nidą). strona www.diuna.com.pl

pozdrawiam i polecam-opieram się na wielu wielu tygodniach tam spedzonych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka